Büyü bozulsun istemiyorum..:(

canım zaten dikkat ettimde son zamanlarda hep ilk arayan taraf ben oluyorum ama bilmiyorum işte kocaman bir kör düğüm oldu çözemiyorum bi türlüü..:18:
inşallah düzelir..

erkeklerin geneli böyledir ilgisiz davranır davranır sonra senin adın dırdırcıya kıskanca çıkar
bence bunu çözmenin tek yolu hiç bir şey yok gibi davranmak bırak o desin sorun mu var diye
hem çok yeni ilişki olur böyle şeyler kimse ilk günkü gibi olamıyor malesef

saol canım olumlu bakış açın içimi serinletti teşekkür ederimm

hahhahaa nasılda kıskanmış ayy cok güzel ya bence hersey güzel gidiyo sen böyle olmya devam et ama arkds cevrendende biraz azıcık feragat et ki oda deger gördügünü anlaması için buarada sen şükret haline bana elbise etek acık bluzlar ve makyaj yasak 6.ayımızdayız bizde hakimiyeti nasıl kurdu bnde anlamadım ama cok sıkıyo bide sen aradıgında telefonu mesgule atıyosa 2.kere arama bırak o arasın bnce aynen devam

:86: Ayy ben de tam anlamadım gerçekten kıskandı mı yoksa aklınca maçoluk mu yapıyo
tatlım vala güzel gidiyomu onuda bilmiyorum gündüzleri artık hiç aramıyo geceleri arıyo bahanesi de gün içerisinde şube çok yoğun oluomuş sanki öğle arası bile yok yani bunlar beni ondan soğutuo işte dün gece ona çok özlediğimi söledim hımm gelemem bilmiyorum hazirana kadar sanmıyorum falan yapmaya başladı bende kızdım beni özlemiyosan gel me zaten sen bilirsin beni hiiççç bağlamaz dedim ben öle diince güldğ hemen bak nasılda sinir oldu falan die napıo anlamıyorum yanı dengesiz anlayacağın

seninle ugrasmak hosuna gidiyo besbelli benimkide cogu zaman aynısını yapıyo demekki ögle arasında yemek yerken arkadaslarıyla sohbet etmek hosuna gidiyo cogu calısanın yaptıgı bişey ki bu okdr önemseme onun dısında bak hakkaten içine sinmeyen bişey varsa onda herseyi bastan sona bi gözden gecir ki emin adımlarla ilerleyebilesin. cok yeni bi ilişki cok dikkatli olmak lazım

işte bend e ona takılıyorum yha başlarda sabah uyanınca arayıp günaydın derdi öğle arası girer girmezz arardı ara bitene kadar konuşurduk aralarda attığı mesajları saymıyorum bile şimdi değişti herşey:85:, senin dediğin gibi arkadaşlarıyla sohbet etmek daha çok ilgisini çekiyosa ben ikici plandaysam ki öle görünüo soğumuştur die düşünüorum soruyorum yok öle bişi dio ayrılıyorum istemiyorum seni böle diorum gönlümü alıyo Sonuçta arkadaşlarını hergün görüyo ama biz 3 haftadır görüşemioruz Onu çok özledimm wenddy yha eskiden herşey tam tersiydi 3 bilinmeyenli denklem gibi oldu

konunuzu başından beri okudum
bizim durumumuza benzettim biraz. ayrılıkla filan korkutunca işe yarıyo sanki
ben de aynı şeyi yaptım, artık ben kafamda ayrılık fikrini yerleştirmiştim
dayanamıcağımı biliyodum ilgisizliğe çünkü benim yapım bu...
böyle giderse ayrılcağımı söyleyince 180 derece döndü...
tekrar eskisi gibi davranıyo, belki de daha ilgili :97:
yapmanız gereken
ilginizi biraz azaltmak
size karşı bir süpriz yada güzel davranışta bulunduğunda sevindiğinizi belli etmek...
ona vazgeçilmezmiş gibi davranmamak

şimdilik bu kadar öneri geliyo aklıma bilindik şeyler ama inş işinize yarar

önerin için çok teşekkür ederim cnm ama ayrılmayı da denedim düzelmedi hemde 2 defa ayrıldım her defasında vazgeçirdi ama düzelmedi daha da kötüye gitti ve gidio dolayısıyla tavırlarındaki değişiklik sürpriz yapma ve güzel davranma yeteğini de köreltti ilişkimizin ilk ayı herşey çok güzeldi ayaklarım yere basmıodu mutlulktan, hergün yeni bir sürpriz yeni heyecanlar vardı şimdi bunlardan eser yok ooooffff offffffffff

beni kendine ve ilgiye o kadar alıştırmış ki onun şu haline katlanamıyorumm.. şikayet edince de o kadar sakin dinliyoki kendi kendime bağırıp çağırıyomuş gibi hissediyorum artık..belkide uzun süredir görüşemediğimiz için böle oluo ama görüşmek istese 3 haftada mutlaka bi yolunu bulur gelirdi iki saatlik mesafe çok diil önceleri nasıl koşa koşa geliodu şimdide gayet istese gelebilir ama ben söleyince çok yoğunum şu ara dio zaten bi yüzyüze gelsek tamamen herşeyi enine boyuna konuşcam da oda yok telde ciyaklamaktan bıktım artıkk ahh bi elime geçseeeee

Canım biz de gündüzleri araşamıyoruz ,üç haftadır görüşemiyoruz şu an şehir dışına gitti zaten çok yoğun bir dönem geçiriyoruz iş güç bakımından ama telde konuştuğumuzda akşamları buluşma planları yapıyoruz demek istediğim gündüz gerçekten meşguldür belki takılma bu derece akşamları arıyorsa,ama hazirana kadar gelemem falan demesi hoş değil tabi insan özlemez mi?

sende haklısın ama uzaklıktn dolayı da olmş olblr bütn bunlar ilişkinz basladgı gbi ayrı gayrı düşmüşsnz insan sevdiğini yanında ister dmi ama öle olmaynca insan savunma mekanizması devrye girer az grusurki alıssın fzla zor olmsn bu uzaklık süreci ama bak okudm son yorumunu braz düzlmye baslamıs bu güzl bsy aynen böle cizginde devam et

Aynı durum bendede var canım. yanıma gelmek için saatleri sayan sürekli arayan mesajlar atan sevgilim bi anda ilgisizleşti okurken kendimi gördüm çok iyi anlıyorum seni.
Erkekler sevildiklerini anladıklarında ve ilişkinin üzerinden belli bi zaman geçtikten sonra zaten beraberiz mantığıyla ilgiyi kesiyorlar. ben dün aldım karşıma çok düzgün bi konuşma yaptım anladı beni şu an iyiyiz bence sende karşına al sakin sakin güzel bi konuşma yap bende işe yaradı en azından,takma kafanı çok fazla muah

aslında hep temkinli davrandım çok fazla ilgi göstermedim hiçbizaman bu hale gelmesin die ama ne olduysa oldu yine bu hale geldi galiba dediğin gibi beni avcunda sanıyo o yuzden böle davranıyo.. Tatlım inan 3 ay da en az 3 defa konuşmusumdur bu konuyu onunla sakin bi şekilde anlattım baktım olmuyo bağırıp çağırmayla anlattım etkisi 2 gün sürüo en son ayrıldım adam ayrılmıyo olmadık şeyler yapıo gönlümü alıyo mesela ben konuşurken ona kızarke3n vs o kadar ince bi detay buluyo ki konuyu kendi lehine çevirip beni haksız duruma düşürmeyi hep başarıyo aklım ermedi gitti vala ..
Yha bi gelse yanıma yüzyüze gelsek daha net bi şekilde konuşulur herşey ama o da yok e telefonla veya mesajla da ne kadar etkili bi şekilde konuşulur orası da malum yicem yani kafatı az kaldı Senin adına sevindim bu arada inş benimkide düzelir :93:

Sağol canım benim darısı başına
Bende aynı senin gibi 3-4 defa anlattım dinlemedi ama bu sefer uzun bir aradan sonra çok ciddi bi şekilde konuşmamız lazım önemli dedim her an o masadan kalkıcam ve arkama bakmıcam hissini verdim ciddi ciddi konuştum. Tabi dediğin doğru hayatım telefonla mesajla msnde falan konuşulcak konu değil bu bence yüzyüze geldiğinizde ilk fırsatında bu konuyu ciddi ciddi konuş ve olayı kendine çevirmesine izin verme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…