Buyrun...Terapi Grubumuz :))

Bugün bence hepimiz için milat olucak.Çünkü herkes azda olsa bir beklenti içine girmiş
Böyle olaylar sayesinde insan bir kez daha anlıyor gerçekleri herşey tokat gibi çarpıyor yüzüne
Kalp yumuşamaya başlamışken tekrar kendine geliyor ...
İçim buruk ama bir yandan da tarifi zor bir mutluluk var.
Herşeyin ne kadar boş olduğunu bir kez daha kanıtladı bana
Demek ayrılık yerinde bir kararmış
Bir bayrama bu kadar anlam yüklemek doğrumu bilmiyorum ama kırgınlar küsler barışır ya hani..
İnsan hep sevdiklerini, değer verdiklerini hatırlar ya böyle günlerde hatırlanmadığıma göre zannettiğim gibi bir değerim yokmuş onun gözünde.
Bu duygular bana aitmiş ona değil bunu bir kez daha anladım !

Yinede huzurluyum sabretmeyi öğrendim bu günlerde geçicek inanıyorum
İnancım varsa herşeyim var demektir o ve aptal samimiyetsiz mesajına muhtaç değilim

haklısın. o daha da bir acı ben öyle olsa hepten kahrolurdum.

çok güzel yazmışsın.ben herşeye rağmen bekliyordum. bugünü zor ettim. içimde minicik küçücük bir umutla bekliyodum. milat oldu evet haklısın.

Ah kizlar.. umutla bekledikleriniz o sizin icinizdeki ufacik iyi niyeti hak etmiyorlar.
iliskinizin en kotu zamanlarini, sizi zora sokan anlari, onun sacma sapan davranislarini dusunun ve bunlarla nasil asil ayrilik kararini sizin vermeniz gerektigine konsantre olun.
Bizde ki olay onlarin degismesini beklemek.. Hepimiz ezberlenmis bi cumle gibi soyleriz "erkekler degismez" ama bunu idrak edemiyoruz sanirim. Hala degisip, degerimizi anlayip, ne bileyim bizi hos tutmaya calismalarini falan bekliyoruz. Degisecek olsalardi zaten bu iliskiler bitmezdi. Degismiyorlar. Beklentiyi ve iliskinizi kafanizda sizde sonlandirin.. Ben oyle yapiyorum..

Çok haklısın canım sonuna kadar katılıyorum

Hayirli bayramlar kizlar... Valla ne yalan soyleyim ben hic beklemiyodum aramasini filan oda aramadi zaten.... Iyide yapti aramasin zaten eglendirsin kendini simdilik.... O kendine geldiginde ben cok mutlu ve huzurlu olacagim... Bugün gelir mi gelmez mi ne yapiyodur hic düsünmedim 3. hafta dolmak üzere ve ben kendimi toparlamak icin söz vermistim gercekten toparlanmaya basladim... Geldiginde ne yaparim nasil bi karsilik veririm bilmiyorum ama artik söz verdim kendime bunlari düsünmeyecegim gercekten seven adam beni ölümlere birakip gitmezdi... Herseyi Allahimin adaletine birakiyorum ve ona güveniyorum artik...

Bayramda onun arayacağı vs düşüncesi hiç olmadı çünkü o tür şeyleri zaten yoktu. Zaten bana hiç değer vermemişti ki. İçimi ayrılıkta acıtan durum buydu. Şimdi de değer vermediyse vermedi. Yaşandı geçti gitti. Napim canımı mı sıkayım şimdi durduk yere. Bu bana bir ders olsun bana değer vermeyen saygı duymayan birisini hemen sepetle hayatından komutunu artık beynime yerleştirdim. En önemli şey buymuş saygı ve değer bunlar yoksa sallayın gitsin.

Ya canım inan,ne bir harf eksik ne bir harf fazla söylüyorum ki sen yazdığın zaman,yaşadıklarını anlattığın zaman çok zaman kontrol ediyorum bu mesajı ben mi yazmıştım diye,inanılır gibi değil.Çocuğu gibi sevmek tabiri,o kadar sık aramızda geçerdi ki,işte ben öyle seviyordum,tıpkı senin gibi.İnsan inanamıyor okurken.Yeni gelişmeler oldu,alıntıları cevaplayım,en alta yazıcam ayrıntılarıyla

Canlarım benim ya,sizler ne kadar büyük yürekli kadınlarsınız.Ya inanın burda her birinizi okurken,erkek olsaydım da keşke böyle bir kadın beni sevseydi diyorum.Allah güzel kalbinin kıymetini bilecek olana emanet etsin

bu sözü de çok sevdim. "olduğu kadar, olmadığı kader."
Mevlana Hz'nin.Yine bir sözünde şöyle der:''Gel...Ama bana gelme,kendine gel...''

Bu insanların kalpleri taşlaşmış.Bırakın sevgililiği,kulun kula merhameti olmaz mı ya.Bizler,kadınlar;en çok yaşadıklarımızın kıymeti bilinmediğinde,bu kadar acıyı böyle bir adam için mi çekmişim dediğimizde bitiyoruz.Keşke haketselerdi de içimiz yanmasaydı ödenen bedellere...

Canımsın,içimi okumuşsun,çok teşekkür ederim güzel dileklerin için

içim çok acıyor. yine de bir umut bugünü bekliyordum. ondan değil ama ailesinden hiç değilse biri arar diye. ne kadar yanılmışım. ne kadar gözümde büyütmüşüm küçük insanları.
Yaşananların hiç mi hatrı yok bu insan kılıklılar için.Mevlana Hz.diyor ya ''Hadi yaramı sarmaya merhemin yok,yalandan da olsa gönül alamaz mısın...''Yazık bu insanlara çok yazık...

Canım benim ya,şimdi çok uzak geliyor ama bu gözyaşlarımızın mükafatı en içten gülümsemeler olacak bir gün...

Bu bayram günü diliyorum ki bu hissettiklerimiz hem milat,hem mucizelerin ilk habercisi olsun...

Evet canlarım,yeni gelişmeler oldu.O mesajı yazdıktan (arefe günü şiddetli tartışmamızdan sonra bir bayram mesajı bile atmadı dedikten) birkaç saat sonra telefonum çaldı.Baktım O.Açmadım.Daha önce bahsetmiş miydim bilmiyorum;biz aynı ilde,fakat arası 40 km olan iki farklı ilçede çalışıyoruz.Ardından mesaj geldi.-Evinin karşısındaki parktayım,pencereden bakarsan göreceksin-diye.Mesaj attım hemen-git burdan,bayram mübarek kalbini kırmak istemiyorum-dedim.-Lütfen,yaşadıklarımızın hatrına bana verecek 5 dk'n da mı yok-dedi.Eski sevgilim değil,düşmanım da gelse kapıma geri çevirmezdim.Çeviremem,benim yapım bu.Düşmanımın bile bana attığı adımı tepemem,kıyamam inanın.Giydim eşofmanlarımı indim aşağı.Parka gittim.Yüzüm asık aslında ama,4 aydır görmemiş olmanın öyle deli bir özlemi var ki dizlerim titredi.Karşı karşıya durduk böyle,ne bir -merhaba-,ne bir -iyi bayramlar-ikimizin de tek kelime çıkmadı ağzından.Sonra bana sarıldı,karşı koyamadım.Koymadım.Oturduk parkta bir banka;tam 3 saat boyu O anlattı ben dinledim,ben anlattım O dinledi.Arefe günü söylediklerinin benim dönmeyişimin acısıyla söylediğini,o kızları sırf bana öfkesinden eklediğini anlattı.(Ben O'na birbirimizden ümidimiz kesilsin diye başka biriyle başladığımı söylemiştim 2 ay önce).Günah çıkardı tabiri caizse.Ama bunlar bahane değil,mazeret değil benim için.Diyelim ki ben gerçekten başkasıyla başlasaydım bile,senin internetteki en hafif kızlara meyletmen için geçerli bir sebep olamazdı.Konuştuk,yine bir yere varamadık.Sanki dünden de daha karmaşığım.Ne yapıcam bilmiyorum.O'nsuz olmuyor,O'nla olmuyor;Allahım yardım et...

Son düzenleme:

neler olmuş böyle? sevinsem mi üzülsem mi bilemedim. ama kendime olmuş gibi heyecanlandım okurken sanırım hikayemiz burda seninle ayrılıyor, çünkü senin karşındaki ayrıldığın günden beri sensiz yapamıyorum diye mesajlar atan ve sonunda 4 ay sonra da çıkıp kapına gelen bir insan, benim karşımdaki ne bir pişmanlık ne bir geri dönme girişiminde bulunan ve bırak kapıma gelmeyi aramayan bir insan. ama hala çok kuvvetli bir ortak noktamız var. çok seviyoruz, fakat güvenmiyoruz ne olacak şimdi sizin durumunuz? aynı acıları baştan mı yaşayacaksın? hadi facebook meselesi diyelim öyle. kızgınlıktan boşluktan vs lerden yaptı ekledi konuştu falan. hadi ailesini de geçtim. geçilecek kadar basit bir konu değil, ama varsayalım geçtik. sevgisi yüce mi? yoksa senin sevgini özlediği için yalnız kaldığı için mi döndü? ne olacak şimdi? katettiğin yolları başa mı döneceksin? bilemedim.

Canım benim ya.İşin en acısı da bu işte,öyle doğru yazmışsın ki;seviyoruz ama güvenemiyoruz evet.Hep Rabbime dua ederdim,öyle bir eşim olsun ki gözüm kapalı kendimi,evlatlarımı,geleceğimi emanet edebiliyim;öyle güveniyim diye.İnsan sanırım en hassas noktası ile imtihan oluyor.Ben tıpkı senin tahmin ettiğin gibi sevgisinin yüceliğinden değil,bu sevgiye ve bu temizliğe özleminden döndüğüne inanıyorum.Bunu bayram gününe denk getirmesi de,bayram hassasiyetimi yani binevi zaafımı bildiğinden diye düşünüyorum,yani 4 ay uzun bir süre.Evet yazdı,aradı ama sanki 4 ay yeni seçenekler yokladı ve en sonunda kıymetimi anlayarak koştu gibi geliyor ne yalan söyleyim,yani bana sadık kaldığına inanmıyorum.Ha evet ayrıydık ama bu hemen yeni arayışlara girmeye bir mazeret olamaz.Çünkü dün başı önde öyle söyledi.Sevgili bulurum,eş bulurum,evlat bulurum ama bir sen daha bulamam bunu biliyorum,bırakma dedi.Yani ben O'nun hayatındaki tek doğru ve en doğru şeyim,O ise benim hayatımda en büyük hatam olarak nitelendirilen adam.İşin içinden çıkmak öyle zor ki.İnan ne yapacağımı ne düşüneceğimi bilmez durumdayım.Bu arada bu 4 ay süresince söylediğim herşey çıkmış,akrabalarının iç yüzünü görmüş,Onlar için benim kalbimi kıran adam çoğuyla alakasını kesmiş.Sanırım bunların da etkisi var can havliyle kapıma koşmasında

ne olacak peki bundan sonra? seni en hassas noktandan yakaladı. onu nasıl sevdiğini de biliyor. bu görüşmeden sonra daha da bırakmaz peşini. kendimi yerine koyuyorum hikayelerimiz de çok benzediği için, bu şekilde bir dönüş ruhuma çok iyi gelirdi, bütün içimin zehiri akar giderdi, ne kadar beklemişliğim özlemişliğim yıpranmışlığım varsa hepsi bir anda biterdi, onu böyle karşımda görmek, beni bırakma demesi, ama ya sonra? sana bir şey diyeyim mi, ben de bir kez duydum bu cümleyi ondan. beni bırakma. beni çok yaralayan , bizi bitirme noktasına getiren bir davranışından sonra ilk kez gerçekten ayrılma kararı aldığımda karşımda ağladı. sağolsun, bir kez ağladı benim için! ne kadar içtendi o an bilmiyorum, ama inandım. inanmak istedim. saçlarından öptüm onu. ben de ona hep söylerdim, seni çocuğum gibi seviyorum diye. hep saçlarından öperdim saçlarını okşardım. ellerimle yemek yedirirdim kalabalıklarda dahi olsak. ona birşey olacak diye hep ödüm kopardı. neyse.. sonuçta döndüm. sonra ne oldu, öncekinden daha da kötü. hiçbir şey iyiye gitmedi. ilgisizliği sevgisizliği iliklerime kadar hissettim. gitmek istediğimde izin vermeyen, sevmiyorsan söyle diye haykırdıığımda seviyorum diyen ama gözümün içine bakmayan artık beni gözden çıkarmış bir insandı sonlara doğru. biten bir şey yeninden başlamıyormuş bunu öğrendim. iyi düşün. nasıl içinin kavrulduğunu tahmin ediyorum. ama lütfen iyi düşün.

nev durumun çok zor, Allah yardımcın olsun umarım kendin için, geleceğin için en doğru kararı verirsin. sanırım hepimizin öncelikli beklentisi senin yaşadığın gibi bir manzaraya tanıklık etmek. hatta ayrılık acısıyla önce karşı tarafın aramasını bekliyoruz, bazılarımız arandı ve maalesef daha acı verici oldu, sonra gelip pişmanlıklarını dile getirmelerini bekliyoruz, aşamaları var yani beklentilerimizin de ama sanırım karşı tarafın pişmanlığını, üzüntüsünü görmek de karar vermek için kafi değil. hislerimize yenik düşüp o anın heyecanıyla ilişkiye başlasak bile hepimizin içinde büyük bir güvensizlik olacaktır sanıyorum, şayet karşı taraftan tekrar birlikteliğe dair bir çaba görülürse. senin durumun bizden farklı anladığım kadarıyla ayrılık kararını sen vermişsin, süreç ve yaşananlar seni zorlasa da... uzaktan ahkam kesmek çok kolay, sıkıntılarını da sevginin boyutunu da bilen sensin. umarım ama karar alırken sadece hislerinin doğrultusunda hareket etmezsin, eğer evlilik düşünülüyorsa aşkın ve sevginin dışında karşı tarafta olması gereken bazı niteliklerin de huzurun sürekliliği için gerekli olduğunu sanıyorum ve tabi sonsuz bir güvenin...tam olarak sorununuzu bilmiyorum, sanırım aileyle ilgili bir takım tatsızlıklar olmuş; ama eğer senin onun tarafından birileriyle ilgili huzursuzluğun varsa ve evlenmeyi düşünüyorsanız bence erkek de kadının arkasında durmalı, dinlemeli, tepki gösterip savunmaya geçmek yerine kendi ailesi/ akrabaları da olsa bir kez olsun objektif bir gözle değerlendirmeli hal ve hareketlerini. çünkü siz de aile olacaksınız ve senin yazdığın yorumlardan da durup dururken sorun çıkarmak için kimseye haksızlık yapacak bir yapıda olmadığını anlayabiliyorum. bugün can havliyle seni destekleyip, her dediğine onay verse de yarın yine aynı davranışları sergilemeye devam edebilir, evlendiğinizde özellikle o rahatlıkla daha hoyrat da davranabilir, davranmayadabilir sahiden birşeylerin kıymetini de anlamış olabilir hangi duygularla geldiğini de en iyi sen gözlemleyebilirsin, onu tanıyan sensin. umarım hislerinle değil de mantığınla değiştiğini ve aynı yerlerde takılıp kalmayacağınızı anladığın anda tekrar birliktelik düşünürsen başlarsın; şayet göz boyama gibiyse de umarım bunun farkına da varır vermiş olduğun kararın arkasında durup "acabalarla" günlerini zehir etmeden için rahat bir şekilde yoluna devam edersin, onsuz. hakkında hayırlısı olsun...

Nev ben aslinda senin adina cok sevindim. Hic olmazsa onca zamanini gecirdigin adamin seni birazda olsa onemsedigini gordun. ama ilk hamlesinde affetmeli misin? asla.. Seni hemen elde ederse bir kac gun veya hafta sonra ozlemle yapilmis yanlis bir hareket oldugunu, ayriligin en dogrusun oldugunu falan soyleyecektir. Veya yine eski sorunlar gun yuzune cikacaktir. Eger seni istiyorsa bunun icin cabalamasini sagla. Seni elde etme hirsina girerse, sana daha cok baglanacaktir. Ve o bir sure ugrastiktan sonra oturun konusun ve butun problemleri halledin bence. Eger baslarsanizda gecmise bir sunger cekmeyi unutmayin derim..

Bence suan geri donmen dogru olmaz. Ama yinede sen benden daha iyi bilirsin

benim eski dangalak yazmis bu ne cesaret onca olaydan sonra yauuu!!!

dalga gecer gibi yazdigi smsde su: artik hic konusmicez mi?

ahahahah mal yaa konusmicez

biraz sinirlerim zipladi ama sonra dedim aman degmez bosver.. ilgi bekliyor asalak sey .. fark edilmek istiyor cünkü tamamen silindi bu yürekten

hahahaha ay cok alem

walla bak baskasindan hoslandin aninda ses verdi. bu hayatin nasil bi dongusudur ya? hep ayni sey oluyo

bi yönden sevindim aslında senin adına, hepimizin konuları farklı fakat beklenti aynı olsa gerek
benim artık barışmak gibi bi düşüncem sadece o pişmanlığı yüzünde gördüğümde yoluma daha rahat devam edeceğim, çünkü bu pislik adamlar giderken insanın içinden tüm güzel olan şeyleri alıp gidiyolar, onları geri almayı bekliyorum ben sadece

sana gelince güzel bi gelişme ama duygularına yenilip tekrar başa dönmemelisn, en azından emek versin seni tekrar kazansın
hiç kolay değil yaşananlar, lütfen kendini önemse

hahahaha ay cok alem

walla bak baskasindan hoslandin aninda ses verdi. bu hayatin nasil bi dongusudur ya? hep ayni sey oluyo

evet onu seviyorken, istiyorken, halen birseylerin düzelmesi icin umudum varken, onun icin, bizim icin savasmaya hazirken o yoktu ..

simdi bitirmisim onu tamamen icimde..aklima bile gelmiyor..hic en ufak bir özlem bile hissetmiyorum o derece bitmis gitmis vee pat ortaya cikiveriyor

artik konussak nolur konusmasak nolur yani eski beni öldürmüssün sen, daha ne bekliyorsun ki benden a beyinsiz insan??

kizlar yazdiklariniz okuyunca nasil duygulandim anlatamam. ben de ramazan bayraminda ayni seyleri hissetmistim. belki atar,ozur diler,
onca yasananlari, o kadar yillik yasananlari atamaz,bayramdir bu, anlami buyuktur derdim ama yok, GELMEDI!
bu bayram da beklemedim bile acikcasi, artik ondan mesaj da baklemiyorum,bittigini kabullendim.
ama gecen seneki kurban bayrami cok guzel gecmisti. bu bayram icim acidi. hic bayram gibi gecmedi bayramim.
isteyene bayram degil, bahane edecek gun cok da, istemiyorlar onlar.
evladim gibi sevdim ben de, sara sarmalaya, fedakarca.. neye yaradi ki? ne yani sevmeyeyim mi o kadar? gidiyorlar mi oyle ilgilenince?
sevmek istiyorum gene sarmak sarmalamak..
beklemeyin,bosverin. bu bayram hepimizin miladi olsun, beklentilerin sonu, hayatimizdaki yeniliklerin guzelliklerin baslangici olsun insallah.

ne güzel yazmissin.. amin insallahh öyle olur ve olsunda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…