Büyüdüm Büyüdüm Bende Anne Oldum

Bu arada kizlaara cok ama cok alistim kaynimla durmadan kavga icindeyiz esim onun yuzunden durmadan stress halinde ve hepimiz hissedioruz...nisanli kendisi durmadan kizi aldatiyor calismiyor durmadan disarda eve alisveris yapioruz gece hepsini yiyor birde dalga gecer gibi bos icecek kutularini geri dolaba koyuyor..gecenlerde kizima biskuvi almistim eve geldim yemis hepsini kizima icecek cay aliyorum hepsini bitiriyor...bugun gorumcenin kumbarasindaki paralari almis yazik kizlarda bana supriz icin yemege goturmek istemislerdi bi baktilar ici bos 2 gun eve gelmedi ortadan yok oldu sonra cikti geldi..o 2 gunde 4000tl yemis parayi nerden buldu bilmiyoruz...bende sabahtan cikiorum evden kizlar okuldan gelince giriyorum cunki evde tek boxerle geziyor esim cok kiziyor ama laftan anlayan yok...sabah kahvaltiya annemlere gittim bi geldim ev savas alani sonradan gorumcem dedi okuldan geldiginde nisanlisi varmis yastikla bogusmuslar...mutfak darmadagandi sinirden catladim...kv gelsin dicem birdaha kaynim evlenmeden gitmesin bjryere...daha birsuru sey var gecen sut varmi diyor yok diorum sendedemi yok diyor manyak...onceleri cok severdim nisanlanlanali tuhaflasti...gicik oluyorum...ay ne dolmussum ama bunlari esime anlatsam kavga cikacak sonra benim yuzumden dicekler ondan sadece susuyorum...arkadaslari madde kullandigini diyor nekadar dogru Bilmiorum bunu duyan esim cilgina dondu polise goturecekti vazgecti...esim eve geldiginde aglamisti onu hic oyle gormemistim...anlatsam roman olur..kusura bakmayin basinizi sisirdim ama rahatladim

benim kv de daha ne cevherler var. anlatırım onlarıda bir ara.
maşallah bıcırığa, demek hareketlendikçe bizi böyle kazalarda bekliyor.

Evet cnm evimize gecince cam masam var onu atmaliyiz...sonra daha birsuru degisiklik bizi bekliyor allah esirgesin ihmal yuzunden birsey olursa affetmem kendimi

kv ye acıdım vallahi, o kızlarada yazık. öyle bir abi ile birlikte yaşamak zorundalar.
terbiyesiz, güya şaka yapıyor. iyi sabretmişsin bir ay.
bir kaç gün daha idare et onun yüzünden eşinle tartışma. sonra usulünce kv ye anlatırsın.
yazık kadıncağızada Allah kimseyi evlatla sınamasın

Evet kadina gercekten yazik...esimle pek konusmam konu hakkinda sadece izliyorum ve esimi yumusatmaya calisiyorum:) bana durmadan soruyo neden emzirmiyon sanane dedigimde nebicim annesin demisti...tam bir geri zekali..

bugün çok beğendiğim bi ev oldu ama çok sapa bi yerde, hiç evden çıkmazsam güzel
4 ay mı anam anam anam, offf hamileyken de kendinden bile tiksiniyo insan bazen,
oldum olası wc leri pek sevmem, ama naparsın ihtiyaç bi yerde

benim adam da ne dese beğenirsin,
biz kirayı toplu vermek istiyoruz, aslında öyle yapmsak mı, 1 ay bi oturalım,
belki içimize sinmez beğenmeyiz, çıkmak isteriz diyo,
1585. bakışımı fırlattım o an

3 gündür aynı senaryolar kafamda allak bullak bi haldeydim,
neyseki öğlen saaatleri heryer kızardı
darısı başına

kendi gibi sanıyo heralde günahsız sabiyi,
gerçi 5 günden sonra bebek kokusu kalmıyo

ben hiç 5 günü geçirmedim,
yapanların yalancısıyım, haftada 1 yıkayanıda duydum, ama gerçekten o ben değilim

evin yakınında marketi, parkı gibi ihtiyacın olacak yerlerin yakın olmasınada dikkat et bence. yaza evde tutamayacağız.
bencede toplu para vermeyin, ne olur ne olmaz. belki sen kalmak istemeyeceksin yada çok iyi bri fırsat çıkacak karşınıza.

havalar serinlemeye başladığından beri 2 gün yıkamıyorum 3. gün yıkıyorum. tamamen işgüzarlığı.
dün akşamda ben odanın içinde geziniyordum görümcem benim adımı sesleniyor, kızım hemen dönüp bana bakıyor. bir kaç defa tekrarladı hep aynı şeyi yaptı. gündüz ben evde yokkende yapıyormuş beni arıyormuş kuzum.
kv durur mu, hemen başladı babasının ismini seslenmeye ama kızımda tık yok bak görüyor musun nasıl babayı arıyor diyor.
gülsem mi ağlasam mı bilemedim

selam uzun bir aradan sonra merhaba

bayram tatilinde bol bol gezdik 6 buçuk ayın acısını çıkardık ama taki geçtiğimiz pazartesiye kadar mercan hasta oldu

pazartesi günü için yıllık izin almıştım mercanın aşısı vardı ama ateşi olunca yaptırmadım sonra 3 gün geçmedi hep ateş ateş hastanelerde dolandık durduk gecegündüz hastanedeyiz çarşamda artık gündüz polikliniğe gittik doktor muayene etti falan ateşi yine çıktı hoop tekrar hastanenin aciline gittik kuzum helak oldu 39.4 e kadar çıktı ateşi anne yüreği gerçekten evladı hasta olunca dayanamıyor 3. gün artık acilde salya sümük ağlıyordum sünürlerim bozuldu neden böyle oldu diye hem kendimi suçluyorum gezdik çocuk hasta oldu diye tabi babamız kabahati bende buldu sanki silah zoruyla gezdir bizi dedim yani kabahatli de ben kendini paralayanda ben oldum tüm tahlil ve tetkikler normal çıktı temiz çıktı gribal dedi doktor çıktı işin içinden şimdi durumu iyi rabbim korusun yavrumu bir daha olmasın bu kadar hasta olmasın hem benim ki hem tüm çocuklar hasta olmasınlar bugünde yıllık izinlerim bittiği için mecburen işe geldim vakit çabuk geçse de kızıma kavuşsam

Voltajcim hayirli olsun ne guzel ya yakininda olacak annecigin:) belki ara tatilde kizkardesim gelecek yanima benimde insallah, cok faydasi oluyor bana burdayken Emin'le cok ilgileniyordu...

Zapzup gecmis olsun kuzuna canim

Bebegim Allah kayinbiraderine akil fikir versin, hic mi utanmiyor senin yaninda oyle dolanmaya esim skypte konusurken karsimizda sigara icti diye kardesiyle bi seneye yakin konusmamisti, dogumdan sonra ozur diedi de baristilar, oyle huylari olsa omru billah yuzune bakmaz heralde

Son düzenleme:

çok geçmiş olsun canım. şimdi nasıl mercan?
bende seni göremeyince tatile gittiğini düşünmüştüm

senin taşınma yerleşme işleri bitti mi canım.

ayy sanki beni anlattın valla aynıyız demekki senle ama hep kaybeden biz oluyoruz ne yazık ki

şimdsi ben anlayamadım su ve irmiği pişirdikten sonra ocağı kapatıp tereyağ armut ve pekmez mi ekledin doğru mu anladım yoksa çorba mı yaptım ben artık yorgunluk ve uykusuzluktan okuyorum ama anlama yok bitti valla

afiyet olsun paşaya

zapzup nerelerdesin, tatilleri birleştirip kaçtın mı?

ayy sanki beni anlattın valla aynıyız demekki senle ama hep kaybeden biz oluyoruz ne yazık ki

Onlar kazandıklarını sansın, benim aklım rahat, keyfim yerinde. daha ne olsun, varsın kötü gelin desinler

çok geçmiş olsun canım. şimdi nasıl mercan?
bende seni göremeyince tatile gittiğini düşünmüştüm

senin taşınma yerleşme işleri bitti mi canım.

yok canim biz kasim 16 da tasinicaz daha vaktim var, toplanmaya baslamadim ama daha oglani uyutunca yemek bulasik geciyor vakit uyanikkende firsat vermiyor nasil yapicaz artik bakalim, haftasonu esimle yavastan baslariz insallah

aaumut o bulaşık süngeri mevzusuna takıldım ben.
bim den ucuzlardan 1-2 paket alıp benim adıma banyo lifi diye hediye etsen acayip mutlu olurum.
aklıma geldikçe kadına hırslanıyorum

3 gündür aynı senaryolar kafamda allak bullak bi haldeydim,
neyseki öğlen saaatleri heryer kızardı
darısı başına

hadi yine iyisinn iyisin iyisin
darısı da başımaa:26::26:

Sagolasin voltajim, gelinime de geçmiş olsun.
Evin tam anlamıyla yerleşmesi şu an mümkün görünmüyor:)
Portmanto yok evde. Bi dolabim vardı, aynalı, uzun, dar, rafli. Onu koydum. Ayakkabılar sığmadı. Kimisi yatak odasında kutularinda, kimi şu an ardiye olarak kullanılan çocuk odasında, posetlerde:)
Masrapa mi? Oda neymiş? Hiç kullanmadim.. benim eski evimde tas vardı:))
Bide bişey dicem, ben sismanliktan o wc lere oturamiyorum artık:))

Ben kocana acıdım, çocukken ne çitiledi kimbilir:)) haslamistir suyla kesin:))

Senin kvnin hareketleri okudukça, kendiminkine iyice kinlendigimi farkettim. Bazı yönleri benziyor. Goresi gözüm yok artık. Bizim orda öle derlerde..
Yaptırdınız mi aşıları?

Birşeyler kullaniyo olmasınlar?

Geçmiş olsun çok. Inşallah olmazlar çok hasta..

hayırlı sabahlar kızlar

elif emeklemeye başladından beri kaşla göz arasında düşmeleri biyerlere çarpmalarıda başladı çok dikkat ediyoruz ama yinede oluyo malesef.cumartesi günü ben çamaşır makinesini açmaya banyoya gittim babasıda elifleydi yan odaya geçmiş saniyelik ama bi ses duyduk kızım yerde yatıyor yatağından düşmüş sırt üstü takla atarak Allahım anlatırken bile kötü oluyorum ağladı hemen dikkatini dağıtık yine gülmeye oyunlar oynamaya başladı dr.aradım takip et uyutma kusarsa hemen gelin falan dedi çok şükür ucuz atlattık iyi şimdi yavrum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…