- 7 Ocak 2011
- 6.828
- 4.295
- 373
- Konu Sahibi elifzeynep2012
- #4.141
tabiki de atlatıyorum..çünkü bu yaşadıklarımın daha beterini yaşayan insanlar tanıyorum..ve tekrar tekrar Allah'a şükrediyorum bana daha hafifini yaşattığı için..bu son öğrendiklerim(20 ekimde yeni sevgilisi olduğunu,24 ekimde aldatıldığımı,26 ekimde 1'den fazla kişiyle aldatıldığımı,6 kasımda da evlendiğini) sıralamaya bakarsanız tam bir şans..ayrılıktan 6 ay sonra daha umudum varken ailemin yanında(iş dolayısıyla onlardan uzaktayım normalde) öğrendim bütün bunları(evlilik hariç)..ben bunun bile şansım olduğunu düşünüyorum..
eğer geçmişle yaşarsam ne önümü görebilirim, ne kendime gelebilirim, ne de çevremde aktif olurum..ben gönlüme göre biriyle evleniceğimi biliyorum çünkü bunu yürekten hissediyorum..Allah herkesin gönlüne göre versin..fedakarlık yapan, gerçekten seven insanları Rabbim görür..
haddim olmayarak burdan tavsiye vermek isterim herkese..siz siz olun çok sevseniz de belli etmeyin..çünkü buna değmicek bir insansa karşınızdaki inanılmaz şekilde şımarıyo ve kendini tepelerde hissediyo..bırakın hakettiği şekliyle kalsın![]()
Aslinda haklisin.. Ama benim artik tahammulum kalmadi. Nenisil, yasadigim seyleri (cok sevildigimi dusunurken bir anda olmayacak galiba denilerek terk edilmeyi) tekrar yasamak istemiyorum. Sevgimi hak etmeyen, sevdigimi gosteremeyecegim bi adami daha hayatimda istemiyorum. Buda ne dusunmeme sebep oluyor biliyor musun? Hayatin boyunca yalniz kalacaksin kizim sen diyorum (((= Insanlara guvenim inanilmaz sarsildi ne yazik ki.. Sanki her guzellik bir gun balbakagina donusecekmis gibi geliyor. Aslinda umutsuz ve negatif dusunen bi insan degilimdir ama aksi ispatlanana kadar bi sure butun karsi cinslere supheyle yaklasacagim sanirim...
Senin onun hakkindaki butun gercekleri ardi arkasina ogrenmen butun umutlatini yitirmen icin iyi olmus. Aylar onceki bi yorumunu okudum demin baska bir konuda. Ayrildiktan 4 ay sonra baska biriyle gorusmeye basladigini yazmissin. O kisi hala var mi hayatinda?
jerry hiç normal değil:26: cevap vermiyorum ve ısrarla arıyor bana en son mesajında ömür boyu sadakatini ve sevgisini koruyacağının sözünü vermiş:26: Allah'ım neden düzgün biri çıkmaz karşıma![]()
Ilginc bi tip.. Daha seninle oturup konusmadan boyle buyuk sozler verebildigine gore kac derim.. daha kac begendigi kadina bunlari diyordur kim bilir. Karsina cikacak seni hakeden bi insan. Ama vakti vardir. umutsuzluga kapilma. Bak yalniz degilsin - hepimiz yalniziz