selam kızlar nasılsınz?
ofelyam kızın çook tatlı maşallah,
voltaj nice mutlu yıllara erişin ailece
chosy Allah kolaylık versin taşınmak zor iş hele yerleşmek daha zor,
ben de grip oldum ama şükür atlattım sayılır, ama benim adam burnumu
silmek için kullandığım kağıt mendille ağzını sildi sabah.
benim oğlanın da yanakları kızarıyordu ben de salyadan diye düşünmüştüm ama
sanırım meyveler alerji yaptı. şeftali yediği gün daha çok oluyor.
gerçi meyveyi kv yediriyor ben olmadığım zaman.
evim en son detaylı temizlik olarak bebek doğmadan önceydi. 7 aydır silinmeyi bekleyen
camlarımve temizlenmeyi bekleyen mutfağım ve banyom var.
cumartesi kısmetse temizlikçi gelecek
bu arada eşim de iş buldu çok şükürumarım daimi olur
ye ye yeee hepsini yeeee sana feda olsun süt olsun bebişineHiç güzel değiller bence, hıh..
Ya açım zaten yapılır mi şimdi bu? Bende istiyorum. Civ civ lerin kafasını 1 kerede, vücudunu 1 kerede yemek istiyorum. O rulo pastanın rulosunun ucunu ağzıma alicam, döndüre döndüre yicem..pogca dan da seviyo sevmiyo yapicam. Umarım acik olabilmisimdir. Açım aç:))
ayy bugün hemen deneyeceğiz anneannemizi aradım yapsın diye umartım sever benim kız püskürtmeye alıştı ne versek püskürtüyorycl çoook geçmiş olsun bebişine kolayca atlatsın inşallah..
kızlar bi tarif de benden şimdi denedim oğluş hapur hupur götürdü valla. sebze öğünümüzü atlamak zorunda kaldık oğluşun meme sevdası yüzünden ben de şu tarifi uydurdum:
3 çorba kaşığı bezelye 1 küçük kabak haşladım püre yaptım sonrada yoğurtla karıştırdım süpper oldu..ben de tattım da oğlan iştahla yiyince :))))haa bir de bi çay kaşığı zeytin yağı var.
şekerim ben bunları nette buldum hiç birini yapmadım sadece hayalimde bunları yapmak var işallah diş buğdayında yapabilirim ama bana eserse yorulursam kek çırpar birde basit börek yaparım geçer o kadar güç kuvvet yok keşke olsa valla hepinize yapardım pasta böreklerden paket servis gönderirdimAfedersiniz siz gerçek misiniz ! Naptın güzelim yaaaa ben rulo pasta üzerinde çalıştım bu kadar janjanlı değil düz rulo pasta onu bile beceremedim
Bizim orda bir laf ederler üşendiğinden altına s. Diye ben tam anlamıyla deyim üzerinde çalışıyorum. Biri temizliğe vurdurur ötekisi yemeğe alemin pasaklısı ben miyim ya!!
Ben de uzun bir aradan sonra yurtdışından küçük de olsa bir proje aldım kısa süre için, evden çalışıcam yani, pek bir sevindiriğim hem oğlumun yanında olcam hem de para kazanıcam ama bir yandan da bizim bambam ilgi manyağı oldu nasıl etcem bilmiyorum..
Kız şu minik civcivler bütün patatesten i püredenmi yapılışını anlat hele ben bi denemek istiyorum çok hoşuma gitti ...
Allah razı olsun, söylemen yeter. Ama hala açım ben ya
Eşinin işi hayırlı olsun canım, daimi olur inşallah..
Yerleştikten bende çok tirsiyom ama voltaj gelcek, sırtım yere gelmez:)
Hayırlı olsun, devamı gelir inşallah. Ne projesiymiş bu?
ayy voltaj sende ki enerjiden bana da lazım işe git gel kızı yıka pakla etrafı üstten toparlıyorum pilim bitiyor maşallah sana annen de çoçuklara baksa bile iyi dayanıyorsun valla maşallah enerjine seninBen dehşet temizlik uğraşındayım.
Bugün koltukları ve tülleri yıkadım.halılar temiz.camları yeni silmiştim ama yağmur yağdı.tekrar üstten geçerim.mutfak dolaplarını da silip düzlersem tamamdır.annem varken yapayım daha yapamam kolay kolay.
🔅Bu arada Chosy iş yapasım var.gelem mi?çok seriyimdir,taşınma yerleşme tecrübemde var...he bide kilo ne durumda
selam kızlar nasılsınz?
evim en son detaylı temizlik olarak bebek doğmadan önceydi. 7 aydır silinmeyi bekleyen
hayırlısı olsun çok sevindim eşinin iş bulmasına hayırlısı olsun daim olsun işallah sizde refaha kavuşun
bayramda kv ye giderken kızıma yedirmek için yanımda kendi yaptığım kıpkırmızı tarhanamı götürsem benim kv fesatlığından ölürmüki ?:18: :26::26::26::26:
ooooo bana göre değil o iş o zaman
hergün ev süpürmek
kolay gele chosy can
aynen benimde ayaklarım büyüdü ayakkabılar olmuyo,
gezmelik şıkır şıkır topkllularım öylece dolabı bekliyo, vermeye de kıyamıyorum hepsi daha çok yeni,
kimisini daha hiç giymedimbile
bizim de oturduğumuz ev satıldı 2 gün önce, kayınvalidenin adındaydı,
bende kiraya çıkıcam, etrafta hiç kiralık yok ne yapıcam bilmiyorum
annemin binasında daha geçen hafta verilmiş bi tane kiraya, çok üzüldüm yaa,
ev bulmak bi sıkıntı, toplanıp yerleşmek ayrı sıkıntı, Allah kolaylık versin sana da bana da
çok geçmiş olsun canımsaolasın canım dikkat ettiğimi düşünüyodum ama yinede kapıyo biyerden işte
daha dişimiz çıkmadı ama keçelerimiz hazır ee menüde belirlemek lazım benim gibi tez canlı birisi herşeyi halledip sadece dişin çıkmasını bekler bakalım menüyü beğenecek misiniz
1- Eki Görüntüle 828371 Eki Görüntüle 828372
patates püresinden yapılmış minik civcivler yaratıcı ve farklı geldi bana çok şirin bir sürü civciv
2- Eki Görüntüle 828373 Eki Görüntüle 828375 Eki Görüntüle 828376
pratik ve güzel görünümlü bisküvi topları
3- Eki Görüntüle 828378 Eki Görüntüle 828379
buda çiçek görünümlü pogaça çokk yaratıcı
4 - Eki Görüntüle 828384
harika görünümlü rulo pasta
5- minik plastik bardaklarda (cam bardakta olabilir tam düşünmedim) diş buğdayları üzerine bonibon ve ayıcıklı jelibon :)
nasıl menü begenilir mi sizce
selam kızlar nasılsınz?
hıh, hiç güzel değil bir kere.ben buradan kopya çekmeyeceğim kesinlikle
bu hafta sonu o keçeleri yapmalıyım mutlaka. 10-15 tane yeter zaten. kolay yaparım dimi
.
oyyyyy yine herkes burada toplanmış mı ne :))
hepinizi çok özledim kocaman kocaman öpüyorum;ilk fırsatta girip okuyacağım neler yapıyorsunuz bakalım
voltaj ellerine sağlık ne iyi yapmışsın bu konuyu açmakla öpüldün nanaktan
kızlar şu sağlık ocağının verdiği vegaferon kan damlasını ne zaman veriryosunuz yemeklerinden hemen sonramı, elifin yüzü bembeyaz babasıda ver bugün damlayı falan dedi verme tarftarı değilim ama dr.da faydası daha çok vermen lazım deyince vereyim bakalım.
benim kız bu demir ilacını püskürtmeyi öğrendi 2 gündür her yeri batırıyor tadını beğenmiyor bunu nasıl içirebilirim meyve suyuyla içirenler vardı ne kadar meyve suyuyla veriliyor hangi meyve suları ve kendimiz sıkıyoruz değil mi bana biri yardımcı olsun lütfen
Canım benim kız da tadından nefret ediyor ben meyve püresini yediriyorum bitti dimi aynı kaşıkla şurubu ağzına tıkıyorum püskürtmeden biberonla su veriyorum yutuyor gidiyor :))
ycl çoook geçmiş olsun bebişine kolayca atlatsın inşallah..
kızlar bi tarif de benden şimdi denedim oğluş hapur hupur götürdü valla. sebze öğünümüzü atlamak zorunda kaldık oğluşun meme sevdası yüzünden ben de şu tarifi uydurdum:
3 çorba kaşığı bezelye 1 küçük kabak haşladım püre yaptım sonrada yoğurtla karıştırdım süpper oldu..ben de tattım da oğlan iştahla yiyince :))))haa bir de bi çay kaşığı zeytin yağı var.
ense kısmı açık kalıyordu orayı öne göre uzun ördüm sende istersen öyle yap
Yok kız nerde,
Annem varya çocuklarla ilgileniyor ben yapıyorum yoksa hakikaten onlarla çokk zor
Allah yardımcın olsun seninde...
esyam cok yok da o problem oldu dunden beri dusunuyorum dusunuyorum nasil olcak cikamiyorum isin icinden...Seni rahatlatmak isterdim ama o kadar hayalcoi değilim. Gerçi atılacak çok esyam olduğuna karar verdim. Benim gibi lüzumsuz eşyan yoksa tamam:)
oyyyyy yine herkes burada toplanmış mı ne :))
hepinizi çok özledim kocaman kocaman öpüyorum;ilk fırsatta girip okuyacağım neler yapıyorsunuz bakalım
voltaj ellerine sağlık ne iyi yapmışsın bu konuyu açmakla öpüldün nanaktan
Okuyorumda baya demir ilaci verenler var aranizda, ne icin veriyorsunuz yani test filan mi yaptirip veriyorsunuz nasil anliyosunuz ihtiyaci oldugunu? ek gidaya gecincede mi vermeye devam ediyorsunuz? sadece mama kullaninca mi yoksa emzirenlerde mi veriyor?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?