Büyüdüm Büyüdüm Bende Anne Oldum

Kızlar olurmu hiç cani falan değilsiniz sadece benim eşim pimpirikli bu konuda bana kalsa ilk etapta daha odasına yatıracaktım 40 gün bende yanında yatıp sonra tamamen ayrıcaktım ama annem sen delimisin çocuk kusar boğulur bişey olur diye bi sürü şey soktu aklıma gitti bi de park yatak aldı gönderdi sonra o günden beri önce çok küçük ya kusar boğulursayla başladı sonra biraz büyüdü ya döner kafasını kaldıramaz boğulursa korkusuyla devam etti sonuç nerdeyse 6. Ayı doldurucaz gün be gün daha da yaklaşıyoruz aynı yatakta uyumaya kadar geldik eşimde küçücük bebek odasında yalnız bırakılırmı kafasında

ben hiç başka odada yatırmayı düşünmedim bile zaten evimde müsait değil de
ama yatağıma almıyorum kesinlikle korkuyorum. ancak sabah ikimizde uyandıktan sonra yatağıma alıp oyun oynuyoruz okadar.
uyumuyoruz öyle.

siz bebeklerinize ne tür oyuncaklar alıyorsunuz. hafta sonu iki oyuncak alalım dedik te fiyatlar uçuk.
gözlerim fırladı resmen yuvalarından

Biz de aynı odadayız ama bizim ev 1+1 o sebepten :) ama büyük olsa da yatıramazdım heralde ne bileyim...1 yaşından sonra diyorum çok mu geç acaba ?

Canım benim kızımın oyuncakları hani bebedorun paketli oyuncakları varya onlardan.onların fiyatı fena değil,uygun aslında.ama oynarken çat diye kafaya vuruyor.işin garibi hiç ağlamıyor da:)) bir de yumuşak faresi var ayağına vurunca ses çıkarıyor onu çok seviyor.ama başka almadım çok mu pahalı ki ?

Kızlar bana şu bebişlerin tickerı varya onu bir gösterin hele nasıl yaptınız nolur anlatın ya yapıyorum formata uygun değildir diyor.nolur bi gösterin yaa

baktım şimdi iinternetten iyiymiş bunlar. hafta sonu bir iki mağazaya baktık el kadar şeyler 80-100 lira
elimiz boş çıktık. internetten bakıyorum birşeyler.

Mergen canımm..

geçen gün senin geçmiş yazılarına baktım ve yakın zamanda iyiyim yazdığını gördüm.. sonra mesaj atacaktım o ara çocuğa kalktım ve kaldı.. şimdi burda gördüm çok mutlu olsum.. iyi olmanıza çok sevindim..

sagol Zaspzup teyzesii :)

Canim arkadaslarim benim

kiz nerdesin senn??

Ben de yanımda park yatakta yatırıyorum. 1-2 yaşında eğer kızımın kendisini hazır hissettiğini anlarsam o zaman kendi odasında uyutmayı düşünüyorum.
E tabi kendi odasına alışması ve cazip gelmesi için bir şeyler yapmayı da düşünüyorum.

Her çocuk aynı değil. Benim kardeşimin kızı kendisi 3-4 yaşında ayrı oda istemişti. Anne-babasının odası var diye kendisine de bir oda istedi. Bazen bizi bile almıyor odasına

Merhaba tesekkurler kizlar hosbulduk

Umarim tum annisler ve bebisler iyidir.

Benim hayatimda koklu degisiklikler var,uzun uzun yazarim birara.Duzen kurma cabasinda,asamasindayim kuzucuklarimla

Ek gida,disler,emekleme,bidi bidi konusma ,oynama evresindeyiz,yogun ve bir o kadar guzel sonsuz sukurler olsun.

kızlar artık herşeyi oluruna bıraktım. gittiği yere kadar diyorum. üzül üzül nereye kadar...

canım voltajım hoşgeldin, heee şöyle aramızda görelim seni de
çok sevindim valla özletme kendini olur mu?
bende yarın allah nasip ederse annemle babama kavuşuyorum.
10 günlük bir tatil bakalım nasıl olacak, ya da daha uzun :26:

amin canım soğuduk soğuyacağımız kadar zaten.
hayırlısı diyorum artık. doğuda operasyona gittiği zamanlarda dönüşü muhteşem oluyordu
daha çok bağlanmış, kıymetimi anlamış biri geliyordu
inşallah yine öyle olur diyorum. bir taraftanda çok üzülüyorum
geçen gün kalbim sıkışıyor dedi acile gittik ekg çekildi o zaman bişey çıkmadı
ara ara oluyor diyor. acildeki dr kardiyolojiye bir gidin detaylı tetkikler yapılsın dedi
dra gitmedik henüz ben yokkende gitmez ona üzülüyorum.

ikramlıkların fotoları var kızlar. fırsat buldukça gönderirim.

Canim arkadaslarim benim
hoşgeldin canım iyi ki geldin.
biz bir taneyle zor başediyoruz sen nasıl idare ediyorsun merak ediyorum.

şimdiden hayırlı yolculuklar dertsizcim.
tüm sıkıntını üzüntünü atar rahatlar gelirsin inşallah. eşinde bol bol özlesin senide oğluşunuda
bebekle yolculuk zor olacaktır. inşallah paşamız uslu durur yolda

internetten kızıma bir sürü oyuncaklar aldım :)
bir an önce gelsinde bakayım sevecek mi kızım
inşallah sever, oynar.
tam birşeyler öğrenme zamanları ne öğretmeliyim, nasıl öğretmeliyim bilmiyorum.

siz nasıl oyunlar oynuyorsunuz?

baktım şimdi iinternetten iyiymiş bunlar. hafta sonu bir iki mağazaya baktık el kadar şeyler 80-100 lira
elimiz boş çıktık. internetten bakıyorum birşeyler.
Toyzz shopta her hafta belli oyuncaklarda indirim var ben geçen hafta almadın pişman oldum benim kız kitaplari cok seviyor bebekleri eğitici köpeği sevmedi sen nasıl oyuncak bakiyorsun
Canim arkadaslarim benim

Hoşgeldin merhaba canım ikizlerin fotosunu paylaş cok sevimlidir şimdi onlar

eğitici kitaplara baktım ama çok ses çıkarmadı.
hepsiburadadan uğurböceği şeklinde boncuklu birşey vardı ses çıkarıyormuş, kurmalı onu aldım. mama sandalyesi oyuncağı aldım. gerçi mama sandalyemiz yok henüz :)
içinde top olan bir çıngırak ve renkli kutular aldım.

aşımızı oduk geldik 3 tane bacaktan iğne 1 tanede ağzından damlattı. ateş olur diye önceden şurup verdim inşallah ateşi çıkmaz çok korkuyorum ateşten

eğitici köpekle daha ileri aylarda oynar sanırım.
birde bir anda çok fazla oyuncak dökmemek lazımmış önüne, dikkati dağıldığında başka bir oyuncak göstermek gerekiyormuş

ycl
geçmiş olsun canım. ateş düşürücüyü önce yapmakla iyi yapmışsın.
bu hangi aşı

Son düzenleme:
sağol canım annemle babam bizi almaya geliyorlar 3 saatlik yoldan. çarşambada memlekete gidicez allah nasip ederse.kendi arabamız olunca çok huysuzluk etmez arabayı seviyor zaten.

oyuncaklarınızı güle güle kullanın canım.ben de daha hiç oyuncak almadım sayılır. oyun halısındaki oyuncaklarla oynuyor.bi de küçük bir piyano almıştım. her basışta müzik değişiyor genelde onunla oynuyor.

aşımızı oduk geldik 3 tane bacaktan iğne 1 tanede ağzından damlattı. ateş olur diye önceden şurup verdim inşallah ateşi çıkmaz çok korkuyorum ateşten
geçmiş olsun canım inşallah ateş olmaz.

kızlar ya dün hangi sitedeydi bilmiyorum ama calpolle ilgili bir yazı vardı. eşim calpolle ilgili olduğunu görünce bana da okudu. hangi site diye sormadım. calpol astıma neden oluyormuş yurtdışında yasaklanmış. ilaç konusunda araştırıp veriyorum şimdi calpolü de veremem.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…