Büyüdüm Büyüdüm Bende Anne Oldum

Burnu akmaya başladı bile ne yaparsam yapayım üzerime atlıyor saçlarımı çekip yüzümü yalıyor, istesemde uzak duramadım ama yinede dediklerini aynen uygulayacağım saol canım

Herkese iyi bayramlar
Daha yeni nete kavuştum. Eve hala bağlanmadı gerçi..
Cuma taşındık, pazartesi memlekete gittik, dun geldik..

Gulumier yerleştim sayılır ama hala halıları sermedim. 4 makine camasir yikadim, ama hala 14 makine vardır. Yıkamak degil utulemek korkutuyor. Bide storlar takilmadi. Çocuk odasını ardiye gibi kullandım. Acmadigim acelesi olmayan kolileri attım oraya. Kitaplığı esim yerlestirdi. Sahaf gibi oldu; darmadağınık:))şimdilik böyle..

hadi hayırlı olsun canım yeni eviniz Allah bundan sonra kendi evinize taşınmayı nasip etsin inşallah.

hayırlı sabahlar kızlar

kızım emeklemeye başladı darısı diğer bebişlere olsuın :)
çok komik halleri var bayaramın 2.günü odasına bıraktım mutfakta işim vardı gelicektim hemen ben gelene kadar banyado babası traş olurken onun yanına emeklemiş babasının ayaklarının dibine kadar babası tırstı görünce:)

Masallah elife:) her halleri ayri guzel..nekadar sukretsek yaz

Allah kolaylik versin chosy bebekle cok zor...

2 günde iyi baya iş halletmişsin bebişle maşallah, geriside olur yavaş yavaş

hadi darısı başıma inşallah,

dün eşim gitti 1-2 eve baktı video çekmiş, 1 tanesi çok hoşuma gitti ama
kirası düşündüğümüzden fazla
anneme uzak minibuse binmek lazım,
eşimin işine de uzak,

ama ev sıfır ciks istediğim gibi

oyyyy maşallah

Geçmiş bayramınızı Rabbim mübarek kılsın.

Çook yoğun bir Bayram geçirdik biz.annemler bendeydi kardeşim ve babam da geldi.kurbanlar kesildi ,etler halloldu derken bayağı yoruldum.sabah 4 e kadar sürdü bazen.tabii annemle yapınca sohbetle yayılıyor olaylar saatler geçiyor :)) hafta sonu karşimi yolladık ya el oldu gitti.alışmışız şaka şuka

Kızım anneme çok alıştı odadan çıkarken bile arkasından ağlıyor :)) Bayram gezmesinde annem eşimle bizim arabayla gitti , biz babamın arabada.annem inince dedi hemen "kızım kucağımda yoktu elimi nereye koyacağımı bilemedim"

Bu arada sefam olsun
Annemlerin evi topluyor ablam ve teyzem.burda bir ev tuttuk , annem de babam da çalışacak burda.ordaki kendi evlerini kiraya verecekler şimdilik.ileride satıp burdan alacaklar inşallah.gerçi kardeşim o zamana okul bitirir.bir ev yapsın yani.inş.müh. Olupta kirada oturan şapşiklerden olmamalı :))

Geçmiş bayramınız mübarek olsun kızlar. Giremedim ne zamandır.
Berbat bir bayramdı bizim için
Kızım hastalandı, ağzının içinde pamukçuklar çıktı bir sürü. Boğazada inmiş mikrop seside kısıldı. Hala tam düzelmiş değil. Ağlayamıyor bile. ses çıkmıyor
Siz nasılsınız. Hastalara geçmiş olsun. Taşınanlara Allah kolaylık versin.
Gulimer evin annene yakın olması güzel ama sevmediğin bir evde oturmak zor. Senelerdir duvarlar üstüme geliyor resmen sevemedim bir türlü evi. Eğer çalışmayacaksan içine sinen yeri tercih et kesinlikle.

Hoş geldin Dertsiz
Sen nasılsın, geçtin mi evine?

Voltaj, annen,n evi sana yakın mı? Rana nın şansı buda anneannesi büyütecek küçük torununu desene.
Seninde yükün hafiflemiş olur biraz.

Son düzenleme:
Hoş geldin Dertsiz
Sen nasılsın, geçtin mi evine?

Voltaj, annen,n evi sana yakın mı? Rana nın şansı buda anneannesi büyütecek küçük torununu desene.
hoşbulduk iyiyim canım sen nasılsın? çok şükür dün akşam geldik eve.

hoşbulduk iyiyim canım sen nasılsın? çok şükür dün akşam geldik eve.

Kızım hasta biraz. Ağzının içinde ve çene kısmında kızarıklıklar oldu. Pamukçukmuş. Birşeyde yiyemiyor tabi.
Hafiflemeye başladı çok şükür ama kızımda mahvoldu kaç gündür.
Nasıl geçti gezmelerin:)
eşinle nasılsınız?

çok geçmiş olsun, yavrum benim yaaa kıyamam.
sağolasın, zaten evlendiğimden beri 3 yıldır istemediğiim bi evde oturuyorum,
her fırsatte kendimi dışarı atıyodum, sevemedim bi türlü,
evden çalıştığım için, ev benim için daha önem arzediyor, inşallah gönlüme göre bi ev bulurum

Merhaba arkadaşlar, nasılsınız? bebişleriniz nasıl?
sağol dertsizim sen nasılsın?
hala öksürüyorum ben, ayşe hatun da öksürmeye başladı ve 3 gündür çığlık çığlığa,
yarın yada perşembe dr a götürücem

sağolasın seninde bayramın mübarek ola,

ohhhh sefan olsun, maşallah canım, Rabbim sevdiklerimizden ayırmasın bizleri

hayırlı sabahlar güzeller :)

evet yaaa bakıyorum bakıyorum in cin top oynuyor

Kizlar nerdesiniz yaa kimseler yok kacgundur..

hayırlı öğlenler

bayram boyu bende girip girip bakıyodum kimsecikler yoktu,
tatil bitti çıkın çıkın gelin kızlar

Adam beni kandırdı, bir sene oturup bir ev alır çıkarız kira vermeyelim dedi. 6 sene oldu çıkamadık.
Bir insan evini hiç mi sevmez, sevmiyorum. Eve birşey alasım, bir yeri düzeltesim gelmiyor.
Boş odam var. Kızıma oda yapmak için tadilat yapmak gerekiyor ama taşınırız umudu ile masraf yapmak istemiyorum.
Banyonun yenilenmesi lazım, parkelerin değişmesi lazım. Eve biri gelecek olsa utanıyorum.
Yinede oraya masraf yapmaya elim gitmiyor.
Du bakalım ne olacak

Ayşe yede çok geçmiş olsun. Bekletme doktora götürmek için

Yakın araba ile 10 dk yok.
bizde iken şöyle oluyor;Annem daha çok bulaşık ve yemek kısmında mutfak tamamen ona ait ortalığı toparlıyor birde çamaşırları ben seçip atıyorum makinaya asarsam asıyorum gerisini hallediyor . Ev süpürüp silme toz alma çocukların üstlerini değişme oynama sevme bana kalıyor :))
Ben hemen süpürüp silip toz alıyorum sonra kuzularımı topluyorum yatağıma .zaten abisi ve ablası oynatmak için can atıyor yeni yeni kelime çıkarıyor kendince "babba bubbu ennee nenni püüüü miiii" birde hulahopu var ablasının .abisi ve ablası karşılıklı tutuyor bu pıtırcığı ortaya sokuyorlar.çevirdikçe rana gülüyor e tabi bizde :)) hele birde çömelip kalkıyorlar karşısında Mısır patlağı gibi onlar cee dedikçe pıtırcık çıldırıyor heyecandan :))
Annem burda olunca hafta sonları ve akşam görüşürüz.yeter oda.çocuklar bana aşırı düşkün ki kolay kolay hafiflemez yük.ama yine de burda olmalarını hissetmek bile yetecek.
Âmin inşallah.rabbim ayrı yaşayanlara yardım etsin.10 yıldır içim çürüdü gurbette.

Kızlar bu arada,
Benim hep diyorum ya 10. Evim diye.her türlü evde oturdum.çok uzak çok yüksek vs vs. Bir evim vardı Ankara'da o ev hiç içime sinmezdi.büyük kızıma hamileydim tuvaletinden bir tiksindim ama ne biçim aklıma geldikçe hala içim tuhaf .ev süper lükstü yanlış anlaşılmasın.4ay oturdum bir defa girmedim o tuvalete.eşim haftada bir yıkadı gelen girmek isterse girdi.olmayınca olmuyor işte.allah gönlünüze göre bir ev versin.darısı da bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…