Büyü ile evlenen varmı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Güzellik göreceli bir durum o insanı tanımadan neyini sevdiğini bilemeyiz.Büyüye inanmıyorum desem de yalan söylerim böyle bir kaç hikaye duydum ama sonunda yaptıranlar hep daha zararlı çıktılar.

Yüzü güzel birinin bunları yazabileceğine inanmıyorum. En iyi tavsiye sende olabilir.

Aaa ben de hatırladım şimdi. Bu üye sinir bozmak için yapıyor bence

valla dimi, ben de bazılarını görunce konu sahibiyle aynı duşunuyorum, bu kadın ya da bu adam nasıl evlenebilmiş, inşallah kendi karakterinde biriyle evlenmiştir de kimse ziyan olmamıştır diyorum.

valla dimi, ben de bazılarını görunce konu sahibiyle aynı duşunuyorum, bu kadın ya da bu adam nasıl evlenebilmiş, inşallah kendi karakterinde biriyle evlenmiştir de kimse ziyan olmamıştır diyorum.
Karakter olarak derse sadece, anlardım. Ama çirkin, okumamış falan diye kimsenin sevmemesi gerektiğini düşünüyor. Korkunç.

İnsanların günahlarını nasıl bu kadar kolay alabiliyorsunuz? Siz koca bulamadınız diye fesatlık yapmayın lütfen

Benim amcamın oğlu evli 9 senedir yengem pek sever bu büyü işlerini kadın adamdan 5 yaş büyük büyunun etkisi geçince alıp babasının evine bırakıyormuş tekrar yapılınca getiriyormus kadını
Yengem onlardan önce ölürse belki kurtulur çocukta bu durumdan

Ölüyorum anlasana
Gözlerimin önünde çirkinleri seviyorlar
Ben işkenceler içinde kıvranırken
Onların büyülerinden ölüyorum

Edit: inş banlanmam
Sen öyle yapıncada insanin "beni, beni beni büyücünü " diyesi geliyor

Bu konu sahibininde nereden aklına takildiysa artık, bizide günaha sokacak tövbe yarabbim ya

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…