- Konu Sahibi blackandpink
-
Bayanlar genelde netlik ister ama oyun oynaman lazım. Bu kadar üzerine düşme. Rahat bırak sen de arkadaşlarınla zaman geçir. Uzaklaş.bakalım ne olacak. Şeytan azapta gerek bu kadar da belli etme canım istediğini.
Canım belki başka problemleri vardır.bi süre daha bekle o aramıyosa onun önceki hali gibi ol sevecen cıvıl cıvıl sen ara eğer o zamanda düzelmezse altında art niyet ara derim.
Merhaba arkadaşlar bu konuda bütün yorumları okudumda benimki de tam tersi:26: Ben nişanlımla tanışalı üç yıl oluyor.İlk tanıştığımız haftalarda beni elde edebilmek için o kadar çok çaba sarf etmiştiki tabi sonunda istediğini elde ettiDaha sonra (bu arada aynı iş yerinde çalışıyoruz) iyice ilgisizleşmeye başladı yani ben arıyordum sürekli ben soruyordum.O arkadaşlarıyla vakit geçirmeye çalışıyordu aramızda hep bi tatsızlık huzursuzluk oldu bu durum. Ta ki nişanlanana kadar.Nişanlandıktan sonra adam bi değişti inanamadım.Sürekli benimle vakit geçiriyo bi dediğimi iki etmiyo. Çok ilgili ve alakalı hatta çoğu zaman bundan sıkılıyorum.Ne olduda böyle değişti dersinizzz ve budurum ne kadar sürer:97:
arkadaşımm daha ne istiyosunn ben burda kıvranıyorum adam nie böle oldu die sen ilgiden sıkıldım diosun
Yok arkadaşım ondan değilde hani neden böyle değişti.Sanki önceden sevgilisiyken bi anlamım yoktu şimdi kıymete mi bindim diye düşündüm.Hani artık evinin kadını çocuklarının anası gibi mi görmeye başladı acaba
wala ii yönde değişmişş hiç irdeleme tadını çıkar derim inan tam tersi durumdan kat kat iidir
sevindim senin adına bu arada umarım benimki de düzelirrr..:93:
bazı erkekler öyledir başlarda zırt bırt ararlar yok sesini duyuyum yok merak ettim yok aklımdan çıkmıyorsun falan filan.. günde 3 defa araması bile bnce iyi canım.. çünkü benim eşim biz çıkarken başlarda hergün 1 kere(ki yok sesinini, duyuyum merak ettim seni şeklinde konuşmaları) arıyordu,snra 1 hafta snra 3 günde 1,daha snra 1 ay snra da 7-8 günde 1 arıyordu düşün yani.. hatta diyordum ki biz ayrıldık mı heni ayrıldıysak söyle de ona göre yolumuza bakalım diyordum. o da yok ya ne ayrılması yok şarj bitti yok blok nöbetler falan uyduruyodu.. ne bileyim şimdi evliyiz ve çok mutluyuz çok şükür ama telefon konusunda hala özürlüdür kendisi..
canım benim yha mutlu olmana sevindim simdi allah bozmasın demek ki oda tel muhabbetini sevmiodurbenim erkek arkadaşım bi anda 90 derece dönünce ben noluyoruz oldum işte ona sıkılıyorum .. umarım bizimkide düzelirr
bence çok abartıyosunuz ikinizde iş güç sahibi insanlarsınız 2 3 kere görüşebilmeniz bile fazla telefonda. bizde sevgilimle uzak şehirlerdeyiz sabah konuşuyoruz telde bir de akşam. gün içerisinde de mesajlaşıyoruz tabiki ilk zamanlarımızda daha fazlaydı bu görüşmeler ama zamanla azalması çok doğal. ilk zamanlar sonuçta birbirinizi tanımaya çalışıyosunuz tanımak için sürekli konuşmanız gerekiyo, uzaktasınız bağlantıyı koparmamanız gerekiyo bunlar için sürekli konuşmak gerekir. bence şua n ilişkinizde her şey rayına oturmuş birbirinizi tanımışsınız, konuşacaklarınızı tüketmişsiniz. bundan sonrası tanımak adına değil günlük sohbetler üzerine kurulu olacaktır tabiki. arkadaşlarla bunu yaptım, evde şöyle oldu, televizyonda bunu izledim gibi =) endişeye mahal vermeyin bence her şeyiniz normal giidiyo
Merhaba önceki konunu hatılıyorum hatta özellikle gitmen konusunda ısrar etmiştim ben bunun iyi olacağını söylemiştim(mutlupinar nickimdi) iyide olmuştu baya düzelmiştiniz bugün seni gördüm nasıl acaba ilişkisi dedim sorayım dedim ama sen benden önce davrandınöncelikle ilişkilerde ilk zamanlardaki heyecan kolay yakalanmaz ama sizde çok çabuk kaybetmişiniz.yanlış anlama ama sen önceki ilişkilerinin acısını şu anki sevgilinden çıkarabiliyor olabilirmisin diye düşünmeden edemiyorum.O aramıyorsa sen ara o mesaj atmıyorsa sen at neden o yapmalı ilk.ben hiç bir zaman anlayamadım bu mantığı.Tamam önceden çok acı çekmişindir çok taviz verdiğin için kaybetmişindir ama sevgilin senin sevgini hissediyormu acaba kendini geri çekerken bunu onu sevmiyor gibi yansıtıyor olabilirmisin.Tamam kendini geri çek ama onu sevdiğinide göster bence
cnm telefonla çok arayıp aramaması bir ölçü değil.. biz 8 günde 1 sadece telefonla konuşuyorduk çoğu zaman aynı şehirde olduğumuz halde.. bana diyoılardı yurttaki kızlar kesin başkası var aldatıyo seni falan bırak diye.. ben hiçbirinin lafına bakmadım.. ve aldatmadı beni evlendik mutluyuz..
ama bi kız vardı günde 50 kez telefonla konuşuyolardı herşeyi yaşadılar nerdeyse yani.. herkes yurttaki kızlar kesin siz evlenirsiniz diyolardı.. şimdi ayrılar bırakmışlar birbirlerini yanii...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?