evet kurdelelertehlikeli olabilir kurdele olmadan da olabilir örneği hoşuma gitti
örgüden jean pantalonlar güzel yaratıcı olmuş
birde kırmızı şapka favorim çok beğendim
ense kısmı açık kalıyordu orayı öne göre uzun ördüm sende istersen öyle yap
ben de dün yumurta sarısı vermiştim.yumurtanın 1/8 inden de çok azdı. dün yanaklarının kızardığını farkettim. bugün de az bişey verdim bakalım kızaracak mı? benim aklıma da ilk alerjiden olabileceği geldi.Bebekte Alerji | Gurme Bebek
bebeklerde besin alerjisi ile ilgili makale buldum gerçi hepiniz biliyorsunuzdur ama bende paylaşayım istedim mercanda bazı besinlere alerji durumu oluyor ilk olarak armutta farkettik ek gıdaya başladığımızda meyvelerden veriyorduk sıra armuta geldi 2 gün verdik çocuğun yanakları kızardı ve kurudu 3. gün daha da kızardı armutu bıraktık vermedik ama yanaklar 10 günde düzeldi.Düzeldikten 15 gün sonra tekrar verdik armutu alerji yapmadı
cumartesi doktora genel kontrol için gittik artık sebze çorbasına geçebilirsiniz dedi kabak, patates, havuç, ıspanak, brokoli haşla çatalla ez zeytinyağı koy yedir dedi. bende havuç, patates bir iki kere verdik yemedi dedim tamam artık yemesi lazım dedi o gün yaptım yedirdim çocuğun akşam yine yüzleri kızardı kurudu sanki soğuk , rüzgar çarpmış gibi bu şekilde yüzde kızarıklık yaşayan oldu mu yoksa sadece bizde mi oluyor ben ve babam alerjik bünyeye sahibiz işallah kızım da olmaz
Eki Görüntüle 826843 Eki Görüntüle 826844 Eki Görüntüle 826845 Eki Görüntüle 826846 Eki Görüntüle 826847
ekledim canım umarım işini görür
örgü konusunda hiç marifetli değilim tığ ile örebilirim ama şiş ile hiç yapamam anca biri tarif ederse örgü konusunda iyi değilim ama övgün için teşekkür ederimPembesi cok cok tatli ama kurdalesis daha guzel olur boyle hediye paketi gibi duruyo:) sen 2gunde yaparsin marifetlisin hihi
benim kızda sabahları normal oluyor akşama kadar yanaklar kızarıyor ertesi gün yine aynı sabah normal akşama kadar kırmızı yanak hatta burnu çenesi bile kızarıyor yumurta istersen daha verme erken sanırım ben link paylaştım bir önceki sayfada galiba onu oku canımben de dün yumurta sarısı vermiştim.yumurtanın 1/8 inden de çok azdı. dün yanaklarının kızardığını farkettim. bugün de az bişey verdim bakalım kızaracak mı? benim aklıma da ilk alerjiden olabileceği geldi.
çok sevimli bunlar yaa. ben de yapayım çok heveslendim :)
Yettim garii :)
Annem oruyor kizlar. Nette bircok yerde 30-40 arasi fiyatlar. Arti kargo da var.. Annem 15tlye oruyor..
Isteyen olursa burdayiz biz :) 3gunde kargoya veririz..
ördüklerinden paylaş canım çok güzel örmüş annen instagramda da takipçisi oldum battaniye de örmüş sanırım renkleri çok hoştu
Lilypie.com dan yaptım canım. Orda hazırladığınız cizelgeyi, profilindeki cizelge kısmına kopyaliyosun. Http://Ib1f ile baslayani. Pc nin masa üstüne de yapabilirsin bu cizelgeyi. Ama bişey yuklemen lazım onun için, orda yonlendiriyo seni zaten..chosy şu senin yazıların altındaki tablo mu desem bebek gün ç,zelgesi mi desem nasıl yaptın bende yapmak istiyorum
:))) Anladım. Ya da şimdi gelip su verir misin? Derse..Hatırlattım tabiki de :) bayağı yad ettik ama eskilerden konuştuk ,anlattık ,güldük ,duygulandık,hayatımızdaki eksilişlerimizi artışlarımızı ,giren ve çıkanları...
Aslında dün gibi ama 11 yıl.çok şükür:)
Sayende hoş buldum :))
Kv benimkide çok hassas bu aralar kıyamam...
O dayı olayı da şimdi şöyle oluyor ;
Gece yatıyoruz tam,kardeşime dedim ki şimdi bebiş gelse dikilse başına ne yaparsın?
(Korktu tabi ,Aboo tarzı ne yapıyorsun ama dost gibi birşey yapma der gibi yağcı bir sesle)
"Dayıcığım " dedi.
Açıklayabildim demi :)))
Haha :)) boşver kız iyikide benzemiş.kibar senin tip.
Ben seviyorum annesine benzeyen kuzucukları :)
Kizlar
İki ayağım bi pabuca girdi. Zaten ayaklarım bi no buyuduydu hamilelikten kalan kilolar sayesinde:)))
Neyse. 2 gecedir sadece salonu topladım. Ve biz cuma sabahi nakliyeyle anlaştık:) oy oy
bir tencerenin içine istediğiniz adet kavonoz maması kavonozunu oturtun..
kavonozun içine sütü koyun(ılıtmaya gerek yok)
içine 1 tatlı kaşığı yoğurt koyup iyice karıştırın
kavonozun kapağından 1 parmak eksik olacak şekilde tencereye su ilave edin..
tencerenin kapağını kapatıp ocağın en kısığına koyun..
ve kaynamak üzereyken ama kaynamadan altını kapatın..
1 saat tencerenin kapağı kapalı beklesin..
eğer tutmamışsa ocağın altını biraz daha yakıp yine kısıkta su ısınınca kapatın
KIZLAR BEN DÜN BU TARİFLE YOĞURT MAYALADIM 1 SAAT İÇİNDE OLDU HEDE TAŞ GİBİ KIVAMINA YAKINDI TEKRAR ISITMAMA FALAN GEREK KALMADI BUGÜN TEKRAR DENEDİM ŞİMDİ SONUCU BEKLİYORUM BENİM GİBİ BAZEN TUTTUTRUP BAZEN TUTTURAMAYANLARA KOLAYLIK :)
Sagol cnm..kavonozu kapatacakmiyiz peki?
hayırlı sabahlar kızlar
canım sıkkın kızım hasta öksürüyo burnu akıyo salgın varmış dün sağlık ocağına götürdüm ilaçlar verdi kullanmaya başladık şifası olsun inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?