Buyrun...Terapi Grubumuz :))

26 anzer_bali.. ben seni hatırlıyorum.. bu konuda bir topic açmıştım sen de düşüncelerini paylaşmıştın.. sağolasın:71:

önemli değil canım :)
bende 26 yaşındayım, bende en uzun ilişkimi bitirdim ve evlenebileceğim dediğim tek adamdan ayrıldım..
dün 2. sene 8. ayımızdı normalde.. ondan önce 1 senede arkadaşlığımız vardı..
yaşını sordum çünkü banada bir daha kimseyi sevemeyecekmişim gibi geliyor.. gücüm yok sanki başkasıyla tekrar hayaller kurup bir ilişki için emek vermeye.. :31:

bende 26 yaşındayım, bende en uzun ilişkimi bitirdim ve evlenebileceğim dediğim tek adamdan ayrıldım..
yaşını sordum çünkü banada bir daha kimseyi sevemeyecekmişim gibi geliyor.. gücüm yok sanki başkasıyla tekrar hayaller kurup bir ilişki için emek vermeye.. :31:

Siz neden ayrıldınız?

Merak ettim ben de neden ayrılmıştınız?

bende bilmiyodum ki nedenini canım bbu asker ya malum akıl gel git :) beni günlerce aramamıştı bende facesine bakmıştım bi kıza operasyona gidiyorum falan yazmıştı sonra arayıncada ben açmadım konuşmadım falan öyle oldu kuzum bugünde aramış beni sevimuş tamda mağazada yakışıklı bi çocuk bulmuştum :D

napiyim tatlım kendimi oyalamaya çalışıyorum.. aynıyım aslında sende var mı değişiklikler?
Aynı bizimde canım limoni aramız.
canım uzman dı ya görevi bırakıyo eğer doğru söylüyosa :) pekte inanmıyom ama

Aaa orayı pek hatırlamıyorum canım kusura bakma. Gelince herşey haledilir merak etme. Mesafeler kavgaları getiriyo, özlem var arada.

Aynı bizimde canım limoni aramız.

Aaa orayı pek hatırlamıyorum canım kusura bakma. Gelince herşey haledilir merak etme. Mesafeler kavgaları getiriyo, özlem var arada.

canım öylede ben o bugün bana öyle konuşurken hiç bişey hissetmedim biliyo musun sevgim bitmiş midir acaba yaa

kız benim olmaz galiba öyle bugün resimlerine baktım önceden bakınca bile ağlıyodum ama şimdi hiç yabancı biri gibi hiç bişe hissetmedim

Resimdekiyle bir olmuyo canım bende senin gibiydim. Resmini, yazdığı mektupları okumaya başladım an şapu şupur ağlıyodum:27: sonra zamanla alışıyosun tabi. Ama bilmiyorum canım soğuduysanda karar senin.

Unutabilecek miyim onu?

Karşıma mutlu olacağım biri çıkacak mı?

Ben çocuk istiyorum:43:
Mutlu bir yuvam olsun istiyorum.

Bunlar olacak mı?

olur mutlaka sabret sadece dua et 8 yıl olmuş daha ailesyle tanıştırmamış üstelik neler demiş yani boşver üzülme o kaybettğne üzülsün senden iyisini mi bulacak sanki
zamanla acında hafifler yeni insanlar girer hayatına denersin zamanla onuda çok seversin hakkında hayırlısı birde bakmışsın hamilesin :1:

iyi yapmışsın canım.. içini döküp rahatlamana da sevindim.. insanın söyleyemedikleri sürekli batıyor çünkü :)
dediğin çok doğru seviyorsa seni hakediyorsa sabreder hata yapmaz.. seni kazanmaya uğraşır.. umarım hayırlısı olur bundan sonra senşin için.. mutlu olmayı hakediyorsun :)

canım benim çok sağol sende mutlu olmayı hakediyosnz sevip sevdiğini insan sanıp değer veren ilişkiyi kurtarmak için çabalayan bütün bayanlar mutlu olmayı hak ediyor :)

canım hakkında hayırlısı olsun şimdi kimseyi sevemezsin gibi gelir normal ama zamanla düzelceksin sende emin ol düşün onunla mutsuz olmaktansa onsuz hayatına bakıp seni mutlu edecek insanlara şans vermek daha iyi bişey senn için güçlü ol bak kaybettiklerini anlaynca nasıl preşian oluyolar boşver

Sagopa hoşgeldin canım:) Yanlış hatırlamıyorsam en son mutsuzum diye terk etmişti, sonrasını bilmiyorum. İyisindir inşallah.

canım benim hoşbuldum iyiym çok şükür onsuz yaşayabilceğimi anladım eskisi gibi değilim ama pişman oldu yalvaryo şimdide bakacam artık zamana bıraktım bende
sen nasılsın niye aranız limoni yine ne oldu yaa hiç akıllanmıycak mı bunlar kurban olsunlar bize ya

ayyy bırakması herkes için en hayırlsı olur valla :1: inş. bırakır bebeim ama bıraksada gelip ne iş yapcak bu sefer onu sorun etmesin :26:

canım hoş geldin. inşallah bırakıyodur pek inanmıyorum onun sözlerine ben artık :) işi bırakınca devlet uzmanlara memurluk hakkı veriyo referansla falan iyi bi memur olabiliyolar yani

olur mutlaka sabret sadece dua et 8 yıl olmuş daha ailesyle tanıştırmamış üstelik neler demiş yani boşver üzülme o kaybettğne üzülsün senden iyisini mi bulacak sanki
zamanla acında hafifler yeni insanlar girer hayatına denersin zamanla onuda çok seversin hakkında hayırlısı birde bakmışsın hamilesin :1:

inş. ya.. zaman ileri sarsa bunları hiç yaşamasak..

Biyolojik saatim geldi herhalde, dua niyetine geçsin ne diyeyim..

Back
X