Maşallah.bizde henüz almadık yürüteç.diğer ikisi bu vakitler cıv cıv akıyorlardı .yine alırım tabii ki de ama bu kızımı da abisi ve ablası gezdirecek :)Hamileyken vitamin fln hic atmamistim kilo yapar diye:) bilmem havadanmi ama cok sasirdim..cogu zaman yerde kendisi oynuyordu galiba ondan kendini kesfediyor:) yuruteci yok
Evet ya...Kırklı bebeği tuvalete götüren şaheser çok merak ettim
Geldim geldim, saçları gelinime feda olsun. Benim oglani çekecek, benimkileri bile verebilerem:)
Napiyo kizlar anlat bakiym? Oğlanın okul nasıl? Bebek gelince bi değişiklik oldu mu? Annen nasıl? Hala dizine yatıyor musun?
Benimde annem buradaydı, gittiler ama..
Işlerim başımdan aşkın
Anaa korkarım kiz ben olsam. Arkadasin yeğeni 9 aylık yürümüştü de, minicik boyuyla, elinde top, tirsiyoduk walla:)
Bazen aklıma geliyor, eren i severken, anne dese şimdi dan diye, korkarım:))
Benim kv sülalesi. Ovunurler bide, hatta ole yapmayan insanlar tuhaf görünüyo sanırım onlara. Bıktım hatta bu muhabbeti dinlemekten. Sen de yap demeye getiriyorlar..
Anlatın anlatın. Nerdeyse oğlanın normal olmadığını düşünmeye baslicam, siz anlatınca herkes aynı diye rahatliyorum:)
Benim kizin boyu 1 yasindaki bebek boyunda yani hic sasirmam:) arada anne diyor bilincli degil ama yinede:) haa birde oynarke guguk diyor onu bilerek soyluyor ama maskara benimki:)
masallah ya bu kadar erken maşallahKizlar hem cok mutlusum hemde saskin ben mutfakta yemek yapiordum kizimda hslalariyla oynasiyordu kizim oturuyordu yerde koltuktan tutunup kalkti kizlar bagiriyo yenge koos bi baktim ayakta duruyor sok oldum ben sevinince sipacik tekrar ediyor...hemen video cektik aksam babamiza gostermem lazim:)
ohh olsun sana sen daha yapma keçeleri sonra rüyana girer bu bir uyarı hafta sonu alda yap yoksa rüyana ben girerim :)zapzup dün rüyamda kızımın dişlerinin çıktığını gördüm. sabah kalkar kalkmaz sen geldin aklıma. ben daha diş magnetlerini yapamadım diye. bu hafta sonu yapmak şart oldu artık
oyy kuzum benim maşallah sana tombiş..........................................................................................
bundan sonra böyle bir yere bırakmaya korkacak hale geleceğiz sana öneri gerçi denemişsindir muhtemelen yatağının içerisine koysan ilgisini çekn oyuncak atsan içine durmaz mı sesli oyuncaklar çok ilgi çekiyor bizde haftasonu aldık eğitici köpekçiğin piyanosunu çok sevdi habire basıyor tuşlarına oynuyor dene belki alışır allah kolaylık versin hepimizeKızlar imdaaaat
Kızımı yere yatırıyorum 5 dk yalnız kalmıyor döne döne odanın orasından orasına gidiyor ama hep ağlar gibi bağıra bağıra , yürütece koyuyorum nerde çekmece dolap kablo vs var hep onların peşinde, mama sandalyesine oturtuyorum oda max 5 dk yine ağlıyor. Bayram geldi çattı benim halılar açık renk felaket oldu az önce uyudu biraz halı sileyim dedim uyandı yürütece koydum bu seferde yanımdaki detaydan kutusunun peşine düştü oyyy oyyygece uykularımız hala bölük pörçük 1 de 2 de uyanıyoruz 3 teki uyanışında eşimi oturma odasına gönderiyorum kızımı yanıma alıyorum ondan sonrada sabah 7 - 7:30 a kadar mıkırdanıyo gündüz uykularında en fazla 1 er saat ek gıda desen zar zor çorba falan bişeyler yedirmeye çalışıyorum ama 2-3 kaşıktan sonra ağız kilit halini alıyo bi kase yediği günleri görecekmiyim acaba .... Pasaklıyım dağınığım yorgunum kısacası Bayram gelir hoşgelir ama benim neyime gelir dam üstünde saksağan vur beline kazmayı bla bla yorgunuuum bi benim kızımmı böyle ?
masallah ya bu kadar erken maşallah
ohh olsun sana sen daha yapma keçeleri sonra rüyana girer bu bir uyarı hafta sonu alda yap yoksa rüyana ben girerim :)
oyy kuzum benim maşallah sana tombiş
bundan sonra böyle bir yere bırakmaya korkacak hale geleceğiz sana öneri gerçi denemişsindir muhtemelen yatağının içerisine koysan ilgisini çekn oyuncak atsan içine durmaz mı sesli oyuncaklar çok ilgi çekiyor bizde haftasonu aldık eğitici köpekçiğin piyanosunu çok sevdi habire basıyor tuşlarına oynuyor dene belki alışır allah kolaylık versin hepimize
Eki Görüntüle 825751 zapzup teyzesi isterde ben yüklememmiii :)
Aman çok tatlı bu takımın aynısından betüşte de var :) ama çıtçıtları bozuldu elde yıka makinaya atma bozuluyoo :))
Kazağımız yok canım diğerlerinden ekleyim.ceket yelek bizde de var ama kazak modeli varsa çok memnun kalırım sen yine de ekle beğendiklerimden yine de ördürebilirim :)
Ah keske...iyi insandir ama vurdum duymazligida vardir....dun ablama gittik kizlarla ablamin kiziyla yasitlar...esim ben arkadam gelirim dedi kac defa aradik kaldirmadi...artik kaynim eve gitti tam 1 saat zili caldi.beyefendj uyuya kalmis...enisteme mahcup oldum sayesinde...ama ben yapsaydim of kiyamet kopardi[/QUOTE
rahatlığa bak ya :) bu erkeklerin hepsi böyle. biz onlar kadar rahat olamıyoruz malesef. genlerimizde yok :)
maşallah çok erken yürüyecek demekki :) cadı ya o halleri çok garip olacak galiba,hele de 6 aylıksa :)Kizlar hem cok mutlusum hemde saskin ben mutfakta yemek yapiordum kizimda hslalariyla oynasiyordu kizim oturuyordu yerde koltuktan tutunup kalkti kizlar bagiriyo yenge koos bi baktim ayakta duruyor sok oldum ben sevinince sipacik tekrar ediyor...hemen video cektik aksam babamiza gostermem lazim:)
zor çok zor :) karşındaki insan umursamamayı bi öğrenirse konu kapanmış demektir. benim kv de beni umursamıyo, ben yapma etme dedikçe yaparım diyo ve gülüyo :)Kızlar size şeker gibi bir kv olduğunu daha önce söylemiştim di mi? Ama kbaba hakkında pek bişeyden bahsetmedim şimdi tam zamanı. Bu adam oğlumla kafayı yedi, napıcam bilmiyorum sürekli oğlumda oğlum hayatında hiçbir sosyalleşmesi olmayan akrabalarına bile gidip gelmeyen bu tür sadece iş ev arasında yaşar. Haftada birgün bize gelir ve aralıksız oğlumla susmadan bıkmadan konuşur üzerine abanır çocuğu bunaltır da bunaltır. Biri kullanmıştı bende kullanıcam bu tabiri eşim için, teletabi kılıklı eşimde ağzını açıp tek kelime etmez. Görmemişin oğlu olmuş durumunu yaşıyoruz. Kendi çocukları ağladığında eşini döven insandan bahsediyoruz. Nerden nereye di mi? Akşamları evine gelip oğlumun fotolarını saatlerce seviyormuş,bizegeldiğinde de sürekli oğluma seni hiç bırakmıcam gibi laflar ediyor, saplantılı bir şekilde oğluma sardırdı. Şimdi biz her hafta sonları onlara gitcez özel ders vericem orda, artık sabahtan akşama kadar vaziyetin suyunu çıkarır. Dozaj ayarı yok adamın, sevmesine karşı değilim ama sevme şekline deli oluyorum. Sürekli yüzüne yüzüne konuşuyorum çocuğa nefes aldırbir rahat bırak falan diye ama içteniçten benden nefret ediyor onu torunundan uzaklaştırmaya çalışıyorum gibi düşünüyor. Nasıl ayar vericem ben bu adama?
Teşekkürler canım.inşallah.darısı size olsun :)voltajım 11. yılınız olmuş nice yıllara canım.
Ohhh gel keyfimEki Görüntüle 825751 zapzup teyzesi isterde ben yüklememmiii :)
Kazağımız yok canım diğerlerinden ekleyim.
Eki Görüntüle 825817 Eki Görüntüle 825818 Eki Görüntüle 825820 Eki Görüntüle 825822
Kizlar bide, biz ev alamadık. Kiraladık. Cuma tasiniyoruz ve ben bu evi toplamaya başlamadı bileşu an esim yemek yapiyo, ben eren i salliyorum ayaklarimda. Yemekten sonra eren e corba yapicam, yikicaz oglani ve esya toplicam. Tabi yine uykusu gelecek. Napcam ben ya
Bayram da geliyor zaten. Bende yine aynı gerginlik. Kv bizle gezme hayalleri kuruyodur yine. Geçen bayram tesadüfen ayri takıldık diye dusunuyodur kesin.. yardıma gelirim demis bide. Istemiyorum hiç. Ne yapar eder gelir kesin. Bayram tatilini kısa keser gelir, yerlesirim diyodum, ama o zaman gelir. Son gune kadar filan durmam lazım. O zaman da yerlesemem
Bu arada cumartesi asilarimizi olmaya gittik. Eren in alnında kızarıklık vardı. Yediklerinden diye düşünmüştüm. O gün dr un yanında göbeğini bi açtık, her yeri kızarmış. Teyzemiz hastaydı. Sanırım ondan bulaşmış. Gribal dedi. Tahlil yapildi. Allerset verdi. Ama ne güzel bi şurup oo. Oglan normal uyumaya basladi he:) çok şükür keyfinde bişey yok. Bu arada aşı lar, haftaya kaldi. Taşınma, bayram, aşı, okul.. bide kv yi hiç cekemem, normalde cekemiyorum:)
Allerset mi benim babam o ilaci ya :))gecmis olsun kuzuya babam da diyodu uyku yapiyo diye...
Bizde tasiniyoruz 16 Kasimda ben de nasil toplancam bilmiyorum hiceyalet degistiriyoruz sanki Amerikaya ilk gelmisim gibi olcak... yalniz kimseyi tanimaz etmez heryer farkli...
Allah kolaylik versin az zamanin kalmis...
Günaydın kızlar :)
Kocayı attım yataktan bütün gece kızımla uyuduk ... Ben ki hamileyken doğar doğmaz odasına yaptırıcam asla yatağa almam gibi büyük büyük höykürdüm sonuç ortada işte :)
Bugün bu tutarsız ben yine tracy hogg EASY i üzerinde çalışıyorum bakalım bu defa başarabilecekmiyim...
Benim kız emeklemeyr çalışıyo henüz başaramaz daha vaktimiz var ama bi başarırsa ben o küçük şey evde gezinirken korkarım valla ... Benimki doğduğundan beri ınnne diye ağlıyo tabiki bilinçsiz ama tarzı bu o yüzden anne demesini beklemiyorum tüm egom tatmin olmuş durumda eşime bababa de sürekli onu öğrensin doğduğundan beri anne diyo zaten diyorum havam 1500 :)
Bayramda kv ye gidicez hiç keyfim yok son gittiğimizde baya bişeyler oldu onları burada anlatmadım ama gerçekten benim için bitti artık sesini bile duymak istemezsen mecburende olsa gitmek hiç içimden gelmiyor
Kazağımız yok canım diğerlerinden ekleyim.
zor çok zor :) karşındaki insan umursamamayı bi öğrenirse konu kapanmış demektir. benim kv de beni umursamıyo, ben yapma etme dedikçe yaparım diyo ve gülüyo :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?