Kızlar olurmu hiç cani falan değilsiniz sadece benim eşim pimpirikli bu konudabana kalsa ilk etapta daha odasına yatıracaktım 40 gün bende yanında yatıp sonra tamamen ayrıcaktım ama annem sen delimisin çocuk kusar boğulur bişey olur diye bi sürü şey soktu aklıma gitti bi de park yatak aldı gönderdi sonra o günden beri önce çok küçük ya kusar boğulursayla başladı sonra biraz büyüdü ya döner kafasını kaldıramaz boğulursa korkusuyla devam etti sonuç nerdeyse 6. Ayı doldurucaz gün be gün daha da yaklaşıyoruz aynı yatakta uyumaya kadar geldik eşimde küçücük bebek odasında yalnız bırakılırmı kafasında
Kızlar olurmu hiç cani falan değilsiniz sadece benim eşim pimpirikli bu konudabana kalsa ilk etapta daha odasına yatıracaktım 40 gün bende yanında yatıp sonra tamamen ayrıcaktım ama annem sen delimisin çocuk kusar boğulur bişey olur diye bi sürü şey soktu aklıma gitti bi de park yatak aldı gönderdi sonra o günden beri önce çok küçük ya kusar boğulursayla başladı sonra biraz büyüdü ya döner kafasını kaldıramaz boğulursa korkusuyla devam etti sonuç nerdeyse 6. Ayı doldurucaz gün be gün daha da yaklaşıyoruz aynı yatakta uyumaya kadar geldik eşimde küçücük bebek odasında yalnız bırakılırmı kafasında
ben hiç başka odada yatırmayı düşünmedim bile zaten evimde müsait değil de
ama yatağıma almıyorum kesinlikle korkuyorum. ancak sabah ikimizde uyandıktan sonra yatağıma alıp oyun oynuyoruz okadar.
uyumuyoruz öyle.
siz bebeklerinize ne tür oyuncaklar alıyorsunuz. hafta sonu iki oyuncak alalım dedik te fiyatlar uçuk.
gözlerim fırladı resmen yuvalarından
Biz de aynı odadayız ama bizim ev 1+1 o sebepten :) ama büyük olsa da yatıramazdım heralde ne bileyim...1 yaşından sonra diyorum çok mu geç acaba ?
Canım benim kızımın oyuncakları hani bebedorun paketli oyuncakları varya onlardan.onların fiyatı fena değil,uygun aslında.ama oynarken çat diye kafaya vuruyor.işin garibi hiç ağlamıyor da:)) bir de yumuşak faresi var ayağına vurunca ses çıkarıyor onu çok seviyor.ama başka almadım çok mu pahalı ki ?
Kızlar bana şu bebişlerin tickerı varya onu bir gösterin hele nasıl yaptınız nolur anlatın yayapıyorum formata uygun değildir diyor.nolur bi gösterin yaa
Canim arkadaslarim benim
ben seni bekliyorum kapı süsünü aynı zamanda yapalım sen keçe al diye teşvik için hemen diş perilerini yaptım :)
ikramlık düşünmedim buluruz birşeyler
gözümle görmedim ama şüphe işte gelinimiz bana hiç güven vermiyor benim hislerim kuvvetlidir ama yanılmak istiyorum ayy ne güzel tarifler vardır sende şöyle fotosu da olsa tarifleri paylaşsan bizde ikramlıklar listesine eklesek :)
tamam şekerim çağırırım hepiniz davetlisinz hatta sen hangi şehirdesin ben izmirdeyim uzaktaysan sana daha önce haber vereyim :)
maşallah ilk inci taneniz çıkmış oğlun diş perisini hak etti
Eki Görüntüle 818072
Canim arkadaslarim benim
Denemedim canım ya, onu denemek zor geliyor, biz sallamayla 45 dk da uyutabiliyoruzo yontemle 1 saat yatırir kaldiririm, 1, 5 saat dolar uyumaz bizimki gibi geliyor. O kadar bıktım ki uyutmaya çalışmaktan, her yontem zor geliyor. Dun biraz burnu akıyordu, gece rahat uyusun dedim calpol verdim. 1 saat uğraştım ve yaklaşık 3 saattir uykusuzdu, en sonunda attım babasına çıktım çamaşırları astım, geldim yarım saat daha ugrastim, uyudu, ama bırakır bırakmaz yine uyandı
Bide çalışmaya başladım, keşke yazin alsaydım o kitabı, vaktim vardı denerdim.
Birde bole dis cikarmada, büyüme ataklarında filan bozuluyormuş ya, ondan da pek denemedim. Herkesin hemen yoluna girer, bizim sipanin uzun sürer, hadi gene uğraş..
Canım ya, bunalım bende de var walla. Benim esimde oyle. Sabah emzirdim, hickiriyo diye, sonrasında kahvaltı ederken, esim diyo çok masum bakiyo, kahvaltı vermicen mi, tok o yemez dedim, uzatiyo, kalktım hazırladım, yemedi, bide eliyle bi çarptı, her yer battı, zaten uykusuzum, kızdım, ver ben yediriym diyo, tabi yemedi eren, ben aç, uykusuz bi şekilde sinirlendigimle kaldım. Teorik bilgi süper, uygulamaya gelince, ben altını alamam, şunu bilemem, şunu bi tut wc ye gidiym, bi sigara içiym geliym vs vs...
Bu huysuzluklari dis yüzündendir belki, bende bilmiyorum. Ama çıksın artık şu dis. 32 sinde de bole mi olucak bu arada
Arama sende gidince dertsiz, ne yaparsa yapsın. Hem böyle yaparak kendine yapiyo. Senin gibisini, ağzıyla kuş tutsa bulamaz. Sende dinlen ailenle, kafan rahatlasin biraz. Ev işlerini de artık takma o kadar. Ben dikkat ettim evde is varken, erenin uyumamasina daha sinirleniyorum, ama isim yoksa, daha rahatım. Karar verdim bende sallamicam işleri artık..
kızlar artık herşeyi oluruna bıraktım. gittiği yere kadar diyorum. üzül üzül nereye kadar...dertsiz
inşallah sen gidince eşin kıymetini anlar canımhem sana hiç yardımcı olmayıp hem de hiç takdir etmemesi çok kötü...ne diyim allah ıslah etsin inşallah
chosy'nin ve senin oğlunun uykusu bi an önce düzene girer de siz de rahatlarsınız inşallah...gündüzü geçtim de gece de sürekli uyanmaları sizi çok yıpratır...
az önce burdan aldığım cicibebe tarifini denedim...ilk olarak eşim denedi...o kolay kolay bi şey beğenmez ama bisküvileri çok beğendi...kızım uyansın denicem bakalım o da beğenicek mi? tarife bi tane de ceviz ekledim ben...
buraya bu yıl doğal gaz yeni geldi,ilçede yoktu...dün hemen bağlattık biz de...bi sürü iş çıktı...bu hafta sonu da dinlenemedimallahtan petek taktırma işi bari yoktu...
yaa ben bi şeyi çok merak ediyorum :26: voltaj falan topiği neden bıraktı :26:
canım voltajım hoşgeldin, heee şöyle aramızda görelim seni deMerhaba kızlar...
Öncelikle belirteyim,ben topiği bıraktım vs gibi şeyler olmadı,yada böyle bir vaadde bulunmadım kimseye.Sadece girmeyeceğimi düşündüm çünkü yazmak içimden gelmedi.Söylenecek çok şey kalmamıştı.
Burada vazgeçemediğim bazı dostlar var.Kibirsiz ,kinayesiz ,fırsatçı olmayan bazısı.Günlük zamanda aklıma gelen.Sağolsunlar zaten mesajlarla yanlız bırakmamışlar.
Ben buraya müsait oldukça girdim.Genelde de nickimle giriyorum ve dediğim gibi yazmak istemiyordum .
Burdan başlayayım;
Ben iyiyim.çocuklarla vakit geçiriyoruz.annem hala yanımda,iyikide yanımdaymış ve iyikide var...
Bir geldi pir geldi :) bayramda da beraberiz,babam da gelecek.en mühimi kardeşimde geliyor.çok özledim onu.3 ayım beraber geçti .okuluna başladı.ayrılığımız zor geldi.
Oğlum okula başladı,dersler yoğun.kızlarımla annemle geziyoruz vakit geçiriyoruz.miniğim biraz rahatsız.10-6 arası gece deliksiz uyuyan kızım son iki haftadır geceleri uyanmaya ağlamaya başladı.bu ara grip birde.ek gıdaya daha başlamadık.dr gerekli görmemişti.bu hafta aşısı var.dişi çıkmadı,zaten geç çıkar benimkilerin dişi.
Tatilde oğluma kına yaptım:)sünnet olmuştu geçen yaz.rahatsızdım,yapamamıştık birşey.Zaten ben rahatsızım diye yaptırmışlardı sünneti.
Eşim yine gelememişti işten :) istanbuldaydı.bende Küçük çapta bir yer ayarladım Ablam,kız kardeşim,kardeşim,teyzem ve kızları,akrabalar,arkadaşlarım...sevdiklerimle çok güzel eğlendik.Resimlerini çektirdim çocuklarımın albüm yaptık.içimde kalanlardan biri eksilmiş oldu.
Tatilde Sevmediğim insanları da gördüm ,değişen birşey yok hala sevmiyorum.
Evimde ufak tefek değişiklikler yaptım.
Zaman geçti işte.
Benden böyle...
amin canım soğuduk soğuyacağımız kadar zaten.canım benim ya memlekete gitmen güzel ailenle birarada olursun aklın dağılır iyi gelir sana ama.eşinle inşallah dahada soğumazsınız birbirinizden, evet eşin çooook zor ama inan ayrılmakda zor gelir ortada bi çocuğunuz vaR.Allahım ıslah etsin eşini yuvanızda huzur sevgi saygı olsun inşallah.
ben seni bekliyorum kapı süsünü aynı zamanda yapalım sen keçe al diye teşvik için hemen diş perilerini yaptım :)
ikramlık düşünmedim buluruz birşeyler
gözümle görmedim ama şüphe işte gelinimiz bana hiç güven vermiyor benim hislerim kuvvetlidir ama yanılmak istiyorum ayy ne güzel tarifler vardır sende şöyle fotosu da olsa tarifleri paylaşsan bizde ikramlıklar listesine eklesek :)
tamam şekerim çağırırım hepiniz davetlisinz hatta sen hangi şehirdesin ben izmirdeyim uzaktaysan sana daha önce haber vereyim :)
maşallah ilk inci taneniz çıkmış oğlun diş perisini hak etti
Eki Görüntüle 818072
ikramlıkların fotoları var kızlar. fırsat buldukça gönderirim.sende resimleri varsa atar mısın? yapamasam bile görmedim demeyeyim :)
hoş geldin canım
benim kıızmda ben çalışmaya başladıktan sonra huy değiştirdi.
önceden ben göğsüme yatırıyordum şarkı söyleyip susuyordum sonra kızım konuşmaya başlıyordu. ağzı laf doluydu şimdi hiç yapmıyor
gözün aydın canım, kolaylıkla çıkarırı inşallah hepsini
anam bende bu markayı almıştım
görümcem fark etti herhalde yaptığı şeyi, aynı gün akşam kızımı almaya gittiğimde -aaumut gel gel diye sesleniyorum hemen etrafa bakınmaya başlıyor- dedi. doğru mu yalan mı bilmem ama hoşuma gitti :)
çok erken çıkmış dişleri...
bizimkilerde sırada sanırım. salyalarda başladı. herşeyi kemirmeyede başladı. ellerimizi tutup ağzına götürmeye çalışıyor. sadece diş kaşıyıcılarını ağzına almıyor
hoşgeldin canım iyi ki geldin.Canim arkadaslarim benim
Toyzz shopta her hafta belli oyuncaklarda indirim var ben geçen hafta almadın pişman oldum benim kız kitaplari cok seviyor bebekleri eğitici köpeği sevmedi sen nasıl oyuncak bakiyorsunbaktım şimdi iinternetten iyiymiş bunlar. hafta sonu bir iki mağazaya baktık el kadar şeyler 80-100 lira
elimiz boş çıktık. internetten bakıyorum birşeyler.
Canim arkadaslarim benim
Toyzz shopta her hafta belli oyuncaklarda indirim var ben geçen hafta almadın pişman oldum benim kız kitaplari cok seviyor bebekleri eğitici köpeği sevmedi sen nasıl oyuncak bakiyorsun
Hoşgeldin merhaba canım ikizlerin fotosunu paylaş cok sevimlidir şimdi onlar
Toyzz shopta her hafta belli oyuncaklarda indirim var ben geçen hafta almadın pişman oldum benim kız kitaplari cok seviyor bebekleri eğitici köpeği sevmedi sen nasıl oyuncak bakiyorsun
Hoşgeldin merhaba canım ikizlerin fotosunu paylaş cok sevimlidir şimdi onlar
sağol canım annemle babam bizi almaya geliyorlar 3 saatlik yoldan. çarşambada memlekete gidicez allah nasip ederse.kendi arabamız olunca çok huysuzluk etmez arabayı seviyor zaten.şimdiden hayırlı yolculuklar dertsizcim.
tüm sıkıntını üzüntünü atar rahatlar gelirsin inşallah. eşinde bol bol özlesin senide oğluşunuda
bebekle yolculuk zor olacaktır. inşallah paşamız uslu durur yolda
geçmiş olsun canım inşallah ateş olmaz.aşımızı oduk geldik 3 tane bacaktan iğne 1 tanede ağzından damlattı. ateş olur diye önceden şurup verdim inşallah ateşi çıkmaz çok korkuyorum ateşten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?