- Konu Sahibi elifzeynep2012
- #4.201
of of söyleyecek bişey bulamıyorum hakkında hayırlısı olsun canım
sağol canım benim önceden üzülürdüm ama artık o kadar da acıtmıyor canımı
ne hali varsa görsün :))
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
of of söyleyecek bişey bulamıyorum hakkında hayırlısı olsun canım
Ya amaç ne olucak anzer can sıkmak moral bozmak yok bu erkeklerin hepsi aynı ya
Ama hep Rabbimden bir hesaplaşma anı istemiştim o gün bugün oldu bundan sonra onunla olamayacağımı çok net bi şekilde anladım
O bambaşka bir insan ben çok farklıyım bunları çok net gördüm sinirden buz kestim ya
Ben bu erkek milletinden nefret ediyorum kesin evde kalacam... Adamlarin isleri gücleri eglence mi ne... Face de siteyi begendim admin hemen özelden mesajlara basladi yok öylesine takilalim filan adamin derdine bak ya offf bu erkek milleti ne böyle ya salaklar nolucak
Hadi ya çok ayıp etmiş.. Ayrılmanında bir adabı var neden can yakmaya çalışıyosunki?
Boşver canım inan sen iyi bir insana layıksın..
Anzerim canım daha bir kaç terbiyesizliği daha oldu ama değmez ona ya.. terbiyesiz herifin teki amacı beni mahvetmek üzmek dengesiz herif bensizde olamadı benle de olamadı.. daha da cıkma karşıma dedim çıkmam diyor ukala adap edepyok...
ben kız halimde her şeye tamam dedim bu kadar ülke var arada ama dayan dedim sabret gelicem dayanamıyor şey derdine düştü afedersiniz ama o yüzden acelesi var adamın evlenme derdinde uzaktayım diye yaptı bazı şeyleri de gözden ırak gönülden de ırak oldu yani..
ama hayatında ben var iken sen olmazsan başkasını bulurum bana layık bana uygun aradıım kriterde biri cıkar karsıma demesi bu iğrençti
neyse şükür geçti gitti artık o defter kapandı bir tek hakkım kaldı helal etmedigim..
onu da rabbime havale edecek sonra hakkımı da helal edicem kısmetse...
tamamen silinmiş olacak hayatımdan şükürler olsun ki.. artık eskisi gibi değilim ya çok sevniyorum işte buna...
sen nasılsın tatlım var mı gelişme iletişim geldi mi ? mesaj falan?
hepinize ask var emin olun die yazıyorum
2 yıldır varlıgıyla haytımı doldurmakta diyorum otesi yok anlatılaz yasanır![]()
aynısını yaiadım ben de bugün ama adım gibi eminim ki bulamıcaklar aradıklarını gitsin bulsunbakalım mutlu olabilecekler mi
ne halleri varsa görsünler valla yeter ki artık çıkmasınlar karşımıza düzelip yola devam ederken tak diye girip dagıtıp gidiyorlar bıraktatlım birdaha sakın konuşmaa
Gelişme yok.. O en son telde konuştuğumuz günden sonra ben bunu faceden sildim.. Bunun akrabalarını bununla yakın olan herkesi sildim.. Sildiğim ama değer verdiğim birkaç kişiyede mesaj attım benim iyiliğim için sizi silmem gerekiyor diye onlarda haklarını helal edip anlayış gösterdiler.. Numaramıda değiştiricektim ama zaten arayıp rahatsız ettiği yok edersede engellerim telefondan diye düşündüm.. Bu kadar.. :)
Benimle tekrar olmak istiyor beyfendi tabi anladı benim gibisi yok etrafında en azından benim gibi onu çeken yoktur .
Nasıl kendilerine bu kadar güveniyolar ki adam gitmiş aylar olmuş şimdi elini kolunu sallayarak geliyor
Tekrar hayatıma girmek istiyor tabi sonra yine bırakıp gitmezse bi belge mi imzalasam napsam gitmeyeceğine dair![]()
hakkında hayırlısı olsun tatlım.. boşver o halde hiç değiştirme.. elbet dank edecektir kafası da ama yarın ama bugün ama bes ay sonra... elbet eden bulur.. bu böylee
hadi biz mutlu olalım artık...
bu arada musait olduğunda ben de o altta ki yazıdan yazmak istiyorum :)))
bana da öğretir misin yazılarım altında o şekilli şeyden çıksın :))
Tabi canım anlatim daisypath e giriyorsun ordan fon seçiyorsun sonra şte yeni kararlar aldığın tarihle beraber altta üstte ne yazması gerektiğini yazıyorsun en sonda çıkan resmin altında img url yazıyor ona tıklıyorsun bi link çıkıyor o linki kopyalayıp buradaki kullanıcı kont. panelinden seçenekleri düzenle diyorsun çizelge yerine kopyaladığın linki yapıştırıyorsun..
tamma canım benimm çok teşekkür ederim..
bakayım biraz<dan kısmetse![]()
Bu arada kızlar bende geri dönsün pişman olsun istiyorum ama olmicak sanırım.. Herşeyi yaktım yıktım ona açık kapı bırakmadım bu sefer.. Kızkardeşini faceden sildim oda neden sildiğimi biliyor keşke böyle olmasaydı ama sen nasıl iyi hissedeceksen öyle yap dedi kesin gidip söylemiştir.. Söylemese bile benimki ben sinirlenip onu sildiğim zamanlarda o kardeşinden takip ederdi beni barışınca söylerdi ordan biliyorum.. Şimdi onun yakınlarını sildiğimi öğrenince diyecek anzer kafasında herşeyi bitirmiş dönmek istesem ne olacak diye ve dönmek istemeyecek..
Ama ben bi gelsin içim soğusun istiyorum..![]()
Anzercim birkac gün bekle, seninkinin kafasina dank edecek bence :))
bu arada tomjerry niye banlandi yaaa ?
ben aşk ilişki konusunda başarısız oldum
ama eminim ki seviyorsa seni istiyorsa öyle böyle bir ay sonra üc ay sonra da olsa döner hiç düşünmez anzer tüm kapıları kapattı falan diye...
seni isterse gelir yüzsüz onlar takılmazlar öyle anzer bitirdi falan filan gibi şeylere çok yüzeyseller detaya inecek kapasite yok
Anzercim birkac gün bekle, seninkinin kafasina dank edecek bence :))
bu arada tomjerry niye banlandi yaaa ?