Büyü bozulsun istemiyorum..:(

blackandpink

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Nisan 2011
152
0
66
Gaziantep
merhaba kızlar birçoğunuz biliyosunuzdur diğer konumda az çok bahsetmiştim.2 aylık bir ilişkim var erkek arkadaşımda bankacı ben de . bir eğitim seminerinde tanıştık. 2 saat mesafeli ayrı şehirlerde yaşıyoruz. ilişkimiz ilk başladığı günlerde herşey çok güzel ilerliyordu beni çok mutlu ediyordu gereğiden fazla ilgi alaka, yanıma gelebilmek için haftasonlarını iple çekmesi, saatlerce süren telefon görüşmeleri , çok yoğun olduğu zamanlarda bile sadece sesimi duyabilmek için saniyelik aramalar ve biçok şey..
taa ki diğer konumda bahsettiğim benim onun yanına gitmediğim için oluşan sorunlar sırf bu yüzden dir die gittim hatta size de yazdım herşey düzelmişti ama rayına oturdu dedimm taammm ama gelin görin ki son zamanlarda çok ilgisizleşmeye başladı. gün içerisinde her fırsat bulduğunda beni arayan çocuk şimdi çok nadir arıyor artık telefonuma bakınca seni çok seviyorum mesajlarını göremiyorum, günde 2-3 kere ya konusuyoruz ya daha az bu olanlar dolayısıyla benim sinirlerimi bozuyo ve ona yansıtıyorum aradığı zaman kızıyorum neden bölesin neden değiştin neden eskisi gibi diilsin eğer böle olcaksan ben seni böle istemiyorum diyorum çok detaylara takıldığımı bunların saçma olduğunu öne sürüyo, aramadığı zaman aramıyorum bakalım ne zaman arıcak paşamız die aradığı zaman üste çıkmaya çalısıo sen neden beni aramıyosun hep benden bekliyosun beni artık sevmiyosun dio halbuki aynı şeyleri ben düşünüyorum. yani artık her aramasında tartışıyoruz tartışmayı biriken sinirimden dolayı ben başlatıyorum tabi ama adım dırdırcı ve geçimsiz oluyo ( mesela her haftasonu yanıma gelmek için gün sayardı artık öle bi girişimde bulunmuyo lafını bile etmiyo haftasonu arkadaşlarıyla yaptıkları planları anlatıyo çıldırıyorum bunları söleyince oooffff yine başladık oluyo geçen gece konustuk bana eskisi gibi ilgili değilsin soğudun mu hislerinde mi yanıldın acık acık söle bana net ol diorum nerdden çıkarıyosun öle bi durum olsa ben neden kendimi zorliim ki sana olan ilgimden sevgimden şüphen mi var falan falan ne bu kızlar daha 2 ay olmuş bu hale geldik ileride nasıl olur düşünemiyorum bile ben mı hatalıyım sizce gerçekten çok mu dırdır ediyorum ki acaba

eski konunuzu bilmiyorum ama büyütecek bir şey göremedim ben.ilişkiler zamanla rayına oturur,her zaman ilk günkü gibi yaşanmaz ki!buna kalp mi dayanır,her an süprizler,aramalar...
bence boşuna üzülüyorsun,o aramıyorsa sen ara,sesini duymak istiyorsan niye onu bekliyorsun ki?o da aynı beklentiler içinde olabilir.

Senden yeterince ilgi görmeyince kendini geri çekmiş. Yaptıklarını da anlatarak seni kıskandırmaya çalışıyor. Bence ortada büyütelecek bir durum yok zamanla düzelecektir. Sende eskiye oranla daha ilgili davran veya sende kednini geri çek bakalım ne yapacak.

haklısın canım ama daha 2 ay oldu yıllarca birlikte olan ve ilk günki gibi aşkları taze olan insanlar var kıyaslayınca tökezliyorum çok mu irdeliyorum bilmiyorum :97: Onu da böle yaparak kendimden soğutmak istemiyorum ama ateş olmayan yerden duman da çıkmaz diyorum, eee bağırıp çağırmayla da olmuyo daha çok kendini geri çekiyo sen bana böle diretirsen sürekli ben bu işi inada sürerim işte dio nasıl davranmam gerek ne yapmalıyım bilmiyorum sadece herrşey düzelsin istiyorum
bu arada yorumun için teşekkürler

Büyü bozulsun istemiyorum demişsin ama 2 ay içinde büyü maalesef bozulmuş Bu 2 ayda ne oldu ki erkek arkadaşınız bu kadar değişti?Sizin dırdır yaptığınızı düşünmüyorum.Her bayan böyle konuşmalar yapar çünkü erkek arkadaşınız ilk sevdiğiniz insandan çok farklı biri olmuş.İlişki monotonlaştı desem daha 2 ay olmuş.Sevgiliniz sizi etkilemek için bambaşka biri gibi davranmış aslında gerçek yüzü şimdiki hali.Kendinizi üzmeyin ama bana kalırsa bundan sonra bu şekilde devam edecek daha mutsuz olacağınızı düşünüyorsanız yol yakınken ayrılın.

aynen öle yapmaya çalışıyorum daha ilgili davranmaya kızgınlığımı belli etmemeye özen gösteriyorum ama olmuyo kendimi tutamayıp laf çarpıyorum falan pufff fazla ilgi gösterip te çarkın onun tarafına dönmesinide istemiyorum açıkçası ipler onun eline geçerse bi daha kurtaramam işte bunu nasıl yapabilirim onu dozajını nasıl ayarlıcam onu yapamıyorum dranasım yha

evet aynen öle oldu değişen ben diilim o değişkenliğine tahammül edemiyorum sadece paranoyak oldum çıktım umarım hayırlısı olur herşeyin teşekkürler bu araada..

aynı dertten bnde muzdariptim 6 ay oldu bizm ilişkimizde bunda bi degismeler oldu aynı seninkiler giibi bnde cok bıdı bıdı yaptım işler dahada kötü oldu adım dırdırcı kıskanc paranoyaga cıktı sonra ufaktan biraz taktik degistirdim madem o yapıyo bnde cıkıp arkdslarımla gezdim eglendim o aramadıkca hiç aramadım aradıgında gayet mutlu bi sekilde actım telefonu seni cok seviyorum bitanem aşkım falan filan sonrasında kafasını kurcaladı bu durum yakın takibe aldı daha sık aradı bn aramadıgım için sitemler falan filan bn hiç istifimi bozmadım yine aynı sevmlilik ve mutlulukla seni cok seviyorum seni rahatsız etmk sıkmak istemiyorum gibisinden biseler zırvaladım ama herzmn ihtyacı oldugunda da yanındaydım bölece düzeldi ki bu tutumda bnde alışkanlık yaptı gerekmedikce aramıyorum ki gerekte kalmıyo uyumak için bile arıyo artık sende bi dene inşallah faydasını görürsün bide kapalı kutu ol gizemini çözemesinki üstüne daha fazla düşsün

Ne olduğu yavaş yavaş çıkıyor meydana canım.İlk başta çok ilgili davranıp seni kendine bağlamış, hayran bırakmış. Sonrada aslına dönmüş. Bu çoğu erkekte böyle. İlginç bir durum göremedim.Sen dır dır etmiyorsun üzme kendini hem daha çok yeni. 2 ay olmuş ama bağlanmışsın. çok istediğin zaman sen ara. yada arama boşver burnu sürtünsün. sen çok hevesli görünürsen daha da havalanır bak işte ben adamı böyle yaparım gibilerinden. seen hiiiiç üzme tatlı canını meleğim .zamana bırak olmadı değişmedi geriye tek yol kalır; by by kuzum:81:

çokk mutlu oldum seninn adına. umarım benimki de düzelir zaten öle yapıyorum o aramadan ben de aramıyorum üstüne düşmüyorum ama alıştırdı yha bi kere ilgiye şimdi böle yapması dokunuyo bana kendimde arıyorum sebebini acaba ben demi bişi var itici bişimi yaptım falan oluyorum.. dediklerini yapcam sanırım aradığında hiçbişi yokmuş gibi gayet mutlu davranmalıyım bu seferde böle alışır die korkuyorum açıkçası ha nasıl olsa bişi demiyo diip böle devam etmesi gibi
inşallah düzelirr saol canikom.

ayneeennn öle işte tatlımm erkek milleti yüz verince biyerleri kalkıyo kendini vazgeçilmez sanıyo ona böle hissettirmek istemiyorum ama çok ta sert olmak ta istemiyorum çok sert oluncada ters tepiyo soğuksun oluyosun bunun bi ayarı var işte ben o ayarı tutturamıyorum beceriksizmiyim neyim bilemedim..
taktik kabiliyetim yok sanırım saoll canikom :)

aynı duruma bnde düştüm ya sudan cıkmış balıga döndüm prensesim derken bi ara işi abartıp mahalle arkadasıyla konusuyo gbi konsuyodu deli oluyodum sorun kesinlikle senden kaynaklı deil elde ettiler ya bizi bi kere onların kafeslerindeki kuşuz ya bizde davranıslarımız hareketlerimizle onları destekledik ya hersey tammdır onların gözünde onlar analarının gözüyse bizde hem anamızın hemde birbirimizin gözüyüz görürler

alemsin vala güldürdün benii ayy evet demekki bunların hepsi aynı fabrika üretimii arızaları aynı :90:
senin taktiklerine ihtiyacım var sanırımm canımm..:)

alemsin vala güldürdün benii ayy evet demekki bunların hepsi aynı fabrika üretimii arızaları aynı :90:
senin taktiklerine ihtiyacım var sanırımm canımm..:)

hersey iyi güzelde bi türlü ortasını bulduramadım ki bende bu sefer de ne uyututo ne bişey yapıyo her gece arıyo iyi hoş başım gözüm üstüne -aşkım -efendim aşkım -ben uyuycam -tamm tatlım ii geceler -hayır sende uyu beraber uyuyalım telefon acık kalsın !
gelde cıldırma 2 saat öle boş boş radyasyon

önceki konunu hatırlıyorum..hatta yorum da yapmıştım..sen sevgilimin yanına gitmeli miyim diye sormuştun anladığım kadarıyla gitmeye karar vermişsin.. peki nasıl geçti görüşmeniz neler oldu? gittiğinde biraz anlatır mısın ?

yaaa ben deki de öleydi başta gece yarıları olur ben de uyku gani gözlerim kapanır giderdi uuykum var hayatım derdim ne yani biraz uykundan feragat edemiyomusun sesini özlüyorum demeler dua ederdim ahh uykusu gelsede kapasa da uyusam yahuu die şimdi o günleri arar oldum arıo 20 dk ya konuşuors ya konulşmuorz kapatıyoruss yauuuuu geelll de deliiii olmaaaaa:89:
dengem mi şaştı neeee:86:

valla haline şükret cok ciddiyim seninki sesini duymak için arıyo bnmki uyumak için horul horul sesini duyom kapatıyom hemen onun sana yaptıklarını sende yap ama daha mutlu daha içten ol cook degisir o yasamayan bilmez derler ya o hesap

evet canım gidip gitmeme konusunda çok düşündüm ama bi kere yapiim b fedakarlık madem tek istedğinin bu olduğunu sölüo gidiim bakalım görelim dedim ve gittim çok ii karşıladı beni 3 saat falan kaldım herşey güzeldi yemek falan yedik uzun uzun sorunlar hakkında konuştuk ve orta yolu bulduk sorasında düzeldi hem de hiç beklemediğim ölçüde ama şu son bi haftadır değişmeler soğukluklar boy göstermeye başladı özetle böle yani..

Bayanlar genelde netlik ister ama oyun oynaman lazım. Bu kadar üzerine düşme. Rahat bırak sen de arkadaşlarınla zaman geçir. Uzaklaş.bakalım ne olacak. Şeytan azapta gerek bu kadar da belli etme canım istediğini.

hahahaaa ayy tam makara horultu falan eğlenceli oluyodur öle deme yaa benim gibi olsan daha kötü inan aynen öle yaşamayan bilmiyo ki kimseyede anlatamıyorum sözde çevremin ve arkadaşlarımın gözünde çok güçlüyüm ufak tefek şeylere kafa yormam ama kimse kimsenin içini bilmiyo kimseyede anlatmıyorum ii ki de burası war vala yok sa ben bbalon gibi olmuştum şimdiyeee :94:
eee anlatsana anlaşılan çok benziyolar kişilik bakımından

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…