Buyrun...Terapi Grubumuz :))

Aşk acısı yoksa ben bayılırım sonbahara ve kışa ama...

Şuraya yazıyorum burdaki kızların hepsi bahara birinden hoşlanmaya başlayacak, hissettim bak bunu :)

aşk acısı yok ama bilmiyorum ya sevmiyorum :1:

inş. öyle bişeyler olur hayatlarının aşklarını bulurlar sende tabi

ama insanın sevgilisi yanındayken yağmuru izlemeside bir başka...:3:o zaman kış bile insana güzel geliyor.:34: selam arkadaşlar patdanak düştüm konunun içine ama..:17::17:

aşk acısı yok ama bilmiyorum ya sevmiyorum :1:

inş. öyle bişeyler olur hayatlarının aşklarını bulurlar sende tabi

Çok özendim şu an sana, kaç ay lazım acaba böyle olmak için :)

İmzamdaki tickera bakıp gün sayıyorum hadi yarın daha iyi olayım diye :1:

Gelmiyor artık hayatımın aşkı kimbilir nerde hangi kızla geziyordur, kıskandım bak şimdi :37:

Çok özendim şu an sana, kaç ay lazım acaba böyle olmak için :)

İmzamdaki tickera bakıp gün sayıyorum hadi yarın daha iyi olayım diye :1:

Gelmiyor artık hayatımın aşkı kimbilir nerde hangi kızla geziyordur, kıskandım bak şimdi :37:

boyu devrilmesin emi :1::1: :1: bilmiyrum ya Allah hayırlı kısmetler nasip etsin

Ohov ben hiç konuşmayayım o zaman 3.5 yıl olmuş, 3.5 yılda ne biçim bağlanırdım ben :9: Tabi o kadar kısıtlamaya gelip sürdürebilirsem :52: Ayrıca sen onun eşi falan değilsin bu nasıl bir sahiplenme ki :20: Eşi bile olsan arkadaşlarınla görüşmen, konuşman kadar doğal bir şey yok. Bence bu sürecin ve özgürlüğün tadını çıkar :31:

Ben de çok güvenmiştim.

Ben artık önemsiyorum yaş farkını. Önemsiz derdim ama meğer takıyormuşum her şey bitince fark ettim. Benden önce gidecek diye korkuyordum. Artık gitsin Allahım diyorum ama neyse :27: Sizde çok yaş farkı yok da ondan öyle diyorsun, bir dene gör. Öyle olgun oluyor falan yalan, al bak bu kadar olgunluğu işte. Çocuk gibi olurdu bazen "At o elindekini pis." desem dudak büküp omuz silkecekti, "At o elindekini bak parka götüreceğim. Zararlı bak hadi tamam mı üzme beni." tarzında konuşmak zorunda kalıyordum :27: Örnek nasıl ama :9:

Artık isteyemez, nereye istiyor, başlangıçta konuşmuştuk biz bunları ben sınırlarımı söylemiştim o da kabul etmişti öyle bir şey olsa 4 ayda denerdi diye düşünüyorum. Bir de artık bu kadar basite indirgemek istemiyorum ya hep böyle bakıyoruz erkeklere ama maksat zaten sevişmek olsa çıkar bardan bir yerden birini bulur ama maksat ne onu da çözemiyorum tabi. Gerek yok şüphe duymaya onun amacı her neyse elinde patladı -merak ediyorum ne olduğunu, umarım bir gün öğrenirim- belki bundan bu kadar kuyruk acısı çekti, mızmızlandı, yerine getiremediği için, oh olsun :19:

Anlatımın süper canım:9: Malesef ben okadar çok bağlandım ki kölesi oldum resmen ve şuan kıymet bilinmiyo malesef::)
Ben Allaha bıraktım en iyisini o bilir bugün daha iyiyim içime dökmem gerekiyormuş meğer:27:
Canım kötülemek için söylemiyorum sadece öyle olabilir diyorum hani insanlık hali..
Ve bu erkek sonuçta bide o yaştakiler daha o konularda aktif istekli oluyorlarmış amaan neyse hepsi iğrençler kısaca bunları konuşupta canımızı sıkmayalım:27:

kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrr ömrümü yemeyin onlardan bahsedip acı çektirmeyin kendinize yahu başka şeylerden konuşun

niye ağlıyosun ki bırak gitsin seni sevmeyen biri mutlu edemez seni kurtuldun işte sevinmelisin bence sen değersiz değilsin sana bunu yapan karaktersizn teki

ağlıyorum çünkü bitti bile diyemeyen karaktersiz biri. evet aslında gitti diye kurtulmam gerek ama olmuyor henüz elim telefona gidiyo arayasım yada mesaj atasım geliyo ama sonra diyorum o kıza yazıyo şuan karaktersiz sınıftan herkese takılan biri.

Belirsizliklerden nefret ederim. Karşındaki insana çektirebileceğim en büyük azaptır çünkü. Bitti dese bile bundan rahat olacaksın. Sen bitir bence, için daha rahat olur, inan. Yalnız yaptığı şeyi söylemediğin için çok mu ağır, ilişki bitirecek bir şey bilmiyorum tabi. Ama bitsin dediğine göre baya kırıcı bir şey :26: Sen neden çabalıyorsun ki ya? Kızlar kaldırmayın şunların bir taraflarını. İsteyen erkeğin önüne hiçbir engel çıkamaz. Fizanda olsan gelir bulur seni bak bu kadar iddialı konuşuyorum. Çok gördüm gerçekten seven erkekleri. Sadece bize denk gelmedi henüz böylesi. Henüz...

Hepimiz üzülüyoruz burda, yalnız değilsin, merak etme :31:

benden önce çıktıgı kızada aynısınıı yapmış pat cevap vermemiş bitti dememiş ve okul başlayınca kıza hemen yanaşmaya çalışmış. ben kaza geçirdim şuan okula gidemiyorum ya hemen kıza yazmalar. ve bahaneside ailevi sorunlarım vardı demesi.halbuki yaz döneminde benimle çıkıyordu. en son işte şu cümlelerimi yazdım ona

:bana kullandığın sözleri bizim sınıftan birine daha kullanmışsın hatta ilk aşkınmış evlenecekmişsiniz.bana söylediklerini onada söylemişsin ve mesaj atmayıp sorunlarım var demişsin.şimdi tekrar görüşmek istemisin.bunu duydum ve çok şaşırdım .ilklerin olamamışım. ben gerçekten hasta oldugum dönemde yardımcı oldugun için teşekür etmek istemiştim. yoksa bunları duyduktan sonra zaten olmaz bizimki.. diye yazdım cevap atmadı zaten öncesinde telefonuma cevap bile vermiyordu.içim rahat ama onun bu denli rahat olmasına huzursuzum kızlar onlar nasıl bu kadar rahatlar:S hemmde çok kırıcıydı ilk görüşmede beni öpmek istedi. artık birşey yapmıcam kızlar sonuna dek savaştım en azından . bilmiyorum gerçekten bir gün çıkarmı çok sevenn bir erkek.:S

ağlıyorum çünkü bitti bile diyemeyen karaktersiz biri. evet aslında gitti diye kurtulmam gerek ama olmuyor henüz elim telefona gidiyo arayasım yada mesaj atasım geliyo ama sonra diyorum o kıza yazıyo şuan karaktersiz sınıftan herkese takılan biri.

benden önce çıktıgı kızada aynısınıı yapmış pat cevap vermemiş bitti dememiş ve okul başlayınca kıza hemen yanaşmaya çalışmış. ben kaza geçirdim şuan okula gidemiyorum ya hemen kıza yazmalar. ve bahaneside ailevi sorunlarım vardı demesi.halbuki yaz döneminde benimle çıkıyordu. en son işte şu cümlelerimi yazdım ona

:bana kullandığın sözleri bizim sınıftan birine daha kullanmışsın hatta ilk aşkınmış evlenecekmişsiniz.bana söylediklerini onada söylemişsin ve mesaj atmayıp sorunlarım var demişsin.şimdi tekrar görüşmek istemisin.bunu duydum ve çok şaşırdım .ilklerin olamamışım. ben gerçekten hasta oldugum dönemde yardımcı oldugun için teşekür etmek istemiştim. yoksa bunları duyduktan sonra zaten olmaz bizimki.. diye yazdım cevap atmadı zaten öncesinde telefonuma cevap bile vermiyordu.içim rahat ama onun bu denli rahat olmasına huzursuzum kızlar onlar nasıl bu kadar rahatlar:S hemmde çok kırıcıydı ilk görüşmede beni öpmek istedi. artık birşey yapmıcam kızlar sonuna dek savaştım en azından . bilmiyorum gerçekten bir gün çıkarmı çok sevenn bir erkek.:S
Canım nasıl biri olduğunu belli etmiş zaten daha ilk günden öpmeler, hastayken yanında olmayıp başkalarına yazması. Ya inanın takmayın böyle şeyleri çünkü Allah size önceden göstermiş gerçek yüzünü neden üzülüyosun ki öyle uzun süreli bir ilişkide değil bırak gitsin Allahından bulsun. Ben mükemml erkekten ümidi kestim yok öyle biri:31:

Anlatımın süper canım:9: Malesef ben okadar çok bağlandım ki kölesi oldum resmen ve şuan kıymet bilinmiyo malesef::)
Ben Allaha bıraktım en iyisini o bilir bugün daha iyiyim içime dökmem gerekiyormuş meğer:27:
Canım kötülemek için söylemiyorum sadece öyle olabilir diyorum hani insanlık hali..
Ve bu erkek sonuçta bide o yaştakiler daha o konularda aktif istekli oluyorlarmış amaan neyse hepsi iğrençler kısaca bunları konuşupta canımızı sıkmayalım:27:

Ya hay onun aktifliğine başlatmasın :9:

$47_0.webp

Kökten çözüm :9: Bana iyi bir fikir gibi geldi :23:

Hepimiz umuyoruz öyle bir erkek var mı diye ama bakarsak forumda çok mutlu ve evli ablalarımız var. Demek ki seven ve kıymet bilen erkekler de var. Bir gün biri bir yakar canını, aklı başına gelir. Bir gün birine öyle bir tutulur ki, bağlanır kalır. Ve sen hala diyorsun ki nasıl kazanayım onu? :50: Geri dönse, cevap atsa bile kazanç değil kayıp olur senin için.

Canım nasıl biri olduğunu belli etmiş zaten daha ilk günden öpmeler, hastayken yanında olmayıp başkalarına yazması. Ya inanın takmayın böyle şeyleri çünkü Allah size önceden göstermiş gerçek yüzünü neden üzülüyosun ki öyle uzun süreli bir ilişkide değil bırak gitsin Allahından bulsun. Ben mükemml erkekten ümidi kestim yok öyle biri:31:

kendime 3 gün veeriyorum ve b durumu atlatccagım yeni bir ben olcam. Allah'ın sevgili kuluymuşum demek ki; ilk günden öpmeler hastalıgımda yanımda deildi . kesinlikle allahından bulsun. bencede yok öyle bir erkek bulamıcaz :S

kendime 3 gün veeriyorum ve b durumu atlatccagım yeni bir ben olcam. Allah'ın sevgili kuluymuşum demek ki; ilk günden öpmeler hastalıgımda yanımda deildi . kesinlikle allahından bulsun. bencede yok öyle bir erkek bulamıcaz :S

Bulsakta bizim gibi kıymet bilenlerde olmaz:27: Bence atlat çünkü ortada hiç bir neden yok unutmamak için. Allah sana göstermiş yüzünü eğer geri döndürmeye çalışırsan kusura bakma ama ahmaklık olur. Unutucaksın ve bir gün aşık olucan onu nasıl sevdiğine kendin bile gülüceksin.

Back
X