Büyüdüm Büyüdüm Bende Anne Oldum

Pek bi araştırdık her dr illa verin dedi, test yaptırmadık ama zaten 4. Aya kadar anca demir stokları dayanıyomuş yiyeceklerden demir alıyomuş bebek ama yiyecekelrdeki demir de çok çabuk bozuluyomuş ve demir zeka gelişimine özellikle çok katkı sağlıyormuş, anne hamilelikte demir eksikliği yaşamışsa özellikle öneriyorlarmış. Alternatif olarak verilecek pekmez kesinlikle yeterli değilmiş. Ben iki farklı dr.la görüştüm bunları anlattılar ve ferro da karar kıldık yine de hergün değlde gün aşırı veriyorum. Bir de ben aç karna verilecek diğer yiyeceklerle karıştırılmıcak diye biliyodum ama ben mi yanılıyorum?

Paket servis dedin kalbimi kazandın; yaz adresi veriyorum :)) artık istediğin kadar hamarat olabilirsin, yeter ki bizi de gör zapzup:))

afiyet olsun bebisine..denedikce yazarim ben de pek karistirmiyorum aslinda damak tadi acisindan ama öğün atlayinca iyi bisey cikti sonucta:)

kizlar demiri ben ferrum kullaniyorum hic sorun yasamiyorum agzini acip beklio benimki.parabeni sordum dra bitkisel oldugunu ve sorun olmadigini soledi drmiz.test yapmadi gozunun beyazi ve dudak renginden karar verdi kan alip eziyete gerek yok kansizligi asikar dedi

Selam kizlar herkeze iyi hafta sonu...kizim sabah uyandi sol gozu yapis yapisti birde gozunun ustu kizarmis...birkac saat sonra gecti suanda yine uyuyor uyaninca yine kizardiysa hadtaneye goturcem...benim tahminim gozu iltihap kapti..2gun once bayram alisverisi diye cikmistim hava ruzgarliydi ondan oldu galiba

çok geçmiş olsun canım inşallah iltihap değildir.

canım demir ilacını açken mi veriyosun

yerleşebildin mi chosy?

ben hala ev bulamadım, netten bakıyoruz ilanlara araya bayram girdi,
annemlerin giriş katı bikaç gün önce boşaldı, gittim baktım ev fena değil oturulabilir
ama malum giriş kat olduğu için camlarda demir parmaklıklar var, en nefret ettiğim şey hapishane gibi,
evin nette de ilanını gördüm, evi gidip görmemiş olsam, netteki fotolardan tereddütsüz gidip tutarsın
ışıl ışıl gel beni tut diyo

bayramdan sonra en acilinden taşınma işleri başlıycak,
bizim adam telaş yapma hallolur diyo,
ben yaparsam her işi , elbet hallolur
Ycl geçmiş olsun çok, inşallah çabuk atlatır..

Lena bende oğlana bakıyorum hep, kendim zayiflicam ya(!) O zaman alicam:))

bende hangi markete girsem önce bezlere bakıyorum lena, ardından ıslak mendil
yalnız değilsin

annam ablam ben iddiaya girdik zayıflamak için bakalım sonucu görücez, hiçbir icraat yok ama şu anda hiçbirimizde

önceden belli değil miydi evin satılacağı, keşke annene yakın olanı kaçırmasaydın

yok canım belli değildi pat diye karar verdiler paraya sıkıştı kayınbaba, ödemeleri varmış

perşembe gece 12 de eşimi aradılar, cuma ve cumartesi eve bakmaya gelenler oldu, pazartesi de sattılar
bizde zonkkkk diye ortada kaldık,

HAyırlı bayramlar cemaati müslim :))

Ben var ya ben çok fena grip oldum, kemiklerim kaslarım oralarım buralarım ağrıyor

Saol canım, çok illet bişey ya, inşallah oğluma da geçmez

Cok gecmis olsun cnm...ogluna bisey olmaz insallah...bende 2 hafta once berbattim allahtan gecmedi kizima..doktora gittigimde sordum gecermi diye..sakin hastayim diye bebege ellememezlik yapma dedi kendisini terkedilmis hissedip bagisikligi duser hastalanir dedi...bol bol saril oyna ama opme ve her firsatta el yika ozellikle oksurunce veya burnunu silince demisti...bende aynen uyguladim bisey olmadi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…