Büyüdüm Büyüdüm Bende Anne Oldum

ya kizlar bugun ne geldi basimiza

simdiye kadar d vitamin kullaniyoduk, doktor yeni bi ilac verdi ogluma 6. ay kontrolunden sonra multivitamin+demir+flor icerikli

bu sabah icirdim 5 dk gecmedi yuzunden baslayarak butun vucudu kipkirmizi oldu, esim evdeydi Allahtan doktora gittik hemen bizim doktor yerinde yoktu baska doktor bakti flordan olmus, cok sukur gecti kendiliginden

baska vitamin Verdi kullanalim diye dedik icinde demir yok bunun gerek yok demire diyo biri oyle biri boyle diyor ya resmen kafalarina gore veriyolar vitaminleri demirleri bebeklere... nasil sinir oldum.. keske arastirsaydim vermeden once bu flor niye veriliyomus verilmesi gereklimiymis...

çok geçmiş olsun canım..tr deki sağlık ocaklarında devit-3 veriyorlar d vitamini.o 2 yaşına kadar kullanılmalıymış.5.aydan sonra da demir şurubu veya da damlası...ama floru hiç duymamıştım..dediğin gibi her doktor kafasına göre..

Voltaj gacısı kuşum duruyor :) oyalıyor kızımı 5 dk filan öterek işime yarıyo yani

cidden işinin ehli doktor bulmak çok zor.
çoğu doktor alışkanlıktan veriyor ilaçları bence.
mesela ben her adet düzensizliğim için dr a gittiğimde dış gebelik şüphesi var dediler. ama sadece şüphe, herhangi bir tedavi önermediler ve uygulamadılar.
sadece bir doktor erken düşükler yaşıyorsun dedi ve haklı çıktı.
evliliğimin ilk yıllarında bu teşhis konulsa ve tedavi olsaydım belki daha genç yaşta anne olacaktım. :26:
sırf yanlış teşhis ve yönlendirmeler yüzünden ancak 9 yıl sonra çocuk sahibi olabildim.

mercanda yoğurt yiyor ama sebze yemek stemiyor bende yoğurtla sebze karıştırıyorum dün karnabahar haşlamıştım yoğurtla karıştırdım içine çok az zeytinyağı koydum ooo afiyetle yedi sende dene bence senin kızda yer

ayy çok güldümver kız kavanozla yemek istiyorsa öyle yesin benim kızda biz bardaktan su içerken o da istiyor veriyorum bende çok güzel içiyor valla

ayy bu doktorlar yokmu kobay yapıyorlar çocuklarımızı bizi herşeyi biz takip edeceksek neden onlar var anlamadım biz araştırıp kafa yoracaksak onlar ne işe yarayacak bize de ateş düşürücü yerine öksürük şurubu vermişti doktor ee ben ne diyeyim artık pess pess geçmiş olsun bebeğine

birde ben gülebilsem

anam, erkek adama öyle bebek gibi kaşıkla yemek mi verilirmiş annesi. evr eline kavanozu, kaseyi diksin kafasına:)
bu yarında bol acılı kebap ister bende söylemesi

Amin, inşallah.
Aslında kaseye ekmek doğrama fikri hoşuma gitmedi desem yalan olur
kv halinden memnun anlaşılan, ikincinin siparişini vermeye başladı...
kızım yürümeye başlayınca ikinciyi yapacakmışım hemen

ah canım, küsmüş mü kv. okadar yedi sülale geldiler kaldılarda onlara taşının buraya demedin diye mi küsmüşler.....

biz demir ilacı vermiyoruz canım. doktor sağlıklı beslendiğinden eminsen, sebze,meyve, et dengeli verebiliyorsan ilaca gerek yok demişti.

grill benzer şeylerden bende çok çektim. istanbulda beni!!! görmeyen doktor kalmamıştır.
geçte olsa sonucunu aldık canım bunada şükürler olsun.

Voltaj gacısı kuşum duruyor :) oyalıyor kızımı 5 dk filan öterek işime yarıyo yani

ben voltajın yazısından _kuş_u yanlış anladım. çok mu fesatım neyim
kuşum duruyor, beş dakikada bir ötüyor diyince koptum... çok güldüm ya
çok yaşayın siz

sagol canim, guya disleri curumesin diye veriliyormus, hani dis macunlarinin icinde de varya...

gelde guven iste...

bende sadece d vitaminine donucem, ben daha hic et vermedim 8,. ayda vermeyi dusunuyorum, kolay sindiremiyor gibi geliyor bana oglum, oyuzden yavas yavas gidiyorum

su ana kadar sebze puresi, meyve puresi,yulaf,yumurta sarisi ve yogurt yedirdim sadece, yogurt yedikten sonra da kakasi acayip civik ve acik sari-yesil gibi bisey oluyor acaba dokunuyor olabilir mi, siz boyle durum yasadiniz mi? inek sutunden kendim mayaliyorum..

sagol canim, aynen oyle gercekten..

Esra, çok geçmiş olsun...

İyi bari o işe yarasın betüşü oyalasın kız boş boş yatıyordu yoksa ekmek elden su gölden
Beni o kuşun bakımı çocuk bakımımdan daha çok sıkar .hele böyle tül vardır kafeste tüyü yemi dolar ya ayyyyyy bak tüylerim diken diken
Sen ne yaptın bu arada geçtin mi özel hallere 😶
İkinciyi düşünüyorsan hamileliği bir yıl gibi saymalısın yani 2 yaşında hamile kalsan 3 de doğacak.ara ne uzak ne yakın olmalı bence.en az 2 en fazla da taş çatlasın 4.birde istemek nasıl birşeyse onların dilinin ucunda ol diyecekler olacak vay anasını.

Benim Kv çok istiyordu gelmeyi ama kb istemiyor.korkuyor.kv bizim sırtımıza binmeyi planlıyordu.hatta bir ara dublex ev alma lafı geldi kulağıma,bir hışımla çıkmış kulağımdan.

Bu arada kuş olayını da bu sefer ben anlamadım iyi mi 👀

Son düzenleme:

voltajım Kb istemediği iyi olmuş ama niye korkuyo dedin anlamadım

günaydın

yahu 2 gündür kimsecikler yok ne oluyor kızlar gezmelere mi gittiniz aman bebişler hasta olmasında sizler gezin

sabah aşımızı vurulduk ay çok fenaydı 3 aşı birden çocuk geçen haftda iğne vuruldu kuzumun delik deşik oldu bacakları işallah ateş çıkmaz korkulu rüyam oldu artık ateş

ben ikinciyi istiyorumda, biraz daha zaman geçsin. ben 35 olmadan olsun istiyorum. nasipse tabi
anam 4 e niyetin mi var yoksa

birlikte oturma lafının geldiği gibi gitmesi iyi olmuş. ev ev üstüne olmazmış.
kv gelin hiç olmaz

ben lena pantoluna birşeyler dökülmesi konusu üzerine kuşun duruyor mu diye sorunca hassas bölgelere zarar geldi mi anlamında soruyorsun diye anlamıştım. fesatlık bendeymiş siz gayet masummuşsunuz

geçmiş olsun canım. ateş çıkar mı diye bekleme yap yarım bir fitil.
kolay atlatsın. ben aşıya götürmeden önce yarım fitil veriyorum öyle yaptırıyorum. çok şükür hepsini ateşlenmeden atlattık.

canım inşallah ateşsiz atlatırsınız bende çok korkuyorum ateşten

selam bayanlar

ya takmıym diyorum konuşup dursunlar diyorum yok anam yine moralimi bozuyolar.

ben 3.ayın içindeydi kızım öyle işe başladım beni görenler aa doğum yaptınmı evet diyorum hıımm hiç belli değil (hala içimde sanıyolar bebeğimi )
neyse dünde kız ikinciyemi hamilesin dedi biri çatlak
bu sabahta tansiyon ölçtürmeye gelmiş biri beni gördü ayy zayıf kız ne hale gelmişsin böyle

noluyo dedim yaaaa bune böyle bee bağırmak istiyorum size neeee diyee, evet zayıftım çıtırdım şimdi de löplöp etim sizene yaaaa dünyalar tatlısı evladım var onun için değer.

aslında ilk doğumsonrası gibi değilim elbet şişkinliklerim yavaş yavaş inmeye başladı 81dim şimdi 78 im boyumda var okadar kötü görünmüyorum ama millete dert olmuş

takma canım sen onlara, doğumdan sonra ilk yıl öyle katı dietler yapmak sağlıklıda değil. kim ne derse desin sen mutluysan sorun yok.
ben hiç bir zaman çıtır olamadım hep topluydum artık şişkoyum:) ama mutluyum
bir ara hızlı kilo verdim sonra durdu. hatta tekrar kilo bile aldım.
hamilelik öncesi 62 idim şimi 67 yim. boyda yok üstelik

Allaha şükür mutluyum yanaklarım doldu güzel oldum :))
bi göbüşüm duruyo onada korseyle çözüm buldum ama işyerinde giymiyodum korse yinede giymicem sıkıntıya gelemiyorum,oturmaya biyere gidince düğünde nişanda veya kocamla dışarı çıkınca falan giyiyorum öyle işte:)

geçen pazartesi yemiycem artık dedim, kahvaltılık diet gevreklerden yedim işe geldim. bizim müdür poğçalar börekler almış sıcak sıcak. bir güzel götürdüm. akşam eve gittim kv mantı yapmış. koca bir tabak götürdüm.
diğer günde annem geldi, yapamam diye evden yemekler yapmış almış yanına gelmiş. ben bu hafta bırak kilo vermeyi almadıysam iyidir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…