Napicaz bu psikolarla biz yahuKızlar size şeker gibi bir kv olduğunu daha önce söylemiştim di mi? Ama kbaba hakkında pek bişeyden bahsetmedim şimdi tam zamanı. Bu adam oğlumla kafayı yedi, napıcam bilmiyorum sürekli oğlumda oğlum hayatında hiçbir sosyalleşmesi olmayan akrabalarına bile gidip gelmeyen bu tür sadece iş ev arasında yaşar. Haftada birgün bize gelir ve aralıksız oğlumla susmadan bıkmadan konuşur üzerine abanır çocuğu bunaltır da bunaltır. Biri kullanmıştı bende kullanıcam bu tabiri eşim için, teletabi kılıklı eşimde ağzını açıp tek kelime etmez. Görmemişin oğlu olmuş durumunu yaşıyoruz. Kendi çocukları ağladığında eşini döven insandan bahsediyoruz. Nerden nereye di mi? Akşamları evine gelip oğlumun fotolarını saatlerce seviyormuş,bizegeldiğinde de sürekli oğluma seni hiç bırakmıcam gibi laflar ediyor, saplantılı bir şekilde oğluma sardırdı. Şimdi biz her hafta sonları onlara gitcez özel ders vericem orda, artık sabahtan akşama kadar vaziyetin suyunu çıkarır. Dozaj ayarı yok adamın, sevmesine karşı değilim ama sevme şekline deli oluyorum. Sürekli yüzüne yüzüne konuşuyorum çocuğa nefes aldırbir rahat bırak falan diye ama içteniçten benden nefret ediyor onu torunundan uzaklaştırmaya çalışıyorum gibi düşünüyor. Nasıl ayar vericem ben bu adama?
Hosbuldum voltajim, asıl sen çok hoş geldin:)Maşallah.bizde henüz almadık yürüteç.diğer ikisi bu vakitler cıv cıv akıyorlardı .yine alırım tabii ki de ama bu kızımı da abisi ve ablası gezdirecek :)
Evet ya...
Defalarca söyledi Ben artık birinde dedim,"40 lı çocuk ele gelmez fış fış bükülür neresini çiş tuttun "...
"Yani 7-8 aya gelince veya 5-6 "dedi.saçma oldu ,sıktı.dinlemedim dahasını .
Hoşgeldiin...
Önce hayırlı olsun,hem saçlar ❤ hemde ev .
Taşınmak bana kolay geliyor artık.10. Ev , elim pratik kazandı.yerleşmek eğer ev temiZse kolay olur.burda olsaydın damadı davet ederdim işin bitene dek.kv için kaç defa dedin"gelir o"yere yattım.
annemle aynıyız yatmıyorum o benimkine yatıyor. ben öpülmeyi falan pek sevmiyorum ya çok kızıyor "yılan yavrusu musunuz nesiniz?" diyor
küçük bebek yürümesinde bende kardeşimi tırsıtırdım.bende tırsarım.
(Korku filmi efsanesi )
Bir akşam yatarken gece gelse karşında sana bakıyor olsa?
-dayıcığım...dedi ben yine Gül Gül bir hal oldum.
Sahi gelir mi kv? :))
bence de olur canım çok da sevimli bi kazak olur.teşekkür ederim canım çok güzeller ilk papatyalı hele daha çok beğendim bu modeli kazağa çevirebiliriz neden olmasın ki olur bence
Bana ev işi yapmak zor geliyor kaldıki taşınmak. Allah kolaylık versin
Şu ilacı bende mi kullansam neşimşekler çakmaya başladı bende
Tracy hoog bol bol konuşmasın gelsin bu akşam kızımı yatırsın. Dayanacak gücüm kalmadı. Gözlerim alev alev uykusuzluktan
Maşallah kızçene
Prensesin ismi ne?
Seninki tam pisikopatmış ya. Çaki gibi ne öyle
bence de olur canım çok da sevimli bi kazak olur.
çakilik var biraz :) ben de artık tepkisizleştim. konuşuyorum konuşuyorum o yine bildiğini okuyo. ben de o böyle yaptıkça kızımı kucağından alıyorum :) (kötü gelin) haa kv sessiz mi kalıyo yokk. sen çalışmaya başla ben bildiğimi yaparım diyo :) böyle birbirimizle uğraşıp duruyoz işte
Napicaz bu psikolarla biz yahu
Hosbuldum voltajim, asıl sen çok hoş geldin:)
Gelir kiz geliir. Ben onun yardımını da istemiyorum artık ya. Hemen o aglayisi geliyor aklıma. Şimdi gelse yardıma, o tabağı şuraya koy desem, ağlar mi ki? Bana ne desem aglicak gibi geliyor:)
Ps:dayicigim i anlamadım♥
Maşallah çok tatlı:) hele o pozuna bayıldım. Bu evin sahibisi benim leyn...
anam kv.bak hele öyle denirmi ya, şakayla bile dese insanın aklı kalır hangi bildiğini yapıyo diye
Teşekkürler canım.inşallah.darısı size olsun :)
Ohhh gel keyfim
Çok tatlı ya:))
Maşallah,sana benzettim ben:)) hele cool takılışı :)))
Bana ev işi yapmak zor geliyor kaldıki taşınmak. Allah kolaylık versin
Şu ilacı bende mi kullansam neşimşekler çakmaya başladı bende
Tracy hoog bol bol konuşmasın gelsin bu akşam kızımı yatırsın. Dayanacak gücüm kalmadı. Gözlerim alev alev uykusuzluktan
Maşallah kızçene
Prensesin ismi ne?
Seninki tam pisikopatmış ya. Çaki gibi ne öyle
bence de olur canım çok da sevimli bi kazak olur.
çakilik var biraz :) ben de artık tepkisizleştim. konuşuyorum konuşuyorum o yine bildiğini okuyo. ben de o böyle yaptıkça kızımı kucağından alıyorum :) (kötü gelin) haa kv sessiz mi kalıyo yokk. sen çalışmaya başla ben bildiğimi yaparım diyo :) böyle birbirimizle uğraşıp duruyoz işte
Hatırlattım tabiki de :) bayağı yad ettik ama eskilerden konuştuk ,anlattık ,güldük ,duygulandık,hayatımızdaki eksilişlerimizi artışlarımızı ,giren ve çıkanları...Nice senelere voltaj
Enişte hatırladı mı:)
Sayende hoş buldum :))Napicaz bu psikolarla biz yahu
Hosbuldum voltajim, asıl sen çok hoş geldin:)
Gelir kiz geliir. Ben onun yardımını da istemiyorum artık ya. Hemen o aglayisi geliyor aklıma. Şimdi gelse yardıma, o tabağı şuraya koy desem, ağlar mi ki? Bana ne desem aglicak gibi geliyor:)
Ps:dayicigim i anlamadım♥
Maşallah çok tatlı:) hele o pozuna bayıldım. Bu evin sahibisi benim leyn...
Kııız benzemek ne kelime hık demiş burnumdan düşmüş :) eşim benim hanım mitoz bölünmeyle tek başına yaptı bunu diyo :)
izledin mi peki ben seni neden bilmiyorum hımmm çok kızdım sana arkadaşlık gönder ekleyeyim seni ama video nasıl ha haay yedi bitirdi temel reisi :))
Buda benim şaşkın oğlum Aras'ım :)
Kizlar hem cok mutlusum hemde saskin ben mutfakta yemek yapiordum kizimda hslalariyla oynasiyordu kizim oturuyordu yerde koltuktan tutunup kalkti kizlar bagiriyo yenge koos bi baktim ayakta duruyor sok oldum ben sevinince sipacik tekrar ediyor...hemen video cektik aksam babamiza gostermem lazim:)
..........................................................................................
Eki Görüntüle 825751 zapzup teyzesi isterde ben yüklememmiii :)
İzledim hatta benim kıza benzettim,
bizimkide eline verdiğim oyuncağı 2 eliyle güzelce kavrıyo,
sanki karşısındakinin 2 yakasını tutmuş gibi, ileri geri sarsarak kavga ediyoo oyuncakalrıyla, bağırıyo onlara
şaşkın ördek yaaa
bakışlarını yerim ben onun maşallah
neeeeeeeeee
anam anam anam maşallah
ağzın açık kaldı hayretler içindeyim
hele hele gaşına gurban, maşallah :)
maşallah ofpuf çok tatlı,
ben hiç öyle halının üstüne koymuyorum kızı, koysam mı, belki o da böyle artsitik hareketlere girişir,
kızın altındaki yastık emzirme yastığı mı yoksa?
Canım emzirme yastığı olarakta geçiyo oturma destek yastığı da oluyo ben baya geç aldım bilsem baştan alırdım çocuğum emerken teri kolumdan akıyodu ... Gelelim diğer konuya halının üstünü komple kapladım 1 yorgan 2 battaniye üstüne 1 kat çarşaf ama sonuç döne döne hooop parkenin üstüne şimdi ortada iki battaniye var üstüne çarşaf serili ama benimki genelde parkeye doğru kaçıyor ... Hergün süpürüp silmeye çalışıyorum haftada 1-2 defada halıyı siliyorum ama öyle derinlemesine değil ... Bügünde temizliğe kadın gelecek inşallah yine çıldırmam
Hatırlattım tabiki de :) bayağı yad ettik ama eskilerden konuştuk ,anlattık ,güldük ,duygulandık,hayatımızdaki eksilişlerimizi artışlarımızı ,giren ve çıkanları...
Aslında dün gibi ama 11 yıl.çok şükür:)
Sayende hoş buldum :))
Kv benimkide çok hassas bu aralar kıyamam...
O dayı olayı da şimdi şöyle oluyor ;
Gece yatıyoruz tam,kardeşime dedim ki şimdi bebiş gelse dikilse başına ne yaparsın?
(Korktu tabi ,Aboo tarzı ne yapıyorsun ama dost gibi birşey yapma der gibi yağcı bir sesle)
"Dayıcığım " dedi.
Açıklayabildim demi :)))
Haha :)) boşver kız iyikide benzemiş.kibar senin tip.
Ben seviyorum annesine benzeyen kuzucukları :)
Eki Görüntüle 826718 Eki Görüntüle 826719 Eki Görüntüle 826720 Eki Görüntüle 826721 Eki Görüntüle 826722 Eki Görüntüle 826723 Eki Görüntüle 826724 Eki Görüntüle 826725 Eki Görüntüle 826726
dün kazak örnekleri ararken bunları buldum çok hoşuma gitti sizlerde görün istedim
pembe kurdaleli ve çiçekli kafşonlu olanı çok beğendim de kurdaleyi ağzına koyar tehlikeli olabilir.
Eki Görüntüle 826718 Eki Görüntüle 826719 Eki Görüntüle 826720 Eki Görüntüle 826721 Eki Görüntüle 826722 Eki Görüntüle 826723 Eki Görüntüle 826724 Eki Görüntüle 826725 Eki Görüntüle 826726
dün kazak örnekleri ararken bunları buldum çok hoşuma gitti sizlerde görün istedim
Kazağımız yok canım diğerlerinden ekleyim.
Eki Görüntüle 825817 Eki Görüntüle 825818 Eki Görüntüle 825820 Eki Görüntüle 825822
Ah keske...iyi insandir ama vurdum duymazligida vardir....dun ablama gittik kizlarla ablamin kiziyla yasitlar...esim ben arkadam gelirim dedi kac defa aradik kaldirmadi...artik kaynim eve gitti tam 1 saat zili caldi.beyefendj uyuya kalmis...enisteme mahcup oldum sayesinde...ama ben yapsaydim of kiyamet kopardi[/QUOTE
rahatlığa bak ya :) bu erkeklerin hepsi böyle. biz onlar kadar rahat olamıyoruz malesef. genlerimizde yok :)
maşallah çok erken yürüyecek demekki :) cadı ya o halleri çok garip olacak galiba,hele de 6 aylıksa :)
zor çok zor :) karşındaki insan umursamamayı bi öğrenirse konu kapanmış demektir. benim kv de beni umursamıyo, ben yapma etme dedikçe yaparım diyo ve gülüyo :)
Evet garip duruyo ayakta...esim eve gelince yanina surunuyo ondan destek alip kalkiyor...cok fena cok..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?