- Konu Sahibi elifzeynep2012
-
- #1.441
Neler yaşamadım ki..
Çok değer verdim. Yeri geldi kardeşi, ablası, annesi babası eşi oldum..
üniversite okuyoruz aynı bölümdeyiz.
yemeğini de yaptım temizliğinide.. hiçbir zaman of puf demedm. severek isteyerek yaptım.
gözlerinin içine aşkla baktım hep. cebimde 5 lira dahi olsa bu 'bzim paramız ' dedim.
kızım ödemem demedm hiç. ona da derdm kuruş paran olmasın önemli değil. sen varsın ya yanımda rabbmden başka ne isterim
üzerine titredm. yazın çalıştım çalıştığım parayla hediyeler de aldım ona. herkes imrenirdi bize.
bana hep derdi zaten. senin gibi kızla evlenilmez mi diye..
fakat yazın çalıştığından dolayı doğru düzgün konuşamıyorduk .zaten sürekli mesaj yazan biri değildi sevmezdi. kendi tabuları vardı. gereksiz gururlarda vardı tabi.
bende biraz ilgi göstersn isterdm. çünkü o benm kıymetlimdi.
eşim olacaktı..
omzunda az mı ağladım..
ardından bir sene içerisinde babamı kaybettim. yıkım oldu benim için ama ona sırtımı çevirmedm hep bağlandım..
babam gibisin derdm ona hep ellerini bir an olsun bırakmazdım..
onunda ailevi problemleri vardı. ..
neyse bana ilgi göstermeyince. bende sürekli dile getiriyordum. ağlıyordum küsüyordum güzellikle söylüyordum ama gene aynı gene aynı ..
birgün gene bu muhabbet açılınca sinirlendi. ben ayrılalım dedm. o da bana bu lafı nasıl dersn dedi çekti gitti. sonra ardından seninle yapamam ailevi sorunlarım var sorumluluğunu taşıyamam dedi.. bir nevi bahanesi oldu işte.. ben onun ayaklarına kapandımm yalvarırım düzeltelim kendimizi diye. beni itti. zaten babasızlığımın acısını çekerken tekmeyi bastı bana. ağladım sızladım yataklara düştüm kilo verdim umrunda olmadı. onu aradım beni ararsan numaramı değiştircem yeter artık sevmiyorum seni. git artık dedi..
emeklerim yerle bir oldu yani. hala aynı bölümdeyiz.. sigarayı bıraktırmıştım ona.. sigaraya başlamış. geçenlerde arkadaşım görmüş. zil zurna sarhoşmuş arkadaşları eve zor atmış .
bilmiyorum belkide keyiften içiyordur. artık mesaj hakkı yapmıcam ohh rahatım dedi..
belkide rahattır ne diyebilirim ki ..
hangi bölüm canım?? daha önce ne okudun
Canim ulastimi belgen sana ?
Bende cok asiri gerilirdim, üstelik yarin son gün!
Insallah ulasirda isini halledersin,
canım belgen gelir inşallah açıköğretimemi başvuracaksın..mazeretli kayıtlarıda oluyo 3 gün uzatıyolar sen yarın belgen gelmesede git bi görüş bürodakiler bazen insaflı davranabiliyorlar bende açık okuyorm.bu arada hangi bölüm istiyosun
Canim ulastimi belgen sana ?
Bende cok asiri gerilirdim, üstelik yarin son gün!
Insallah ulasirda isini halledersin,
Bu arada kizlar ben cok iyiyim artik cok sükür :)
hic aklima gelmiyor neredeyse buna cok seviniyorum,
artik tamamen bitirmisim onu,
son konusma cok cok ise yaradi, aklimda kalan sorulari hallettim, icimi döktüm, onun pismanligini sezdim, kendinden biraz olsun nefret etmesini sagladim,
dedigim gibi artik cok sükür allahima iyiyim,
kendi yoluma bakiyorum, baska islerle meskulum, zaten bu aralar kafami kasiyacak vaktim yok neredeyse :)
Insallah hepiniz iyi olursunuz en kisa zamanda, herkes atlatir insallah
bu arada elifzeynep de yine ortalarda yok :)
grafik okudum canım şimdi adalet okumak istiyorum..
adalet bölümü istiyorum canım..[/COLOR]
Morvent sen neden ayrıldın canım merak ettim
Burda herkesin yanında olmaya çalışıyosun
Ama sen anlattın mı hiç merak ettim :26:
Aöf ye bazı sebeblerden dolayı bende başvurumu geç yapmıştım
Ama sağolsunlar kabul ettiler kaydı
İnsaflı birine denk gelirsen hallolur bence sıkma canını
ciddi misin.. ya öyle bişey olursa çok sevinirim inan.. bende dua ediyorum allahım hayırlısıysa hallolsun diye bakalım..
anlattım biraz sağdn soldan kuzum benimki uzm.öavuş 4 yıldır asker işte biraz psikkolojisi normal değil her gelmesinde milyon kere özür diler her gitmesinde ayrılır benden.en sonda işte ıraktaydı 6 ay hiç görüşmedik görüşemedik yani tel yoktu orda sonra geldi çok kötü olmuştu orda neler yaşadı bilmiyorum hiç anlatmadı 1 ay falan izin yaptı herşey çok iyiydi sonra şemdinliye gitti bi ilgisizleştş gene aramadı falan sonra facede bi kızla yazışmasını gördüm kız nerdesin demiş buda arçta falan demiş işte bende aramadım ondan sonra hiç msj falanda atmadım oda aramadı bi ay oldu iki haftada bi kere arıyo yokluyo cvp vermiyorum bende açıklama yapmasına bile izin vermedim gelmesini bekliyorum aralıkta gelecekmiş geldiğinde konuşmak isterse konuşucam yoksada yok yani
Anladım canım.Ama gerçekten zormuş sizin ilişkiniz
Yani onun asker olması ve gittiği yerler hiç kolay değil gerçekten.
Onu beklemekte çok zordur eminim yani başına bişey gelir endişesiyle
Demek ki pisikolojisi değişiyor sürekli hak vermedim desem yalan olur :26:
Hakkınızda hayırlısı olur umarım
Sabırlı bir insansın bence sonuç nolursa olsun atlatırsın gibi geliyor bana
benn çıkıyorum kızlar hepinize iyi geceler
evet canım bende aöf liyim bazen insaflılar çıkıyo sen yarın postaneye bi sor sonrada büroya git bi anlat belki insiyatif kullanırlar
canımm başın sağolsun ne kadar oldu babanı kaybedeli.bende babamı kaybettiğimde yeni başlamıştık ama o beni hiç bırakmadı o zamanlar ben açım dedim saatlerce yol tepip gelip beni yemeğe götürdü ama sonuç gene aynı..ne kadar oldu siz ayrlalı
Gerçekten çok zor şeyler yaşamışsın Allah yardımcın olsun
Özellikle babanı kaybetmen başın sağolsun Allah rahmet eylesin((
Selam kızlar nasılsınız??
a.s iyiyz canım sen nasılsın :)
dayan canım bırakma kendini geçecek bu günlerde unutursun zamanla çok zor anlıyorum seni ama dünya sadece onun etrafında dönmüyor ailen için seni seven arkadşların için bırakma kendini toprlan böyle yaparak eline bişey geçmez güçlü ol bitmediğini görsün
kızlarrr hiç ses seda yokmu ilişkisi bitenlere soruyorum yani
benim1 ay oldu çıt yok ..hala bekliyomuyum evet..ama dönmek için değil ..
2 çift laf sokmak için ..
canım bırakma kendini seni uyarmış ileride yapacakları için yani benimle olursan ileride seni mutsuz edeceğim üzüleceksin demiş apaçık.şimdi üzülmek daha iyi bence hiç değilse yolun başında sayılırsınız..
belkide evet kötü olacaktık ama bahane olduğunu biliyrum ama yinede sebebini merak ediyorum yüzüstü bırakılmak kada kötü bişey yok ,onca hayal kurup bir anda çıkıp itmesi hayatından boşluğa düşüyorsun resmen ..
dün dedim ben seninle mutluydum diye o da bende seninle mutluyum diyor.ama sebeb ne ayrılık için ?
Amin canım hepimizin hakkında hayırlısı olsun ne zaman istersen canın sıkkın olursa yaz özelden yanında olurum
Herkese iyi geceler kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?