Büyü bozulsun istemiyorum..:(

Canım belki başka problemleri vardır.bi süre daha bekle o aramıyosa onun önceki hali gibi ol sevecen cıvıl cıvıl sen ara eğer o zamanda düzelmezse altında art niyet ara derim.

Merhaba arkadaşlar bu konuda bütün yorumları okudumda benimki de tam tersi:26: Ben nişanlımla tanışalı üç yıl oluyor.İlk tanıştığımız haftalarda beni elde edebilmek için o kadar çok çaba sarf etmiştiki tabi sonunda istediğini elde etti Daha sonra (bu arada aynı iş yerinde çalışıyoruz) iyice ilgisizleşmeye başladı yani ben arıyordum sürekli ben soruyordum.O arkadaşlarıyla vakit geçirmeye çalışıyordu aramızda hep bi tatsızlık huzursuzluk oldu bu durum. Ta ki nişanlanana kadar.Nişanlandıktan sonra adam bi değişti inanamadım.Sürekli benimle vakit geçiriyo bi dediğimi iki etmiyo. Çok ilgili ve alakalı hatta çoğu zaman bundan sıkılıyorum.Ne olduda böyle değişti dersinizzz ve budurum ne kadar sürer:97:

Canım belki başka problemleri vardır.bi süre daha bekle o aramıyosa onun önceki hali gibi ol sevecen cıvıl cıvıl sen ara eğer o zamanda düzelmezse altında art niyet ara derim.

çok emin konuşmiim ama bi problemi olsa paylaşır benimle yani hep paylaşıyo bilmiyorum.. aklıma başka şeyler gelio ama kovalıyorum sürekli acaba başka birimi var die ne biliimm dün teldeyken aniden kapandı aradım meşguldü 3 dk falan üst üste aradım meşgul aradı sora kimle konuşuodun aniden neden kapandı telefon falan kimseyle konuşmuodum dedi bi ara yeni bi telefon almıştı kullanmıodu şimdi onu kullanıyorum da daha alışamadım ondan oluo falan ne biliim bunlar bile beni düşündürüyo..
bide şubeden samimi olduğu bi kaç arkadaşı var tanıyorum hepsini biri nişanlı yalnız yaşıo iki haftadır o çocuğun evinde toplanıyolar gitar falan çalıyolarmış buna bile rahatsız oluyorum aklıma kötü kötü şeyler geliyo pufff

arkadaşımm daha ne istiyosunn ben burda kıvranıyorum adam nie böle oldu die sen ilgiden sıkıldım diosun

arkadaşımm daha ne istiyosunn ben burda kıvranıyorum adam nie böle oldu die sen ilgiden sıkıldım diosun

Yok arkadaşım ondan değilde hani neden böyle değişti.Sanki önceden sevgilisiyken bi anlamım yoktu şimdi kıymete mi bindim diye düşündüm.Hani artık evinin kadını çocuklarının anası gibi mi görmeye başladı acaba

wala ii yönde değişmişş hiç irdeleme tadını çıkar derim inan tam tersi durumdan kat kat iidir
sevindim senin adına bu arada umarım benimki de düzelirrr..:93:

bazı erkekler öyledir başlarda zırt bırt ararlar yok sesini duyuyum yok merak ettim yok aklımdan çıkmıyorsun falan filan.. günde 3 defa araması bile bnce iyi canım.. çünkü benim eşim biz çıkarken başlarda hergün 1 kere(ki yok sesinini, duyuyum merak ettim seni şeklinde konuşmaları) arıyordu,snra 1 hafta snra 3 günde 1,daha snra 1 ay snra da 7-8 günde 1 arıyordu düşün yani.. hatta diyordum ki biz ayrıldık mı heni ayrıldıysak söyle de ona göre yolumuza bakalım diyordum. o da yok ya ne ayrılması yok şarj bitti yok blok nöbetler falan uyduruyodu.. ne bileyim şimdi evliyiz ve çok mutluyuz çok şükür ama telefon konusunda hala özürlüdür kendisi..

bence çok abartıyosunuz ikinizde iş güç sahibi insanlarsınız 2 3 kere görüşebilmeniz bile fazla telefonda. bizde sevgilimle uzak şehirlerdeyiz sabah konuşuyoruz telde bir de akşam. gün içerisinde de mesajlaşıyoruz tabiki ilk zamanlarımızda daha fazlaydı bu görüşmeler ama zamanla azalması çok doğal. ilk zamanlar sonuçta birbirinizi tanımaya çalışıyosunuz tanımak için sürekli konuşmanız gerekiyo, uzaktasınız bağlantıyı koparmamanız gerekiyo bunlar için sürekli konuşmak gerekir. bence şua n ilişkinizde her şey rayına oturmuş birbirinizi tanımışsınız, konuşacaklarınızı tüketmişsiniz. bundan sonrası tanımak adına değil günlük sohbetler üzerine kurulu olacaktır tabiki. arkadaşlarla bunu yaptım, evde şöyle oldu, televizyonda bunu izledim gibi =) endişeye mahal vermeyin bence her şeyiniz normal giidiyo

Birde şöyle bir durum var tabiki. Biz sevgiliyken ben çok üstüne düşüyordum. O kadar çok beklentim vardiki bu konuda anlatamam. Ama o bi türlü beklentilerime cevap vermiyordu bunları dile getirdiğim zamanlarda ise ne kadar boş şeylerle uğraştığımı düşünüyordu ve ben artık ayrılmayı düşünüyordum.Sevgimi sorgulayan birisi haline gelmiştim.Tabi bu hale gelincede aramayı kestim ilgimi kestim. Ne zaman ben ilgiyi kestiysem o koştu bu sefer. Kural hep aynı hayatım "KAÇAN KOVALANIYORRR" tabi benim bi sorunum daha var kıskançlık bunu bi türlü aşamıyorummmmm...Kızlar bu konuda bana yardım edin nasıl bu sorunu aşacam ablasına bile çok ilgili olmasını istemiyormm ve bu durum beni rahatsız ediyo..Yani tamam akşama kadar benimle ama ablasına 5 dakka ayırması bile beni rahatsız ediyoo aşırı derecede rahatsızım bende

haaaa bu arada kızlarr ben maraşa gittiğimde annesinin gün arkadaşları bizi elele görmüşlerr annesine uçurmuşlar haberi anneside blackandpink mi geldi buraya seni çarşıda görmüşler biriyle elele demiş oda annesine hayır anne nasıl gelsin o diil o demiş yani resmen hayır başkası demiş anneside hiç yakıştıramadım sana falan dedmiş ben de kızdım neden öle dedin die ne deseydım evet geldi o kadar rahat falan mı deseydım dedi o zaman senin profilin zedelenir mantıklı düşün biraz senin için öle söledim falan dedi ben de hah saol yah şimdi annen bizim ilişkimizin ciddiyetini kavramıştır dedim oğlum bi kaç kızı birden idare edio die düşünüodur emin ol dedim ..

Konu içeriği nedeniyle "Aşk hikayelerimiz/dertlerimiz"başlığına taşınmıştır.
Lütfen konuları içerikleri ile ilgili başlıklara açmaya dikkat edelim.

wala ii yönde değişmişş hiç irdeleme tadını çıkar derim inan tam tersi durumdan kat kat iidir
sevindim senin adına bu arada umarım benimki de düzelirrr..:93:

Umarım tatlım en kısa zamanda düzelir. Ama şunu söyleyebilirim çok fazla üstüne düşüp kendini üzme hiç değmez..

canım benim yha mutlu olmana sevindim simdi allah bozmasın demek ki oda tel muhabbetini sevmiodur benim erkek arkadaşım bi anda 90 derece dönünce ben noluyoruz oldum işte ona sıkılıyorum .. umarım bizimkide düzelirr

cnm telefonla çok arayıp aramaması bir ölçü değil.. biz 8 günde 1 sadece telefonla konuşuyorduk çoğu zaman aynı şehirde olduğumuz halde.. bana diyoılardı yurttaki kızlar kesin başkası var aldatıyo seni falan bırak diye.. ben hiçbirinin lafına bakmadım.. ve aldatmadı beni evlendik mutluyuz..
ama bi kız vardı günde 50 kez telefonla konuşuyolardı herşeyi yaşadılar nerdeyse yani.. herkes yurttaki kızlar kesin siz evlenirsiniz diyolardı.. şimdi ayrılar bırakmışlar birbirlerini yanii...

İzle bikaç ay daha durum daha da vahim hale gelirse hiç bi umut göremessen düzelmesine dair yoluna bak kafana takma derim ben canım...

aslında ben ılk basta boyle vıc vıc ılıskılerı onaylamıyorum sonra ınsanlar sıkılabılıyo yanı hersey kararınca olması gerekır bak 2 ay olmus bırakmıs bı de evlensenız bılmıyorum artık bence sen benı nıye aramıyosun felan demeyın bıraz mesafelı durun o da sızın bu halınızı merak edecektır ozletın bıraz kendınızi rayına oturmasını bekleyın

Merhaba önceki konunu hatılıyorum hatta özellikle gitmen konusunda ısrar etmiştim ben bunun iyi olacağını söylemiştim(mutlupinar nickimdi) iyide olmuştu baya düzelmiştiniz bugün seni gördüm nasıl acaba ilişkisi dedim sorayım dedim ama sen benden önce davrandın öncelikle ilişkilerde ilk zamanlardaki heyecan kolay yakalanmaz ama sizde çok çabuk kaybetmişiniz.yanlış anlama ama sen önceki ilişkilerinin acısını şu anki sevgilinden çıkarabiliyor olabilirmisin diye düşünmeden edemiyorum.O aramıyorsa sen ara o mesaj atmıyorsa sen at neden o yapmalı ilk.ben hiç bir zaman anlayamadım bu mantığı.Tamam önceden çok acı çekmişindir çok taviz verdiğin için kaybetmişindir ama sevgilin senin sevgini hissediyormu acaba kendini geri çekerken bunu onu sevmiyor gibi yansıtıyor olabilirmisin.Tamam kendini geri çek ama onu sevdiğinide göster bence

yani evet konuşmalar günlük sohbetlere döndü artık işte ben de ondan korkuyorum yha sıkıldı kı acaba die ki siz gün içerisinde haberleşiyormuşşunuz biz önce öğle arası vakti girince arardı bitene kadar konusurduk şimdi aramıyor ben arıyorum paşa şubeden çıkmışş yemeğine başlamış bile oluo arkadaşlarıyla buda beni deli edio haliyle sanki artık kalee almıomuş gibi hissediyorum.yani canım benim derdim zırt pırt beni arasın benden başka hiçbişiyle ilgilenmesin falan diil o kadar saplantılı diilim sadece bi dengesi olsun öleyken böle olmasın istiyorum sorun bu

hatırladım canımm
bilmiyorum şimdiye kadar hep yanıldım ilişkilerimde hep taviz veren taraf ben oldum dolayısıyla kaybedende ben o yüzden temkinli davranmaya çalışıyorum bir nevi sütten ağzı yanan yoğurdu üfleyerek yermiş mantığı oldu artık ondaki değişmeleri sindiremiyorum belkide yha bende arıyorum ama sık diil öle alıştırmak ipleri eline vermek istemiyorum kaybetme korkusu olsun istiyorum hepsi bu çünkü tecrübelerim bana bunların olmadığı takdirde hep üzüldüğümü gösteriyo :26:

evet haklısın işin dozunu kaçırınca da olmuyo cılkı çıkıo ben zaten öle zırt pırt konuşalım falan demiyorum ama bi dengesi olsun otursun istiyorum mesela beni görme isteğinin azaldığğını düşünüyorum çünkü gelme planı yapmıyo artık mesela bu haftasonu 3 hafta olcak görüşmeyeli ben özledim o özlemedi demek ki gelcem falan demio diorum haksızmıyım ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…