Büyüdüm Büyüdüm Bende Anne Oldum

canım hayırlı olsun daim olsun inşallah:)

ye ye yeee hepsini yeeee sana feda olsun süt olsun bebişine

ayy bugün hemen deneyeceğiz anneannemizi aradım yapsın diye umartım sever benim kız püskürtmeye alıştı ne versek püskürtüyor
çok fena bir durum
şekerim ben bunları nette buldum hiç birini yapmadım sadece hayalimde bunları yapmak var işallah diş buğdayında yapabilirim ama bana eserse yorulursam kek çırpar birde basit börek yaparım geçer o kadar güç kuvvet yok keşke olsa valla hepinize yapardım pasta böreklerden paket servis gönderirdim

Kız şu minik civcivler bütün patatesten i püredenmi yapılışını anlat hele ben bi denemek istiyorum çok hoşuma gitti ...

püreden saınırım ben yapmadım canım nette buldum patatesi ez haşla tuz falan koy yani bildiğin püre olacaksonra iki ayrı yuvarlak yapacaksın biri daha büyük olsun o alt kısmı olsun havuçla gagası olur küçük zeytin parçalarıyla gözleri olur bu kadar yap da senin elinden yıyelim :))

Saol canım, ing.de okuyan genelde Türk öğrencilerine ödev ve tezlerini yapıyorum ingilizce. Bir de çeviri yapıyorum, arada özel ders :) Allah ne verdiyse ortaya bir karışık misali :))

Son düzenleme:
ayy voltaj sende ki enerjiden bana da lazım işe git gel kızı yıka pakla etrafı üstten toparlıyorum pilim bitiyor maşallah sana annen de çoçuklara baksa bile iyi dayanıyorsun valla maşallah enerjine senin

bayramda kv ye giderken kızıma yedirmek için yanımda kendi yaptığım kıpkırmızı tarhanamı götürsem benim kv fesatlığından ölürmüki ? :18::26::26::26::26:

fırsatı kaçırma, hayali bile güzel...

önceden belli değil miydi evin satılacağı, keşke annene yakın olanı kaçırmasaydın

saolasın canım dikkat ettiğimi düşünüyodum ama yinede kapıyo biyerden işte
çok geçmiş olsun canım

hıh, hiç güzel değil bir kere. ben buradan kopya çekmeyeceğim kesinlikle
bu hafta sonu o keçeleri yapmalıyım mutlaka. 10-15 tane yeter zaten. kolay yaparım dimi

mendile çok güldüm ya, son zamanlarda seni okadra üzdü, bunu hak etmiş say.
iş konusunada çok sevindim canım. inşallah iyi bir iştir, oda memnun kalır.

voltaj bende bazen senin enerjine imreniyorum. 3 çocukla ev işinide ihmal etmiyorsun.
ben bir tane ile şaşırmış durumdayım.

hıh, hiç güzel değil bir kere. ben buradan kopya çekmeyeceğim kesinlikle
bu hafta sonu o keçeleri yapmalıyım mutlaka. 10-15 tane yeter zaten. kolay yaparım dimi

.

haftasonu al 2 saatte en fazla bitirirsin keçeleri menüyü çalmanız için paylaştım zaten kolay pratik tariflere benziyor işallah zorlanmadan yaparız ama önceden deneme yapmak lazım deneyimleri paylaşırım sizle

oyyyyy yine herkes burada toplanmış mı ne :))

hepinizi çok özledim kocaman kocaman öpüyorum;ilk fırsatta girip okuyacağım neler yapıyorsunuz bakalım
voltaj ellerine sağlık ne iyi yapmışsın bu konuyu açmakla öpüldün nanaktan

kızlar şu sağlık ocağının verdiği vegaferon kan damlasını ne zaman veriryosunuz yemeklerinden hemen sonramı, elifin yüzü bembeyaz babasıda ver bugün damlayı falan dedi verme tarftarı değilim ama dr.da faydası daha çok vermen lazım deyince vereyim bakalım.

hoşgeldin canım sevindim:)

Canım betüşünde yüzü bembeyaz ben hamileyken de kansızdım ana kız ruh gibiyiz betüle doktor ferro sanol şurubu verdi zorla içiriyorum çünkü kokusu falan berbat..ama yine de veriyorum günaşırı veriyorum.sen de günaşırı da olsa ver.ha birde benim kız zayıf kan damlası iştah da açarmış öyle demişti doktoru..

benim kız bu demir ilacını püskürtmeyi öğrendi 2 gündür her yeri batırıyor tadını beğenmiyor bunu nasıl içirebilirim meyve suyuyla içirenler vardı ne kadar meyve suyuyla veriliyor hangi meyve suları ve kendimiz sıkıyoruz değil mi bana biri yardımcı olsun lütfen

Canım benim kız da tadından nefret ediyor ben meyve püresini yediriyorum bitti dimi aynı kaşıkla şurubu ağzına tıkıyorum püskürtmeden biberonla su veriyorum yutuyor gidiyor :))

Canım benim kız da tadından nefret ediyor ben meyve püresini yediriyorum bitti dimi aynı kaşıkla şurubu ağzına tıkıyorum püskürtmeden biberonla su veriyorum yutuyor gidiyor :))

bende deneyeyim umarım püskürtmez benimki renginden bile tanıyor sanırım ilacı görünce kaşık ağzına girince püüüü yapıp püskürtüyor umarım işe yarar

Okuyorumda baya demir ilaci verenler var aranizda, ne icin veriyorsunuz yani test filan mi yaptirip veriyorsunuz nasil anliyosunuz ihtiyaci oldugunu? ek gidaya gecincede mi vermeye devam ediyorsunuz? sadece mama kullaninca mi yoksa emzirenlerde mi veriyor?

tarifini dendik sebze yemeyen püskürten kızım afiyetle bir kase yemiş çok teşekkür ederim harika bir tarif benim kız yoğurda bayılır yoğurdun içine ne koysak yiyor ben yiyecekleri çok karıştırmak istemiyordum ama yemesi için böyle karıştıracağım tariflerin devamını beklerizz :)

Yok kız nerde,
Annem varya çocuklarla ilgileniyor ben yapıyorum yoksa hakikaten onlarla çokk zor

Allah yardımcın olsun seninde...

Amin insallah...

Seni rahatlatmak isterdim ama o kadar hayalcoi değilim. Gerçi atılacak çok esyam olduğuna karar verdim. Benim gibi lüzumsuz eşyan yoksa tamam:)
esyam cok yok da o problem oldu dunden beri dusunuyorum dusunuyorum nasil olcak cikamiyorum isin icinden...

nakliyat sirkerti bizim esya az diye baska birilerinin esyalariyla birlestirip goturcekmis bizimkileri, esyalarimizi teslim etme sureleri
3-11 gun arasi olcakmis

ee ben bu cocukla bilmem kac gun sefil gibi hali ustunde mi yasicam?

bide istedikleri para 2.600$, parayla rezil ediyolar insani resmen

gozunu sevdigim memleketim tut bi hamal tasisin ya...

hosgeldin canim...

Son düzenleme:

Canım biz zaten ek gıdaya geçince başladık.yaklaşık 5 aylıkken.emzirme veya mamaya göre farketmiyor sağlık bakanlığının rutin bir uygulaması olduğunu söylediler sağlık ocağında.test yaptırmadım.doktorum bana yüzü bembeyaz ver dedi ve iştahını da açacağını söyledi.ben de ihtiyacı olduğunu düşünerek veriyorum...

merhaba arkadaşlar, nasılsınız?

ben 10 gündür ailemin yanındayım ama değişen hiçbişey olmadı.
bu gece eşim bizi almaya geliyor
yarın da eşimin memleketine gidicez 10 gün izin vermişler
annemlere çok alıştık eve gidince çok zor gelicek
ek gıdaya geçtik oğlumun bütün düzeni altüst oldu
kabızlık sorunu başladı, 1 aydır nerdeyse arka arkaya hiç tuvaletini yapmadı
hep 4,5 gün geçiyor öyle yapıyor hatta 7 gün yapmadığı oldu
dün gece neredeyse acile gidiyorduk bu yüzden yavrum çok sıkıntı çekiyor yaparken
kayısı püresi yapıyorum gün kurusundan, zeytinyağ içiriyorum poposunu da uyarıyorum
yine yapamıyor. inek sütünden yoğurt yaptım dikkat ettim de yoğurt verdikten sonra hemen kusuyor
kulağının arkasında bişeyler çıktı alerji gibi oldu 2 gün yoğurt verdim bıraktım
bugün keçi sütünden mayaladım bakalım onu yiyecek mi?
bir de ben hiç su içiremiyorum suyu verdiğim zaman (suluk kaşık hiç farketmiyor) boğulacak gibi oluyor.
eşimle aramızı düzeltemeden kvlere gidiyoruz offf hiç gitmek istemiyorum
izin olmasaydı onlar gelicekti. hiç değilse benim evim evim kirlenmicek diyorum kendimi avutuyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…