Büyü bozulsun istemiyorum..:(

Bu durumda hep haksız taraf olmaya mahkumsun o zaman neden aramıyorsun diye hesap soruyorsun mesela sen neden aramıyorsun diyor(demişte sen yazdın) verecek cevabın ne hiç bişey.şöyle düşün arıyorsun soruyorsun konuşuyorsun ve soruyorsun neden aramıyorsun verecek ne cavabı olabilir hiçbirşey bu durumda kendini savunma durumu kime geçiyor sana ben seni arıyorum sen beni aramıyorsun artık senin aramanı bekleyeceğim o zaman üzerine düşeni yapmıyorsa sorun vardır bence

herseyin en iyisini kendisi bilir hersy kendi istedigi gibi olcak erkeklik damarı cok kabarıktır beyefendinin hiçbişeyin altında kalmaz birinin bi işi olsa hemen üstüne atlar ben hallederim bn hallederim diye bnim işim düşse 2.kere hatırlatmak zorunda kalıyorum ya bence hiç benzemiyolardır ya yat kalk şükret

ayyyy konum taşınmış kendi konumu kaybettim az önce yahuu... ayy öle öleeee ben herşeyin en bilirim ben herşeyi yaşamış görmüş biriyim benim tecrübelerim varrr da varrr :90: biz artıkk o kadar az görüşüyoruz ki sorunlarımızı anlatmaya ya da birbirimizden yardım istemeye vakit kalmıyoki anacımm neresine şükredimm wenddy cimm canım benim

Allah bize yardım etsin ozmn ya aynı kalıptan cıkmıs bunlar aynen öle onun sorunları hep daha önemli bn onu dinliyorum destek veriyorum bi ton sey sölüyorum kafası dagılsın diye bnm sorunum var anlatıyorum sadece dinliyo 1 2 yorum yapıyo kapanıyo sanki dünya onun etrafında dönüyo

haaaa bu arada kızlarr ben maraşa gittiğimde annesinin gün arkadaşları bizi elele görmüşlerr annesine uçurmuşlar haberi anneside blackandpink mi geldi buraya seni çarşıda görmüşler biriyle elele demiş oda annesine hayır anne nasıl gelsin o diil o demiş yani resmen hayır başkası demiş anneside hiç yakıştıramadım sana falan dedmiş ben de kızdım neden öle dedin die ne deseydım evet geldi o kadar rahat falan mı deseydım dedi o zaman senin profilin zedelenir mantıklı düşün biraz senin için öle söledim falan dedi ben de hah saol yah şimdi annen bizim ilişkimizin ciddiyetini kavramıştır dedim oğlum bi kaç kızı birden idare edio die düşünüodur emin ol dedim ..
bu arada buna ne diosun canım

bence mantıklı bi hareket yapmıs ya haklı orda valla bizdede annesine sölemesini istemedim ben okdr stresi kaldıramam daha okuyorum yani ne gerek var benim annem yetiyo şimdilik :)) bizede aynısı olmstu komsuları görms sölemiş annesine annesi wenddy mi demiş oda hayır anne ne alaka demiş annesi bizi biliyoda bilmemezlikten geliyo wenddy i sakın üzme demiş :)) gercekten bak karsı tarafın annesi ne kadar az sey bilirse ilişki okdr güzl olur hem bölesi daha iyi olmus kadın benim oglum o kızı haketmiyo diye düşünedursun ki kıymetini daha iyi bilsin eger evet o deseydi 1.niye beni ziyarete gelmedi saygısız derlerdi 2.anası babası ne biçim terbiye vermiş buna ne bu rahatlık tarzında bi ton sey sacmalarlardı sanki onlarla evlenecen töbe töbe en iisi olmuş bence

ayy tatlımm içimi rahatlattın valla çok teşekkür ederimm çok saoll umarım düzelir sadece dua ediyorum öpüyorum seni kocamann

bende pek bilmem o taktikleri o yüzden şunu yap falan diyemiyorum sana. bende öğrensem iyi olacak gerçi uygulayacak kimse yok benim en gıcık kaptığım şey bi erkeğin bayanın temiz duygularından ilgisinden kabarıp kendini vazgeçilmez sanmasıdır! Biz veriyoruz aslında bu güveni onlara. nasıl olsa küsmez, nasıl olsa bırakamaz beni... bırakırız kardeşim! ben anası ablası teyzesi halası değilim valla hiç çekemem nazını, niyazını..adam gibi sevgili olacaksa olsun.. valla netten aç bak belki bununla ilgili kitap falan vardır kitaplardan öğrenilmez bu iş ama faydası olabilir belki

inşallah düzelicek sen içini ferah tut yardımcı olabildiysem ne mutlu bana bnde öptm kocamann gelişmelerden haberdar et

inşallah tatlımm dün akşam konuştuk senin dediğin gibi davranmaya çalıştım hiçbişi yokmuş gibi gayet mutlu canımlı cicimli biraz şaşırdı ama tutumunu değiştirmedi deli oldum eh gelde belli etme sinir olduğunu gelde tut kendiini telefonu kapadıktan sora çıldırdım resmen rol yapmak ne zor işmiş yahuu..

bence devam et basta sasırır ama sen aramadıkca ve sürec uzadıkca kıllanmaya baslar agzını arar yoklar filan sen hiçbsy belli etme ama asla dırdır etme yorumunu güzlce yap hiç kızma brazcıkta cilvelen inşallah düzelcek sabırlı ol sen evet ya rol yapmak cok zor ben bitkisel hayata giriyodum arıyodu yalancıktan neseli kurlar falan filan grüşme bitiyo surat düşüyo hurra uyumaya ama cok şükür bitti hersy düzeldi

sanırım artık hiçbişiye gerek kalmadı çünkü bitti .. dün akşam arkadaşlarımla bowlinge gideceğimi söledim ona tamam dedi kaç gibi dönersin dedi 9 gibi dedim.. eve geç kaldım 10 oldu hala eve gidememiştim minübüs bekledim falan bi sürü aksilik o hariç herks arayıp merak etti AMA o etmedi gece 11 oldu hala ses yok insan bi merak eder yaa bu kız naaptı eve gitti mi git medi mi die ben aradım daha sora isteksiz isteksiz bi efendim le açtı teli kızgın ses tonumu gizleyemedim malesef ben eve geldim belki merak etmissindir haber verim dedim,dedim hiçbişe demedi ttmm dedi sadece şok oldum resmen sanki benim tanıdığım o gitmiş başka biri yerine gelmiş gibi kapatıyorum ben dedim ii ben seni ararım dedi zaten saat 11 olmuş ne araamsı sinir oldum kapadım tutmuş gece 12 yi geçtikten sora arıyo meşgule aldım bidaha aradı yine meşgule aldım o kadar kızgınDım ki hayatta sakin davranıp rol falan yapamaZDIM wenddy.. böle bböle 5 kere aradı aralıklı ama açmadım.. daha sora Mesj atmış "SEN BİLİRSİN " DİE BENDE HİÇBİŞİ YAZMADIM BUGÜNDE SES YOK BENDE ARAMADIM SANIRIM BİTİ BİLMİYORUM AMA İÇİM YANIIYO ÇOK MUTSUZUM ANLATAMAM NEDEN BU HALE GELDİ NOLDUDA BU KADAR ANİ DEĞİŞTİ BENDEN KAYNAKLI Bİ DURUM MU WAR ACABA DİE YİYİP BİTİRDİM GECEDEN BERİ KENDİMİ GÖZLERİMDEN YAŞ DİNMİO ZOR TUTUYORUM ÇOKK ÜZGÜNÜMMM

canım benim ya kendini üzme nasıl seni merak etmez bence bunda başka bi iş var hiç ortak arkadaşlarınız var mı ?? bide bence sen buaralar yalnız kalma arkadaslarınla olabildiğince vakit geçirmeye çalış en azından azda olsa kafan dağılır

[QANLATAMAM NEDEN BU HALE GELDİ NOLDUDA BU KADAR ANİ DEĞİŞTİ BENDEN KAYNAKLI Bİ DURUM MU WAR ACABA DİE YİYİP BİTİRDİM GECEDEN BERİ KENDİMİ GÖZLERİMDEN YAŞ DİNMİO ZOR TUTUYORUM ÇOKK ÜZGÜNÜMMM [/QUOTE]

Sen aradıkça kendini güvende hissediyor.Senin elinde olduğunu biliyor. Neden arasın ki? Böyle kendine yenilirsen ona karşı hiç şansın olmaz.Böyle durumlarda insan önce kendini dizginleyebilmeli.Savaşta yanındaki askerleri motive edemeyen bir komutan başarılı olabilir mi? Yapma böyle.Açmaman iyi olmuş.Cevap da verme.Arama da. A>yrıca sen neden belirli net konuşuyorsun ki adamla o sana nasıl davranıyorsa sen de öyle davran ona eve ne zaman geleceksin dediğinde bilmiyorum diyecektin.Kapatacaktın.Arama sakın Bakalım ne olacak.

Sen aradıkça kendini güvende hissediyor.Senin elinde olduğunu biliyor. Neden arasın ki? Böyle kendine yenilirsen ona karşı hiç şansın olmaz.Böyle durumlarda insan önce kendini dizginleyebilmeli.Savaşta yanındaki askerleri motive edemeyen bir komutan başarılı olabilir mi? Yapma böyle.Açmaman iyi olmuş.Cevap da verme.Arama da. A>yrıca sen neden belirli net konuşuyorsun ki adamla o sana nasıl davranıyorsa sen de öyle davran ona eve ne zaman geleceksin dediğinde bilmiyorum diyecektin.Kapatacaktın.Arama sakın Bakalım ne olacak.[/QUOTE]

aramıyorum canım zaten aramak istiyorum ama gururum engel oluyo ii kide oluyo Hiç mutlu olmadım aşk adına şimdiye kadar hep hüzün hep herşeyin mükemmel başlayıp böle birden bire değişen kişilikler inan kendimde arıyorum sorunları artık inan bende büyümü var die bile düşünmeye başladım ooff ben neden mutlu olamıyorum ki

senin aklına ne gelio ne gibi bişi olabilir ki sence? yok canım ortak arkadaşımız eğitimde tanışmıştık zaten ama bütün arkadaş çevresiyle tanıştırdı beni hepsini tanıyorum ama onlara bişi diyemem ki

yok onlarla konuşamazsın konuşsanda ndn sna söylesinlerki onun arkdasları o aramıyana kadar sakın arama bekle hem kendine buaralar daha ck vakit ayır bakımından güzeliliginden geri kalma aksine şimdi dahada önem ver bunlara inan kndini cok iyi hissettiricektr hem bişey diyimmi eger bu böyle devam ederse sen sogumaya baslıycaksın bunun kahrınımı cekicem ben diye ozmn onun kafasına dank edicek inşllh gec olmaz bide unutma hiç kimse senden daha degerli degil herseyden önce sen

İki ay çok kısa bir süre bu hale gelmek için.Ya da herkes kendi yaşadığından yola çıkarak farklı düşünüyor olabilir.Ama bir de onun rahatsız olduğu noktaları yapmamayı deneyin bakalım.Mesela illa siz beklemeyin aramasını.Siz de arayın..Değer verdiğinizi gösterin.Değişiklik olacağına inanıyorum.İlişkiler karşılıklı özveri ile devam eder.Ama hala bir değişim olmazsa iki ay çok kısa bir zaman,insan çokta bağlanamaz derim ve uzatmanın da gereği yoktur bu durumda.​

tatlım haftasonu bazı gelişmeler oldu ben aramadım o aradı yumuşak bi sestonuyla konuştu dün gece neden telefonumu acmadın dedim bende sinir oldum acmadım dememdim meşguldum babamla muhabbet ediyoduk acamadım dedim arayacaktım seni ama senin "sen bilirsin" mesajından sora kızdım aramadım dedim
o da o kadar aradım sorasında da telin kapalıydı telini kapatmana çok bozuldum ben de msj attım benim yrimde sen olsan ne düşünürsün soruyorum sana falan dedi

neyse belki düzelir dedim haftasonu bu daha da kötüye gitmeye başladı ne arama ne sorma tüm haftasonu günde bi kere aramalar oda 2 dak lık max. deli oluodum ama belli etmiim dedim her defasında arkadaşlarımla canlı müziğe gidicem haberin olsun şuraya gidiyoruz haberin olsun falan falan iiyice uyuz oldum ben de senin dediğini yappiim dedim arkadaşlarımla takıldım tüm haftasonu carting falan ben de haber veriyorum paşa hayır gidemezsin dio neymişş arkadaş grubumun içinde erkekler varmış ama o sadece erkek arkadaşlarıyla görüşüyomuş en azından özen gösteriyomuş falan..
dinlemedim gittim zaten ne arayan var ne sorann dedim dün gece eve dönünce aradım 2 kere meşgule aldı patladım bende artık dayanamadım msj attım..

"Ben senin hayatında fazlalık olmuşum anlaşılan ulaşmak istediğim zaman ulaşamıorum bile artık inan çok yoruldum sen düzelmek yerine daha da kötüye gidiyosun en önemlisi artık özlemiosun günde bi kerearayıp isteksizce iki kelime konuşmakla bi ilişki yürümez seni zorla tutuomuşum gibi hissediorum çok sıkıldım beni mutlu etmiosun artık sadece üzüosun zorlamayla aşk olmazartık kendini bişeyler için zorlaman lüzum yok çünkü artık ben yokumm..." yazdım
ardından bi msj
" misafirlikteyim müsait olsam acarım hem havada bulut sen ayrılmayı unut " yazmış gce 12 den sora aramaya başladı acmadım tekrar aradı açtım biz kavga edebiliriz tartışabilirz böle şeyler yaşanabilir bida ha ağzından ayrılık lafı duymak istemiyorum dedi carting nasıldı dedi çok güzeldi dedim ben sana gitme dedim die hatırlıyorum dedi bende yeterince ilgilen o zman benimde canım sıkılmasın farklı arayışlaar içine girmiim dedim ya adam o kadar zeki ki konu çarpıtmada ve kendi lehine çevirmekte üstüne yok ben sana gitme dedim sen gittin e döndü muhabbet bundan sora gitme dediğim yere gitmeicen sen bu aralar arkadaşlarınla sık takılmaya başladın falan falan bende benim için sorun diil görüşmelerimi en aza indirgerim ama senin kendini düzeltmen şartıyla dedim bana şart koşma dio ayyy çıldırdım resmen hakimiyet kurmaya çalışıo ben ne dersem o die ..nasıl bir kaos oldu bu konu anlamıyorumm vala..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…