Büyüdüm Büyüdüm Bende Anne Oldum

selam güzeller

wosgi canım geçmiş olsun Allah acil şifa versin

zapzup mercanın nasıl ateş olmuşmu?

voltajım ve appletiser ilk incileriniz hayırlı olsun darısı ağrısız ateşsiz bizlerin başına olsun

temmuz yalnız değilsin aynı durumdayız canım üzülme

Anam sen ne ettin yerim seni =) sende suç yok canım benim kızda var bi tuhaflık =) senin bebişin cinsiyeti neydi ?

benimde kel bri kızım var canım

valla benimde aynen ne sacimin dokulmesi azaldi ne de oglumun sacimi yolma cabalari :))

he birde emerken bi eliyle gogsumu bi eliyle kolumu mincikliyor, bildigin kucuk canavar :)

ya benim kıızmda çok fena çimdikliyor, ince ince tutuyor bazen çok canım acıyor...

wosgi, maşallah oğlun kocaman olmuş.
çok geçmiş olsun canım. inşallah çabucak toparlanırsın.

voltaj maşallah canım, geçen akşam bir mutfak dolabı sildim diye böbürleniyordum. he he nasıl yaptım ama tek başıma üstelik kızımda evdeydi diye.
sen üç çocukla koca ev temizlemişsin tüm hevesim kursağımda kaldı :)
halı-koltuk yıkama işine girebilirsin :)
artık bu yeteneği nakite çevirmek lazım.

Teşekkürler ,darısı size olsun .
Kesinlikle imkanın varsa temizlikçi gelsin.bizim burda falanca var diye bir bayan yok.varsa da henüz tanışmadık.şirketten ayarladık son dk gelmediler.tabi boş eve gelmeye herkes çok sıcak bakmıyor.en azından kaba pisliği giderdi.çok zor hakikaten bütün kaslarım eklemlerim sızladı.temizlikten sonra yerleştirme,kendi ev işlerim,yemek,ödev... Çatlamak üzereydim.anneme kıyamadığımdan çoğunu o gelmeden ben yaptım.çok sevindi yorulmama üzüldü .çocukları babam dolaştırdı.bazen yanımdalardı.kızı doyurdum altını temizledim uyuttum,abisi ve babam oyaladı ,ilgilendi.tabi tam diş zamanı ki huzursuzluğu had safhadaydı.ben çok yoruldum.allah yardımcın olsun.
Sağol canım darısı size olsun .
Bizimkinin ikinci de geliyor şişmiş iyice.zaten benim çocuklar hep peşpeşe çıkarırlar.neyse biri çıktı kaldı 19
slm bnmde 3 cocugum var cok zor oluyo gercekten bıde sonuncusu cok huysuz aglıyo uyumuyo süreklı bunalım gırdım valla
Selam , Haklısın.hakikaten bugünlerde bende çok yıpranıyorum.çocukların küçük mü bilmiyorum ama benim oğlum 4. Sınıf A gidiyor.yazılıları başladı kızım devamlı parktı gezmeydi onları istiyor birde bana çok düşkün tuvaletin kapısında bekler.bebiş tam diş dönemi çok ağlıyor hemde makamlı falan böyle .babamın dün gözleri doldu "Allah sana sabır versin,çok üzülüyorum sana .sabahın yok akşamın yok ,yemeğin başlı ,çayın soğuk." Bir nevî özet geçti.
Çocuklarıma çok stresli görünmek ve davranmak istemiyorum.bağırıp çağırmak istemiyorum ama dinlenemiyorum da.Büyüdüklerinde dertleri bitmiyor ama en azından uyurduk biraz veya çay içerdik :))

Son düzenleme:

dişleriniz hayırlı olsun canım, bizde daha tık yok

zapzupla diş partisi yapacağız. çılgın eğlenceler :)
gelsin kekler kısırlar... bebeklere hediyeler
kv hep söyler -karga yavrum oldu olalı sıcak .... hasret kaldım dermiş- bende o misal
ama biraz iş konusunda pratik olmamamdan da kaynaklanıyor. üstten iş yapmayı bilmiyorum. dip köşe ilede iş bitmiyor.
ya kızım ağlayacak yada iş kalacak. ben işi bırakmayı tercih ettim.

yok canım ateş olmamış pek 37.5 olmuş zaten aşıdan gelince şurup içirmiş annem sonra 37.5 olunca ben içirmedim 38 falan olsaydı içirecektim allaha şükür çıkmadı öylece atlattık darısı diğer bebişlerin başına ateş fazla yükselmeden atlatsınlar

evet diş buğdayı yapıcaz ama hani bizim kızların dişleri yok şekerim sen keçe alıp yaptın mı bakim hiç foto paylaşmadın yapmadın kaytardın demi kendi kendini ele verdin al şu keçeleri yap artık diş perilerini

Selam kızlar
Sabah yazmaya çalıştım, şarj bitti.
Voltaj disiniz hayırlı olsun. Bizim 3 tane var. Tam 6. Ayını doldurdugunda ilk çıkmıştı bizimde:)
Wosgi şimdiden geçmiş olsun..
Yerleşme işimiz bitti sayılır, ama bi düzen kuramadık, zaten ev sürekli dağınık. Bi düzen kurmak çok zor
Eren uyku konusunda bütün enerjimi bitirdi. Gece 10 buçuk gibi uyuyup, sabah bizle uyanıyor. Arada en az 4 defa uyanıyoruz. Gecenin bir kısmını bizim yatakta geçiriyor. Gündüz 3, 4 defa 40 dk ile 1buçuk saat arası uyuyo, genelde 40 dk ama ve bu uykunun hepsi kucakta. Yatağa yatırdığın an uyanıyor. Zaten uyutmak sinir bozucu oldu bende, defalarca uyutmaktansa, kucakta bekliyorum napiym. En azından oturup dinleniyorum:)

Saç çekme eren de de var kizlar ama benim saçlar 24 saat toplu:) çok firsatbulamiyo. Arada kaçanlar olursa:) bizimki isirmaya basladi emerken, hatta bu ara birakti bile. İsırıyor ay filan deyince bakıyor bide, sanki anlamsız bi tepki vermişim gibi:)

Bide net hala yok evde, bi sure de olmayacak galiba.. bebelere verdiğiniz tarifleri yazin yine. Tel den girip bakarım, cevap yazmasa da:) çok iyi oluyo..

voltaj yazmayı atlamışım dişiniz hayırlı olsun nasıl çok zorluyormu çıkarken ateş falan yaptı mı bende merakla mercanın dişleri bekliyorum eşim deli misin çıkınca sana zor olacak diyor ama işte merakla bekliyorum o iki gedik dişle pek güzel şirin oluyorlar

allah kolaylık versin canım uyumaması çok kötü oluyordur uyuduklarında zaten kendi işimizi yapıyoruz yada dinleniyoruz bazen mercanda yapıyor aynısını uyumuyor cumartesi öğlene kadar ağladı uyumadı emmedi dışarı çıkardım parka bebek arabasıyla hem güneşlensin diye o zman sustu gezdirince uyudu büyüdükçe daha zor oluyor gerçekten

tarif demişsin ben yazayım burda idildeniz yazmıştı güzel bir tarif kızım az yedi ama yine de hayır demedi beğendi

1 çay bardağı su
2 yemek kaşığı irmik bu ikisini pişiriyoruz. bunlar pişerken armut olabilir elma olabilir 1 tane rendeliyoruz irmik piştiğinde ocağı kapatıp 1 çay kaşığı tereyağ ilave ediyoruz onu iyice karıştırıp 1 yemek kaşığı pekmez ve rendelenmiş elmayı ekleyip karıştırıyoruz afiyet olsun irmikli mama hazır

bir tarif daha var aslında tam tarif sayılmaz mercan sebze yemek istemiyor bende onları haşlayıp yoğurt ile karıştırıp az birde zeytinyağ koyuyorum afiyetle yiyor haftasonu havuç haşladım cam rendede haşlanmış havucu rendeledim yoğurtun içine karıştırdım afiyetle yedi karnabahar, brokoli, kabak, patates bunlardan yapabilirsin

Medifine Yapışkan Ateş Ölçer - Anne / Bebek / Oyuncak - Hepsiburada.com

bugün çok yazdım biliyorum hatta buırda kimse olmadığı için kendi kendime yazıyor gibi hissediyorum olurda birileri görür diye bu linki paylaşıyorum

malum bayram sonrası mercan 3 gün ateş içinde yandı ve ateşini ölçmek gerçekten çok zor oluyor bende nasıl bir ateş ölçer aşsam diye düşünüyordum kulak ateşölçer var, kulak ve vücut ateş ölçerleri var ve ayrıca bu yukarıda linkini paylaştığım yapışkanlı ateş ölçer var bir kişide aldım kullandım diye yorum yapmış fiyatı çok uygun sizlerde görün istedim umarım gerek olmaz ama böyle kullanışlı şeyleri bilmek bulmak güzel tayvan da üretilmiş

Kucuk bir parca bal kabagini hasliyoruz. Kapatmaya yakin bir tutam irmik atip eziyoruz veya blenderdan gecirin (Ben catalla ezdim) sonra buna elma rendeledim biraz onu ekledim ve severek yedi bizimki.

Afiyet olsun miniklere :)

Sağol canım inşallah en az huysuzlukla geçer.benim oğlumun ilk dişi çıktığında hiç belli etmedi elimi ağzına soktu ısırdı minik bir pütür geldi .sonrakileri zor çıkardı hele azıları aman yarabbi.
Yok canım ben bana ancak yetiyorum annemlerinki bir seferlik bonustu.rıza ve mutlulukları için.bu kadar yoğunlukla birde nakitti bilmem neydi işe gidersem bırakırım insafsız kocayı
Teşekkürler.darısı size olsun.bizde değişiklikle aşûre yapacağız :))
Bende tek çocukken çok dolandığım zaman oldu.mesela bir banyo yaptırırdım oğlumu bir dünya çamaşır nevresim havlu birbirine girerdi.o gün yemeği dışardan söylediğim olurdu ama yine de mutfak karışırdı.eşimin ütüsü hiç bitmezdi (hala aynı ).çamaşırı toplardım sepetten yerleştirmeye Allah canımı alırdı.şirketin muhasebesine bakıyordum o zaman ama ne stres ne zulüm bana.kızım oldu zamanla oturdu herşey.bu kızımla daha da oturacak.ben ayda bir bütün dolaplar ,portmanto ,baza,mutfak dolapları ,camlar ,perdeler,koltuklar ,kapılar temizliyorum.
haftada birde koltuk kanepe altları, tuvalet, banyo ,mutfak dolaplarının kapakları ,yıkayıp siliyorum.
günlük sadece ev süpür toz al yerleri bir aparatım var ağzı cırtlı o çok pratik günlükte onla siliyorum çamaşır yıka topla tuvalet banyo yemek bulaşık .öff be yazarken içim kıyıldı kızım uyanıkken çok acil bir işim yoksa asla yapmam.o iş benim ve ben yapacağım kızımı ağlatıp yapsam az sonra birşeyler karışıyor zaten değmez hele iş için asla.zamanla pratikleşiyorsun.alışıyorsun düzen oturuyor.hatta öyle alışıyorsun ki mesela ben dün annemlerden eve perde almaya geldim babam çocukları dışarı çıkarmıştı kızım da uyuyordu orda.eve geldim tuvalete girdim ne biçim korkuyordum yalnızken kulağım tetikte ağlayan mı var kapı mı açıldı vs.hiç bir dağılmamış 😌
Sağol canım.saç benimkide çekiyor hatta herşeyi çekiyor masadan tabağı çatalı .dün kardeşimin gitarını çıkardı çocuklar kızın önüne koydular bayağı bayağı çaldı
Ev ve yerleşme deme 🙈
Dişiniz sizinde hayırlı olsun ,güzel güzel hart yapsın .kız 3. Diş üstten çıktı demi
Teşekkürler canım.darısı size.ağrısı oldu ateş falan olmadı ama çok az uyuyordu.bir an evvel kolayca atlatırsınız .
Seni okuyoruz canım her an eskisi kadar online olmasakta okuyoruz.kalan sağlar bizim.hemde merak eden takipçi ziyaretçilerimiz de var

Birde ben çok yazdım ya şuan 😶

Incileri cikan bebisler hayiri olsun:) bizde gorunurde bisey yok daha...okuyorum hep yazmaya firsat yok malesef..bugun asi oldu kizim insallah kolay atlatir gecen ay cok kotuydu

Kizim asiri hareketlendi masallah..koltuklardan tutunup adim atiyor...sac cekme bizdede var hatta cok kizinca kendinin 2tel sacini cekip agliyor:) ek gidaya tam basliyamadik istegi gitti pure olan mamalari kesinlikle yemiyor bizden yenek istiyor genelde..
Kvlerde geldi evimize gectik:) hacidan inci fln getirmis kizima:) kizim 2 gece hic uyumadi berbatti kv sagolsun tursudan tut kuru fasulyeden tut caya kadar hepsini verdi sagolsun....ben 1dak ayrilsam agzina biseyler tikiyor....

Bizden boyle iste..

Gerçekten bunların hepsini yapıyor musun voltajjj yoksa bizi mi yiyosun :) Ben gün içinde yemek yapıyorum sadece bir de çamaşır yıkayıp evi toplayabiliyorum Tek çocukla. haftada bir anca evi süpürebiliyorum, texas kovboy filmlerinde toz bulutu geçiyorya çalılı falan benim evde de o toz bulutlarından oluşuyor zaman zaman ( benim elim bir de yavaş yaaa, hızlanmam için taktik versene azcık :).

ben de boyle olmak istiyorum ya evim tertemiz olsun hep, hergun sil supur toz al nerdee haftada bi anca of of esim de soylenmeye basladi zaten

yeni evimde temiz olcam yani insallah :)

ben de diş buğdayı yapıcam kızlar. üstelik bizim dişimiz de çıktı :) eve davet edemiyorum malesef. evde hazırlayıp kapıdan vericem büyük ihtimal. diş kurabiyesi yapıcam 1-2 güne kadar. diş buğdayını süslemek için tül, kurdela, pembe-kalpli ayıcıklı süsler falan aldım. inşallah güzel olur. hazırlıklarınızı paylaşırsanız ben de fikir edinirim.
insanlar 40 dk da bir uyanır sonra tekrar uykuya geçermiş. bebekler de uyanırmış ama onlar tekrar nasıl uykuya geçeceklerini bilmiyolarmış. 40 dk da bir uyanıp ağlayarak "uykum var ama nasıl uyuyacağımı bilmiyorum" demeye çalışıyolarmış.

maşallah böyle hanımlar da var helal olsun. ben de titiz ve temiz olmak istiyorum

ben de aynı konudan dertliyim. çocuğun yemediği kalmadı.
annesi olarak ne yiyeceğine bile karışamıyorum.

maşallah sana sen bu kadar işi iyi yapıyorsun valla bende temizimdir ama bazı şeylere yetişemiyorum çamaşır yıka ser topla ütüle yerleştir süpür toz al yemek yap oda hafta sonu sadece hem anne hem evhanımı birde çalışmak çok zormuş ama sende 3 çocuk artı neler neler senden örnek alınacak çok şey var vesselam

şu takipçi kim ki acaba gizli gizli olmasın gelsin sohbete

işallah ateşsiz yada az ateşli atlatır bebeğin ah o saç çekmeler hepsinde var demekki sabah kızım yatağının korkuluğuna dayanmış ayakta bakınıyor yerde de torba vardı eğildim almak için saçımdan bir tuttu iki eliyle ayırdı saçları resmen bundan sonra dağınık saç yok bize
kv nin yaptığıda ayıp ya turşu bile verilir mi bazen abartıyorlar onlar daha süt kuzusu yemeğe ihtiyaçları yok ki daha

Günaydın kizlar
Yine dersteyim, çocuklar etkinlik yapiyo, 50 kere anlattım, hala oluyomu diye geliyorlar. Köşeye geçip uçarak sınıfın ortasına atlicam şimdi. Zaten uykusuzum..
Voltaj üstten ama ortadakilerin yanındaki çıktı. Vampir gibi duruyor siritinca, zaten uyumuyor, şüpheleniyorum:)
Zapzup ve apple tiser teşekkür ederim tariflere, devam lütfen:)
Pztf biliyorum bu soylediklerini, rem ram filan.yetişkinlerin daha uzunmus ama 120 dk ile 160 dk sanırım. Akşam bizim sipa uyandı, emzirdim, uyudu, yerine yatirdim, açtı gozleri, dikti bana bakıyor, Alaaahh dedim, yandık, kipirdamiyorum ama, o bakti benbaktim, sora döndü uyudu. Uyandirasim geldi. Madem uyuyosun mübarek hep yapsana bunu:) bide geçen akşam emzirirken sağa döndü, sola döndü, kendini aşağı kaydırdı, bacaklarimin arasına indi, kafayı bi oraya biburaya, gobegimde uyudu. Yarım saat bekledim, dalsin diye. Amaan napiym bea Allah başka dert vermesin:)

chosy canım ya uyumayan çocuk çok zor Allah yardımcın olsun bir an evvel düzene girer inşallah, yanlız birbirinizin yüzüne bakmanız muhteşem senin gözlerinden hemen anlamış "uyu annem yoksa çıldırıcam" diye okumuş olmalı hiç seni kızdırmadan uyumuş ne güzel hep böyle olsalar :))

voltajım maşallah barekallah sana.bizim aile apt.nı ya ben üstte oturuyorum geçerken arada uğruyorum eltime maşallah oda çok temiz titiz kapısını açarken bile temizlik kokuları gelir burnuma 2 çocuğu var evini hiç kötü görmemişimdir ondan kendi evime çıkınca bi gaza geliyorum bende eve girişiyorum hemen vileda kovasına senin bi ara bahsettiğin bingo mutlu yuvamı döküyorum en bolundan benim evimde güzel koksun diye :)) ha ha kıskanç benn

Benim kız da bazen sabah 5 gibi uyanıyor gözlerini bana dikerek bakıyor.Ya kızım korkmuyomusun sen o karanlıkta..artık salla babam salla... ne zaman uyursa...

Aynı şeyi az önce ben de yaşadım.Arkadaşın evine gittim 1 yaşında bebeği var...ayy herşeyi derli toplu düzenliydi ya...yine sen gaza geliyormuşsun ben de yok öyle bişey.pasaklıyım artık kabul etmeliyim

chosy canım ya bende aynen senin gibiyim.
ne gündüz ne de gece uyumuyor bizim oğlanda
20 dkda bir emmek için kalkıyor emse gam yemicem
silikonu damağıyla ısırıp bırakıyor
gündüz uyumadığı için hiçbir şey yapamıyorum
benim oğlumda eren gibi gece uyanıyor dkiyor gözlerini
ben o zaman korkuyorum ya

dişleriniz hayırlı olsun arkadaşlar bende diş buğdayı yaptım
ama ben işi artık ticarete döktüm
bakalım siparişlerim var oğlumdan fırsat bulursam başlıcam

voltaj idolümsün canım benim maşallah sana.
ayakta alkışlıyorum seni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…