- Konu Sahibi blackandpink
-
hatırladım canımm
bilmiyorum şimdiye kadar hep yanıldım ilişkilerimde hep taviz veren taraf ben oldum dolayısıyla kaybedende ben o yüzden temkinli davranmaya çalışıyorum bir nevi sütten ağzı yanan yoğurdu üfleyerek yermiş mantığı oldu artık ondaki değişmeleri sindiremiyorum belkide yha bende arıyorum ama sık diil öle alıştırmak ipleri eline vermek istemiyorum kaybetme korkusu olsun istiyorum hepsi bu çünkü tecrübelerim bana bunların olmadığı takdirde hep üzüldüğümü gösteriyo :26:
hahahaaa ayy tam makara horultu falan eğlenceli oluyodur öle deme yaa benim gibi olsan daha kötü inan aynen öle yaşamayan bilmiyo ki kimseyede anlatamıyorum sözde çevremin ve arkadaşlarımın gözünde çok güçlüyüm ufak tefek şeylere kafa yormam ama kimse kimsenin içini bilmiyo kimseyede anlatmıyorum ii ki de burası war vala yok sa ben bbalon gibi olmuştum şimdiyeee :94:
eee anlatsana anlaşılan çok benziyolar kişilik bakımından
herseyin en iyisini kendisi bilir hersy kendi istedigi gibi olcak erkeklik damarı cok kabarıktır beyefendinin hiçbişeyin altında kalmaz birinin bi işi olsa hemen üstüne atlar ben hallederim bn hallederim diye bnim işim düşse 2.kere hatırlatmak zorunda kalıyorum ya bence hiç benzemiyolardır ya yat kalk şükret
ayyyy konum taşınmış kendi konumu kaybettim az önce yahuu...ayy öle öleeee ben herşeyin en bilirim ben herşeyi yaşamış görmüş biriyim benim tecrübelerim varrr da varrr :90: biz artıkk o kadar az görüşüyoruz ki sorunlarımızı anlatmaya ya da birbirimizden yardım istemeye vakit kalmıyoki anacımm neresine şükredimm wenddy cimm canım benim
Allah bize yardım etsin ozmn ya aynı kalıptan cıkmıs bunlar aynen öle onun sorunları hep daha önemli bn onu dinliyorum destek veriyorum bi ton sey sölüyorum kafası dagılsın diye bnm sorunum var anlatıyorum sadece dinliyo 1 2 yorum yapıyo kapanıyo sanki dünya onun etrafında dönüyo
haaaa bu arada kızlarr ben maraşa gittiğimde annesinin gün arkadaşları bizi elele görmüşlerr annesine uçurmuşlar haberi anneside blackandpink mi geldi buraya seni çarşıda görmüşler biriyle elele demiş oda annesine hayır anne nasıl gelsin o diil o demiş yani resmen hayır başkası demiş anneside hiç yakıştıramadım sana falan dedmiş ben de kızdım neden öle dedin die ne deseydım evet geldi o kadar rahat falan mı deseydım dedi o zaman senin profilin zedelenir mantıklı düşün biraz senin için öle söledim falan dedi ben de hah saol yah şimdi annen bizim ilişkimizin ciddiyetini kavramıştır dedim oğlum bi kaç kızı birden idare edio die düşünüodur emin ol dedim ..
bu arada buna ne diosun canım
bence mantıklı bi hareket yapmıs ya haklı orda valla bizdede annesine sölemesini istemedim ben okdr stresi kaldıramam daha okuyorum yani ne gerek var benim annem yetiyo şimdilik :)) bizede aynısı olmstu komsuları görms sölemiş annesine annesi wenddy mi demiş oda hayır anne ne alaka demiş annesi bizi biliyoda bilmemezlikten geliyo wenddy i sakın üzme demiş :)) gercekten bak karsı tarafın annesi ne kadar az sey bilirse ilişki okdr güzl olur hem bölesi daha iyi olmus kadın benim oglum o kızı haketmiyo diye düşünedursun ki kıymetini daha iyi bilsin eger evet o deseydi 1.niye beni ziyarete gelmedi saygısız derlerdi 2.anası babası ne biçim terbiye vermiş buna ne bu rahatlık tarzında bi ton sey sacmalarlardı sanki onlarla evlenecen töbe töbe en iisi olmuş bence
ayy tatlımm içimi rahatlattın valla çok teşekkür ederimm çok saoll umarım düzelir sadece dua ediyorumöpüyorum seni kocamann
ayneeennn öle işte tatlımm erkek milleti yüz verince biyerleri kalkıyo kendini vazgeçilmez sanıyo ona böle hissettirmek istemiyorum ama çok ta sert olmak ta istemiyorum çok sert oluncada ters tepiyo soğuksun oluyosun bunun bi ayarı var işte ben o ayarı tutturamıyorum beceriksizmiyim neyim bilemedim..
taktik kabiliyetim yok sanırım saoll canikom :)
inşallah düzelicek sen içini ferah tutyardımcı olabildiysem ne mutlu bana bnde öptm kocamann gelişmelerden haberdar et
inşallah tatlımmdün akşam konuştuk senin dediğin gibi davranmaya çalıştım hiçbişi yokmuş gibi gayet mutlu canımlı cicimli biraz şaşırdı ama tutumunu değiştirmedi deli oldum eh gelde belli etme sinir olduğunu gelde tut kendiini telefonu kapadıktan sora çıldırdım resmen rol yapmak ne zor işmiş yahuu..
bence devam et basta sasırır ama sen aramadıkca ve sürec uzadıkca kıllanmaya baslar agzını arar yoklar filan sen hiçbsy belli etme ama asla dırdır etme yorumunu güzlce yap hiç kızma brazcıkta cilvelen inşallah düzelcek sabırlı ol senevet ya rol yapmak cok zor ben bitkisel hayata giriyodum arıyodu yalancıktan neseli kurlar falan filan grüşme bitiyo surat düşüyo hurra uyumaya ama cok şükür bitti hersy düzeldi
sanırım artık hiçbişiye gerek kalmadı çünkü bitti ..dün akşam arkadaşlarımla bowlinge gideceğimi söledim ona tamam dedi kaç gibi dönersin dedi 9 gibi dedim.. eve geç kaldım 10 oldu hala eve gidememiştim minübüs bekledim falan bi sürü aksilik o hariç herks arayıp merak etti AMA o etmedi gece 11 oldu hala ses yok insan bi merak eder yaa bu kız naaptı eve gitti mi git medi mi die ben aradım daha sora isteksiz isteksiz bi efendim le açtı teli kızgın ses tonumu gizleyemedim malesef ben eve geldim belki merak etmissindir haber verim dedim,dedim hiçbişe demedi ttmm dedi sadece şok oldum resmen sanki benim tanıdığım o gitmiş başka biri yerine gelmiş gibi kapatıyorum ben dedim ii ben seni ararım dedi zaten saat 11 olmuş ne araamsı sinir oldum kapadım tutmuş gece 12 yi geçtikten sora arıyo meşgule aldım bidaha aradı yine meşgule aldım o kadar kızgınDım ki hayatta sakin davranıp rol falan yapamaZDIM wenddy.. böle bböle 5 kere aradı aralıklı ama açmadım.. daha sora Mesj atmış "SEN BİLİRSİN " DİE BENDE HİÇBİŞİ YAZMADIM BUGÜNDE SES YOK BENDE ARAMADIM SANIRIM BİTİ BİLMİYORUM AMA İÇİM YANIIYO ÇOK MUTSUZUM ANLATAMAM NEDEN BU HALE GELDİ NOLDUDA BU KADAR ANİ DEĞİŞTİ BENDEN KAYNAKLI Bİ DURUM MU WAR ACABA DİE YİYİP BİTİRDİM GECEDEN BERİ KENDİMİ GÖZLERİMDEN YAŞ DİNMİO ZOR TUTUYORUM ÇOKK ÜZGÜNÜMMM
[QANLATAMAM NEDEN BU HALE GELDİ NOLDUDA BU KADAR ANİ DEĞİŞTİ BENDEN KAYNAKLI Bİ DURUM MU WAR ACABA DİE YİYİP BİTİRDİM GECEDEN BERİ KENDİMİ GÖZLERİMDEN YAŞ DİNMİO ZOR TUTUYORUM ÇOKK ÜZGÜNÜMMM
canım benim ya kendini üzme nasıl seni merak etmezbence bunda başka bi iş var hiç ortak arkadaşlarınız var mı ?? bide bence sen buaralar yalnız kalma arkadaslarınla olabildiğince vakit geçirmeye çalış en azından azda olsa kafan dağılır
senin aklına ne gelio ne gibi bişi olabilir ki sence? yok canım ortak arkadaşımız eğitimde tanışmıştık zaten ama bütün arkadaş çevresiyle tanıştırdı beni hepsini tanıyorum ama onlara bişi diyemem ki
yok onlarla konuşamazsın konuşsanda ndn sna söylesinlerki onun arkdaslarıo aramıyana kadar sakın arama bekle hem kendine buaralar daha ck vakit ayır bakımından güzeliliginden geri kalma aksine şimdi dahada önem ver bunlara inan kndini cok iyi hissettiricektr hem bişey diyimmi eger bu böyle devam ederse sen sogumaya baslıycaksın bunun kahrınımı cekicem ben diye ozmn onun kafasına dank edicek inşllh gec olmaz bide unutma hiç kimse senden daha degerli degil herseyden önce sen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?