geçen pazartesi yemiycem artık dedim, kahvaltılık diet gevreklerden yedim işe geldim. bizim müdür poğçalar börekler almış sıcak sıcak. bir güzel götürdüm. akşam eve gittim kv mantı yapmış. koca bir tabak götürdüm.
diğer günde annem geldi, yapamam diye evden yemekler yapmış almış yanına gelmiş. ben bu hafta bırak kilo vermeyi almadıysam iyidir.
ben ikinciyi istiyorumda, biraz daha zaman geçsin. ben 35 olmadan olsun istiyorum. nasipse tabi
anam 4 e niyetin mi var yoksa
birlikte oturma lafının geldiği gibi gitmesi iyi olmuş. ev ev üstüne olmazmış.
kv gelin hiç olmaz
ben lena pantoluna birşeyler dökülmesi konusu üzerine kuşun duruyor mu diye sorunca hassas bölgelere zarar geldi mi anlamında soruyorsun diye anlamıştım. fesatlık bendeymiş siz gayet masummuşsunuz
geçmiş olsun canım. ateş çıkar mı diye bekleme yap yarım bir fitil.
kolay atlatsın. ben aşıya götürmeden önce yarım fitil veriyorum öyle yaptırıyorum. çok şükür hepsini ateşlenmeden atlattık.
:))ooohhh afiyet olsun geldiği gibi gitsin kilo olarak
ben hiç diyet yapmadım yapamamda sanırım aburcuburum çok onu kıssam yada hiç yemesem daha çabuk gidicek kilolar,malum emziriyorum ya hiç kısmadım kendimi .yazarken sabahki kadının dediği aklıma geldi yine güldüm ya diyoki emziriyomusun evet dedim emzirmesen nasıl olurmuşsun kimbilir
:))) canım benim bir muhabbet kuşum var hamileyken göbüşlerin fotosunu çekip koyuyorduk ya ben de omzumda kuşla çekilip koymuştum ordan sordu voltaj.sen olayı değişik bişey yapmışın
voltaj özel hale geçmedim son 5 gün fenalardayım...
Al bu foto da sana
Eki Görüntüle 845680
ağzı olan konuşuyor diyoruz bu duruma :)
fesatlık bende işte
maşallah yakışıklıma, onun yerinde olmak isterdim şimdi. ne güzel uyuyor....
Kızımı erkeğe benzetiyolardı fotolarda da benzio demek ki:)
fitil kullanmadım canım şu ana kadar ama şurup bu aşı ateşinde yeterli oluyor annemin aradım sordum ateş çıkmamış umarım gece de çıkmazgeçmiş olsun canım. ateş çıkar mı diye bekleme yap yarım bir fitil.
kolay atlatsın. ben aşıya götürmeden önce yarım fitil veriyorum öyle yaptırıyorum. çok şükür hepsini ateşlenmeden atlattık.
işallah canım şu ana kadar ateş yok umarım gece de olmaz umarım ben kızımı aşıya hep sabah erken götürüyorum ateş çıkarsa en azından geceye kalmasın gündüz daha dinç oluyorum gece haliyle günün yorgunluğu oluyor uyayakalırsam diye korkuyorumcanım inşallah ateşsiz atlatırsınız bende çok korkuyorum ateşten
ayy ne sinir bozucu okuyunca güldüm ama düşüncesiz patavatsız insan çok sana bunu söyleyen allah bilir kiloludur seninki hamilelikten kalan kilo bu durum hepimizde var sende o kadına sende şişmiş duba gibi olmuşsun deseydin kızarım ben böyle insanlara benimde göbek var bacasklar ince ama göbek toplanmadı korse almam lazım spor yapmak lazım ama emzirme süresince spor adrenalin hormonundan dolayı annelere yasak neyse buluruz bir yolunu zayıflarız aman olsun ele avuca gelir konuma geldik ne güzel adamlar memnundur bu durumdan :)selam bayanlar
ya takmıym diyorum konuşup dursunlar diyorum yok anam yine moralimi bozuyolar.
ben 3.ayın içindeydi kızım öyle işe başladım beni görenler aa doğum yaptınmı evet diyorum hıımm hiç belli değil (hala içimde sanıyolar bebeğimi )
neyse dünde kız ikinciyemi hamilesin dedi biri çatlak
bu sabahta tansiyon ölçtürmeye gelmiş biri beni gördü ayy zayıf kız ne hale gelmişsin böyle
noluyo dedim yaaaa bune böyle bee bağırmak istiyorum size neeee diyee, evet zayıftım çıtırdım şimdi de löplöp etim sizene yaaaa dünyalar tatlısı evladım var onun için değer.
aslında ilk doğumsonrası gibi değilim elbet şişkinliklerim yavaş yavaş inmeye başladı 81dim şimdi 78 im boyumda var okadar kötü görünmüyorum ama millete dert olmuş
aaa gıcık ne biçim kadın bu pes valla:))ooohhh afiyet olsun geldiği gibi gitsin kilo olarak
ben hiç diyet yapmadım yapamamda sanırım aburcuburum çok onu kıssam yada hiç yemesem daha çabuk gidicek kilolar,malum emziriyorum ya hiç kısmadım kendimi .yazarken sabahki kadının dediği aklıma geldi yine güldüm ya diyoki emziriyomusun evet dedim emzirmesen nasıl olurmuşsun kimbilir
:))) canım benim bir muhabbet kuşum var hamileyken göbüşlerin fotosunu çekip koyuyorduk ya ben de omzumda kuşla çekilip koymuştum ordan sordu voltaj.sen olayı değişik bişey yapmışın
voltaj özel hale geçmedim son 5 gün fenalardayım...
Al bu foto da sana
Eki Görüntüle 845680
fitil kullanmadım canım şu ana kadar ama şurup bu aşı ateşinde yeterli oluyor annemin aradım sordum ateş çıkmamış umarım gece de çıkmaz
işallah canım şu ana kadar ateş yok umarım gece de olmaz umarım ben kızımı aşıya hep sabah erken götürüyorum ateş çıkarsa en azından geceye kalmasın gündüz daha dinç oluyorum gece haliyle günün yorgunluğu oluyor uyayakalırsam diye korkuyorum
ayy ne sinir bozucu okuyunca güldüm ama düşüncesiz patavatsız insan çok sana bunu söyleyen allah bilir kiloludur seninki hamilelikten kalan kilo bu durum hepimizde var sende o kadına sende şişmiş duba gibi olmuşsun deseydin kızarım ben böyle insanlara benimde göbek var bacasklar ince ama göbek toplanmadı korse almam lazım spor yapmak lazım ama emzirme süresince spor adrenalin hormonundan dolayı annelere yasak neyse buluruz bir yolunu zayıflarız aman olsun ele avuca gelir konuma geldik ne güzel adamlar memnundur bu durumdan :)
aaa gıcık ne biçim kadın bu pes valla
bu kuş o kuş demek bende sorcam soramadım kuş neyin nesi diye aman pek ünlü oldu artık kuşun lena
anam ben ne ettim
İyi geceler kızlar.
Bugün tam 7. Aya girdik kızımla beraber.7 ay evvel bu akşam ıhlayıp tıslıyordum
Kızımın da bu ay şerefine bana hediyesi dişi oldu ❤
Bardağı değdiriyorum şık şık nasıl gülüyor.zor geçiyor bugünler.annemlerin evi geldi dün.kaba taslak yerleştirdik.ayarladığımız bayan gelmeyince temizlik bana kaldı.3 çocukla çook fena oldu.eşim mırın kırın etti eşya gelince gelirdi kadın falan dedi ama duramadım ben.annemde işte olduğundan çok zorlandım.bugun bende son geceleri :)) yarın öğleden sonra da ince işler var onlara gideceğim.koltuklar yıkanacak kaderim de hep bir koltuk yıkama çıkmazında.neyse artık.
Lenaa kuşunun pençelere bak kız nasıl bıraktın öylebirde dışarı koymuş ben olsam çığlık çığlığa yırtardım ortalığı .betüşde sevmemiş bak anacım surat düşmüş yavrumun
Aaumut bende senin kuşa güldüm bak zor bağladım salçayı falan ama çözdüm valla yorgunluğuma ver :))
Wosgi geçmiş olsun şimdiden Allah şifa versin çocuklarının başından eksik etmesin cümlesini.
*oğluşuna maşallah doğum günleri aynıydı yürüteçlerimiz de aynıymış bu ara da pembişi bizimkide.pilleri çıkardık artık sesi çok birde baş beyin koymuyor.ha hiç bir hamlesi yok yürüme namına ama olsun
Ycl canım kb iş için korkuyor ,geçim için ...yersen.
Temmuz,
Kolay gelsin sana da.çocuk olayı ,bakımı,sayısı arz -talep bence.çocuk olunca iş çok zor geliyor,işe başladığında ikisi mecburen gidiyor .çocuk iki olunca da öyle daha zorluyor ,üçte de öyle hatta bazı şeyler imkansız hale geliyor.ben oturup çok ağlamıştım ben diye birşey kalmadı şeklinde.bazen hala düşünüyorum üçüde okula başlayınca nasıl olacak vs diye.sonra diyorum ikiyi hallettiren rabbim buna da çare verir.rabbim suyun yolunu bulduruyor.kolay değil o yüzden herkes anne olamıyor.o yüzden annelik bu kadar değerli.hadisler ayetler var.en önemlisi ne biçim iç güdüler var.ağlama şeklinden ne istediğini neresinin ağrıdığını seZiyorsun.
Geçenlerde 9 gün Bayram gezmesi için bir kadın bebeğini eve bırakmıştı ,
Yanlış hatırlamıyorsam sen tatilde egemenin başında nöbetteydin ,
Bence iyice Kıvırmışsın :)
Kızlar benim saç dökülmem azalmadı ya(, emziriyorum, 4. Ay civarında bir başladı odur budur gidiyor bir de Oğlum hep yoluyo beni, şiddetin ne hoş ne güzel şevkatin diyesim geliyor :)
Kendini aştı saçlarımdan tutup yatarken oturur pozisyona getirdi kendini, tracy hogg teyzenin kitaptaki değişiyle oğlum anne bundN hoşalnmıyor deyip saçımı kurtarıyorum ama umrunda değil bizim oğlanın, tracy i getirip onun saçını başını yoldurtasım geliyor.
Var mı bir tavsiyesi olan?
Kızlar benim saç dökülmem azalmadı ya(, emziriyorum, 4. Ay civarında bir başladı odur budur gidiyor bir de Oğlum hep yoluyo beni, şiddetin ne hoş ne güzel şevkatin diyesim geliyor :)
Kendini aştı saçlarımdan tutup yatarken oturur pozisyona getirdi kendini, tracy hogg teyzenin kitaptaki değişiyle oğlum anne bundN hoşalnmıyor deyip saçımı kurtarıyorum ama umrunda değil bizim oğlanın, tracy i getirip onun saçını başını yoldurtasım geliyor.
Var mı bir tavsiyesi olan?
oyy yakışıklıma kız görmeyeli ne kadar büyümüş bu ya minnacıktı bebişler görüştüğümüzde maşallah sarp oğlanaEki Görüntüle 845991
Slm kizlar buda benim minik oglum sarp ege foto ekleyemiyordum oldu artik..
Arada okuyorum ama yazamiyorum 2 sipadan firsat bulamiyorum.safra kesesinden ameliyat olacagim bursaya ailemin yanina geldim burda olacagim insallah cabuk atlatirim.
Voltaj ailenin yakinina taşınmasına cok sevindim gurbette yasayan birisi olarak seni cok iyi anliyorum.darisi başımıza inşallah. ..
Zapzup mercan insallah ateslenmeden atlatir insallah bu asiyi gecen hafta mafoldu kuzum tekrar gecmis olsun
Umarim herkes iyidir atladiklarim kusura bakmasin lütfen. ...
selam bacılar...
arasıra girip okuyorum yazdıklarınızı. hamileyken kolaydı herşey boldu vakit...
okul - egemen derken vakit bulamıyorum eski zevklerime.
iki üç çocuk sahibi olanları tebrik ediyorum tek çocuk yetip artıyo bana.
bazen diyorum ben bu annelik olayını pek kıvıramadım
bazıları gibi ek gıdaya geçiş krizindeyiz bizde, ne hazırladıysam yemedi benim bıdık.
bi de ağzını kilitliyo sormayın gitsin.
bizim yediğimiz çorbaları, yemeklerin suyunu hapur hupur götürüyo...
ama o sebze çorbasıymış, meyve püresiymiş hayatta almıyo ağzına.
çocuğuna kendi bakan annelere özeniyorum şu ara
bazen okula ağlayarak gidiyorum oğlumu canı sıkkın bırakırsam.
böyle olması gerekiyo deyip avutuyorum kendimi.
bebeişler büyüyo daha da tatlı ve vazgeçilmez oluyolar.
resimlerini gördüm bazı arkadaşların maşallah hepsine.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?