Büyüdüm Büyüdüm Bende Anne Oldum

Kızlar size şeker gibi bir kv olduğunu daha önce söylemiştim di mi? Ama kbaba hakkında pek bişeyden bahsetmedim şimdi tam zamanı. Bu adam oğlumla kafayı yedi, napıcam bilmiyorum sürekli oğlumda oğlum hayatında hiçbir sosyalleşmesi olmayan akrabalarına bile gidip gelmeyen bu tür sadece iş ev arasında yaşar. Haftada birgün bize gelir ve aralıksız oğlumla susmadan bıkmadan konuşur üzerine abanır çocuğu bunaltır da bunaltır. Biri kullanmıştı bende kullanıcam bu tabiri eşim için, teletabi kılıklı eşimde ağzını açıp tek kelime etmez. Görmemişin oğlu olmuş durumunu yaşıyoruz. Kendi çocukları ağladığında eşini döven insandan bahsediyoruz. Nerden nereye di mi? Akşamları evine gelip oğlumun fotolarını saatlerce seviyormuş,bizegeldiğinde de sürekli oğluma seni hiç bırakmıcam gibi laflar ediyor, saplantılı bir şekilde oğluma sardırdı. Şimdi biz her hafta sonları onlara gitcez özel ders vericem orda, artık sabahtan akşama kadar vaziyetin suyunu çıkarır. Dozaj ayarı yok adamın, sevmesine karşı değilim ama sevme şekline deli oluyorum. Sürekli yüzüne yüzüne konuşuyorum çocuğa nefes aldırbir rahat bırak falan diye ama içteniçten benden nefret ediyor onu torunundan uzaklaştırmaya çalışıyorum gibi düşünüyor. Nasıl ayar vericem ben bu adama?

Hamileyken vitamin fln hic atmamistim kilo yapar diye:) bilmem havadanmi ama cok sasirdim..cogu zaman yerde kendisi oynuyordu galiba ondan kendini kesfediyor:) yuruteci yok
Maşallah.bizde henüz almadık yürüteç.diğer ikisi bu vakitler cıv cıv akıyorlardı .yine alırım tabii ki de ama bu kızımı da abisi ve ablası gezdirecek :)
Kırklı bebeği tuvalete götüren şaheser çok merak ettim
Evet ya...
Defalarca söyledi Ben artık birinde dedim,"40 lı çocuk ele gelmez fış fış bükülür neresini çiş tuttun "...
"Yani 7-8 aya gelince veya 5-6 "dedi.saçma oldu ,sıktı.dinlemedim dahasını .

Hoşgeldiin...
Önce hayırlı olsun,hem saçlar ❤ hemde ev .
Taşınmak bana kolay geliyor artık.10. Ev , elim pratik kazandı.yerleşmek eğer ev temiZse kolay olur.burda olsaydın damadı davet ederdim işin bitene dek.kv için kaç defa dedin"gelir o" yere yattım.
annemle aynıyız yatmıyorum o benimkine yatıyor. ben öpülmeyi falan pek sevmiyorum ya çok kızıyor "yılan yavrusu musunuz nesiniz?" diyor
küçük bebek yürümesinde bende kardeşimi tırsıtırdım.bende tırsarım.
(Korku filmi efsanesi )
Bir akşam yatarken gece gelse karşında sana bakıyor olsa?

-dayıcığım...dedi ben yine Gül Gül bir hal oldum.

Sahi gelir mi kv? :))

gününüz aydın olsun güzeller:)

iş yerinde kullandığım pc bozuldu bende başkasının masasına oturdum bugünlük.şimdi geçmişi okuycam:)

voltajım 11. yılınız olmuş nice yıllara canım.

Günaydın kızlar :)
Kocayı attım yataktan bütün gece kızımla uyuduk ... Ben ki hamileyken doğar doğmaz odasına yaptırıcam asla yatağa almam gibi büyük büyük höykürdüm sonuç ortada işte :)
Bugün bu tutarsız ben yine tracy hogg EASY i üzerinde çalışıyorum bakalım bu defa başarabilecekmiyim...
Benim kız emeklemeyr çalışıyo henüz başaramaz daha vaktimiz var ama bi başarırsa ben o küçük şey evde gezinirken korkarım valla ... Benimki doğduğundan beri ınnne diye ağlıyo tabiki bilinçsiz ama tarzı bu o yüzden anne demesini beklemiyorum tüm egom tatmin olmuş durumda eşime bababa de sürekli onu öğrensin doğduğundan beri anne diyo zaten diyorum havam 1500 :)
Bayramda kv ye gidicez hiç keyfim yok son gittiğimizde baya bişeyler oldu onları burada anlatmadım ama gerçekten benim için bitti artık sesini bile duymak istemezsen mecburende olsa gitmek hiç içimden gelmiyor

Benim kizin boyu 1 yasindaki bebek boyunda yani hic sasirmam:) arada anne diyor bilincli degil ama yinede:) haa birde oynarke guguk diyor onu bilerek soyluyor ama maskara benimki:)

canım bin kere maşallah kızına en erken sena yürüyecek belli oldu:)

benim kızda memmme mmmmmeeeme diyip duruyo karnı acıktımı,ağladığı zaman
babasıda kzıımın inegi nerdeymiş diyo

Allahım yaa...

masallah ya bu kadar erken maşallah
zapzup dün rüyamda kızımın dişlerinin çıktığını gördüm. sabah kalkar kalkmaz sen geldin aklıma. ben daha diş magnetlerini yapamadım diye. bu hafta sonu yapmak şart oldu artık
ohh olsun sana sen daha yapma keçeleri sonra rüyana girer bu bir uyarı hafta sonu alda yap yoksa rüyana ben girerim :)

..........................................................................................
oyy kuzum benim maşallah sana tombiş
bundan sonra böyle bir yere bırakmaya korkacak hale geleceğiz sana öneri gerçi denemişsindir muhtemelen yatağının içerisine koysan ilgisini çekn oyuncak atsan içine durmaz mı sesli oyuncaklar çok ilgi çekiyor bizde haftasonu aldık eğitici köpekçiğin piyanosunu çok sevdi habire basıyor tuşlarına oynuyor dene belki alışır allah kolaylık versin hepimize

canım yatakta dönencesinden pek bi hoşlanıyor ama oda 5 dk sonra yine anne nerdesin al beni ağlaması başlıyor ben daha geçen ay eğitici köpekçik aldım kolunu bacağını heryerini keşfetti ama çok çabuk sıkılıyor 5 dk verilen bişeyle ilgilendiğinde oooohh diyoruz eşimle 6. dk bulmayacağını bildiğimiz halde işte merak ettiğim sizinkilerde böylemi çabukmu sıkılıyor ?

zapzup teyzesi isterde ben yüklememmiii :)

Aman çok tatlı bu takımın aynısından betüşte de var :) ama çıtçıtları bozuldu elde yıka makinaya atma bozuluyoo :))

Üstü küçüldü sayılır yerlerde sürünürken Göbüş ve sırtı açılıyor kız ben en az 4 günde bir makinada yıkadım 3 aylıktan beri giyiyo hiç bişey olmadı çıtçıtlarına olsada üzülmem hiçbirşeyimiz eskimedi ayda bir dolabındaki küçülenleri ayırıyorum hepsi yepyeni kaldı hemde çoğu pembiş bi daha bebişim olupta kız olmazsa hepsi öylece kalacak Yada vericem birilerine ...

ceket yelek bizde de var ama kazak modeli varsa çok memnun kalırım sen yine de ekle beğendiklerimden yine de ördürebilirim :)
Kazağımız yok canım diğerlerinden ekleyim.

Bana ev işi yapmak zor geliyor kaldıki taşınmak. Allah kolaylık versin
Şu ilacı bende mi kullansam ne şimşekler çakmaya başladı bende

Tracy hoog bol bol konuşmasın gelsin bu akşam kızımı yatırsın. Dayanacak gücüm kalmadı. Gözlerim alev alev uykusuzluktan

Maşallah kızçene
Prensesin ismi ne?

Seninki tam pisikopatmış ya. Çaki gibi ne öyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…