Cok gecmis olsun cnm...ogluna bisey olmaz insallah...bende 2 hafta once berbattim allahtan gecmedi kizima..doktora gittigimde sordum gecermi diye..sakin hastayim diye bebege ellememezlik yapma dedi kendisini terkedilmis hissedip bagisikligi duser hastalanir dedi...bol bol saril oyna ama opme ve her firsatta el yika ozellikle oksurunce veya burnunu silince demisti...bende aynen uyguladim bisey olmadi
Herkese iyi bayramlar
Daha yeni nete kavuştum. Eve hala bağlanmadı gerçi..
Cuma taşındık, pazartesi memlekete gittik, dun geldik..
Gulumier yerleştim sayılır ama hala halıları sermedim. 4 makine camasir yikadim, ama hala 14 makine vardır. Yıkamak degil utulemek korkutuyor. Bide storlar takilmadi. Çocuk odasını ardiye gibi kullandım. Acmadigim acelesi olmayan kolileri attım oraya. Kitaplığı esim yerlestirdi. Sahaf gibi oldu; darmadağınık:))şimdilik böyle..
hayırlı sabahlar kızlar
kızım emeklemeye başladı darısı diğer bebişlere olsuın :)
çok komik halleri var bayaramın 2.günü odasına bıraktım mutfakta işim vardı gelicektim hemen ben gelene kadar banyado babası traş olurken onun yanına emeklemiş babasının ayaklarının dibine kadar babası tırstı görünce:)
Masallah elife:) her halleri ayri guzel..nekadar sukretsek yaz
Herkese iyi bayramlar
Gulumier yerleştim sayılır ama hala halıları sermedim. 4 makine camasir yikadim, ama hala 14 makine vardır. Yıkamak degil utulemek korkutuyor. Bide storlar takilmadi. Çocuk odasını ardiye gibi kullandım. Acmadigim acelesi olmayan kolileri attım oraya. Kitaplığı esim yerlestirdi. Sahaf gibi oldu; darmadağınık:))şimdilik böyle..
Herkese iyi bayramlar
hayırlı sabahlar kızlar
kızım emeklemeye başladı darısı diğer bebişlere olsuın :)
çok komik halleri var bayaramın 2.günü odasına bıraktım mutfakta işim vardı gelicektim hemen ben gelene kadar banyado babası traş olurken onun yanına emeklemiş babasının ayaklarının dibine kadar babası tırstı görünce:)
Kizlar nerdesiniz yaa kimseler yok kacgundur..
hoşbulduk iyiyim canım sen nasılsın? çok şükür dün akşam geldik eve.Hoş geldin Dertsiz
Sen nasılsın, geçtin mi evine?
Voltaj, annen,n evi sana yakın mı? Rana nın şansı buda anneannesi büyütecek küçük torununu desene.
Seninde yükün hafiflemiş olur biraz.
hoşbulduk iyiyim canım sen nasılsın? çok şükür dün akşam geldik eve.
Geçmiş bayramınız mübarek olsun kızlar. Giremedim ne zamandır.
Berbat bir bayramdı bizim için
Kızım hastalandı, ağzının içinde pamukçuklar çıktı bir sürü. Boğazada inmiş mikrop seside kısıldı. Hala tam düzelmiş değil. Ağlayamıyor bile. ses çıkmıyor
Siz nasılsınız. Hastalara geçmiş olsun. Taşınanlara Allah kolaylık versin.
Gulimer evin annene yakın olması güzel ama sevmediğin bir evde oturmak zor. Senelerdir duvarlar üstüme geliyor resmen sevemedim bir türlü evi. Eğer çalışmayacaksan içine sinen yeri tercih et kesinlikle.
sağol dertsizim sen nasılsın?Merhaba arkadaşlar, nasılsınız? bebişleriniz nasıl?
Geçmiş bayramınızı Rabbim mübarek kılsın.
Çook yoğun bir Bayram geçirdik biz.annemler bendeydi kardeşim ve babam da geldi.kurbanlar kesildi ,etler halloldu derken bayağı yoruldum.sabah 4 e kadar sürdü bazen.tabii annemle yapınca sohbetle yayılıyor olaylar saatler geçiyor :)) hafta sonu karşimi yolladık ya el oldu gitti.alışmışız şaka şuka
Kızım anneme çok alıştı odadan çıkarken bile arkasından ağlıyor :)) Bayram gezmesinde annem eşimle bizim arabayla gitti , biz babamın arabada.annem inince dedi hemen "kızım kucağımda yoktu elimi nereye koyacağımı bilemedim"
Bu arada sefam olsun
Annemlerin evi topluyor ablam ve teyzem.burda bir ev tuttuk , annem de babam da çalışacak burda.ordaki kendi evlerini kiraya verecekler şimdilik.ileride satıp burdan alacaklar inşallah.gerçi kardeşim o zamana okul bitirir.bir ev yapsın yani.inş.müh. Olupta kirada oturan şapşiklerden olmamalı :))
hayırlı sabahlar güzeller :)
evet yaaa bakıyorum bakıyorum in cin top oynuyor
Kizlar nerdesiniz yaa kimseler yok kacgundur..
çok geçmiş olsun, yavrum benim yaaa kıyamam.
sağolasın, zaten evlendiğimden beri 3 yıldır istemediğiim bi evde oturuyorum,
her fırsatte kendimi dışarı atıyodum, sevemedim bi türlü,
evden çalıştığım için, ev benim için daha önem arzediyor, inşallah gönlüme göre bi ev bulurum
Yakın araba ile 10 dk yok.Voltaj, annen,n evi sana yakın mı? Rana nın şansı buda anneannesi büyütecek küçük torununu desene.
Seninde yükün hafiflemiş olur biraz.
Âmin inşallah.rabbim ayrı yaşayanlara yardım etsin.10 yıldır içim çürüdü gurbette.çok geçmiş olsun, yavrum benim yaaa kıyamam.
sağolasın, zaten evlendiğimden beri 3 yıldır istemediğiim bi evde oturuyorum,
her fırsatte kendimi dışarı atıyodum, sevemedim bi türlü,
evden çalıştığım için, ev benim için daha önem arzediyor, inşallah gönlüme göre bi ev bulurum
sağol dertsizim sen nasılsın?
hala öksürüyorum ben, ayşe hatun da öksürmeye başladı ve 3 gündür çığlık çığlığa,
yarın yada perşembe dr a götürücem
sağolasın seninde bayramın mübarek ola,
ohhhh sefan olsun, maşallah canım, Rabbim sevdiklerimizden ayırmasın bizleri
hayırlı öğlenler
bayram boyu bende girip girip bakıyodum kimsecikler yoktu,
tatil bitti çıkın çıkın gelin kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?