- 24 Nisan 2020
- 285
- 326
- 23
Güzellik göreceli bir durum o insanı tanımadan neyini sevdiğini bilemeyiz.Büyüye inanmıyorum desem de yalan söylerim böyle bir kaç hikaye duydum ama sonunda yaptıranlar hep daha zararlı çıktılar.Ya bişi sorucam. Çok çirkin bazı insanlar gerçekten hiç bir özellik te yok okumamışta ama çirkin şansı işte oluyor biri iyi biri kötü gerçekten bazı insanlar ın büyü yaptıklarına inanmaya başladım
Dışarda pis pis bakışları ile mutlu çiftleri yiyen o gözler bu üyenin demekİşte böylelerin gözleri değiyor canım evlilikler nazardan çat diye çatlıyor
Yüzü güzel birinin bunları yazabileceğine inanmıyorum. En iyi tavsiye sende olabilir.Ya bişi sorucam. Çok çirkin bazı insanlar gerçekten hiç bir özellik te yok okumamışta ama çirkin şansı işte oluyor biri iyi biri kötü gerçekten bazı insanlar ın büyü yaptıklarına inanmaya başladım
Lost her fırsatta bunu söylüyor.Vallahi fahriye evcende burağa yaptırdı diola şu lost varya o diodu alibeyköyde bilemiyorum tabi :/
Aaa ben de hatırladım şimdi. Bu üye sinir bozmak için yapıyor benceEvliymiş. Yorum yaptıktan sonra öğrendim. Oysa ben ona koca adayı bulmuştum ama Hindistan da. Eski konular facia. kocası kapı paspası gibi evde yattığı için janım kaynanam neden bize bakmiyor diye konu açmıştı. Ben de eski konulara bakınca tanıdım ve vuhuuuu dedim. Aman Allah’ım bu üye o üye mi?
Evliymiş. Yorum yaptıktan sonra öğrendim. Oysa ben ona koca adayı bulmuştum ama Hindistan da. Eski konular facia. kocası kapı paspası gibi evde yattığı için janım kaynanam neden bize bakmiyor diye konu açmıştı. Ben de eski konulara bakınca tanıdım ve vuhuuuu dedim. Aman Allah’ım bu üye o üye mi?
Karakter olarak derse sadece, anlardım. Ama çirkin, okumamış falan diye kimsenin sevmemesi gerektiğini düşünüyor. Korkunç.valla dimi, ben de bazılarını görunce konu sahibiyle aynı duşunuyorum, bu kadın ya da bu adam nasıl evlenebilmiş, inşallah kendi karakterinde biriyle evlenmiştir de kimse ziyan olmamıştır diyorum.
Burağın fahriye te yaptırması lazım, fahriye Türkiye nin en güzel kadını bence Burak Bi halta benzemiyorVallahi fahriye evcende burağa yaptırdı diola şu lost varya o diodu alibeyköyde bilemiyorum tabi :/
Açıklama yapmam iyi olmuşVe beyin kosarak uzaklasır....
Senın beynin.
Hahahahahahaha anlamama ihtimaline karsı, bunu da borc bildim kendime....Açıklama yapmam iyi olmuş
Senin bu açıklamalarını seviyorumHahahahahahaha anlamama ihtimaline karsı, bunu da borc bildim kendime....
Benim amcamın oğlu evli 9 senedirYa bişi sorucam. Çok çirkin bazı insanlar gerçekten hiç bir özellik te yok okumamışta ama çirkin şansı işte oluyor biri iyi biri kötü gerçekten bazı insanlar ın büyü yaptıklarına inanmaya başladım
Sen öyle yapıncada insanin "beni, beni beni büyücünü " diyesi geliyorÖlüyorum anlasana
Gözlerimin önünde çirkinleri seviyorlar
Ben işkenceler içinde kıvranırken
Onların büyülerinden ölüyorum
Edit: inş banlanmam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?