- Konu Sahibi elifzeynep2012
-
- #1.901
Amin canım amin.Yolda görenler perişan durumda olduğunu,saçlarının resmen beyazladığını söylemişlerdi,bir kişi değil beş kişi değil.Ben de kendi çapında acı çektiğini sanıyordum ne safım.Üzerinden 4 ay geçti.Öyle 4 ay ki ağlamadığım tek bir gece,canımın yanmadığı tek bir an olmadı ama acımla barıştım,böyle bir şekilde hayatımı sürdürmeyi başardım diyordum.Pişmanım,ölüyorum,sensiz yaşayamıyorum diye aylardır yazıyordu cevap vermiyordum.Bu kez nasıl kendime yenildim,o telefonu nasıl açtım,beni aşağılamasına nasıl izin verdim bilmiyorum.Dönmeyeceğimi anlayınca canımı yakmak istedi sanırımsuna bak ya bide özür diliyecegine, pismanligini anlyicagina, gönlünü almaya calisacagina neler diyor..
kizlar sunu asla unutmayin
Eger biz ayrildiysak, demekki sebebsiz degil !!!
Yani aylar sonra aramis, yok mesaj atmis, yok iste pisman düzelecek, yok iste bi sans daha verelim,
olmuyor inanin olmuyor
Aha iste 2 dakkada yine belli etmis kendini sagolsun, iyide etmiski seni umutlandirmamis iyiki canim
hic kendi canini üzmeye degmez inanki, aglamanada degmez,
o kizlara yaziyorsa oda zaten onlar gibi basit bir erkek demekki
Allah gönlümüze göre versin, onlarida bildigi gibi yapsin, hakkimizi yanlarina koymasin
Sanırım en son ihtiyacımız olan şey yeni bir hayal kırıklığı.Yeniden birşeyler hissedebilmen çok güzel,ama lütfen bu hislerin içinde zorluklar,imkansızlıklar olmasın.Olmasın diyorum çünkü yarım kalan bir ilişkiden çıkmış insanlar bilirler ki,sonunu gördüğümüz halde görmemezlikten geldiğimiz için yıkıntılarımız var.Umarım çok güzel olur herşey senin için...kizlar eski sevgilimle ben baslarda cok mutluydum rüya gibiydi hersey..tam istedigim gibi biriydi, sonradan sapitti..rahat batti öküze!!
bu yaz tamamen bitirdim sildim onu hayatimdan, bana camur atti, attigi camur onada sicradi.. normal iki insan gibi ayrilmak varken illa beni düsman etti kendine.. illa bir olay cikardi yani..
simdi diceksiniz sende cok hizlisin fln diye ama ayrildiktan bir kac hafta sonra is yerinde birinden cok etkilendimhalen devam ediyor hatta hergün dahada fazla etkileniyorum, elektrikleniyorm
bu arada ben bu ise yine bu yaz girdim yani hersey bu yaz oldu..
daha ilk bakista, ilk görüste birseyler hissetim bu cocuga karsi.. ama o imkansiz benim icin.. bunu her gecen gün dahada idrak ediyor, dahada iyi anliyorum ama buna ragmen onunla iligli hayaller kurmaktan da geri alamiyorum kendimi =(
Eki Görüntüle 539603 Eki Görüntüle 539603
Şu an kaçımızın aklından -bayramda mesaj atar mı,atarsa yazmalı mıyım-düşüncesi geçiyor acaba?Yoksa birtek benim mi
İyi bayramlar...
Sanırım en son ihtiyacımız olan şey yeni bir hayal kırıklığı.Yeniden birşeyler hissedebilmen çok güzel,ama lütfen bu hislerin içinde zorluklar,imkansızlıklar olmasın.Olmasın diyorum çünkü yarım kalan bir ilişkiden çıkmış insanlar bilirler ki,sonunu gördüğümüz halde görmemezlikten geldiğimiz için yıkıntılarımız var.Umarım çok güzel olur herşey senin için...
Oncelikle herkese iyi bayramlarrr
Sevgilisi 10 ay sonra donen arkadasa: oturup iyicene konusmadan, ayrilik sebeplerini konusup halletmeden tekrar baslamayin derim. Sorunlar ayniyken son da ayni olur..
Esmerimsin - hicbirsey imkansiz degildirrr...
Veeee sevgilisinden kendi istegiyle ayrilmis kizlara gibta ediyorummm. keske bende benim salagin degisme ihtimaliyle iliskiyi devam ettirecegime "sen bana layik degilsin" diyip tekmeyi bassaymisim zamanindaacima acinacak hale gelirsin diye bosuna dememisler wallahi..
Bu sayfa kapatma becerisi nasıl birşey acaba,nasıl birşey yaşanmış herşeyi yok saymak,sevdiğinin kokusunu unutmak el olmak;biri bize de öğretse keşke.Ben de aranmadım canım.Üstelik arife günü içimi delik deşik ettiği halde bir bayram mesajı bile atmadı.Ama belki de iyi ki atmadı,anladım Ondan ne yar ne yaren olur...
ben şu saate kadar bekledim. ama ondan değil, çünkü onunla kötü ayrıldık. ailesinden biri arar diye bekledim, hiç değilse kızkardeşi. bugün de aranmadıysam ömrü billah aranmam. anladım. bu sayfa kapanmış.
Arefe günü,çok şiddetli bir kavga ettik.Rahmetli babaannem -arefe günü,kuşlar bile tüyünü dökmez-derdi.Aradı,açtım işte.Hani bir de terkeden benim ya,o azap çok kötü.Ne kadar doğru kararı verdiğini bilsen de,o acabalar yiyip bitiriyor insanı.Belki de ayrılığın üzerinden 4 ay geçmesinin rahatlığı ile açtım,belki O anlamıştır hatasını diye...
İdrak da nasip işi demek ki.Önce nasılsın,iyimisinlerden sonra sordu.-Hala kararlı mısın dönmemekte diye.Sakin sakin güzellikle beni kazanana kadar nasıl aylarca muhteşem bir ilgi ve sevgiye sahip olup,ben sevdikten sonra nasıl değiştiğini anlattım.Annesinin Onun yanında bana canım kızım,balım diyip;o dışarı çıkar çıkmaz nasıl beni alttan alttan tehdit ettiğini anlattım.Anlattım beni başka bir şehirde yaşıycaz diye ikna edip de,nasıl isteme olduktan sonra annesinin bir cümlesiyle caydığını anlattım,hatırlattım daha doğrusu.Hakaretlerini,sinirle kendimi kaybettim dediği küfürlerini hatırlattım.
-Bırak artık geçmişi,dün dünde kaldı-diye çıkıştı.-Ben hala seni çok seviyorum- dedi.Ayrıldığımız günün ertesi günü arayışa başladığını,facede en hafif kızlarla konuştuğunu gördüğümü söyledim.Onların güzelliklerine nasıl iltifat ettiğini gördüğümü,hem de ayrılışımızın ertesi günü,daha kokun üzerimdeydi dedim.Bana-demek ki çok güzellermiş ki,güzel olduklarını söylemişim-dedi pişkince.O anda idrak ettiğini,pişman olduğunu sandığım adamın bu pişkinliğini duyunca ağlama krizine girdim ve yüzüne kapattım.
Sonra da,yüreğime yaptığı zulmün bedelini bir daha sevilmeyerek ödemesi,bana yaptıklarının Ondan çıkması bedduasını içeren bir mesaj attım o can yangınıyla.Kızlar facede konuştuğu kız tiplerini bir görseniz,yemin ediyorum profiline -yok mu bana uygun koca-yazan fake profiller.Benden sonra ya,benden sonra elini ilk senin ellerine veren benden sonra nasıl meyledebildin öyle hafif kadınlara.Şoktayım.İşte bayrama 24 saat ağlanmış bir arefeden sonra girdim ne acı
Amin canım amin.Yolda görenler perişan durumda olduğunu,saçlarının resmen beyazladığını söylemişlerdi,bir kişi değil beş kişi değil.Ben de kendi çapında acı çektiğini sanıyordum ne safım.Üzerinden 4 ay geçti.Öyle 4 ay ki ağlamadığım tek bir gece,canımın yanmadığı tek bir an olmadı ama acımla barıştım,böyle bir şekilde hayatımı sürdürmeyi başardım diyordum.Pişmanım,ölüyorum,sensiz yaşayamıyorum diye aylardır yazıyordu cevap vermiyordum.Bu kez nasıl kendime yenildim,o telefonu nasıl açtım,beni aşağılamasına nasıl izin verdim bilmiyorum.Dönmeyeceğimi anlayınca canımı yakmak istedi sanırım
açmıycaktın. öyle adamın telefonunu açsan ne olur! bu insan senin gerçek değerini biliyor olsaydı zaten seni kaybetmemek için herşeyi yapardı. bak 4 aydır ayrıymışsınız, bir insanın yokluğunu anlamak için uzun bir süre, gerçekten pişman olsa zaten bu çirkin diyaloğu kurmaz. seni hala çok seviyorum demiş ya, güldüm. seven insan yırtar ortalığı. o facebook meselesine gelince, hiç açmayayım benim de çok bunalıma girmeme neden olmuştu. benden ayrıldıktan sonra hemen ilişkisi yok yapmış ilgilendiklerine de kadınlar yazmıştı. arkadaş listesini göremedim tabi, eminim abuk sabuk bir sürü kızı eklemiştir. o kadar şahsiyetsiz çünkü kendisi. ama şunu bil, buraya yazıyorum nev, bizim gibi olmayacak kimse. olmayacak. kimse onları böylesine çocuğu gibi sevip böylesine sadakatle sevip böylesine sarıp sarmalamayacak. an gelir çöreklenir içlerine elbette yokluğumuz. çöreklensin dilerim. şu mübarek günde allahtan dilerim. bizim yüzümüze hasret kalsınlar inşallah.
Arefe günü,çok şiddetli bir kavga ettik.Rahmetli babaannem -arefe günü,kuşlar bile tüyünü dökmez-derdi.Aradı,açtım işte.Hani bir de terkeden benim ya,o azap çok kötü.Ne kadar doğru kararı verdiğini bilsen de,o acabalar yiyip bitiriyor insanı.Belki de ayrılığın üzerinden 4 ay geçmesinin rahatlığı ile açtım,belki O anlamıştır hatasını diye...
İdrak da nasip işi demek ki.Önce nasılsın,iyimisinlerden sonra sordu.-Hala kararlı mısın dönmemekte diye.Sakin sakin güzellikle beni kazanana kadar nasıl aylarca muhteşem bir ilgi ve sevgiye sahip olup,ben sevdikten sonra nasıl değiştiğini anlattım.Annesinin Onun yanında bana canım kızım,balım diyip;o dışarı çıkar çıkmaz nasıl beni alttan alttan tehdit ettiğini anlattım.Anlattım beni başka bir şehirde yaşıycaz diye ikna edip de,nasıl isteme olduktan sonra annesinin bir cümlesiyle caydığını anlattım,hatırlattım daha doğrusu.Hakaretlerini,sinirle kendimi kaybettim dediği küfürlerini hatırlattım.
-Bırak artık geçmişi,dün dünde kaldı-diye çıkıştı.-Ben hala seni çok seviyorum- dedi.Ayrıldığımız günün ertesi günü arayışa başladığını,facede en hafif kızlarla konuştuğunu gördüğümü söyledim.Onların güzelliklerine nasıl iltifat ettiğini gördüğümü,hem de ayrılışımızın ertesi günü,daha kokun üzerimdeydi dedim.Bana-demek ki çok güzellermiş ki,güzel olduklarını söylemişim-dedi pişkince.O anda idrak ettiğini,pişman olduğunu sandığım adamın bu pişkinliğini duyunca ağlama krizine girdim ve yüzüne kapattım.
Sonra da,yüreğime yaptığı zulmün bedelini bir daha sevilmeyerek ödemesi,bana yaptıklarının Ondan çıkması bedduasını içeren bir mesaj attım o can yangınıyla.Kızlar facede konuştuğu kız tiplerini bir görseniz,yemin ediyorum profiline -yok mu bana uygun koca-yazan fake profiller.Benden sonra ya,benden sonra elini ilk senin ellerine veren benden sonra nasıl meyledebildin öyle hafif kadınlara.Şoktayım.İşte bayrama 24 saat ağlanmış bir arefeden sonra girdim ne acı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?