Büyüdüm Büyüdüm Bende Anne Oldum

:))ooohhh afiyet olsun geldiği gibi gitsin kilo olarak

ben hiç diyet yapmadım yapamamda sanırım aburcuburum çok onu kıssam yada hiç yemesem daha çabuk gidicek kilolar,malum emziriyorum ya hiç kısmadım kendimi .yazarken sabahki kadının dediği aklıma geldi yine güldüm ya diyoki emziriyomusun evet dedim emzirmesen nasıl olurmuşsun kimbilir

:))) canım benim bir muhabbet kuşum var hamileyken göbüşlerin fotosunu çekip koyuyorduk ya ben de omzumda kuşla çekilip koymuştum ordan sordu voltaj.sen olayı değişik bişey yapmışın

voltaj özel hale geçmedim son 5 gün fenalardayım...
Al bu foto da sana

ağzı olan konuşuyor diyoruz bu duruma :)

fesatlık bende işte
maşallah yakışıklıma, onun yerinde olmak isterdim şimdi. ne güzel uyuyor....

fitil kullanmadım canım şu ana kadar ama şurup bu aşı ateşinde yeterli oluyor annemin aradım sordum ateş çıkmamış umarım gece de çıkmaz
canım inşallah ateşsiz atlatırsınız bende çok korkuyorum ateşten
işallah canım şu ana kadar ateş yok umarım gece de olmaz umarım ben kızımı aşıya hep sabah erken götürüyorum ateş çıkarsa en azından geceye kalmasın gündüz daha dinç oluyorum gece haliyle günün yorgunluğu oluyor uyayakalırsam diye korkuyorum
ayy ne sinir bozucu okuyunca güldüm ama düşüncesiz patavatsız insan çok sana bunu söyleyen allah bilir kiloludur seninki hamilelikten kalan kilo bu durum hepimizde var sende o kadına sende şişmiş duba gibi olmuşsun deseydin kızarım ben böyle insanlara benimde göbek var bacasklar ince ama göbek toplanmadı korse almam lazım spor yapmak lazım ama emzirme süresince spor adrenalin hormonundan dolayı annelere yasak neyse buluruz bir yolunu zayıflarız aman olsun ele avuca gelir konuma geldik ne güzel adamlar memnundur bu durumdan :)
aaa gıcık ne biçim kadın bu pes valla

bu kuş o kuş demek bende sorcam soramadım kuş neyin nesi diye aman pek ünlü oldu artık kuşun lena

ilk saatler ateşlenmediyse daha olmaz canım. için rahat olsun.

Slm kizlar buda benim minik oglum sarp ege foto ekleyemiyordum oldu artik..

Arada okuyorum ama yazamiyorum 2 sipadan firsat bulamiyorum.safra kesesinden ameliyat olacagim bursaya ailemin yanina geldim burda olacagim insallah cabuk atlatirim.

Voltaj ailenin yakinina taşınmasına cok sevindim gurbette yasayan birisi olarak seni cok iyi anliyorum.darisi başımıza inşallah. ..

Zapzup mercan insallah ateslenmeden atlatir insallah bu asiyi gecen hafta mafoldu kuzum tekrar gecmis olsun

Umarim herkes iyidir atladiklarim kusura bakmasin lütfen. ...

selam bacılar...
arasıra girip okuyorum yazdıklarınızı. hamileyken kolaydı herşey boldu vakit...
okul - egemen derken vakit bulamıyorum eski zevklerime.
iki üç çocuk sahibi olanları tebrik ediyorum tek çocuk yetip artıyo bana.
bazen diyorum ben bu annelik olayını pek kıvıramadım

bazıları gibi ek gıdaya geçiş krizindeyiz bizde, ne hazırladıysam yemedi benim bıdık.
bi de ağzını kilitliyo sormayın gitsin.
bizim yediğimiz çorbaları, yemeklerin suyunu hapur hupur götürüyo...
ama o sebze çorbasıymış, meyve püresiymiş hayatta almıyo ağzına.

çocuğuna kendi bakan annelere özeniyorum şu ara
bazen okula ağlayarak gidiyorum oğlumu canı sıkkın bırakırsam.
böyle olması gerekiyo deyip avutuyorum kendimi.

bebeişler büyüyo daha da tatlı ve vazgeçilmez oluyolar.
resimlerini gördüm bazı arkadaşların maşallah hepsine.

İyi geceler kızlar.
Bugün tam 7. Aya girdik kızımla beraber.7 ay evvel bu akşam ıhlayıp tıslıyordum
Kızımın da bu ay şerefine bana hediyesi dişi oldu ❤
Bardağı değdiriyorum şık şık nasıl gülüyor.zor geçiyor bugünler.annemlerin evi geldi dün.kaba taslak yerleştirdik.ayarladığımız bayan gelmeyince temizlik bana kaldı.3 çocukla çook fena oldu.eşim mırın kırın etti eşya gelince gelirdi kadın falan dedi ama duramadım ben.annemde işte olduğundan çok zorlandım.bugun bende son geceleri :)) yarın öğleden sonra da ince işler var onlara gideceğim.koltuklar yıkanacak kaderim de hep bir koltuk yıkama çıkmazında.neyse artık.

Lenaa kuşunun pençelere bak kız nasıl bıraktın öyle birde dışarı koymuş ben olsam çığlık çığlığa yırtardım ortalığı .betüşde sevmemiş bak anacım surat düşmüş yavrumun

Aaumut bende senin kuşa güldüm bak zor bağladım salçayı falan ama çözdüm valla yorgunluğuma ver :))

Wosgi geçmiş olsun şimdiden Allah şifa versin çocuklarının başından eksik etmesin cümlesini.
*oğluşuna maşallah doğum günleri aynıydı yürüteçlerimiz de aynıymış bu ara da pembişi bizimkide.pilleri çıkardık artık sesi çok birde baş beyin koymuyor.ha hiç bir hamlesi yok yürüme namına ama olsun

Ycl canım kb iş için korkuyor ,geçim için ...yersen.

Temmuz,
Kolay gelsin sana da.çocuk olayı ,bakımı,sayısı arz -talep bence.çocuk olunca iş çok zor geliyor,işe başladığında ikisi mecburen gidiyor .çocuk iki olunca da öyle daha zorluyor ,üçte de öyle hatta bazı şeyler imkansız hale geliyor.ben oturup çok ağlamıştım ben diye birşey kalmadı şeklinde.bazen hala düşünüyorum üçüde okula başlayınca nasıl olacak vs diye.sonra diyorum ikiyi hallettiren rabbim buna da çare verir.rabbim suyun yolunu bulduruyor.kolay değil o yüzden herkes anne olamıyor.o yüzden annelik bu kadar değerli.hadisler ayetler var.en önemlisi ne biçim iç güdüler var.ağlama şeklinden ne istediğini neresinin ağrıdığını seZiyorsun.
Geçenlerde 9 gün Bayram gezmesi için bir kadın bebeğini eve bırakmıştı ,
Yanlış hatırlamıyorsam sen tatilde egemenin başında nöbetteydin ,
Bence iyice Kıvırmışsın :)

dişiniz hayırlı olsun,
anne olmak zor ama tüm zorluklara değer,
uyutamadığım zamanlar çok sinirleniyorum ama bana bakıp gülümsüyo yaa kucağıma alıp da içime sokasım geliyo sıpayı nasıl bi duyguysa ooo, öpsen öpsen yine de doyulmuyo
2-3-4 Rabbim nasip ederse inşallah

voltajım maşallah sana

ben şimdi yeni evin temizliğini nasıl yapacağımı düşünüyorum,

emzirmek için alırım ayşeyi geri kalan zamanda annem ilgilenir,

temizlik için de bulabilirsem bayan çağırıcam,

ama yine de nasıl bitecek kara kara düşünüyorum

çok mu tembelim ne

Voltaj disiniz hayirli olsun canim benim oglan nin daha cikmadi ama huysuzlugu cok artti inşallah sorunsuz cikaririz. Benim sipa saka yapip gelmişti 1 nisan da ayni gun dogmuslardi ben tabi sanci yok gulerek gitmistim sonrasi fena....
Temizlikte allah yardimcin olsun carcabuk bitsin insallah

Gulimier sanada allah kolaylik versin canim. ...

Benim oğlum da 1 nisan doğumlu :)) ve biz de ilk dişimizi dün çıkardık :)))) biraz zor oldu ama başardık nihayetinde... Ben oğluma kendim bakıyorum aynı zamanda evden çalışıyorum haftasonları da artık özel ders veriyorum. Güzel oldu böyle yani ama birden çok yoğunlaştım, giriyorum okuyorum ama yazamıyorum grubuna dahil oldum

slm bnmde 3 cocugum var cok zor oluyo gercekten bıde sonuncusu cok huysuz aglıyo uyumuyo süreklı bunalım gırdım valla

Kızlar benim saç dökülmem azalmadı ya (, emziriyorum, 4. Ay civarında bir başladı odur budur gidiyor bir de Oğlum hep yoluyo beni, şiddetin ne hoş ne güzel şevkatin diyesim geliyor :)
Kendini aştı saçlarımdan tutup yatarken oturur pozisyona getirdi kendini, tracy hogg teyzenin kitaptaki değişiyle oğlum anne bundN hoşalnmıyor deyip saçımı kurtarıyorum ama umrunda değil bizim oğlanın, tracy i getirip onun saçını başını yoldurtasım geliyor.
Var mı bir tavsiyesi olan?

valla benimde aynen ne sacimin dokulmesi azaldi ne de oglumun sacimi yolma cabalari :))

he birde emerken bi eliyle gogsumu bi eliyle kolumu mincikliyor, bildigin kucuk canavar :)

benim saç dökülmelerim oldukça azaldı.son zamanlarda resmen alnım açılmıştı ama şimdi çıkyorlar kısa kısa çok komik sanki kesmişim de uzuyormuş gibi küçük çocuklar yapar ya:)))ama oğluşum sürekli yoluyor dökülmekten beter ediyor valla kızıyorum ama gülüyor sıpacık arsız mı olcak nee??:)))

çok şükür saç dökülmelerim azaldı. kızımın kucak isteği arttı.

evi süpürmek çok yorucu çünkü sesten korkuyor, ev süpürmem bitene kadar kucağımdan inmiyor, tek elle ev süpürmek de çok zormuş ya

oyy yakışıklıma kız görmeyeli ne kadar büyümüş bu ya minnacıktı bebişler görüştüğümüzde maşallah sarp oğlana

sana da geçmiş olsun canım bende seni merak etmeye başlamıştım ne yaptı acaba diye aramayı düşünüyordum sen yazmışsın ameliyat işallah iyi geçer bir daha yaşamazsın böyle bir durumu ne zmaan olacaksın ameliyatı belli mi

senle aynı şeyleri düşünüyoruz bazen bende yetemiyorum hem ev hem çocuk kendim zaten dökülüyorum beceremedim diyorum ama eşim yok güzel hallediyorsun diyor

işe gitmek hiç gelmiyor içimden evimiz kira olmasa işi bırakır kızıma bakardım diyorum ayrı kalmak zor geliyor be

sebzeleri benim kide yemiyor ama yoğurt seviyor bende sebzeleri haşlıyorum cam rendeyle rendeleyip yoğurtla karıştırıyorum azıcık da zeytinyağı koyuyorum öyle yiyor sende dene istersen burda idildeniz var güzel tarifleri var o burda paylaşıyor bende eve gidince yapıyorum ve kızım yiyor istersen paylaşırım defterime yazıyorum tarifleri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…