geçmiş olsun canım inşallah daha iyisinizdir.selam uzun bir aradan sonra merhaba
bayram tatilinde bol bol gezdik 6 buçuk ayın acısını çıkardık ama taki geçtiğimiz pazartesiye kadar mercan hasta oldu
pazartesi günü için yıllık izin almıştım mercanın aşısı vardı ama ateşi olunca yaptırmadım sonra 3 gün geçmedi hep ateş ateş hastanelerde dolandık durduk gecegündüz hastanedeyiz çarşamda artık gündüz polikliniğe gittik doktor muayene etti falan ateşi yine çıktı hoop tekrar hastanenin aciline gittik kuzum helak oldu 39.4 e kadar çıktı ateşi anne yüreği gerçekten evladı hasta olunca dayanamıyor 3. gün artık acilde salya sümük ağlıyordum sünürlerim bozuldu neden böyle oldu diye hem kendimi suçluyorum gezdik çocuk hasta oldu diye tabi babamız kabahati bende buldu sanki silah zoruyla gezdir bizi dedim yani kabahatli de ben kendini paralayanda ben oldum tüm tahlil ve tetkikler normal çıktı temiz çıktı gribal dedi doktor çıktı işin içinden şimdi durumu iyi rabbim korusun yavrumu bir daha olmasın bu kadar hasta olmasın hem benim ki hem tüm çocuklar hasta olmasınlar bugünde yıllık izinlerim bittiği için mecburen işe geldim vakit çabuk geçse de kızıma kavuşsam
canım size de geçmiş olsun. sakınan göze çöp batar misali ne kadar dikkat edersek edelim başımıza böyle şeyler gelicek galiba. allah hepimizin yavrularını korusun.hayırlı sabahlar kızlar
elif emeklemeye başladından beri kaşla göz arasında düşmeleri biyerlere çarpmalarıda başladı çok dikkat ediyoruz ama yinede oluyo malesef.cumartesi günü ben çamaşır makinesini açmaya banyoya gittim babasıda elifleydi yan odaya geçmiş saniyelik ama bi ses duyduk kızım yerde yatıyor yatağından düşmüş sırt üstü takla atarak Allahım anlatırken bile kötü oluyorum ağladı hemen dikkatini dağıtık yine gülmeye oyunlar oynamaya başladı dr.aradım takip et uyutma kusarsa hemen gelin falan dedi çok şükür ucuz atlattık iyi şimdi yavrum.
aşılarımızı yaptırdık canım gece 38,6ya kadar çıktı ateşiSagolasin voltajim, gelinime de geçmiş olsun.
Evin tam anlamıyla yerleşmesi şu an mümkün görünmüyor:)
Portmanto yok evde. Bi dolabim vardı, aynalı, uzun, dar, rafli. Onu koydum. Ayakkabılar sığmadı. Kimisi yatak odasında kutularinda, kimi şu an ardiye olarak kullanılan çocuk odasında, posetlerde:)
Masrapa mi? Oda neymiş? Hiç kullanmadim.. benim eski evimde tas vardı:))
Bide bişey dicem, ben sismanliktan o wc lere oturamiyorum artık:))
Ben kocana acıdım, çocukken ne çitiledi kimbilir:)) haslamistir suyla kesin:))
Senin kvnin hareketleri okudukça, kendiminkine iyice kinlendigimi farkettim. Bazı yönleri benziyor. Goresi gözüm yok artık. Bizim orda öle derlerde..
Yaptırdınız mi aşıları?
Birşeyler kullaniyo olmasınlar?
Geçmiş olsun çok. Inşallah olmazlar çok hasta..
çok şükür bu aşıyı da atlattık
ah canım ahh hazirana kadar sabredicem sonrası allah kerim.
artık iyice bunaldım. ha bu arada kb benim altınlarımı kasadan almış evde tutuyorlar.
ben bunu tesadüfen öğreniyorum
eşime alalım dedim alıp napıcaksın
5 gün daha iznimiz var o zaman gittiğimizde altın hesabına koyarız dedi
kafamda bununla ilgili bir sürü senaryo var
hırsız girdi altınlar çalındı vs gibi...
canım allah kolaylık versin sana da. bizde haziranda taşınıcaz ben nisan gibi başlamayı düşünüyorumyok canim biz kasim 16 da tasinicaz daha vaktim var, toplanmaya baslamadim ama dahaoglani uyutunca yemek bulasik geciyor vakit uyanikkende firsat vermiyor nasil yapicaz artik bakalim, haftasonu esimle yavastan baslariz insallah
ev toplamaktan korkmuyorumda yeni evin temizliğinden korkuyorum