Büyüdüm Büyüdüm Bende Anne Oldum

Napicaz bu psikolarla biz yahu
Hosbuldum voltajim, asıl sen çok hoş geldin:)
Gelir kiz geliir. Ben onun yardımını da istemiyorum artık ya. Hemen o aglayisi geliyor aklıma. Şimdi gelse yardıma, o tabağı şuraya koy desem, ağlar mi ki? Bana ne desem aglicak gibi geliyor:)
Ps:dayicigim i anlamadım♥

Maşallah çok tatlı:) hele o pozuna bayıldım. Bu evin sahibisi benim leyn...

teşekkür ederim canım çok güzeller ilk papatyalı hele daha çok beğendim bu modeli kazağa çevirebiliriz neden olmasın ki olur bence
bence de olur canım çok da sevimli bi kazak olur.

çakilik var biraz :) ben de artık tepkisizleştim. konuşuyorum konuşuyorum o yine bildiğini okuyo. ben de o böyle yaptıkça kızımı kucağından alıyorum :) (kötü gelin ) haa kv sessiz mi kalıyo yokk. sen çalışmaya başla ben bildiğimi yaparım diyo :) böyle birbirimizle uğraşıp duruyoz işte

anam kv.bak hele öyle denirmi ya, şakayla bile dese insanın aklı kalır hangi bildiğini yapıyo diye

chosy şu senin yazıların altındaki tablo mu desem bebek gün ç,zelgesi mi desem nasıl yaptın bende yapmak istiyorum

anam kv.bak hele öyle denirmi ya, şakayla bile dese insanın aklı kalır hangi bildiğini yapıyo diye

aklım kalmaz olur mu nasıl kalıyo ama kadının bambaşka bi yapısı var. kızıma bakıcam diye tutturdu. ilk zamanlarda eşime bak böyle yapıyo böyle diyo diye şikayet ediyodum ki annesine bırakmasın diye. ama baktım ki eşim gözüyle görmediği için ben kötü oluyorum. şimdi kızımı eşimi ve kv'yi başbaşa bırakıp ben uzaktan izliyorum. eşimin az da olsa gözü açıldı. benim yerime artık o müdahale ediyo. öyle olmadı bide böyle deniyorum işte :)

Teşekkürler canım.inşallah.darısı size olsun :)

Ohhh gel keyfim
Çok tatlı ya:))
Maşallah,sana benzettim ben:)) hele cool takılışı :)))

Kııız benzemek ne kelime hık demiş burnumdan düşmüş :) eşim benim hanım mitoz bölünmeyle tek başına yaptı bunu diyo :)

Cadı kızımın adı Deniz Inci bibiiiiim

tam pisikopatmış ya. bugün birilerinden sinir çıkarasım var. senin kv yi bulsam hiç affetmem :)

Nice senelere voltaj
Enişte hatırladı mı:)
Hatırlattım tabiki de :) bayağı yad ettik ama eskilerden konuştuk ,anlattık ,güldük ,duygulandık,hayatımızdaki eksilişlerimizi artışlarımızı ,giren ve çıkanları...
Aslında dün gibi ama 11 yıl.çok şükür:)
Sayende hoş buldum :))
Kv benimkide çok hassas bu aralar kıyamam...
O dayı olayı da şimdi şöyle oluyor ;
Gece yatıyoruz tam,kardeşime dedim ki şimdi bebiş gelse dikilse başına ne yaparsın?
(Korktu tabi ,Aboo tarzı ne yapıyorsun ama dost gibi birşey yapma der gibi yağcı bir sesle)
"Dayıcığım " dedi.
Açıklayabildim demi :)))
Kııız benzemek ne kelime hık demiş burnumdan düşmüş :) eşim benim hanım mitoz bölünmeyle tek başına yaptı bunu diyo :)

Haha :)) boşver kız iyikide benzemiş.kibar senin tip.
Ben seviyorum annesine benzeyen kuzucukları :)

izledin mi peki ben seni neden bilmiyorum hımmm çok kızdım sana arkadaşlık gönder ekleyeyim seni ama video nasıl ha haay yedi bitirdi temel reisi :))

İzledim hatta benim kıza benzettim,
bizimkide eline verdiğim oyuncağı 2 eliyle güzelce kavrıyo,
sanki karşısındakinin 2 yakasını tutmuş gibi, ileri geri sarsarak kavga ediyoo oyuncakalrıyla, bağırıyo onlara
Buda benim şaşkın oğlum Aras'ım :)

şaşkın ördek yaaa
bakışlarını yerim ben onun maşallah

neeeeeeeeee
anam anam anam maşallah
ağzın açık kaldı hayretler içindeyim
..........................................................................................

hele hele gaşına gurban, maşallah :)

Eki Görüntüle 825751 zapzup teyzesi isterde ben yüklememmiii :)

maşallah ofpuf çok tatlı,
ben hiç öyle halının üstüne koymuyorum kızı, koysam mı, belki o da böyle artsitik hareketlere girişir,
kızın altındaki yastık emzirme yastığı mı yoksa?

Canım emzirme yastığı olarakta geçiyo oturma destek yastığı da oluyo ben baya geç aldım bilsem baştan alırdım çocuğum emerken teri kolumdan akıyodu ... Gelelim diğer konuya halının üstünü komple kapladım 1 yorgan 2 battaniye üstüne 1 kat çarşaf ama sonuç döne döne hooop parkenin üstüne şimdi ortada iki battaniye var üstüne çarşaf serili ama benimki genelde parkeye doğru kaçıyor ... Hergün süpürüp silmeye çalışıyorum haftada 1-2 defada halıyı siliyorum ama öyle derinlemesine değil ... Bügünde temizliğe kadın gelecek inşallah yine çıldırmam

Bebekler aynı galiba.
benim kız için halıya yorgan, battaniye sersem de o açıkta kalan halı ya da parke üzerinde oynamayı tercih ediyor. oyuncaklarla değil koltukların, sehpaların tahta olan kısımlarını ısrmaya çalışarak, parkeyi yalayarak oynuyor

Allah ağzınınızın tadını, huzurunuzu bozmasın inşallah....
Kızım bana hiç benzemiyor, komşunun çocuğu desem inanırlar.

pembe kurdaleli ve çiçekli kafşonlu olanı çok beğendim de kurdaleyi ağzına koyar tehlikeli olabilir.

Bebekte Alerji | Gurme Bebek

bebeklerde besin alerjisi ile ilgili makale buldum gerçi hepiniz biliyorsunuzdur ama bende paylaşayım istedim mercanda bazı besinlere alerji durumu oluyor ilk olarak armutta farkettik ek gıdaya başladığımızda meyvelerden veriyorduk sıra armuta geldi 2 gün verdik çocuğun yanakları kızardı ve kurudu 3. gün daha da kızardı armutu bıraktık vermedik ama yanaklar 10 günde düzeldi.Düzeldikten 15 gün sonra tekrar verdik armutu alerji yapmadı

cumartesi doktora genel kontrol için gittik artık sebze çorbasına geçebilirsiniz dedi kabak, patates, havuç, ıspanak, brokoli haşla çatalla ez zeytinyağı koy yedir dedi. bende havuç, patates bir iki kere verdik yemedi dedim tamam artık yemesi lazım dedi o gün yaptım yedirdim çocuğun akşam yine yüzleri kızardı kurudu sanki soğuk , rüzgar çarpmış gibi bu şekilde yüzde kızarıklık yaşayan oldu mu yoksa sadece bizde mi oluyor ben ve babam alerjik bünyeye sahibiz işallah kızım da olmaz

pembe kurdaleli ve çiçekli kafşonlu olanı çok beğendim de kurdaleyi ağzına koyar tehlikeli olabilir.

evet kurdelelertehlikeli olabilir kurdele olmadan da olabilir örneği hoşuma gitti

örgüden jean pantalonlar güzel yaratıcı olmuş

birde kırmızı şapka favorim çok beğendim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…