Büyüdüm Büyüdüm Bende Anne Oldum

Kızlar selamlar hepinize affınıza sığınıyorum şüpheli bi durum oldu hep benim hatam
göğüslerim ağrıyor başım ağrıyor ilk gebeliğimde de böyle şeyler olmuştu hamile değilimdir dimi göğüslerim sütten başım da saçımın kirliliğinden ağrıyordur dimi....anam ben bende değilim

Günaydın bacılar,

Lenaaa degilsindir, demi? Yok kiz degilsindir. Günün gectimi? Kaç gün geçti?

Aaumut çok geçmiş olsun, inşallah çabuk atlatırsiniz..

Voltaj o tuvalete girmedin, nereye şey ettin:)) bide ne oldu da tiksindin çok merak ettim:))

Evet kizlar gelelim bana. Hala tam yerleştim sayılmaz. Ama oglanla zor walla. Dun asilarimiz vardı, 6 ay aşıları. Gittiğimizde eren biraz hastaydı şurup verdi yolladı. Sora taşınma, bayram derken dun ancak yaptirabildik. 1 tane olsa hemen susmustu ama 3 asiya dayanamadı tabi. Ateş akşam yoktu ama huysuzluk yaptı biraz. Kucakta uyuyo yatağa bırakınca agliyo, bizde verdik calpol, biraz uyudu. Sabahta iyiydi bakalım, inşallah ole olur..
Netimiz daha bağlanmadı. Yeni site, santral kurulmamış daha, ne zaman olur bilmiyorum. Şu an dersteyim:)
Böle okuldan gelirim artık. Bi ara oğlumun resmini de eklerim, sizden de beklerim, gözlerinizden öperim...

:)))
Bence adet günün yaklaştığından ağrıyordur."süt koruyor" olayı varmışya öyle olmuş diyelim.
Öyledir :))

Geçmiş olsun kıvancım tatlıtuğum a.
Ev tam anlamıyla yerleşti mi bari hem aşılı çocuk hem ev ayakta bayağı ballı görünüyor.aşı bizim 3 bacaktan bir ağızdan aynı gün yapıldı.sonra öksürük oldu.zor oldu ama şükür geçti.değişik ağlama şekilleri öğrendi bu sayede.
Birde tuvalete komşuya çıkmak istedim
Alaturka tuvaletten tiksindim tas vardı kulplu maşrapa bildin demi herşey geldi aklıma . Ben feci takıntılıyım,bildiğin gibi değil😰
Alafranga vardı banyoda ona talim ettim 😶

delilo delilo destane tey tey tey

çok yaşa sen. annem yiğenleirmi tuvalete alıştırırken elinde maşrafa ile gezerdi peşlerinden:)

kv den bombalar....
geçen gün eşim evde yokken kızımı yıkayayım istedim. tam o sırada kv geldi ve o yıkamak istedi. birşey demedim bende.
kızı tam 8 defa şampuanladı. adam kanalizasyona düşse o kadar şampuanlanmaz. bebek bu sanki çamur içinde yuvarlanıyor her gün.
neyse...
dün akşam yine banyo saatimizde geldi. önce banyo lifimizi beğenmedi, büyükmüş. evde koca bir hurç dolusu lif var hiç biri uygun değilmiş. ozaman örüver bir tane dedim geçtim. tutturdu bulaşık süngeri ile yıkayalım diye.
tövbe yarabbim
bir dahakine cifte ister bu kadın.

geçmiş olsun canım inşallah daha iyidir şimdi.

eşimle aynıyız canım değişen bişey yok.
kardeş kardeş yaşamaya alışmışız biz
o kadar çok anlatacak şey var ki aslında
ailemle çok güzel vakit geçirdik ama sonu pek iyi bitmedi
kv ve kb gerdi de gerdi beni
off içim şişti yine aklıma gelince
bayramın 3. günü fırtınada kapı kapı gezdik 6 aylık bebekle
hemde başka bir ilde
oğlum çok huysuzdu uyuyamadıkça kıyameti kopardı
arabada arkada kb, kv ve oğlumla biz oturduk
ortada ben oturuyordum yanımda kb önde kaynım
o halde çocuk emzirdim düşünebiliyor musun
ayıp mayıp kalmadı emzir diye ısrar eden de onlar
emzirme örtüm çantamdaydı çantamda bagajda alın diyorum
şöleeee yan dönüver diyor kv
eşimin akrabalarının oğlumu şapşup öpmeleri
kvnin verdiğim ek gıdalara karışması
benden habersiz ağzına bişeyler tıkıştırması
anlatsam daha çok şey var da en çok sinirlendiklerim bunlar

size de geçmiş olsun canım.
ballı limonlu ıhlamur iç, ayşeye de sadece ıhlamur verebilirsin
doktora gittiniz mi bugün?

voltajım sana imrendim biliyor musun?

bulaşık süngeri mi yuh yani
allahım sen bunların hepsine akıl fikir ver nolur (amin)

maşallah canım hem okul hem çocuk evi yerleştirebilmişsin yine de
biz de aşıyı yaptıramadık henüz bugün gidecektik eşim olmayınca gidemedik
yarın yaptırıcaz artık

sağol canım bugün biraz daha iyi. ağız içi düzeldi de ses hala kısık.

yuh ya, hem küçücük çocuğu soğuk havada dışarı çıkar hemde kp yanında emzirmek zorunda bırak.
boş ver onlar utansın, ayıp onların.
madem araba kalabalık bebek var biri gelmeseymiş baride en azından arkada rahat otursaymışsınız. emzirmen daha kolay olurdu.

bulaşık süngeri mi yuh yani
allahım sen bunların hepsine akıl fikir ver nolur (amin)

evet ya, daha ciltleri çok hassas her gün banyoda yapıyor bir yıkadı 8 defa şampuanladı. ilk defa yıkıyor diye brişey demedim. ne kadar iyisini almaya çalışsakta sonunda kimyasal. o kadar sürülür mü?
ikincide yine geldi. geçen defa çok şampuanladın o kadar dökme dedim.
bir bulaşık süngeri getir dedi. benim gözler pörtledi. yeşil tarafıyla yıkamayız diyor birde. yok cif dökeyim bir telle dedim.
bir dahaki sefere kesin cif ister.

Vallahi bazılarının sabrına hayranım koca, kv, kb konusunda.
O sabrın birazı ben de olsa iyi olurdu.
Ben hemen öfke nöbetine giriyorum, ortalığı kırıp geçiriyorum, o yüzden kimse bir şey diyemiyor.
Sonra kötü insan oluyorum

Dertsiz imrendiğin şey ne ise sende sahip olursun inşallah
Bir gercek var ki;
Ben daha fazlasını hakediyorum 😎

Aaumut dün diyemedim ,cif aklamaz varsa tuz ruhu yoksa porçöz ver direkt sen

En güzeli, keşke en baştan bende öyle yapabilseydim de öyle alışsalardı. Bize karışma hakkı görmeselerdi üzerlerinde. Kimse birşey diyemeseydi.
Benim öyle çok kızma, küsme huyum yoktur. Ama kırıldığım insanlada bir daha iyi olamıyorum. Mecburiyetten konuşuyorum ama hiç unutamıyorum söylenenleri, yapılanları. Ağzıma geleni söylüyorum artık. Onlar istedi bunu.

Bir gercek var ki;

Allah kimseyi anasından babasından ayrı koymasın. Kimse yerlerini dolduramaz.

Hep göstermelik, hep ben kendim yıkadım kimseye bırakmadım ya illa aumut yapamıyor diyecek.
Bir bulaşık süngeri ile yıkamadı torunumu, iyice ovalayacaksın ki temiz pak olsun diyordur kesin. Pasaklı bamyam
Kızımda inadına ben yıkarken gayet keyifli, biri elini atacak olsa kıyamet koparıyor.

bu nasıl bi mantıktır ya :) anneler gününde bir paket bulaşık süngeri al, kendi banyo yapsın onunla. yeşil tarafıyla yapmayacaksın demeyi de unutma :) :)

bu nasıl bi mantıktır ya :) anneler gününde bir paket bulaşık süngeri al, kendi banyo yapsın onunla. yeşil tarafıyla yapmayacaksın demeyi de unutma :) :)

yeşil tarafına porçöz döküp sırtını keselesem gözüne girebilir miyim ki

Bir gercek var ki;

senin mesajını okuyunca bir an annemle aynı şehirde otursak diye iç geçirdim. ama bu imkansız ailelerimizin oturduğu şehirlerde eşim görev yapamıyor. bursa büyükşehir belki ilçesi olabilir o da belki işte...senin adına gerçekten çok seviniyorum her anın tadını çıkar rabbim mutluluğunuza mutluluk katsın inşallah.

kızlar bi mama yaptım oğluş yalana yalana bi hal oldu yazıyorum: 1çay bardağı su, bir yemek kaşığı irmik pişirdim önce bi çay kaşığı da doğal tereyağı koydum.sonra bir küçük armut bir yemek kaşığı da en organiğinden pekmez..misler gibi afiyet olsuun:)))

afiyet olsun paşaya

zapzup nerelerdesin, tatilleri birleştirip kaçtın mı?

Slm kizlar:) aamut cok guldum kvye nerden akillarina gelir bilmem:) benim kv ile kb pazartesi geliyor hacidan ne cbk gecti zaman...kizim iyice hareketlendi sali aksama kucagimdayke masaya atildi ve carpti gozunun alti morardi...dun yerde emeklerke bana gelmek isterke telasla kafayi duvara vurdu...bugun ayaga kalkarke kafasini koltuga carpti ve herseferinde yaninda iken saniyede basariyo...daha dikkatli olmam lazim:) pek yazmaya firsat olmuyor gelecek misafirlere pogca borek tatli yapmakle meskulum dondurucuyu dolduriyimda kv ugrasmassin gelince:) bizden boyle iste

benim kv de daha ne cevherler var. anlatırım onlarıda bir ara.
maşallah bıcırığa, demek hareketlendikçe bizi böyle kazalarda bekliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…