benim kv de daha ne cevherler var. anlatırım onlarıda bir ara.
maşallah bıcırığa, demek hareketlendikçe bizi böyle kazalarda bekliyor.
Bu arada kizlaara cok ama cok alistimkaynimla durmadan kavga icindeyiz esim onun yuzunden durmadan stress halinde ve hepimiz hissedioruz...nisanli kendisi durmadan kizi aldatiyor calismiyor durmadan disarda eve alisveris yapioruz gece hepsini yiyor birde dalga gecer gibi bos icecek kutularini geri dolaba koyuyor..gecenlerde kizima biskuvi almistim eve geldim yemis hepsini kizima icecek cay aliyorum hepsini bitiriyor...bugun gorumcenin kumbarasindaki paralari almis yazik kizlarda bana supriz icin yemege goturmek istemislerdi bi baktilar ici bos 2 gun eve gelmedi ortadan yok oldu sonra cikti geldi..o 2 gunde 4000tl yemis parayi nerden buldu bilmiyoruz...bende sabahtan cikiorum evden kizlar okuldan gelince giriyorum cunki evde tek boxerle geziyor esim cok kiziyor ama laftan anlayan yok...sabah kahvaltiya annemlere gittim bi geldim ev savas alani sonradan gorumcem dedi okuldan geldiginde nisanlisi varmis yastikla bogusmuslar...mutfak darmadagandi sinirden catladim...kv gelsin dicem birdaha kaynim evlenmeden gitmesin bjryere...daha birsuru sey var gecen sut varmi diyor yok diorum sendedemi yok diyor manyak...onceleri cok severdim nisanlanlanali tuhaflasti...gicik oluyorum...ay ne dolmussum ama bunlari esime anlatsam kavga cikacak sonra benim yuzumden dicekler ondan sadece susuyorum...arkadaslari madde kullandigini diyor nekadar dogru Bilmiorum bunu duyan esim cilgina dondu polise goturecekti vazgecti...esim eve geldiginde aglamisti onu hic oyle gormemistim...anlatsam roman olur..kusura bakmayin basinizi sisirdim ama rahatladim
kv ye acıdım vallahi, o kızlarada yazık. öyle bir abi ile birlikte yaşamak zorundalar.
terbiyesiz, güya şaka yapıyor. iyi sabretmişsin bir ay.
bir kaç gün daha idare et onun yüzünden eşinle tartışma. sonra usulünce kv ye anlatırsın.
yazık kadıncağızada Allah kimseyi evlatla sınamasın
Yakın araba ile 10 dk yok.
bizde iken şöyle oluyor;Annem daha çok bulaşık ve yemek kısmındamutfak tamamen ona ait ortalığı toparlıyor birde çamaşırları ben seçip atıyorum makinaya asarsam asıyorum gerisini hallediyor . Ev süpürüp silme toz alma çocukların üstlerini değişme oynama sevme bana kalıyor :))
Ben hemen süpürüp silip toz alıyorum sonra kuzularımı topluyorum yatağıma .zaten abisi ve ablası oynatmak için can atıyor yeni yeni kelime çıkarıyor kendince "babba bubbu ennee nenni püüüü miiii" birde hulahopu var ablasının .abisi ve ablası karşılıklı tutuyor bu pıtırcığı ortaya sokuyorlar.çevirdikçe rana gülüyor e tabi bizde :)) hele birde çömelip kalkıyorlar karşısında Mısır patlağı gibi onlar cee dedikçe pıtırcık çıldırıyor heyecandan :))
Annem burda olunca hafta sonları ve akşam görüşürüz.yeter oda.çocuklar bana aşırı düşkün ki kolay kolay hafiflemez yük.ama yine de burda olmalarını hissetmek bile yetecek.
Âmin inşallah.rabbim ayrı yaşayanlara yardım etsin.10 yıldır içim çürüdü gurbette.
Kızlar bu arada,
Benim hep diyorum ya 10. Evim diye.her türlü evde oturdum.çok uzak çok yüksek vs vs. Bir evim vardı Ankara'da o ev hiç içime sinmezdi.büyük kızıma hamileydim tuvaletinden bir tiksindim ama ne biçim aklıma geldikçe hala içim tuhaf .ev süper lükstü yanlış anlaşılmasın.4ay oturdum bir defa girmedim o tuvalete.eşim haftada bir yıkadı gelen girmek isterse girdi.olmayınca olmuyor işte.allah gönlünüze göre bir ev versin.darısı da bana
3 gündür aynı senaryolar kafamda allak bullak bi haldeydim,Kızlar selamlar hepinize affınıza sığınıyorum şüpheli bi durum oldu hep benim hatam
göğüslerim ağrıyor başım ağrıyor ilk gebeliğimde de böyle şeyler olmuştu hamile değilimdir dimi göğüslerim sütten başım da saçımın kirliliğinden ağrıyordur dimi....anam ben bende değilim
kv den bombalar....
geçen gün eşim evde yokken kızımı yıkayayım istedim. tam o sırada kv geldi ve o yıkamak istedi. birşey demedim bende.
kızı tam 8 defa şampuanladı. adam kanalizasyona düşse o kadar şampuanlanmaz. bebek bu sanki çamur içinde yuvarlanıyor her gün.
neyse...
dün akşam yine banyo saatimizde geldi. önce banyo lifimizi beğenmedi, büyükmüş. evde koca bir hurç dolusu lif var hiç biri uygun değilmiş. ozaman örüver bir tane dedim geçtim. tutturdu bulaşık süngeri ile yıkayalım diye.
tövbe yarabbim
bir dahakine cifte ister bu kadın.
bugün çok beğendiğim bi ev oldu ama çok sapa bi yerde, hiç evden çıkmazsam güzel
4 ay mı anam anam anam, offf hamileyken de kendinden bile tiksiniyo insan bazen,
oldum olası wc leri pek sevmem, ama naparsın ihtiyaç bi yerde
benim adam da ne dese beğenirsin,
biz kirayı toplu vermek istiyoruz, aslında öyle yapmsak mı, 1 ay bi oturalım,
belki içimize sinmez beğenmeyiz, çıkmak isteriz diyo,
1585. bakışımı fırlattım o an
3 gündür aynı senaryolar kafamda allak bullak bi haldeydim,
neyseki öğlen saaatleri heryer kızardı
darısı başına
kendi gibi sanıyo heralde günahsız sabiyi,
gerçi 5 günden sonra bebek kokusu kalmıyo
ben hiç 5 günü geçirmedim,
yapanların yalancısıyım, haftada 1 yıkayanıda duydum, ama gerçekten o ben değilim
selam uzun bir aradan sonra merhaba
bayram tatilinde bol bol gezdik 6 buçuk ayın acısını çıkardık ama taki geçtiğimiz pazartesiye kadar mercan hasta oldu
pazartesi günü için yıllık izin almıştım mercanın aşısı vardı ama ateşi olunca yaptırmadım sonra 3 gün geçmedi hep ateş ateş hastanelerde dolandık durduk gecegündüz hastanedeyiz çarşamda artık gündüz polikliniğe gittik doktor muayene etti falan ateşi yine çıktı hoop tekrar hastanenin aciline gittik kuzum helak oldu 39.4 e kadar çıktı ateşi anne yüreği gerçekten evladı hasta olunca dayanamıyor 3. gün artık acilde salya sümük ağlıyordum sünürlerim bozuldu neden böyle oldu diye hem kendimi suçluyorum gezdik çocuk hasta oldu diye tabi babamız kabahati bende buldu sanki silah zoruyla gezdir bizi dedim yani kabahatli de ben kendini paralayanda ben oldum tüm tahlil ve tetkikler normal çıktı temiz çıktı gribal dedi doktor çıktı işin içinden şimdi durumu iyi rabbim korusun yavrumu bir daha olmasın bu kadar hasta olmasın hem benim ki hem tüm çocuklar hasta olmasınlar bugünde yıllık izinlerim bittiği için mecburen işe geldim vakit çabuk geçse de kızıma kavuşsam
Voltajcim hayirli olsun ne guzel ya yakininda olacak annecigin:) belki ara tatilde kizkardesim gelecek yanima benimde insallah, cok faydasi oluyor bana burdayken Emin'le cok ilgileniyordu...
Zapzup gecmis olsun kuzuna canim
Bebegim Allah kayinbiraderine akil fikir versin, hic mi utanmiyor senin yaninda oyle dolanmayaesim skypte konusurken karsimizda sigara icti diye kardesiyle bi seneye yakin konusmamisti, dogumdan sonra ozur diedi de baristilar, oyle huylari olsa omru billah yuzune bakmaz heralde
ayy sanki beni anlattın valla aynıyız demekki senle ama hep kaybeden biz oluyoruz ne yazık kiVallahi bazılarının sabrına hayranım koca, kv, kb konusunda.
O sabrın birazı ben de olsa iyi olurdu.
Ben hemen öfke nöbetine giriyorum, ortalığı kırıp geçiriyorum, o yüzden kimse bir şey diyemiyor.
Sonra kötü insan oluyorum
şimdsi ben anlayamadım su ve irmiği pişirdikten sonra ocağı kapatıp tereyağ armut ve pekmez mi ekledin doğru mu anladım yoksa çorba mı yaptım ben artık yorgunluk ve uykusuzluktan okuyorum ama anlama yok bitti vallakızlar bi mama yaptım oğluş yalana yalana bi hal oldu yazıyorum: 1çay bardağı su, bir yemek kaşığı irmik pişirdim önce bi çay kaşığı da doğal tereyağı koydum.sonra bir küçük armut bir yemek kaşığı da en organiğinden pekmez..misler gibi afiyet olsuun:)))
afiyet olsun paşaya
zapzup nerelerdesin, tatilleri birleştirip kaçtın mı?
çok geçmiş olsun canım. şimdi nasıl mercan?
bende seni göremeyince tatile gittiğini düşünmüştüm
QUOTE]
bayramdan 2 gün önce gezmeye başaldık biz balıkesir manisa köy izmir her yeri gezdik tabi ondan sonra olan oldu çocuk hasta oldu o yüzden evdeydim hastanedeydik şükür şimdi daha iyi yani ateşi yok ama çok keyifsiz bana çok düşkün oldu bu hoşuma gidiyor ama keşke böyle hasta olmasaydı da hep iyi olsaydı neyse olacak bunlar alışacağız
Bu arada kizlaara cok ama cok alistimkaynimla durmadan kavga icindeyiz esim onun yuzunden durmadan stress halinde ve hepimiz hissedioruz...nisanli kendisi durmadan kizi aldatiyor calismiyor durmadan disarda eve alisveris yapioruz gece hepsini yiyor birde dalga gecer gibi bos icecek kutularini geri dolaba koyuyor..gecenlerde kizima biskuvi almistim eve geldim yemis hepsini kizima icecek cay aliyorum hepsini bitiriyor...bugun gorumcenin kumbarasindaki paralari almis yazik kizlarda bana supriz icin yemege goturmek istemislerdi bi baktilar ici bos 2 gun eve gelmedi ortadan yok oldu sonra cikti geldi..o 2 gunde 4000tl yemis parayi nerden buldu bilmiyoruz...bende sabahtan cikiorum evden kizlar okuldan gelince giriyorum cunki evde tek boxerle geziyor esim cok kiziyor ama laftan anlayan yok...sabah kahvaltiya annemlere gittim bi geldim ev savas alani sonradan gorumcem dedi okuldan geldiginde nisanlisi varmis yastikla bogusmuslar...mutfak darmadagandi sinirden catladim...kv gelsin dicem birdaha kaynim evlenmeden gitmesin bjryere...daha birsuru sey var gecen sut varmi diyor yok diorum sendedemi yok diyor manyak...onceleri cok severdim nisanlanlanali tuhaflasti...gicik oluyorum...ay ne dolmussum ama bunlari esime anlatsam kavga cikacak sonra benim yuzumden dicekler ondan sadece susuyorum...arkadaslari madde kullandigini diyor nekadar dogru Bilmiorum bunu duyan esim cilgina dondu polise goturecekti vazgecti...esim eve geldiginde aglamisti onu hic oyle gormemistim...anlatsam roman olur..kusura bakmayin basinizi sisirdim ama rahatladim
ayyy çekilmez böyle adam söyle kocana böyle terbiyesizlik olur mu ne demek sende süt yokmu ne kadar ayıp valla ben aynı ortamda bile bulunmam böylesiyle anlayış böylesine gösterilmezkv gelince herşeyi anlat evindeki eşyana takılarına dikkat et alır götürür mazallah
ayy sanki beni anlattın valla aynıyız demekki senle ama hep kaybeden biz oluyoruz ne yazık ki
şimdsi ben anlayamadım su ve irmiği pişirdikten sonra ocağı kapatıp tereyağ armut ve pekmez mi ekledin doğru mu anladım yoksa çorba mı yaptım ben artık yorgunluk ve uykusuzluktan okuyorum ama anlama yok bitti valla
Evde degerli bisey bulursa götürsun :) kvye anlatacagim ztn..inanirmisin aldigim alisverisleri sakliyorum hepberaberke cikariorum...seninde yavruna gecmis olsun cnm rabbim acilarini gostermesinçok geçmiş olsun canım. şimdi nasıl mercan?
QUOTE]
bayramdan 2 gün önce gezmeye başaldık biz balıkesir manisa köy izmir her yeri gezdik tabi ondan sonra olan oldu çocuk hasta oldu o yüzden evdeydim hastanedeydik şükür şimdi daha iyi yani ateşi yok ama çok keyifsiz bana çok düşkün oldu bu hoşuma gidiyor ama keşke böyle hasta olmasaydı da hep iyi olsaydı neyse olacak bunlar alışacağız
ayyy çekilmez böyle adam söyle kocana böyle terbiyesizlik olur mu ne demek sende süt yokmu ne kadar ayıp valla ben aynı ortamda bile bulunmam böylesiyle anlayış böylesine gösterilmezkv gelince herşeyi anlat evindeki eşyana takılarına dikkat et alır götürür mazallah
ayy sanki beni anlattın valla aynıyız demekki senle ama hep kaybeden biz oluyoruz ne yazık ki
şimdsi ben anlayamadım su ve irmiği pişirdikten sonra ocağı kapatıp tereyağ armut ve pekmez mi ekledin doğru mu anladım yoksa çorba mı yaptım ben artık yorgunluk ve uykusuzluktan okuyorum ama anlama yok bitti valla
QUOTE]
evet cnm kapatmadan hemen önce tereyağı koyup kapadım armut ve pekmez ekledim.görüntüsü sulu irmik helvası gibi oldu bugün muzla denedim kıvamı tutturamayınca bir tane bebe bisküvisi koydum o da harika oldu hatta biraz kaldı ben yuvarladım :)))
senin taşınma yerleşme işleri bitti mi canım.
:)))
Bence adet günün yaklaştığından ağrıyordur."süt koruyor" olayı varmışya öyle olmuş diyelim.
Öyledir :))
Geçmiş olsun kıvancım tatlıtuğum a.
Ev tam anlamıyla yerleşti mi barihem aşılı çocuk hem ev ayakta bayağı ballı görünüyor.aşı bizim 3 bacaktan bir ağızdan aynı gün yapıldı.sonra öksürük oldu.zor oldu ama şükür geçti.değişik ağlama şekilleri öğrendi bu sayede.
Birde tuvalete komşuya çıkmak istedim
Alaturka tuvaletten tiksindim tas vardı kulplu maşrapa bildin demiherşey geldi aklıma . Ben feci takıntılıyım,bildiğin gibi değil😰
Alafranga vardı banyoda ona talim ettim 😶
Ben kocana acıdım, çocukken ne çitiledi kimbilir:)) haslamistir suyla kesin:))kv den bombalar....
geçen gün eşim evde yokken kızımı yıkayayım istedim. tam o sırada kv geldi ve o yıkamak istedi. birşey demedim bende.
kızı tam 8 defa şampuanladı. adam kanalizasyona düşse o kadar şampuanlanmaz. bebek bu sanki çamur içinde yuvarlanıyor her gün.
neyse...
dün akşam yine banyo saatimizde geldi. önce banyo lifimizi beğenmedi, büyükmüş. evde koca bir hurç dolusu lif var hiç biri uygun değilmiş. ozaman örüver bir tane dedim geçtim. tutturdu bulaşık süngeri ile yıkayalım diye.
tövbe yarabbim
bir dahakine cifte ister bu kadın.
Senin kvnin hareketleri okudukça, kendiminkine iyice kinlendigimi farkettim. Bazı yönleri benziyor. Goresi gözüm yok artık. Bizim orda öle derlerde..geçmiş olsun canım inşallah daha iyidir şimdi.
eşimle aynıyız canım değişen bişey yok.
kardeş kardeş yaşamaya alışmışız biz
o kadar çok anlatacak şey var ki aslında
ailemle çok güzel vakit geçirdik ama sonu pek iyi bitmedi
kv ve kb gerdi de gerdi beni
off içim şişti yine aklıma gelince
bayramın 3. günü fırtınada kapı kapı gezdik 6 aylık bebekle
hemde başka bir ilde
oğlum çok huysuzdu uyuyamadıkça kıyameti kopardı
arabada arkada kb, kv ve oğlumla biz oturduk
ortada ben oturuyordum yanımda kb önde kaynım
o halde çocuk emzirdim düşünebiliyor musun
ayıp mayıp kalmadı emzir diye ısrar eden de onlar
emzirme örtüm çantamdaydı çantamda bagajda alın diyorum
şöleeee yan dönüver diyor kv
eşimin akrabalarının oğlumu şapşup öpmeleri
kvnin verdiğim ek gıdalara karışması
benden habersiz ağzına bişeyler tıkıştırması
anlatsam daha çok şey var da en çok sinirlendiklerim bunlar
size de geçmiş olsun canım.
ballı limonlu ıhlamur iç, ayşeye de sadece ıhlamur verebilirsin
doktora gittiniz mi bugün?
voltajım sana imrendim biliyor musun?
Birşeyler kullaniyo olmasınlar?Bu arada kizlaara cok ama cok alistimkaynimla durmadan kavga icindeyiz esim onun yuzunden durmadan stress halinde ve hepimiz hissedioruz...nisanli kendisi durmadan kizi aldatiyor calismiyor durmadan disarda eve alisveris yapioruz gece hepsini yiyor birde dalga gecer gibi bos icecek kutularini geri dolaba koyuyor..gecenlerde kizima biskuvi almistim eve geldim yemis hepsini kizima icecek cay aliyorum hepsini bitiriyor...bugun gorumcenin kumbarasindaki paralari almis yazik kizlarda bana supriz icin yemege goturmek istemislerdi bi baktilar ici bos 2 gun eve gelmedi ortadan yok oldu sonra cikti geldi..o 2 gunde 4000tl yemis parayi nerden buldu bilmiyoruz...bende sabahtan cikiorum evden kizlar okuldan gelince giriyorum cunki evde tek boxerle geziyor esim cok kiziyor ama laftan anlayan yok...sabah kahvaltiya annemlere gittim bi geldim ev savas alani sonradan gorumcem dedi okuldan geldiginde nisanlisi varmis yastikla bogusmuslar...mutfak darmadagandi sinirden catladim...kv gelsin dicem birdaha kaynim evlenmeden gitmesin bjryere...daha birsuru sey var gecen sut varmi diyor yok diorum sendedemi yok diyor manyak...onceleri cok severdim nisanlanlanali tuhaflasti...gicik oluyorum...ay ne dolmussum ama bunlari esime anlatsam kavga cikacak sonra benim yuzumden dicekler ondan sadece susuyorum...arkadaslari madde kullandigini diyor nekadar dogru Bilmiorum bunu duyan esim cilgina dondu polise goturecekti vazgecti...esim eve geldiginde aglamisti onu hic oyle gormemistim...anlatsam roman olur..kusura bakmayin basinizi sisirdim ama rahatladim
selam uzun bir aradan sonra merhaba
bayram tatilinde bol bol gezdik 6 buçuk ayın acısını çıkardık ama taki geçtiğimiz pazartesiye kadar mercan hasta oldu
pazartesi günü için yıllık izin almıştım mercanın aşısı vardı ama ateşi olunca yaptırmadım sonra 3 gün geçmedi hep ateş ateş hastanelerde dolandık durduk gecegündüz hastanedeyiz çarşamda artık gündüz polikliniğe gittik doktor muayene etti falan ateşi yine çıktı hoop tekrar hastanenin aciline gittik kuzum helak oldu 39.4 e kadar çıktı ateşi anne yüreği gerçekten evladı hasta olunca dayanamıyor 3. gün artık acilde salya sümük ağlıyordum sünürlerim bozuldu neden böyle oldu diye hem kendimi suçluyorum gezdik çocuk hasta oldu diye tabi babamız kabahati bende buldu sanki silah zoruyla gezdir bizi dedim yani kabahatli de ben kendini paralayanda ben oldum tüm tahlil ve tetkikler normal çıktı temiz çıktı gribal dedi doktor çıktı işin içinden şimdi durumu iyi rabbim korusun yavrumu bir daha olmasın bu kadar hasta olmasın hem benim ki hem tüm çocuklar hasta olmasınlar bugünde yıllık izinlerim bittiği için mecburen işe geldim vakit çabuk geçse de kızıma kavuşsam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?