Geçmiş olsun canım evet salgın varmış Allah acil şifa versin
Canım emzirme yastığı olarakta geçiyo oturma destek yastığı da oluyo ben baya geç aldım bilsem baştan alırdım çocuğum emerken teri kolumdan akıyodu ... Gelelim diğer konuya halının üstünü komple kapladım 1 yorgan 2 battaniye üstüne 1 kat çarşaf ama sonuç döne döne hooop parkenin üstüne şimdi ortada iki battaniye var üstüne çarşaf serili ama benimki genelde parkeye doğru kaçıyor ... Hergün süpürüp silmeye çalışıyorum haftada 1-2 defada halıyı siliyorum ama öyle derinlemesine değil ... Bügünde temizliğe kadın gelecek inşallah yine çıldırmam
Kizlar
İki ayağım bi pabuca girdi. Zaten ayaklarım bi no buyuduydu hamilelikten kalan kilolar sayesinde:)))
Neyse. 2 gecedir sadece salonu topladım. Ve biz cuma sabahi nakliyeyle anlaştık:) oy oy
hayırlı sabahlar kızlar
canım sıkkın kızım hasta öksürüyo burnu akıyo salgın varmış dün sağlık ocağına götürdüm ilaçlar verdi kullanmaya başladık şifası olsun inşallah
Gecmis olsun cnm..atlatir insallah hemen
hayırlı sabahlar kızlar
canım sıkkın kızım hasta öksürüyo burnu akıyo salgın varmış dün sağlık ocağına götürdüm ilaçlar verdi kullanmaya başladık şifası olsun inşallah
Aynı şeyleri yasicaz desene. Umarım yardimcin vardır. Benim arkadas sağolsun akşam çok yardim etti. Bu akşamda gelecekmiş. Bakti tabi yetismicek. Allah razı olsun ondan. Şu an esim dışarda, ev işleri ile ilgileniyor, ben oglani uyutuyorun. Yarın tasiniyoruz, mutfak duruyor, ayakkabılar duruyor, yorganlar duruyor.. bu gece uyku yok sanırım. Bide eşime cemkiriyorum. Tutturdu bayramdan once diye. Sonra olsa ne olurdu sanki yaooooo bana göre değil o iş o zaman
hergün ev süpürmek
kolay gele chosy can
aynen benimde ayaklarım büyüdü ayakkabılar olmuyo,
gezmelik şıkır şıkır topkllularım öylece dolabı bekliyo, vermeye de kıyamıyorum hepsi daha çok yeni,
kimisini daha hiç giymedimbile
bizim de oturduğumuz ev satıldı 2 gün önce, kayınvalidenin adındaydı,
bende kiraya çıkıcam, etrafta hiç kiralık yok ne yapıcam bilmiyorum
annemin binasında daha geçen hafta verilmiş bi tane kiraya, çok üzüldüm yaa,
ev bulmak bi sıkıntı, toplanıp yerleşmek ayrı sıkıntı, Allah kolaylık versin sana da bana da
daha dişimiz çıkmadı ama keçelerimiz hazır ee menüde belirlemek lazım benim gibi tez canlı birisi herşeyi halledip sadece dişin çıkmasını bekler bakalım menüyü beğenecek misiniz
1- Eki Görüntüle 828371 Eki Görüntüle 828372
patates püresinden yapılmış minik civcivler yaratıcı ve farklı geldi bana çok şirin bir sürü civciv
2- Eki Görüntüle 828373 Eki Görüntüle 828375 Eki Görüntüle 828376
pratik ve güzel görünümlü bisküvi topları
3- Eki Görüntüle 828378 Eki Görüntüle 828379
buda çiçek görünümlü pogaça çokk yaratıcı
4 - Eki Görüntüle 828384
harika görünümlü rulo pasta
5- minik plastik bardaklarda (cam bardakta olabilir tam düşünmedim) diş buğdayları üzerine bonibon ve ayıcıklı jelibon :)
nasıl menü begenilir mi sizce
Aynı şeyleri yasicaz desene. Umarım yardimcin vardır. Benim arkadas sağolsun akşam çok yardim etti. Bu akşamda gelecekmiş. Bakti tabi yetismicek. Allah razı olsun ondan. Şu an esim dışarda, ev işleri ile ilgileniyor, ben oglani uyutuyorun. Yarın tasiniyoruz, mutfak duruyor, ayakkabılar duruyor, yorganlar duruyor.. bu gece uyku yok sanırım. Bide eşime cemkiriyorum. Tutturdu bayramdan once diye. Sonra olsa ne olurdu sanki ya
Hiç güzel değiller bence, hıh..
Ya açım zaten yapılır mi şimdi bu? Bende istiyorum. Civ civ lerin kafasını 1 kerede, vücudunu 1 kerede yemek istiyorum. O rulo pastanın rulosunun ucunu ağzıma alicam, döndüre döndüre yicem..pogca dan da seviyo sevmiyo yapicam. Umarım acik olabilmisimdir. Açım aç:))
Anladım,Hoşbuldum .haber ettiğini biliyorum,
dönüşün daha erken olur die ümit etmiştim sadece......
hoşgeldin....
Âmin canım darısı sizlere olsun.Allah ağzınınızın tadını, huzurunuzu bozmasın inşallah....
Kızım bana hiç benzemiyor, komşunun çocuğu desem inanırlar.
.
:))Lilypie.com dan yaptım canım. Orda hazırladığınız cizelgeyi, profilindeki cizelge kısmına kopyaliyosun. Http://Ib1f ile baslayani. Pc nin masa üstüne de yapabilirsin bu cizelgeyi. Ama bişey yuklemen lazım onun için, orda yonlendiriyo seni zaten..
:))) Anladım. Ya da şimdi gelip su verir misin? Derse..
Ya da odasında uyuyo, sen salondasin, pitir pitir geliyor:)))
Ayaklari kaldırıp koltuğa büzülürüm walla:)))
Tarhanan çok kırmızı ya,kulpu da var.bayramda kv ye giderken kızıma yedirmek için yanımda kendi yaptığım kıpkırmızı tarhanamı götürsem benim kv fesatlığından ölürmüki ?:18: :26::26::26::26:
Geçmiş olsun canım.aşıdan sonra benim kızda feci oldu öksürürken ciğerden ciğerdenhayırlı sabahlar kızlar
:))))Ya kızlar ben artık dışarı çıktığımda kendime değil Betüş'e bişeler almak istiyorum mesela bez,ıslak mendil almak çok hoşuma gidiyordeli miyim neyim
Ben dehşet temizlik uğraşındayım.
Bugün koltukları ve tülleri yıkadım.halılar temiz.camları yeni silmiştim ama yağmur yağdı.tekrar üstten geçerim.mutfak dolaplarını da silip düzlersem tamamdır.annem varken yapayım daha yapamam kolay kolay.
🔅Bu arada Chosy iş yapasım var.gelem mi?çok seriyimdir,taşınma yerleşme tecrübemde var...he bide kilo ne durumda
bu ne enerji ya masallahh, ben bi evi zor supuruyom bi veletle :))
Chosy sen anlattikca tirsiyom ben ya :18: nerden baslicam nasil toplancam, ben omrumde hic tasinmadim ki :2: kimsede yardim etmez oy oy
Afedersiniz siz gerçek misiniz ! Naptın güzelim yaaaa ben rulo pasta üzerinde çalıştım bu kadar janjanlı değil düz rulo pasta onu bile beceremedimdaha dişimiz çıkmadı ama keçelerimiz hazır ee menüde belirlemek lazım benim gibi tez canlı birisi herşeyi halledip sadece dişin çıkmasını bekler bakalım menüyü beğenecek misiniz
1- Eki Görüntüle 828371 Eki Görüntüle 828372
patates püresinden yapılmış minik civcivler yaratıcı ve farklı geldi bana çok şirin bir sürü civciv
2- Eki Görüntüle 828373 Eki Görüntüle 828375 Eki Görüntüle 828376
pratik ve güzel görünümlü bisküvi topları
3- Eki Görüntüle 828378 Eki Görüntüle 828379
buda çiçek görünümlü pogaça çokk yaratıcı
4 - Eki Görüntüle 828384
harika görünümlü rulo pasta
5- minik plastik bardaklarda (cam bardakta olabilir tam düşünmedim) diş buğdayları üzerine bonibon ve ayıcıklı jelibon :)
nasıl menü begenilir mi sizce
Alışıyorsun da onlardan korkmam.emerken deli deli bakışı oluyor ondan tırsarım mesela.yada boşluğa gözü dikilir korkulu bakar.
Hele Bak bir daha örnek;
Bir gece uyanasım geldi.gözümü açtım yanımda Zehra dikilmiş bana bakıyor.karanlık.ne konuşuyor ne ağlıyor.hemen kalktım kucaklayamadım bile nasıl tırsıyorum.sonradan "anne su" dedi ama arkamdan gelmesi bile korkutuyordu .
:)
Allah razı olsun, söylemen yeter. Ama hala açım ben yakıza canım sıkkın ya mesajını okudum çok güldürdün beni Allah da seni güldürsün.
canım benim ya aynı şehirde olsak bi kap yemek pişirir gelirdim yardıma
Benim oğlan emerken bana bakmiyo pek, tek derdi karnını doyurmak sanki. 1 aylık kontrolde dr emerken goz teması başlamıştır dedi, he he dedim. Hala yok. Memeye bakiyo. Ama arada dönüyor sen ne ariyon burda bakışı atıyor. Ya da seslenince korkuyo, ole bakıyor:)) boşluğa bakınca ben de tirsiyom. Kış kış..Anladım,Hoşbuldum .
Tatil uzun sürdü annemle de geri gelince pek vakit olmadı .Babamla kardeşim de cmtesi geliyorlar :)
Âmin canım darısı sizlere olsun.
Benimkiler de bana hiç benzemiyorlar :) sadece büyük kızım benziyor.hele çocukluğumun kopyası .
Küçük kızımı kb ,kv götürünce babasına benzettiler.kafası kardeşime çok benziyor normalde.dediler aynı babasının kafası.yok dedim kardeşime çok benziyor düz değil arkası çıkıntılı gerçi benimkide öyle dedim.kv den cevap"benimkide öyle"...çok güldüm ya küpeli kazan kadar kafası var ve farkında , neyin yarışı?
:))
Alışıyorsun da onlardan korkmam.emerken deli deli bakışı oluyor ondan tırsarım mesela.yada boşluğa gözü dikilir korkulu bakar.
Hele Bak bir daha örnek;
Bir gece uyanasım geldi.gözümü açtım yanımda Zehra dikilmiş bana bakıyor.karanlık.ne konuşuyor ne ağlıyor.hemen kalktım kucaklayamadım bile nasıl tırsıyorum.sonradan "anne su" dedi ama arkamdan gelmesi bile korkutuyordu .
Tarhanan çok kırmızı ya,kulpu da var.
Geçmiş olsun canım.aşıdan sonra benim kızda feci oldu öksürürken ciğerden ciğerden
:))))
Kız sana çok gülüyorum ben.
Üçüne almak bayıyor bir ara,Bende bazen kendime fırsat kolluyorum:)
Ben dehşet temizlik uğraşındayım.
Bugün koltukları ve tülleri yıkadım.halılar temiz.camları yeni silmiştim ama yağmur yağdı.tekrar üstten geçerim.mutfak dolaplarını da silip düzlersem tamamdır.annem varken yapayım daha yapamam kolay kolay.
🔅Bu arada Chosy iş yapasım var.gelem mi?çok seriyimdir,taşınma yerleşme tecrübemde var...he bide kilo ne durumda
Seni rahatlatmak isterdim ama o kadar hayalci değilim. Gerçi atılacak çok esyam olduğuna karar verdim. Benim gibi lüzumsuz eşyan yoksa tamam:)bu ne enerji ya masallahh, ben bi evi zor supuruyom bi veletle :))
Chosy sen anlattikca tirsiyom ben ya :18: nerden baslicam nasil toplancam, ben omrumde hic tasinmadim ki :2: kimsede yardim etmez oy oy
Eşinin işi hayırlı olsun canım, daimi olur inşallah..selam kızlar nasılsınz?
ofelyam kızın çook tatlı maşallah,
voltaj nice mutlu yıllara erişin ailece
chosy Allah kolaylık versin taşınmak zor iş hele yerleşmek daha zor,
ben de grip oldum ama şükür atlattım sayılır, ama benim adam burnumu
silmek için kullandığım kağıt mendille ağzını sildi sabah.
benim oğlanın da yanakları kızarıyordu ben de salyadan diye düşünmüştüm ama
sanırım meyveler alerji yaptı. şeftali yediği gün daha çok oluyor.
gerçi meyveyi kv yediriyor ben olmadığım zaman.
evim en son detaylı temizlik olarak bebek doğmadan önceydi. 7 aydır silinmeyi bekleyen
camlarımve temizlenmeyi bekleyen mutfağım ve banyom var.
cumartesi kısmetse temizlikçi gelecek
bu arada eşim de iş buldu çok şükürumarım daimi olur
Afedersiniz siz gerçek misiniz ! Naptın güzelim yaaaa ben rulo pasta üzerinde çalıştım bu kadar janjanlı değil düz rulo pasta onu bile beceremedim
Bizim orda bir laf ederler üşendiğinden altına s. Diye ben tam anlamıyla deyim üzerinde çalışıyorum. Biri temizliğe vurdurur ötekisi yemeğe alemin pasaklısı ben miyim ya!!
Ben de uzun bir aradan sonra yurtdışından küçük de olsa bir proje aldım kısa süre için, evden çalışıcam yani, pek bir sevindiriğim hem oğlumun yanında olcam hem de para kazanıcam ama bir yandan da bizim bambam ilgi manyağı oldu nasıl etcem bilmiyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?