Büyüdüm Büyüdüm Bende Anne Oldum

Hosgeldin Voltaj, anne candir ya cok sevindim hala yaninda olmasina iyi gelmis sana belli, iyi olmana da sevindim... kardesin baban da gelecekmis guzel gunler sizin olsun:) ama arada ugra sen boyle :)

gecmis olsun kuzuna iyilesirde eski duzenine doner insallah...

Son düzenleme:
İlk konu kv :)) kizlar sizin de kv ler cocuk sizin tarafa benzedigi halde israrla ogluna benzedigini soyluyor mu ve bunu hastalik derecesine getiriyor mu :)) su benzetme mevzusundan tiksindim yeminle

Benzetme konusundan ve o konu geçerken fesatlıklarından nefret ediyorum.çok saçma geliyor,torunun olmuş sağlıklı,sıhhatli sen daha neyin derdindesin be kadın,harbi ol biraz ya...9 ay karnımda taşımışım bırakta benzesin yani

voltajım hoşgeldin canım çook sevindim:)

annen yanındaymış hala ne güzel bayramda da sevdiklerinle birarada olucaksın:)
oğluşununda hayırlı olsun Rabbim mürüvetinide göstersin canım.
sanırım bu ara bebişlerin uykusu düzeni falan kalmadı bizim kızda öyle uyumak istemiyo uyudumu uyanıyor dişide çıkmadı çıksa rahatlar belki

canım benim ya memlekete gitmen güzel ailenle birarada olursun aklın dağılır iyi gelir sana ama.eşinle inşallah dahada soğumazsınız birbirinizden, evet eşin çooook zor ama inan ayrılmakda zor gelir ortada bi çocuğunuz vaR.Allahım ıslah etsin eşini yuvanızda huzur sevgi saygı olsun inşallah.

bugün kızımı aşıya götürücem ateş çıkabilir dedi ebe, ateş düşürücü şurup geçen sefer aşıya giderken vermedim ateşi çıktı.bu sefer şurup içiriptemi götürsem acaba ateşi çıkınca çok korkuyorum

canım doğalgazın bağlanması iyi olmuş ama temizliği yormuştur seni.
vilin bende bu cicibebe tarifini istiyorum yazarmısın?

Voltajımmmm hoşgeldiiiin :)
Öncelikle benden yana unutuldun sanma hep aklımdaydın ama kızçemle ilgili kendi derdime düşmüştüm şükür şimdi iyiyiz. Seninde iyi olmana anneciğinin yanında olmasına çok sevindim benim anneciğimde Ekim'de gelip 1 ay yanımda kalacak o geldiğinde biraz olsun dinleneceğim :)
Kızlar benim kızımın gece uykusuzluğunun sebebi sanırım eşimin horlaması dün gece kızım 3 te uyandı mamasını yedi sonra bi türlü uykuya Dalamadı eşim işe gideceği için oturma odasına gidip yattı bende kızımı yanıma aldım sabah 8 e kadar deliksiz uyudu yavrucum bunu daha öncede denedim sonuç belli oldu neticede ya eşimle yatakları ve odalarımızı ayırıcaz Yada kızımı kendi odasında uyumaya alıştırıcaz bunun içinde henüz erken olduğunu düşünüyorum kızıma kıyamam tek başına bi odada bırakamam bu durumda tek şık kalıyor kocişkoyu yataktan şutlayıp ana kız yatağın keyfini çıkaracağız nihahaha :)

ya ben çok mu caniyim

2 ayı az geçmişti oğlumu odasında yatırmaya başladığımda.. ki bizim odada yatarken de kendi yatağıma pek almıyordum.. park yatakta yatıyordu..

ben seni bekliyorum kapı süsünü aynı zamanda yapalım sen keçe al diye teşvik için hemen diş perilerini yaptım :)
ikramlık düşünmedim buluruz birşeyler

gözümle görmedim ama şüphe işte gelinimiz bana hiç güven vermiyor benim hislerim kuvvetlidir ama yanılmak istiyorum ayy ne güzel tarifler vardır sende şöyle fotosu da olsa tarifleri paylaşsan bizde ikramlıklar listesine eklesek :)

Masallah sana.benide cagir partiye canim bende gelip bunlardan almak istiyorum :)
tamam şekerim çağırırım hepiniz davetlisinz hatta sen hangi şehirdesin ben izmirdeyim uzaktaysan sana daha önce haber vereyim :)

bu arada kizlar oglumun ilk disi cikti dun

maşallah ilk inci taneniz çıkmış oğlun diş perisini hak etti

Voltaj hoşgeldin, sevindim çok seni burda gordugume.
Daha çok gel, uykusuzum, calisiyom, şimdi eve geldim, oglan ayağımda unuttum, 1, 5 ta dersim var yine gitcem
Gülmeye, gülümsemeye ihtiyacım var..hemde çok..

Kiz ofpufya bak şimdi benimkide mi ondan uyumuyor acaba?
Bide tam kapının önünde beşiği diye kapıyı kapatıyorum artık serin olmaya başladığından beri, ondan da uyanıyor gibi geliyor. Gerçi gündüz de uyumuyor ama:) amaan ne biliym bea. Kafayı yicem artık, o mu bu mu

ya ben çok mu caniyim

2 ayı az geçmişti oğlumu odasında yatırmaya başladığımda.. ki bizim odada yatarken de kendi yatağıma pek almıyordum.. park yatakta yatıyordu..

canım canilik değil ya bende 40 çıktıktan sonra kendi odasında yatrımaya başladım yanımda sepette uyuyodu sığmamayada başlayınca karyolasına koyduk Allaha çok şükür sıkıntı yaşamadık telsiz başuçlarımızda gık dese uyanıyorum bakıyorum o yüzden böyle daha iyi oldu çevredende çok duydum yanında yatırıp mağdur olanları 3 yaşına kadar ana babasının ortasında yatanı vs.bunun gibi çok şey duyunca ayırdık

:))antalyada yaşıyorum canım napalım kısmet artık

gel tatlım gel özledik valla seni bende 1 ay oldu işe başlayalı böylelikle burada takılıyorum evde vakit bulup giremiyordum

aaa yazık adama aman boşver şutla gitsin en güzeli kızın ama işin kötüsü kızın yatağa alışırsa hep senle yatar eşinde yazık kanepede kalır kızın yatağına alışsın ben doğduğu günden beri kızımı yatağında yatırıyorum 40 gün onunla aynı odada yattık odası bizim oturma odamızdı köşe koltuk vardı oraya yatağını koyduk dolabını kpyduk onun odası oldu bizde 40 gün koltukta yattık ama sonra bel ağrım başlayınca yatak odamıza geçtik telsizi ayarlıyoruz ses çıkarınca koşuyoruz en güzeli kendi oda ve yataklarına alışmaları ayrıca ezilme tehlikesş falan da olmuyor ben yatakta kızımla yatmayı seviyorum ama unutur uyurum diye korkuyorum

ya ben çok mu caniyim

ben çokkkkk caniyim o zman hep odasında yatıyor 40 günlüktü yanlız yatmaya başladı
dünürüm doğrusu bu alışsınlar yatağa yoksa halimiz harap zaten benim kız babacı valla beni atarlar yataktan ikisi sarılır yatar

Zapzup sende gösterip durma şu perileri, ozeniyom:)

he heee eylemlerim devam edecek .....

zaten benimde önümde böyle bir örnek var.. görümceciğimin oğlu.. 4.5 yaşını geçti ve hala anne babası ile sallanarak uyuyor.. onu gördükçe bu hataları yapmamak adına savaşıyorum.. sallama konusu bazen bizde de gündeme geliyor. bazı günler uyumuyor, mecbur sallıyoruz..
inşallah kendi kendine uyuma alışkanlığını kazandırabilirim oğluma..

sende resimleri varsa atar mısın? yapamasam bile görmedim demeyeyim :)

hoş geldin canım
benim kıızmda ben çalışmaya başladıktan sonra huy değiştirdi.
önceden ben göğsüme yatırıyordum şarkı söyleyip susuyordum sonra kızım konuşmaya başlıyordu. ağzı laf doluydu şimdi hiç yapmıyor

bu arada kizlar oglumun ilk disi cikti dun

gözün aydın canım, kolaylıkla çıkarırı inşallah hepsini

anam bende bu markayı almıştım

görümcem fark etti herhalde yaptığı şeyi, aynı gün akşam kızımı almaya gittiğimde -aaumut gel gel diye sesleniyorum hemen etrafa bakınmaya başlıyor- dedi. doğru mu yalan mı bilmem ama hoşuma gitti :)

çok erken çıkmış dişleri...
bizimkilerde sırada sanırım. salyalarda başladı. herşeyi kemirmeyede başladı. ellerimizi tutup ağzına götürmeye çalışıyor. sadece diş kaşıyıcılarını ağzına almıyor

Hoş geldin voltaj
Seni tekrar görmek çok güzel.
Ailenle birlikte güzel vakit geçirmene sevindim. Kalabalık aile olmak, bir arada olmak çok güzel. Allah ayrı koymasın kimseyi
Oğlunun düğününüde görürsün inşallah. Hella olsun vallahi 3 çocukla üşenmeyip birde sünnet yapmışsın.
Ben bir çocukla bir tabak yemek yapmaya şarar oldum.
Çok geçmiş olsun Ranaya
Daha iyidir şimdi inşallah...

Daha sık yazmaya çalış. Hepinizi çok özledim.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…