- Konu Sahibi blackandpink
-
İki ay çok kısa bir süre bu hale gelmek için.Ya da herkes kendi yaşadığından yola çıkarak farklı düşünüyor olabilir.Ama bir de onun rahatsız olduğu noktaları yapmamayı deneyin bakalım.Mesela illa siz beklemeyin aramasını.Siz de arayın..Değer verdiğinizi gösterin.Değişiklik olacağına inanıyorum.İlişkiler karşılıklı özveri ile devam eder.Ama hala bir değişim olmazsa iki ay çok kısa bir zaman,insan çokta bağlanamaz derim ve uzatmanın da gereği yoktur bu durumda.
erkeklerin geneli böyledir ilgisiz davranır davranır sonra senin adın dırdırcıya kıskanca çıkar
bence bunu çözmenin tek yolu hiç bir şey yok gibi davranmak bırak o desin sorun mu var diye
hem çok yeni ilişki olur böyle şeyler kimse ilk günkü gibi olamıyor malesef
tatlım haftasonu bazı gelişmeler oldu ben aramadım o aradı yumuşak bi sestonuyla konuştu dün gece neden telefonumu acmadın dedim bende sinir oldum acmadım dememdim meşguldum babamla muhabbet ediyoduk acamadım dedim arayacaktım seni ama senin "sen bilirsin" mesajından sora kızdım aramadım dedim
o da o kadar aradım sorasında da telin kapalıydı telini kapatmana çok bozuldum ben de msj attım benim yrimde sen olsan ne düşünürsün soruyorum sana falan dedi
neyse belki düzelir dedim haftasonu bu daha da kötüye gitmeye başladı ne arama ne sorma tüm haftasonu günde bi kere aramalar oda 2 dak lık max. deli oluodum ama belli etmiim dedim her defasında arkadaşlarımla canlı müziğe gidicem haberin olsun şuraya gidiyoruz haberin olsun falan falan iiyice uyuz oldum ben de senin dediğini yappiim dedim arkadaşlarımla takıldım tüm haftasonu carting falan ben de haber veriyorum paşa hayır gidemezsin dio neymişş arkadaş grubumun içinde erkekler varmış ama o sadece erkek arkadaşlarıyla görüşüyomuş en azından özen gösteriyomuş falan..
dinlemedim gittim zaten ne arayan var ne sorann dedim dün gece eve dönünce aradım 2 kere meşgule aldı patladım bende artık dayanamadım msj attım..
"Ben senin hayatında fazlalık olmuşum anlaşılan ulaşmak istediğim zaman ulaşamıorum bile artık inan çok yoruldum sen düzelmek yerine daha da kötüye gidiyosun en önemlisi artık özlemiosun günde bi kerearayıp isteksizce iki kelime konuşmakla bi ilişki yürümez seni zorla tutuomuşum gibi hissediorum çok sıkıldım beni mutlu etmiosun artık sadece üzüosun zorlamayla aşk olmazartık kendini bişeyler için zorlaman lüzum yok çünkü artık ben yokumm..." yazdım
ardından bi msj
" misafirlikteyim müsait olsam acarım hem havada bulut sen ayrılmayı unut " yazmış gce 12 den sora aramaya başladı acmadım tekrar aradı açtım biz kavga edebiliriz tartışabilirz böle şeyler yaşanabilir bida ha ağzından ayrılık lafı duymak istemiyorum dedi carting nasıldı dedi çok güzeldi dedim ben sana gitme dedim die hatırlıyorum dedi bende yeterince ilgilen o zman benimde canım sıkılmasın farklı arayışlaar içine girmiim dedim ya adam o kadar zeki ki konu çarpıtmada ve kendi lehine çevirmekte üstüne yok ben sana gitme dedim sen gittin e döndü muhabbet bundan sora gitme dediğim yere gitmeicen sen bu aralar arkadaşlarınla sık takılmaya başladın falan falan bende benim için sorun diil görüşmelerimi en aza indirgerim ama senin kendini düzeltmen şartıyla dedim bana şart koşma dio ayyy çıldırdım resmen hakimiyet kurmaya çalışıo ben ne dersem o die ..nasıl bir kaos oldu bu konu anlamıyorumm vala..
hahhahaa nasılda kıskanmış ayy cok güzel ya bence hersey güzel gidiyo sen böyle olmya devam et ama arkds cevrendende biraz azıcık feragat et ki oda deger gördügünü anlaması içinBuarada sen şükret haline bana elbise etek acık bluzlar ve makyaj yasak 6.ayımızdayız bizde hakimiyeti nasıl kurdu bnde anlamadım ama cok sıkıyo Bide sen aradıgında telefonu mesgule atıyosa 2.kere arama bırak o arasın bnce aynen devam
:86: Ayy ben de tam anlamadım gerçekten kıskandı mı yoksa aklınca maçoluk mu yapıyo
tatlım vala güzel gidiyomu onuda bilmiyorum gündüzleri artık hiç aramıyo geceleri arıyo bahanesi de gün içerisinde şube çok yoğun oluomuş sanki öğle arası bile yok yani bunlar beni ondan soğutuo işte dün gece ona çok özlediğimi söledim hımm gelemem bilmiyorum hazirana kadar sanmıyorum falan yapmaya başladı bende kızdım beni özlemiyosan gel me zaten sen bilirsin beni hiiççç bağlamaz dedim ben öle diince güldğ hemen bak nasılda sinir oldu falan die napıo anlamıyorum yanı dengesiz anlayacağın
seninle ugrasmak hosuna gidiyo besbelli benimkide cogu zaman aynısını yapıyoDemekki ögle arasında yemek yerken arkadaslarıyla sohbet etmek hosuna gidiyo cogu calısanın yaptıgı bişey ki bu okdr önemseme Onun dısında bak hakkaten içine sinmeyen bişey varsa onda herseyi bastan sona bi gözden gecir ki emin adımlarla ilerleyebilesin. Cok yeni bi ilişki cok dikkatli olmak lazım
konunuzu başından beri okudum
bizim durumumuza benzettim biraz. ayrılıkla filan korkutunca işe yarıyo sanki
ben de aynı şeyi yaptım, artık ben kafamda ayrılık fikrini yerleştirmiştim
dayanamıcağımı biliyodum ilgisizliğe çünkü benim yapım bu...
böyle giderse ayrılcağımı söyleyince 180 derece döndü...
tekrar eskisi gibi davranıyo, belki de daha ilgili :97:
yapmanız gereken
ilginizi biraz azaltmak
size karşı bir süpriz yada güzel davranışta bulunduğunda sevindiğinizi belli etmek...
ona vazgeçilmezmiş gibi davranmamak
şimdilik bu kadar öneri geliyo aklıma bilindik şeyler ama inş işinize yarar
Canım biz de gündüzleri araşamıyoruz ,üç haftadır görüşemiyoruz şu an şehir dışına gitti zaten çok yoğun bir dönem geçiriyoruz iş güç bakımından ama telde konuştuğumuzda akşamları buluşma planları yapıyoruz demek istediğim gündüz gerçekten meşguldür belki takılma bu derece akşamları arıyorsa,ama hazirana kadar gelemem falan demesi hoş değil tabi insan özlemez mi?[/QUO
evet tatlım akşamları arıyo ama eskiye kıyas yapınca artık sadece akşamları araması beni deli ediyo şimdi şimdi biraz düzelmeye başlad sanki Nazar şimdide kendisi şikayet ediyo artık beni hiç aramaz oldun hep ben arıyorum falan die hayırlısı bakalım inşallah herşey yoluna girer inşallah ikimizde en kısa sürede kavuşuruz sevgililerimize
işte bend e ona takılıyorum yha başlarda sabah uyanınca arayıp günaydın derdi öğle arası girer girmezz arardı ara bitene kadar konuşurduk aralarda attığı mesajları saymıyorum bile şimdi değişti herşey:85:, senin dediğin gibi arkadaşlarıyla sohbet etmek daha çok ilgisini çekiyosa ben ikici plandaysam ki öle görünüo soğumuştur die düşünüorum soruyorum yok öle bişi dio ayrılıyorum istemiyorum seni böle diorum gönlümü alıyoSonuçta arkadaşlarını hergün görüyo ama biz 3 haftadır görüşemioruz Onu çok özledimm wenddy yha eskiden herşey tam tersiydi 3 bilinmeyenli denklem gibi oldu
aynı durum bendede var canım. Yanıma gelmek için saatleri sayan sürekli arayan mesajlar atan sevgilim bi anda ilgisizleşti okurken kendimi gördüm çok iyi anlıyorum seni.
Erkekler sevildiklerini anladıklarında ve ilişkinin üzerinden belli bi zaman geçtikten sonra zaten beraberiz mantığıyla ilgiyi kesiyorlar. Ben dün aldım karşıma çok düzgün bi konuşma yaptım anladı beni şu an iyiyiz bence sende karşına al sakin sakin güzel bi konuşma yap bende işe yaradı en azından,takma kafanı çok fazla muah
aslında hep temkinli davrandım çok fazla ilgi göstermedim hiçbizaman bu hale gelmesin die ama ne olduysa oldu yine bu hale geldi galiba dediğin gibi beni avcunda sanıyo o yuzden böle davranıyo.. Tatlım inan 3 ay da en az 3 defa konuşmusumdur bu konuyu onunla sakin bi şekilde anlattım baktım olmuyo bağırıp çağırmayla anlattım etkisi 2 gün sürüo en son ayrıldım adam ayrılmıyo olmadık şeyler yapıo gönlümü alıyo mesela ben konuşurken ona kızarke3n vs o kadar ince bi detay buluyo ki konuyu kendi lehine çevirip beni haksız duruma düşürmeyi hep başarıyo aklım ermedi gitti vala ..
Yha bi gelse yanıma yüzyüze gelsek daha net bi şekilde konuşulur herşey ama o da yok e telefonla veya mesajla da ne kadar etkili bi şekilde konuşulur orası da malum yicem yani kafatı az kaldıSenin adına sevindim bu arada inş benimkide düzelir :93:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?