Okuyorumda baya demir ilaci verenler var aranizda, ne icin veriyorsunuz yani test filan mi yaptirip veriyorsunuz nasil anliyosunuz ihtiyaci oldugunu? ek gidaya gecincede mi vermeye devam ediyorsunuz? sadece mama kullaninca mi yoksa emzirenlerde mi veriyor?
şekerim ben bunları nette buldum hiç birini yapmadım sadece hayalimde bunları yapmak var işallah diş buğdayında yapabilirim ama bana eserse yorulursam kek çırpar birde basit börek yaparım geçer o kadar güç kuvvet yok keşke olsa valla hepinize yapardım pasta böreklerden paket servis gönderirdim
:))
tarifini dendik sebze yemeyen püskürten kızım afiyetle bir kase yemiş çok teşekkür ederim harika bir tarif benim kız yoğurda bayılır yoğurdun içine ne koysak yiyor ben yiyecekleri çok karıştırmak istemiyordum ama yemesi için böyle karıştıracağım tariflerin devamını beklerizz :)
Selam kizlar herkeze iyi hafta sonu...kizim sabah uyandi sol gozu yapis yapisti birde gozunun ustu kizarmis...birkac saat sonra gecti suanda yine uyuyor uyaninca yine kizardiysa hadtaneye goturcem...benim tahminim gozu iltihap kapti..2gun once bayram alisverisi diye cikmistim hava ruzgarliydi ondan oldu galiba
afiyet olsun bebisine..denedikce yazarim ben de pek karistirmiyorum aslinda damak tadi acisindan ama öğün atlayinca iyi bisey cikti sonucta:)
kizlar demiri ben ferrum kullaniyorum hic sorun yasamiyorum agzini acip beklio benimki.parabeni sordum dra bitkisel oldugunu ve sorun olmadigini soledi drmiz.test yapmadi gozunun beyazi ve dudak renginden karar verdi kan alip eziyete gerek yok kansizligi asikar dedi
evet cnm acken veriliyormus ole veriyorumcanım demir ilacını açken mi veriyosun
çok geçmiş olsun canım inşallah iltihap değildir.
Tatlim cok gecmis olsun cabucak iyileşir inşallah minigin
Ben bayram temizligine giriştim ki sorma. Canım çıktı ve hala bitiremedim.Herkeze gunaydiiin...bayram telasi var galiba kimseler yok ortada:)
Herkeze gunaydiiin...bayram telasi var galiba kimseler yok ortada:)
Aynı şeyleri yasicaz desene. Umarım yardimcin vardır. Benim arkadas sağolsun akşam çok yardim etti. Bu akşamda gelecekmiş. Bakti tabi yetismicek. Allah razı olsun ondan. Şu an esim dışarda, ev işleri ile ilgileniyor, ben oglani uyutuyorun. Yarın tasiniyoruz, mutfak duruyor, ayakkabılar duruyor, yorganlar duruyor.. bu gece uyku yok sanırım. Bide eşime cemkiriyorum. Tutturdu bayramdan once diye. Sonra olsa ne olurdu sanki ya
)
Ycl geçmiş olsun çok, inşallah çabuk atlatır..
Lena bende oğlana bakıyorum hep, kendim zayiflicam ya(!) O zaman alicam:))
önceden belli değil miydi evin satılacağı, keşke annene yakın olanı kaçırmasaydın
HAyırlı bayramlar cemaati müslim :))
Ben var ya ben çok fena grip oldum, kemiklerim kaslarım oralarım buralarım ağrıyor
hayırlı bayramlar canım.çook geçmiş olsun hemen atlatırsın inşallah
Saol canım, çok illet bişey ya, inşallah oğluma da geçmez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?