- Konu Sahibi elifzeynep2012
- #4.281
Bana bu ilişkide bir ağırlığım yok dedi. Her lafımı tersliyosun herşeyime karışıyosun arkadaşlarımla bir yere gitsem kızıyosun vs.Ne hata yaptı ki?
Seninki yine affedilir bir şey olabilir benim için asla geri dönüş yok, olamaz da. Arayamam, soramam, sesini duyamam. Cevap da yazamam.
Hattımı değiştirmedim ben attığı mesajlarla irademi ölçüyorum sanki.
Ama hepsi yalan tabi ben o istiyo diye bir tane konuştuğum arkadaş yok burası dışında.
Ailemle gezmeye bile gitmiyorum sırf kıskançlığından, makyaj yapmama desen o derece karışır.
İyi dedim sana seni hissettiremiyosam defol git dedim yaptıklarımı göremiycek kadar körsün dedim.
Kapattım yüzüne telefonu ne mesaj attı ne aradı ondan sonra.
Sonrada mesaj attım istediğin oldu bu hattı abime veriyorum arama sakın dedim.
Sizinki nasıl oldu ki canım.
Kesinlikle canım. Diyorum ya aldattım gibi hissettim o çocukla konuşunca. Ama eminim o her kızla konuşuyordur her zaman yaptığı şey.Bende geçende arayıp beni özledin mi diye sorup kapatmak istedim
En azından büyük ihtimal özledim der buda bana uzun süre yeter diye düşündüm..ama bi kere aradıktan sonra onun arkası gelmez vazgeçtim o yüzden..
Ya o değilde bunlar kendilerini tutup aramıyorsa biz neden bu kadar kendimizle savaş içindeyizki.. Sanki karşıda çok seven çok savaşan bi erkek var ama biz tüm bunlara rağmen (!) yinede dirayetli olup kararımızdan dönmüyoruz..Adamların bi tarafında değiliz resmen kendimize ettiğimizle kalıyoruz..
Salaksın diyorum bazen kendime o kadar okulun ailen var onun için niye çabalıyosun diyorum ama yürek işte dayanmıyo.