Buyrun...Terapi Grubumuz :))

Ne hata yaptı ki?
Seninki yine affedilir bir şey olabilir benim için asla geri dönüş yok, olamaz da. Arayamam, soramam, sesini duyamam. Cevap da yazamam.
Hattımı değiştirmedim ben attığı mesajlarla irademi ölçüyorum sanki.
Bana bu ilişkide bir ağırlığım yok dedi. Her lafımı tersliyosun herşeyime karışıyosun arkadaşlarımla bir yere gitsem kızıyosun vs.
Ama hepsi yalan tabi ben o istiyo diye bir tane konuştuğum arkadaş yok burası dışında.
Ailemle gezmeye bile gitmiyorum sırf kıskançlığından, makyaj yapmama desen o derece karışır.
İyi dedim sana seni hissettiremiyosam defol git dedim yaptıklarımı göremiycek kadar körsün dedim.
Kapattım yüzüne telefonu ne mesaj attı ne aradı ondan sonra.
Sonrada mesaj attım istediğin oldu bu hattı abime veriyorum arama sakın dedim.
Sizinki nasıl oldu ki canım.

Bende geçende arayıp beni özledin mi diye sorup kapatmak istedim :27:
En azından büyük ihtimal özledim der buda bana uzun süre yeter diye düşündüm.. :1: ama bi kere aradıktan sonra onun arkası gelmez vazgeçtim o yüzden..
Ya o değilde bunlar kendilerini tutup aramıyorsa biz neden bu kadar kendimizle savaş içindeyizki.. Sanki karşıda çok seven çok savaşan bi erkek var ama biz tüm bunlara rağmen (!) yinede dirayetli olup kararımızdan dönmüyoruz..Adamların bi tarafında değiliz resmen kendimize ettiğimizle kalıyoruz..
Kesinlikle canım. Diyorum ya aldattım gibi hissettim o çocukla konuşunca. Ama eminim o her kızla konuşuyordur her zaman yaptığı şey.
Salaksın diyorum bazen kendime o kadar okulun ailen var onun için niye çabalıyosun diyorum ama yürek işte dayanmıyo.

Bana bu ilişkide bir ağırlığım yok dedi. Her lafımı tersliyosun herşeyime karışıyosun arkadaşlarımla bir yere gitsem kızıyosun vs.
Ama hepsi yalan tabi ben o istiyo diye bir tane konuştuğum arkadaş yok burası dışında.
Ailemle gezmeye bile gitmiyorum sırf kıskançlığından, makyaj yapmama desen o derece karışır.
İyi dedim sana seni hissettiremiyosam defol git dedim yaptıklarımı göremiycek kadar körsün dedim.
Kapattım yüzüne telefonu ne mesaj attı ne aradı ondan sonra.
Sonrada mesaj attım istediğin oldu bu hattı abime veriyorum arama sakın dedim.
Sizinki nasıl oldu ki canım.

Kesinlikle canım. Diyorum ya aldattım gibi hissettim o çocukla konuşunca. Ama eminim o her kızla konuşuyordur her zaman yaptığı şey.
Salaksın diyorum bazen kendime o kadar okulun ailen var onun için niye çabalıyosun diyorum ama yürek işte dayanmıyo.

Ay ödü kopmuştur kız abime veriyorum deyince ölse atamaz mesaj artık :27:
Ya inan tatlım üzülmemelisin çünkü o şekilde mutlu olamazsın. Tamam erkek sevgilisini kıskanır ama bu kıskançlık değil kendine güvensizlik, bir fanusa kapatmak karşındakini. Ki seni bilmiyorum ama ben mesela çok özgür ruhluyumdur, daralırım, sıkılırım, bunalırım. Sen de bunalmışsın ki böyle bir laf etmişsin zaten. Sakın arama huylu huyundan vazgeçmez.

Ah benimki... Benimki mi? O hiç benim olmadı ki... Evli çıktı canım 4 ay çıktık, evli olduğunu internetten öğrendim... 3 yıldır ayrı yaşıyoruz, eşimin ailesi baskı yapıyor boşanamıyoruz, mal paylaşamıyoruz, kimseye dokunmadım bile ben falan. Anlayamadım da çünkü gece yarılarına kadar beraberdik, sabahlara kadar telefondaydık. Eşi nasıl anlamadı bilmiyorum ki. Adamın biraz dengesiz ve hasta ruhlu olduğunu hissettim. Saplantı haline getirdi çünkü. Her sabah eskisi gibi günaydın mesajı atıyor falan hatta en son "Yüreğimle yalnız kaldım, şizofrenliği yaşıyorum, seni daima çok seveceğim. Benim için senden sonra bir daha aşk olmayacak, sen son noktamsın, yaşadığım en güzel aylarımdı seninle. Sana her gün yalvarıyorum, yalvaracağım benimle ol diye." yazmış.

Ya ben inanmıyorum açıkçası evde bekleyen birinin olmadığına nasıl idare ediyor o kadını bilmiyorum ama...

Son düzenleme:
Ay ödü kopmuştur kız abime veriyorum deyince ölse atamaz mesaj artık :27:
Ya inan tatlım üzülmemelisin çünkü o şekilde mutlu olamazsın. Tamam erkek sevgilisini kıskanır ama bu kıskançlık değil kendine güvensizlik, bir fanusa kapatmak karşındakini. Ki seni bilmiyorum ama ben mesela çok özgür ruhluyumdur, daralırım, sıkılırım, bunalırım. Sen de bunalmışsın ki böyle bir laf etmişsin zaten. Sakın arama huylu huyundan vazgeçmez.

Ah benimki... Benimki mi? O hiç benim olmadı ki... Evli çıktı canım 4 ay çıktık, evli olduğunu internetten öğrendim... 3 yıldır ayrı yaşıyoruz, eşimin ailesi baskı yapıyor boşanamıyoruz, mal paylaşamıyoruz falan. Anlayamadım da çünkü gece yarılarına kadar beraberdik, sabahlara kadar telefondaydık. Eşi nasıl anlamadı bilmiyorum ki. Adamın biraz dengesiz ve hasta ruhlu olduğunu hissettim. Saplantı haline getirdi çünkü. Her sabah eskisi gibi günaydın mesajı atıyor falan hatta en son "Yüreğimle yalnız kaldım, şizofrenliği yaşıyorum, seni daima çok seveceğim. Benim için senden sonra bir daha aşk olmayacak, sen son noktamsın, yaşadığım en güzel aylarımdı seninle. Sana her gün yalvarıyorum, yalvaracağım benimle ol diye" yazmış.

Ya ben inanmıyorum açıkçası evde bekleyen birinin olmadığına nasıl idare ediyor o kadını bilmiyorum ama...

Canım ödü kopsa bile arar o vermiyceğimi bilir vede ulaşabilceği bir msnmiz var.
Evet malesef aşırı kıskanç hiç bir arkadaşını tanımam tanıştırmazda.
4 ay kısa bir süre unutulur aslında ama seni etkileyen evli çıkması kandırılman.
Öyle olsada söyliyebilirdi evliyim ama şundan dolayı boşanamıyorum diye.
Karısıda salmış demekki belkide öğrendi kadını susturuyordu. Hiç kadınla konuşmayı denedinmi?

Canım ödü kopsa bile arar o vermiyceğimi bilir vede ulaşabilceği bir msnmiz var.
Evet malesef aşırı kıskanç hiç bir arkadaşını tanımam tanıştırmazda.
4 ay kısa bir süre unutulur aslında ama seni etkileyen evli çıkması kandırılman.
Öyle olsada söyliyebilirdi evliyim ama şundan dolayı boşanamıyorum diye.
Karısıda salmış demekki belkide öğrendi kadını susturuyordu. Hiç kadınla konuşmayı denedinmi?

Ha bak o zaman başka faceten falan ulaşır zaten hiç olmadı ama dedim ya düşünmez öyle o arasam mı sorsam mı diye 40 saat zaten özlesin bak nasıl köpek gibi... :52: Sen hiç merak etme. Aranızda aldatma vs. bir şey girmemiş ya sonuçta :26:
Evet kazığı yiyince pek aşık olmuşum gibi hissettim :27: Söyleseydi beraber olmazdık ama en azından bu kadar aşağı bir konumda olmazdı gözümde. Yok ya niye bulaşayım bana bir nüfus cüzdanını bile göstermekten acizdi o. İsteyen adam çıkartırdı belgelerini koyardı önüme. Yok kımıldamadı anca ağladı zırladı işte. Görmek istemiyorum dedim ben de öyle kaldı o.

Ha bak o zaman başka faceten falan ulaşır zaten hiç olmadı ama dedim ya düşünmez öyle o arasam mı sorsam mı diye 40 saat zaten özlesin bak nasıl köpek gibi... :52: Sen hiç merak etme. Aranızda aldatma vs. bir şey girmemiş ya sonuçta :26:
Evet kazığı yiyince pek aşık olmuşum gibi hissettim :27: Söyleseydi beraber olmazdık ama en azından bu kadar aşağı bir konumda olmazdı gözümde. Yok ya niye bulaşayım bana bir nüfus cüzdanını bile göstermekten acizdi o. İsteyen adam çıkartırdı belgelerini koyardı önüme. Yok kımıldamadı anca ağladı zırladı işte. Görmek istemiyorum dedim ben de öyle kaldı o.

Face yokta msn var yani isteyen her türlü arar sorar. Sinirimden yüzümde yaralar çıktı. O konuda ona güvenirim yapmaz öyle birşey bilemem tabi insaoğlu bu hemde erkek güvenmemek lazım ama öyle umut ediyorum.

Canım zaten cevap verme mesajlarına birinin kulağına giderse sen aşağalanırsın. Kötü kız moduna sokarlar bu insanlar bilip bilmeden.

Face yokta msn var yani isteyen her türlü arar sorar. Sinirimden yüzümde yaralar çıktı. O konuda ona güvenirim yapmaz öyle birşey bilemem tabi insaoğlu bu hemde erkek güvenmemek lazım ama öyle umut ediyorum.

Canım zaten cevap verme mesajlarına birinin kulağına giderse sen aşağalanırsın. Kötü kız moduna sokarlar bu insanlar bilip bilmeden.

Ne yarası yahu? :26: Gerçi benim de cilde ve mideye yansır direkt stres, bunalım falan :26: Dudağımdan uçuk eksik olmuyor iki haftadır ya bize bunu yapmaya ne hakları var :19:

Aslında biraz da biz yapıyoruz bunu kendimize. Hiç sallamayacaksın. Biz bunalımlara girdiğimiz yetmiyor bir de böyle hastalanıp filan kendimize rahatsızlık çıkarıyoruz ya :19:

Ben de yapmaz diyordum, aldatmaz, başkasına bakmaz. Esas aldattığı kadın benmişim çünkü o yüzden bakmıyormuş başkasına :27: :9:

Yok zaten hep açıp bakıyorum şu "medeni hali: evli" yazan belgeye, sövgü dolu eski mesajlarıma. Heh tamam deyip rahatlayıp geçiyorum :31:

Ne yarası yahu? :26: Gerçi benim de cilde ve mideye yansır direkt stres, bunalım falan :26: Dudağımdan uçuk eksik olmuyor iki haftadır ya bize bunu yapmaya ne hakları var :19:

Aslında biraz da biz yapıyoruz bunu kendimize. Hiç sallamayacaksın. Biz bunalımlara girdiğimiz yetmiyor bir de böyle hastalanıp filan kendimize rahatsızlık çıkarıyoruz ya :19:

Ben de yapmaz diyordum, aldatmaz, başkasına bakmaz. Esas aldattığı kadın benmişim çünkü o yüzden bakmıyormuş başkasına :27: :9:

Yok zaten hep açıp bakıyorum şu "medeni hali: evli" yazan belgeye, sövgü dolu eski mesajlarıma. Heh tamam deyip rahatlayıp geçiyorum :31:

Sedef hastalığı gibi soyuk soyuk ama sedef değil tabi. Çenemin etrafında. Her gece onu görğyorum belkide ondandır:27:
Hergün yalvarıyorum Allaha nolur kapısına gitmiyim diye. Ama yüreğim acıyo ya ben onaa onca emek verim bana dediklerine bak.
Kesinlikle biz kadınlar suç başımıza taç eden biziz. Hiç umursama daha kıymetli olursun. Daha az yalan söyler kaybetmemek için.
Daha fazla ilgilenir. Senin durumunda zor evli değil sanıp evli çıkması neyin peşindeymiş ki?
Canım onun yaşı ozaman büyüktür bu arada sen kaç yaşındasın?

Sedef hastalığı gibi soyuk soyuk ama sedef değil tabi. Çenemin etrafında. Her gece onu görğyorum belkide ondandır:27:
Hergün yalvarıyorum Allaha nolur kapısına gitmiyim diye. Ama yüreğim acıyo ya ben onaa onca emek verim bana dediklerine bak.
Kesinlikle biz kadınlar suç başımıza taç eden biziz. Hiç umursama daha kıymetli olursun. Daha az yalan söyler kaybetmemek için.
Daha fazla ilgilenir. Senin durumunda zor evli değil sanıp evli çıkması neyin peşindeymiş ki?
Canım onun yaşı ozaman büyüktür bu arada sen kaç yaşındasın?

Ay kesin sıkıntıdan o tatlım ya bir doktora görünsene bir krem falan versin sonra kalıcı iz falan bırakmasın ben korkarım öyle şeyden?
Ben umursamıyordum bak gör ne kıymetli oldum :27:
Tam diyorum bu sefer bir şey yanlış gidemez hop bir şey çıkıyor her şey alaşağı.
Ben daha rüyada görme dönemine girmedim, pek düşünmemeye çalışıyorum, duygusal şarkı ve filmlerden kaçıyorum, ders çalışıyorum.
Ne kadardır beraberdiniz?

Valla her şeyi çözdüm ben de onu çözemedim canım para desen öyle çok zengin değilim, değiliz. Cinsellik desen o konuda pek bir şey alamıyordu benden öpmek, koklamak dışında -ben güvenmiyorum erkeklere o konuda o yüzden bazı sınırlar olması gerektiği taraftarıyım ama herkesin fikrine saygım var- Ben acaba dedim orta yaş kriziyle çıtır tavlayabiliyor muyum mantığı mı güttü ki :44: Ya da muhabbetimi çok severdi hep ama bu kadar masum da düşünemiyorum olayı. Belki ileride cinselliği önüme sunardı, güvenimi kazanıp ama ben paranoyaklık derecesinde şüpheci bir insanım güvenemem ki kimseye bunu da biliyor ay ben bilmiyorum ki yine kafam karıştı :44: Sence neden yapmıştır? :44:

Ben 20 yaşındayım o da 35 yaşındaydı. Değil mi ne cesaret bendeki :53: Adam boğazımı sıksa bir gün bir yerde küt gideceğim :53:

Son düzenleme:
Ay kesin sıkıntıdan o tatlım ya bir doktora görünsene bir krem falan versin sonra kalıcı iz falan bırakmasın ben korkarım öyle şeyden?
Ben umursamıyordum bak gör ne kıymetli oldum :27:
Tam diyorum bu sefer bir şey yanlış gidemez hop bir şey çıkıyor her şey alaşağı.
Ben daha rüyada görme dönemine girmedim, pek düşünmemeye çalışıyorum, duygusal şarkı ve filmlerden kaçıyorum, ders çalışıyorum.
Ne kadardır beraberdiniz?

Valla her şeyi çözdüm ben de onu çözemedim canım para desen öyle çok zengin değilim, değiliz. Cinsellik desen o konuda pek bir şey alamıyordu benden öpmek, koklamak dışında -ben güvenmiyorum erkeklere o konuda o yüzden bazı sınırlar olması gerektiği taraftarıyım ama herkesin fikrine saygım var- Ben acaba dedim orta yaş kriziyle çıtır tavlayabiliyor muyum mantığı mı güttü ki :44: Ya da muhabbetimi çok severdi hep ama bu kadar masum da düşünemiyorum olayı. Belki ileride cinselliği önüme sunardı, güvenimi kazanıp ama ben paranoyaklık derecesinde şüpheci bir insanım güvenemem ki kimseye bunu da biliyor ay ben bilmiyorum ki yine kafam karıştı :44: Sence neden yapmıştır? :44:

Ben 20 yaşındayım o da 35 yaşındaydı. Değil mi ne cesaret bendeki :53: Adam boğazımı sıksa bir gün bir yerde küt gideceğim :53:

Evet canım gitmem lazım bende biraz kokoşumdur öyle şeylerden bende korkaarım:27: Canım uzun zamandır birlikteyiz o yüzden bu kadar kafam takıyorum yoksa takmam yani. 3.5 yıldır beraberiz hatta bugün tam 3.5 yılımıza girdik oyüzden belkide bu kadar kötüyüm. Lisede tanıştım onla büyüdüm resmen çok güven verdi bana ama çok kıskanç hep buyüzden ayrıldık zaten.

güldürdün beni ama kesinlikle haklısın aranızdaki yaş farkı normal değil ama evli olmasa normal karşılardım çünkü bir tanıdığımlada aynı yaş farkı var ve çok mutlular. Bence huzur önemli ya yaş farkı pek önemsemem. Canım dediğin gibi karısından alamıyordu zevklerini seni kullanmakta istiyebilir şüphe duy duymalısında böyle bir yalanı söyleyen herşeyi yapar diye düşünüyorum. Karısına hayret ettim ya.

Valla canım ben o kadar soğudumki ondan.. Neden soğudum çünkü verdiğim dağ gibi emeklerin fedakarlıkların adı bile geçmezken onun yaptığı nokta kadar olan fedakarlıklar değerli oldu.. Bunlar gözüme sokuldu.. Artı bu şekilde benim onu bırakıp gitmem lazımken o buraya gelmekten vazgeçti.. Ben neredeyse 1 senedir mutsuz olduğum halde gitmedim ama o bu kadar kolay vazgeçebildi bizden.. Ya ben anzerin yanına gitmedikçe sorunlar büyüdü çığ gibi oldu bir an önce gitmeliyim yanına demeliyken kavgalara sebep olup sonrada ben kavgalardan bıktım sana söylemiştim gelmiyorum diyebildi.. Tamam yaşım 26 açıkçası korkuyorum birine aşık olamamaktan üstelik erkeklere güvenim sıfır şu an bu daha da çok korkutuyor beni.. Bu yüzden ona dönme eğilimlerim oluyor olmuyor değil.. Ama benim istediğim oturaklı güven ve huzur verici bir ilişki kesinlikle o değil..
Bi yerde yüreğide susturmak lazım ya.. Ben kendi kendimi ikna ettim mesela bak sen şunları yaptın oysa sana bunları yaptı şimdi sen ona dönersen (ki 4 gözle beni bekliyor eminim) kendi yüzüne bakabilecek misin aynada? Bile bile lades diyebilecek misin? Bunların cevabını vermek zor olmamalı.. Tamam alışkanlıklar var hayaller var ilk evliliği düşündüğün kişi o vs vs.. Ama bir bak bu adam senin yanına yakışıyor mu? Senin gönlüne yakışıyor mu? Ben şu an ondan tamamen vazgeçtim ne aramak istiyorum nede arasın istiyorum..Bende kalan tek kötü şey hayal kırıklığı oldu.. İş bulsun 2-3 ay sonra sözlenicez diye planlar yapılan adam işte beni böyle kolay yarı yolda bıraktı.. Bu yüzden onu asla affetmiyorum..Yaşadıklarım aslında kolay şeyler değil herkes sizin evlenmenizi bekliyorken o daha iş bile bulmaya çabalamıyor.. Herkes bana acıyarak soruyor artık söz ne zaman diye.. Ama ben biraz dalgaya alarak biraz hafife alarak atlatmaya çalışıyorum..Yoksa hiç kolay değil hiç..
Biraz uzun oldu ama içimi dökmek istedim :)

Son düzenleme:
önce güven...güvenmediğin bir adamı sevemiyorsun.yada sadec sevgi yetmiyor bitiyor....itimat edemediğin sevgiyi napcaksın?benim güvenim çok sarsıldı,napcam bilemiyorum.artık onun her söyledği lafa şüpheyle yaklaşıyorum.biliyorum sona yaklaştık.ben bitti dedim ama o ısrar ediyor...sadece sonu geciktiriyor.nasip.ALLAH IM ALNIMIZA EŞ OLARAK YAZMADIĞINI KALBİMİZE AŞK OLARAK YAZMASIN:)AMİN DİYİN KIZLAR::d

Anzercim anlıyorum seni. Herşeyinde çok haklısın sen ona bir çok yol sundun ama o ayağıyla geri tepti, sırf bir inat uğruna.
Senin yaşın için daha zor birine güvenmek yeni biriyle başlamak aslında bkarsan benim içinde zor.
Onca fedakarlık yaptım hiç bri bilinmedi ve şurda onca kız var hepside aynı şeyden yakınıyo.
Sence bu erkeklere değermi diye düşünüyorum hangi birine güvenicez. Hepsi çocuk hiç biri büyümemiş daha.
Konulara bakıyorumda ufacık şeyden ayrılan eşler var ben diyorum evli olmadığım halde ne fedakarlık yaptım nelere göz yumdum
bumuydu karşılığı diye soruyorum kendime ve evlilikten ve erkeklerden nefret eder oldum.
Senin sorduğun soruları soruyorum kendime hergün söylüyorum ama onun pişman olmamasını gördükçe üzülüyorum.
Şuan rahatım lyudkayla biraz dertleşip kafa dağıttım ama gece yine aklımda olucak.
Senin takmaman güzel birşey takmada zaten inan senin yerinde olmak için neler vermezdim.
İnşallah Allah hakkında hayırlısını verir. Pişman olucaktır eminim buna. Erkekleri tek yaptığı şey.
Bırakıp gider nasılsa geri gelir diye ama gitmiycez ve köpek gibi gelcekler sürüncekler ohh olsun.

Ölüyorum AŞK'ından bu neye yarar
[video=youtube;evYyaXvoYPg]http://www.youtube.com/watch?NR=1&v=evYyaXvoYPg&feature=fvwp[/video]

Son düzenleme:
Anzercim anlıyorum seni. Herşeyinde çok haklısın sen ona bir çok yol sundun ama o ayağıyla geri tepti, sırf bir inat uğruna.
Senin yaşın için daha zor birine güvenmek yeni biriyle başlamak aslında bkarsan benim içinde zor.
Onca fedakarlık yaptım hiç bri bilinmedi ve şurda onca kız var hepside aynı şeyden yakınıyo.
Sence bu erkeklere değermi diye düşünüyorum hangi birine güvenicez. Hepsi çocuk hiç biri büyümemiş daha.
Konulara bakıyorumda ufacık şeyden ayrılan eşler var ben diyorum evli olmadığım halde ne fedakarlık yaptım nelere göz yumdum
bumuydu karşılığı diye soruyorum kendime ve evlilikten ve erkeklerden nefret eder oldum.
Senin sorduğun soruları soruyorum kendime hergün söylüyorum ama onun pişman olmamasını gördükçe üzülüyorum.
Şuan rahatım lyudkayla biraz dertleşip kafa dağıttım ama gece yine aklımda olucak.
Senin takmaman güzel birşey takmada zaten inan senin yerinde olmak için neler vermezdim.
İnşallah Allah hakkında hayırlısını verir. Pişman olucaktır eminim buna. Erkekleri tek yaptığı şey.
Bırakıp gider nasılsa geri gelir diye ama gitmiycez ve köpek gibi gelcekler sürüncekler ohh olsun.

Bende ilk böyle vazgeçtiğinde kötü oldum ama sustum ne olursa olsun dedim gururum benimle kalsın bari.. Ve ilk günler bana dönmek istemediği aramadığı içinde deli oldum "nasıl pişman olmaz nasıl aramaz" diye.. Şimdiyse şunu söylüyorum:"İyiki aramamış" :) çünkü başta arasa ben ona belkide dönecektim.. Ama aramadı ve benim ondan tamamen vazgeçmemi sağladı bu.. Yoksa benim bu adamı bırakacağım yoktu açıkçası.. Hep "işte şu zaman olsun hala değişmezse bırakıcam, şöyle yapmasın bırakıcam" ama hepsi fos çıkıyordu.. Şimdi kararım kesin ben bu adamla yapamam.. Ve hakkımı ona helal etmiyorum Allahıma havale ettim.. Sende bu yüzden aramadığına pişman olmadığına sevin :)
Tüm bunlara rağmen hala rüyamda görüyor muyum? Malesef evet.. Sevgiliyken görmek isterdim göremezdim şimdi görmek istemiyorum görüyorum.. :)

mrb kızlar bnmde durum haddinden fazla kötü bundan 4 ay önce aşık oldgm adam tarafından aldatıldım ve bakireligimi verdigim adamdı bu ve bi çok olay yaşadık hayatında şuan başka bi kadın vr buna ragmn 3 gün önce dogum günü msjı attı yüzsüz ! yaşadgm acıdan dolayı gidip başka bi adamla birlikte oldm sevgili olmadgm bi adamla naptıgımı bilmiyodum ama kendime geldm irkildm napıyosun kızım sen dedm bu musun sen seni mahvettiler sen niye kendini mahvediyosun dedm ve kadınlar kulubunun sayesinde bi karar vrdm herkesi siliyorm bu gunden sonra aşıkmıyım aşıgım ama daha önmli şeyler var kendm gibi daha fazla acı çekmek istemiyorm etfamdki inssnları mutsuzlugumla mutsuz etmicem artık herşey güzel olucak ! bu arada hayırl olsnnn :)

Bende ilk böyle vazgeçtiğinde kötü oldum ama sustum ne olursa olsun dedim gururum benimle kalsın bari.. Ve ilk günler bana dönmek istemediği aramadığı içinde deli oldum "nasıl pişman olmaz nasıl aramaz" diye.. Şimdiyse şunu söylüyorum:"İyiki aramamış" :) çünkü başta arasa ben ona belkide dönecektim.. Ama aramadı ve benim ondan tamamen vazgeçmemi sağladı bu.. Yoksa benim bu adamı bırakacağım yoktu açıkçası.. Hep "işte şu zaman olsun hala değişmezse bırakıcam, şöyle yapmasın bırakıcam" ama hepsi fos çıkıyordu.. Şimdi kararım kesin ben bu adamla yapamam.. Ve hakkımı ona helal etmiyorum Allahıma havale ettim.. Sende bu yüzden aramadığına pişman olmadığına sevin :)
Tüm bunlara rağmen hala rüyamda görüyor muyum? Malesef evet.. Sevgiliyken görmek isterdim göremezdim şimdi görmek istemiyorum görüyorum.. :)

Aynen aynı şekilde hatta sorardı görüyomusun diye ama görmüyodum. Ama şimdi rüyalar bile beni üzmeye başladı bana inat davranmaya. Bende sabredicem inşallah emeğimin karşılığı öbür tarafta alıcam. Bende etmiyorum ona hakkımı helal asla etmem. Allah bildiği gibi yapsın. Dönmiycem bende ama pişman olmasını çok istiyorum. Bu bana iyi gelicektir.

mrb kızlar bnmde durum haddinden fazla kötü bundan 4 ay önce aşık oldgm adam tarafından aldatıldım ve bakireligimi verdigim adamdı bu ve bi çok olay yaşadık hayatında şuan başka bi kadın vr buna ragmn 3 gün önce dogum günü msjı attı yüzsüz ! yaşadgm acıdan dolayı gidip başka bi adamla birlikte oldm sevgili olmadgm bi adamla naptıgımı bilmiyodum ama kendime geldm irkildm napıyosun kızım sen dedm bu musun sen seni mahvettiler sen niye kendini mahvediyosun dedm ve kadınlar kulubunun sayesinde bi karar vrdm herkesi siliyorm bu gunden sonra aşıkmıyım aşıgım ama daha önmli şeyler var kendm gibi daha fazla acı çekmek istemiyorm etfamdki inssnları mutsuzlugumla mutsuz etmicem artık herşey güzel olucak ! bu arada hayırl olsnnn :)

Erkeklere güven olmaz ya hepsi aynı pislik ve şuan o adamlamı birliktesiniz anlamadım.

Biz hala konuşuyoruz ikna çabaları sürmekte :27: hoşuma gitmiyor değil :32:
Çok duygusuzmuşum ona karşı hahayt bundan sonra duygu muygu yok rüyasın da görür:51:
Bilmiyorum 5 ay önce aklı nerdeydi beyfendinin bırakıp giderken

Back
X