- Konu Sahibi elifzeynep2012
- #4.061
Ben çok sıkıntılıyım ya bana dediki sen hiç bir dediğimi yapmıyosun her lafım laf katıyosun bu ilişkide bir ağırlığım yok
Ben onun için kardeşim dediğim insanlardan vazgeçtim sosyal bir aktifem yok. Okul ev ev okul. Üniversite en güzel yıllarım yaşıyamıyorum bile.
Sırf o istiyo diye paspal paspal gidiyorum okula saçıma başıma özen göstermiyorum bir sürme çeksem ayrılır öyle bir kıskanç yani.
Telefonda konuşuyoduk işte suratına kapattım sinirlendim defol git ozaman diye aramadı mesajda atmadı bende sonradan mesaj attım bu hattı abime veriyorum istediğin oldu sakın mesaj atma dedim. Umrumda değil artık ben onun için neler vazgeçim o gelsin bana bunu desin çokta umrumdaydı. sizce haksızmıyım ya.
Haksız değilsin canım tabiki.. Biz neden bunların dediklerini bu kadar yaptıkki zaten ha yaptıkta bi artısını mı gördük oda yok.. Topuklu giyme makyaj yapma biraz bile açık giyme erkeklerle arkadaş olma.. Sonra biz onlardan en ufak bişey istediğimizde de abartırlar yapmamak için binbir takla atarlar.. Kesinlikle haklısın tatlım taviz verme..