Buyrun...Terapi Grubumuz :))

Gerçekten çok zor şeyler yaşamışsın Allah yardımcın olsun
Özellikle babanı kaybetmen başın sağolsun Allah rahmet eylesin ((

hangi bölüm canım?? daha önce ne okudun

grafik okudum canım şimdi adalet okumak istiyorum..

Canim ulastimi belgen sana ?
Bende cok asiri gerilirdim, üstelik yarin son gün!
Insallah ulasirda isini halledersin,

ulaşmadı canım ya bu kadarda olmaz..
yarın pttlerin altını üstüne getiricem erkenden kalkıp.. inşallah bulabilirim..

evet aöf ye başvurucam canım.. mazeretli kayıtlara baktım ölüm, kaza, afet, hastalık yazıyor.. hemde sanırım kayıt tarihi boyunca mazeretli olman gerekiyor..
hep o pttdeki adamın suçu en geç 5 gün demişti bi hafta oldu
adalet bölümü istiyorum canım..

Vala güzel bir haber gördük sonunda bizlerede umut oldun :)

grafik okudum canım şimdi adalet okumak istiyorum..

adalet bölümü istiyorum canım..[/COLOR]

Aöf ye bazı sebeblerden dolayı bende başvurumu geç yapmıştım
Ama sağolsunlar kabul ettiler kaydı
İnsaflı birine denk gelirsen hallolur bence sıkma canını

Morvent sen neden ayrıldın canım merak ettim
Burda herkesin yanında olmaya çalışıyosun
Ama sen anlattın mı hiç merak ettim :26:

anlattım biraz sağdn soldan kuzum benimki uzm.öavuş 4 yıldır asker işte biraz psikkolojisi normal değil her gelmesinde milyon kere özür diler her gitmesinde ayrılır benden.en sonda işte ıraktaydı 6 ay hiç görüşmedik görüşemedik yani tel yoktu orda sonra geldi çok kötü olmuştu orda neler yaşadı bilmiyorum hiç anlatmadı 1 ay falan izin yaptı herşey çok iyiydi sonra şemdinliye gitti bi ilgisizleştş gene aramadı falan sonra facede bi kızla yazışmasını gördüm kız nerdesin demiş buda arçta falan demiş işte bende aramadım ondan sonra hiç msj falanda atmadım oda aramadı bi ay oldu iki haftada bi kere arıyo yokluyo cvp vermiyorum bende açıklama yapmasına bile izin vermedim gelmesini bekliyorum aralıkta gelecekmiş geldiğinde konuşmak isterse konuşucam yoksada yok yani

Aöf ye bazı sebeblerden dolayı bende başvurumu geç yapmıştım
Ama sağolsunlar kabul ettiler kaydı
İnsaflı birine denk gelirsen hallolur bence sıkma canını

ciddi misin.. ya öyle bişey olursa çok sevinirim inan.. bende dua ediyorum allahım hayırlısıysa hallolsun diye bakalım..

Anladım canım.Ama gerçekten zormuş sizin ilişkiniz
Yani onun asker olması ve gittiği yerler hiç kolay değil gerçekten.
Onu beklemekte çok zordur eminim yani başına bişey gelir endişesiyle
Demek ki pisikolojisi değişiyor sürekli hak vermedim desem yalan olur :26:
Hakkınızda hayırlısı olur umarım
Sabırlı bir insansın bence sonuç nolursa olsun atlatırsın gibi geliyor bana

canım 5 yıldır hayatımda 4 yıldır asker işte evlenecektik ben bu görevdeyken olmaz dedim işi bıraktı sözleşmeyi yenilemedi falan çok fırtınalı dönemler yaşadık..bilmiyorum yaa hayırlısı olsun dua ediyorum hepimiz ve kendim için Allah büyüktür

6 ay oldu canım ayrılalı.

1.5 ay oldu ama dolu dolu yaşamıştım evden çıkamayan ben herhaftasonu evden çıktımmm görüştüm çok mutluyudum kimş zaman sorun yaşasakjda..
arkadaş mı?benim hç ARKADAŞIM YOK PROBEL BENDE Mİ DİYORUM KİMi zaman,herkes ne güzel görüşüyor ediyor.ama sra arkadaşım ylla karşılaşsak selam vermiyorduk evlenmiş yani birde.haberim bile yoktu arkadaşta resmini görmeseydm..

zamana ihtiyacım var rabbim büyük dua ediyorum hep hayırlısı ne ise o olsun diye ,demekki hayırlısı değilmiş napalım..

kızlarrr hiç ses seda yokmu ilişkisi bitenlere soruyorum yani
benim1 ay oldu çıt yok ..hala bekliyomuyum evet..ama dönmek için değil ..
2 çift laf sokmak için ..

sende aynı benim gibisin ,sen neden ayrıldın canım..yeni olmuş ayrılığın senin ..

belkide evet kötü olacaktık ama bahane olduğunu biliyrum ama yinede sebebini merak ediyorum yüzüstü bırakılmak kada kötü bişey yok ,onca hayal kurup bir anda çıkıp itmesi hayatından boşluğa düşüyorsun resmen ..
dün dedim ben seninle mutluydum diye o da bende seninle mutluyum diyor.ama sebeb ne ayrılık için ?

canım bu durumu çoğumuz yaşadık burda bende onlardan biriyim bilmiyorum ki mutlaka bi açıklaması vardır öyle durduk yere ayrılık mı olur ailesiyle falan mı bi problem yaşıyo acaba yada ne bileyim bi sorunu varda sana mı yansıtmak istemiyo..bi yüz yüze konuşn bence bu gibi durumlarad telefon pek işe yaramıyor

Amin canım hepimizin hakkında hayırlısı olsun ne zaman istersen canın sıkkın olursa yaz özelden yanında olurum

Herkese iyi geceler kızlar

kuzuum benim canım hep sıkkın ama burda unutuyorum sıkıntımı yoksa dızırığın biriyim teşekkür ederim destek için benle çok çok konuşun yeter

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…