Büyüdüm Büyüdüm Bende Anne Oldum

yakalndım
magnetleri yapamadım ama ikramlıkları hallettim. kızımın teyzelerinin her biri birer çeşit yapıp getirecekler.

rana hanım gitarda mı çalarmış. maşallah, dişleri göstere göstere şarkılarda söyler şimdi
rana çalsın benim kıızmda söylesin. sesi pek bir yanık kızımın, sabahın köründe öyle güzel
şarkı söyler gibi sesler çıkarıyorki uykusuzluktan ölrüken bile kızamıyorum

tek çocuklu halini anlatmışsın ya kendimi gördüm. bulaşıkları hep makineye atmam rağmen tezgah üstü hep yıkanmış ve raflara yerleşmeyi bekleyen bulaşıkla dolu oluyor. çoğu zaman oradan alıp tekrar kullanılıyor.
çamaşırı topluyorum sepette kalıyor bazen ancak diğer gün yerleştirebiliyorum.
hafta sonları sil,süpür,banyo, balkon. camları her hafta sonu üsttende olsa silmeye çalışıyorum. çok batmadan almak istiyorum sonra çok uğraştırıyor. kapılar, prizler her hafta sonu siliniyor. pazar, market.
yapabilirsem iki çeşit yemek yapıp dolaba atıyorum ama dağınıklık baki... bir türlü toplanmıyor...yatak üstünde, salonda yerlerde hep oyuncaklar, elbiseler.
tabi eşimde çok yardım ediyor allah için. bu sabah ben camların önünü alıp evi havalandırdım. balkon yıkayıp çamaşır astım. tezgah üstündeki ufak iki parçayı yıkadım çıktım. eşimde öğlen süpürge açmış, bir vileda ile silmiş. artık cumartesi gününe kadar iş yapılmaz. akşam bir kuru toz alabilirsem ne ala

turşu verilir mi tuzlu tuzlu, kavurursunuz kızı...
kv ye kaynının yaptıklarını anlattın mı?

hafta sonuna doğru bizdede oluyor onlar. özellikle evi havalandırdıktan sonra. kapı arkaları, koltuk arkalarından uçuşmaya başlıyor...
yazarken bile utandım ya

heves etme ne olur, çalış sneinde olur
üzülme bir gün bizde döneceğiz eski günlerimize

kurmalı saat gibiyiz bizim için hayat hep sabah 5 te başlıyor.

paylaşır mısın bizimle...
zapzup kızacak bana ama yapamasamda göreyim :)

evet dertsizz bize de tarif ver özellikle şeker hamurunu nasıl yapıyosun :44:

Anlattik cnm daha dogrusu esim anlatti kb ve kvye cok uzulduler...evlensede kurtulsak modundalar...esime cok kizi kaynim senden nefret ediorum cik hayatimdan gibi laflar havada ucustu....adam olmaz gerci ama...

Kizlar kizim cok huy degistirdi 2 gecedir saat 20 uyuyor tam saat 23 bi aglamaya basliyor ama nasil 2saat agliyor sonra uyuyor...cildirmak uzereyim...yardimci olamiyorum kizima..acaba dislerimiki?? Bugun baska mama verdim simdi uyuyor birde nazar muskasi yaptirdik onuda koydum...birde disi agrisiz ciksin diye takilan kolyeler var onu taktim...bu gece cok umitliyim bakalim neler olacak...offf uyumayan bebek ne zormus ben 2 gunde kafayi yedim

Demir ilacini neden veriyorsunuz diye sormustum cvp verenlere tsk ederim, burda sadece ilk 15 hafta k ve d vitamini sonrasinda 4 yasina kadar fln d vitamini haric bisey vermiyorlar. Ben demiri sebzelerden almalari yterli saniyordum cunku 6 ay sonunda anne sutundeki demir aZaldigi icin sebzelere baslaniyor ya hani. Gittigimde bi soruyum yinede gerci oglumun sebzelerle sorunu yok Allaha sukur ordan yeterince aliyordur belki.

İncilerini cikaran kuzulara hayirli ugurlu olsun digerlerini nasip etsin. Benim oglum 5 aydan cikardi alt 2 yi simdi ustten cikariyo sanirim belirtiler cikti.

Tasinanlara Allah kolaylik versin.

Zapzup ylc esrasim gecmis olsun hepimize Allah korusun yavrularimizi.

Dertsiz senin oglan emzik biberon almiyor deyince hic mi almadi? Belkide istemiyordur ek gidalari biberonla mi vermeye calisiyorsun? Belki ondan yemiyordur. Kasikla denesen canim?Benim
Ablamin ogluda mesela emzigi hic almadi simdi 1 bucuk yasibda hic almadi. Ben biberonu aksamlari isim olursa kolayina kacmak icin meyve puresi yerine suyunu s1k1p bi tek onu biberonla veriyorum baska bisey icin kullanmiyorum.sulu verdiklerini yemediyse kati denedin mi?ben mesela bugun tv de gormustum kereviz almistim.ama daha yapmamistim suyunu s1kmisti kadin, aksam meyve ogununde kereviz elma ve havucu s1kip icine 2kasik biskuvi tozuyla beraber biberonla verdim oyle deneyebilirsin belki?

Voltaj gozun aydin canim annenler tasinmis Allah ayirmasin bundan sonra ins. Hamaratliginada hayranim bende herkes gibi. Hic mi aksattigin caninin istemedigi olmuyo merak ettim?bende artik salmis durumdayim keyfime gore yapsamda goze gozukmedigi icin, ustune bide bisey yapmiyo olunca bi sure sonra saldim bende..

Puskurtme olayi bizdede vardi ama gecti, sac cekmelerimiz devam ama azaldi alistim gerci acimiyor ilk zamanlardaki gibi elinden tutuyorum birakir misin sacimi aciyor diyorum bi bakiyo sonra birakiyor saolsun..Anneci olmasida bu aylarda normalmis benimkide tepeme cikcak sanki,hosuma gidiyor tabi ama bu gelisiminin bi parcasi.

Bebegim bilmiyorum nasil bakiyorsun ama bebekler icin agri kesici var kilosuna gore veriyorsun ben en aon kontrole gittigimde ikinci disini cikariyordu geceleri daha s1k uyaniyor diye anlatinca kadin baba bebek dafalgani ver demisti normalde hic ilac kullanmiyorum bi tek d vitamini ama agrisi olduguna suphelendiigim zaman verdim birkac kez.evinede gecmissin gozun aydin.

Kizlar kizim cok huy degistirdi 2 gecedir saat 20 uyuyor tam saat 23 bi aglamaya basliyor ama nasil 2saat agliyor sonra uyuyor...cildirmak uzereyim...yardimci olamiyorum kizima..acaba dislerimiki?? Bugun baska mama verdim simdi uyuyor birde nazar muskasi yaptirdik onuda koydum...birde disi agrisiz ciksin diye takilan kolyeler var onu taktim...bu gece cok umitliyim bakalim neler olacak...offf uyumayan bebek ne zormus ben 2 gunde kafayi yedim

Demir ilacini neden veriyorsunuz diye sormustum cvp verenlere tsk ederim, burda sadece ilk 15 hafta k ve d vitamini sonrasinda 4 yasina kadar fln d vitamini haric bisey vermiyorlar. Ben demiri sebzelerden almalari yterli saniyordum cunku 6 ay sonunda anne sutundeki demir aZaldigi icin sebzelere baslaniyor ya hani. Gittigimde bi soruyum yinede gerci oglumun sebzelerle sorunu yok Allaha sukur ordan yeterince aliyordur belki.

İncilerini cikaran kuzulara hayirli ugurlu olsun digerlerini nasip etsin. Benim oglum 5 aydan cikardi alt 2 yi simdi ustten cikariyo sanirim belirtiler cikti.

Tasinanlara Allah kolaylik versin.

Zapzup ylc esrasim gecmis olsun hepimize Allah korusun yavrularimizi.

Dertsiz senin oglan emzik biberon almiyor deyince hic mi almadi? Belkide istemiyordur ek gidalari biberonla mi vermeye calisiyorsun? Belki ondan yemiyordur. Kasikla denesen canim?Benim
Ablamin ogluda mesela emzigi hic almadi simdi 1 bucuk yasibda hic almadi. Ben biberonu aksamlari isim olursa kolayina kacmak icin meyve puresi yerine suyunu s1k1p bi tek onu biberonla veriyorum baska bisey icin kullanmiyorum.sulu verdiklerini yemediyse kati denedin mi?oda olmadi ben mesela bugun tv de gormustum kereviz almistim.ama daha yapmamistim suyunu s1kmisti kadin, aksam meyve ogununde meyve yerine kereviz elma ve havucu s1kip icine 2kasik biskuvi tozuyla beraber biberonla verdim oyle deneyebilirsin belki?

Voltaj gozun aydin canim annenler tasinmis Allah ayirmasin bundan sonra ins. Hamaratliginada hayranim bende herkes gibi. Hic mi aksattigin caninin istemedigi olmuyo merak ettim?bende artik salmis durumdayim keyfime gore yapsamda goze gozukmedigi icin, ustune bide bisey yapmiyo olunca bi sure sonra saldim bende..

Puskurtme olayi bizdede vardi ama gecti, sac cekmelerimiz devam ama azaldi alistim gerci acimiyor ilk zamanlardaki gibi elinden tutuyorum birakir misin sacimi aciyor diyorum bi bakiyo sonra birakiyor saolsun..Anneci olmasida bu aylarda normalmis benimkide tepeme cikcak sanki,hosuma gidiyor tabi ama bu gelisiminin bi parcasi.

Bebegim bilmiyorum nasil bakiyorsun ama bebekler icin agri kesici var kilosuna gore veriyorsun ben en aon kontrole gittigimde ikinci disini cikariyordu geceleri daha s1k uyaniyor diye anlatinca kadin baba bebek dafalgani ver demisti normalde hic ilac kullanmiyorum bi tek d vitamini ama agrisi olduguna suphelendiigim zaman verdim birkac kez.evinede gecmissin gozun aydin.

Var cnm ilac aldim verdim gece ictikten 15dak sonra gazini cikartti ama coook pis koktu..ondanmi bilmiorum

Yapmadığım zamanlar oluyor elbette ama genelde Yapıyorum .sadece şeyi biliyorum,dağınık ev ne kadar temiz olsada pis duruyor.erken kalkmak başlamak var birde :) benimde öyle zamanlarım oluyor her anım pırıl pırıl olmuyor.ev küçük biz kalabalığız hepsi dağıtan tayfa.çocuklar toparlanınca olur hatta olmak zorunda gibi.
ben de boyle olmak istiyorum ya evim tertemiz olsun hep, hergun sil supur toz al nerdee haftada bi anca of of esim de soylenmeye basladi zaten

yeni evimde temiz olcam yani insallah :)
inşallah.senin eşin çok titizdi demi :)) bugünleri doya doya yaşa kız boşver.oyuncak kutuları yastık yorgan savaşı olmadan her eşyayı sen nereye koyduysan ordan alıyorsun biz soruyoruz "makas nerdeee ? kumanda nerdeee?"herkes kendi dünyasında :))
Kimi giriyor elma soyuyor kimi yastık elinde diğer taraftan kıyafet değişiyor.
Sağol canım.o şeyden oluyor;
Ev+ben birleştik.kişisel ihtiyaç gibi oldu bana.çalışıyorsan çok zor yapmak.benimkide zor.ne bileyim ya öyle işte (
Sağol canım.benimde hala yetişemediğim zamanlar çok oluyor.çalışırken çok zor bunlar biliyorum.çamaşırı atsan gelmeye makinada kırış kırış oluyor tekrar yıkasan bitene kadar uykun geliyor.bu halde de zor boy boy 3 tane mercan düşün :))
Ya satır satır okuyup hakır hakır güldüm.seni derste izlemek istiyorum benn
Etkinlikler neler acaba kız ben çok severdim .bizim zamanımızda az oklava sarkaç aman ne bileyim bir elimizde ampul diğerinde kıl testeresi sabun sürersin gevrek gevrek oyyy.
Damadıma maşallah dişine hele.bende geceleri bazen yapıyorum hatta gündüZleri de çocuklara yapıyorum cmtesi 6.45 te uyanıyorlar ya.geri yatsınlar diye kapatıyorum gözlerimi .kalkıp mutfağa giderlerse kalkıyorum yoksa Az daha yatmak istiyorum.arkadaş 10 senedir uykuya hasret kaldım.
Oyy canım benim.ben onu kullanmıyorum kız artıkın . Şimdikide yine bingo ama şimdi birde oda kokumu değiştirdim glade temiZ çarşaf kokusu mis gibi ama düşük ayarda açık yoksa midem yanıyor kokudan. başka evin temizliğine o bende de var ya.bir arkadaşım var bir defa dedim siz nerde yatıyorsunuz sabah bile ev sanki az evvel süpürülmüş mis gibi kokuyor ben sabah 2 saat havalandır babam havalandır.yastık yorgan ıslak mendil curcuna.
Hahha kız Mecburiyet.ama isteğim şöyle elimde kahvem kanepeye uzatmışım ayakları ofpufyanın kızı gibi (hala aklımda o ayağını attığı foto) tv izlemek yarım kalan oncaaaa kitaplarımı bitirmek ...
Dışarı çıkıp herkesi kontrol etmeden salına salına yürümek 😌
Nerdeee😔
Süsleri bende merak ettim.bende annemle sabun yaptım .tül kurdele çiçek vs aldık.çok eğlenceli ya ben seviyorum bu uğraşları.
Valla duracaklarasa istedikleri kadar şarkı türkü severim dinlerim onları eşlik ederim oynarım herşey olabilir Çalışırken anlıyorum çok zor hatta imkansız bazen.benim eşim hayatta yapmaz.pijamalarını nere canı isterse orda bırakır.mesela gece kalksın süt içsin kutusu bardağı tezgahtadır.hayır bardağı makinaya koyma ama sütü geri koy bari.çok güveniyor bana hatta bazen neden böulesin deyince akşama kadar sıkılma uğraş olur dediği oluyordu.şimdi sıkar biraz öyle demek.bende biriktirdiğimde altından zor kalkıyorum.benim yaz boyu kardeşim annemler vardı düzenim alt üsttü o zaman çok dedim herşeyin kıymeti kaybedilince anlaşıyormuş meğer yalnızken evim çok rahat temizleniyormuş :))
Takıntı yapmakta kötü.ev yutuyor insanı kendine hizmet ettire ettire köle oluyorsun.bitmiyor ne kadar yapsan da bitmiyor .
Teşekkür ederim.ben görmedim sorunu ama söyleyeyim bende demir damlasını unutmadığım sürece veriyorum.benim midemde yüzde yetmiş helikobakter var demişlerdi gebelik öncesi.kullandığım ilaçlar emilim yapmamış tam anlamıyla.benim Demir depom dolmuyordu.bebeğim çok alamamış benden onda da maalesef eksiklik varmış.deviti 6. Ayda kullanmamı üstüne basarak söylemişlerdi bıngıldakta kapanma geçen ayla aynı değişmemiş dedi.hatta 9 damla çok değil mi deyince kiloya göre verdiklerini söylemişti.yine de unuttuğum oluyor .
İş konusunda aksattığım oluyor elbette ama hiç yapmadığım çok nadir.başım dişim siyatiğim ve böbreğim ağrımadığı ve misafir olmadığı sürece :)
Benimki mecburiyet ve alışkanlık.saldığım zaman zaten bizim evde herkes salmış bende yapınca adım atacak yer kalmıyor.her yanım oyuncak kıyafet bulaşık sofra aman yarabbi(

Yine çooook alıntıladım ve yazdım ya
Ama Sefam olsun

Merak ettim voltaj, helicobacter in demirle ilişkisi neymiş? Ben ing.deyken bana teşhis kondu tr.de hiç bu yüzden kontrole gitmedim çok büyük sıkıntısı yok diye ama benimde demir değerlerim çoook az yükseldi hamilelikte ilaçlara rağmen ve hala kansızım ve haliyle yorgunluk ve bitkinlik yapıyo. Şüphe uyandı şimdi içmde.

albüme ekledim canım.

evet dertsizz bize de tarif ver özellikle şeker hamurunu nasıl yapıyosun :44:
kız şeker hamurunu nerden çıkardın. magnet yaptım ben ama şeker hamurunu da söyleyeyim marshmallow şekeri benmari usulüyle eritip katı hamur haline gelene kadar pudra şekeri koymuştum.

allah kolaylık versin canım.

canım benim oğlum emziği alıyor fakat biberonu almıyor. bugüne kadar emzirdim sadece süt geldiği kadar işte.
katı gıdaları hiç biberonla vermedim. anne sütü yetersiz devam sütü içmesi gerekiyor en azından gece yatarken ver dedi dr.
ama biberondan içmeyi bilmiyor, çekmiyor, çektiği zaman ağzındakini yutamıyor.
herşeyi kaşıkla veriyorum suyu bile...
drumuzun verdiği vitamin ilacı birazcık iştahımızı açtı
karnı tok olsada yine de uyumuyor

voltaj ben bazen o kahve keyfini yapıyorum tek başıma
oğlum uyuduktan sonra 20 dakikam var keyif yapmak için
kendime geliyorum valla

bizde evde deli gibi şarkı söylüyoruz
ağlarken çocuk şarkısı söylüyorum hemen susuyor
repertuar genişledi baya
bütün apartman karga sesimi dinliyor

kızlar dün kvyi aradım aylardır telde hiç konuşmadık
bayramda izindeydik ya insafa geldim arayayım dedim
arayacağıma pişman oldum laf sokunca noluyor anlamıyorum
coşmuşum aramışımda yine beklermişte çok beklersin dedim içimden
oğlumu sordu huysuzluğu devam ediyor dedim
emeklemeye çalışıyor ama ayaklarını itemiyor daha öğrencek dedim
çocuğumun açlıktan halimi varda ayaklarıyla itsin gücü yok diyor
oğlum bütün gün kıpır kıpır yere bıraktığım anda 2 dk durmuyor
döne döne gitmek istediği yere gidiyor kucağımızdayken bile ayakları hareket halinde
kvyi duyan somalideki çocuklar gibi zannedecek.
kafam ne güzel rahattı ne diye aradım diye akşam yedim bitirdim kendimi.

uykudan uyanıp gözünden yaşları akıta akıta acı acı ağlıyosa evet kesinlikle dişten. koca karı işlerine inanırmısın bilmiyorum ama yeşil soğan acısını hafifletir demişlerdi bana. ben pek soğan sevmediğim için evimde de bulunmaz. ha aldım ha alacam derken bizim kız dişleri çıkardı. Allah kolaylık versin. inşallah daha fazla acısı olmadan çıkarır.

Günaydın kizlar,
Bugün daha kötüyüm. Eren daha fazla uyandı. Bütün gece göğüsler dışarda, belim de hep açık. Suan belim feci ağrıyor, bobreklerimde olabilir emin değilim. Ve hasta oluyorum sanırım. Bogazim aciyo, bacaklarim halsiz, başım ağrıdı agricak.. bir daha sikayet etmicem halimden, beterin beteri var

Ycl korkmuş olabilir, ben uyumadikca kızıyorum bazen, yada gulmuyorum, kaslarimi catiyorum. Babaya düşkün oldu zaten
Lena Allahtan sabah 5 te uyanmiyo. Bizim şöyle akşamdan yatinca bi 2 saat filan uyuyo, bide sabah oyle. Hafta sonu biz olunca uyuyo biraz daha sanki.
Dertsiz bu oglanlari napcaz, GELINLERE YAZİK:) neler yapıyorsun kiz bende merak ettim..
Ve voltajjj gel kiz derse, ben genelde eğleniyorum da, bazen cildirtiyorlar. Etkinlikler artık eskisi gibi degil benim derste. Fon kartonu ile degiskenligi olmayan geometrik sekillerle, cogalabilen düzen çalışmaları yapıyoruz:)) bide buluş, icat hangisini dersen:) birde şimdi görsel sanatlara giriyorum. Şu an mesela ressamların resimlerini çiziyorlar. Bi çizgi atıp gelip soruyorlar, hocam olmuş mu? Kovaliyorum bende. Şekillerde de oyle. Bi rahat yok bea:))
Zor yani, eskiden yaptiklarimizdan olsa, çocuklara da rahat. Şunu getir, şunu yap. Bitti. Şimdi ne yapicam deyip duruyorlar. Tukendimmmmm..
Birde temizlik konusuna hiç girmedim farkinda misiniz.
Eski evimde mutfak, antre ve yatak odası hali kaplıydı, diğer odalar eski tip parke. Hiç sevmezdim. Ama şimdi özledim. Dun supurdum, bugün her yer battı. Gerçi şu an ablamlarda bizde kalıyor. Yan komsum oldular, yerleşene kadar. Mutfak cekmecelerimi duzenlemem lazım. Çorap cekmecemi birde. Birde camasir olayını bitirmem lazım. Birde o ardiye odasını toplamam lazım. Birde kitaplığı. Birde balkonlari yikamam lazım, telle hemde.boyalar var. Birde utuleri bitirmem lazım, her akşam yaptığım halde.
Imdaat..

diş mağnetlerin harika olmuş tebrik ederim seni becerikli kız aaumut'tan da aynı davranışı görmek istiyoruz
yakalndım
magnetleri yapamadım ama ikramlıkları hallettim. kızımın teyzelerinin her biri birer çeşit yapıp getirecekler.
ohh ne ala kıuz bu iştende yırttın bari hediyelikleri yap başlasan nasıl keyif alacaksın ama dertsizin albüme bak çok güzel olmuş magnetleri
aman arama canım senin kv insanlıktan yoksun kalmış yazık sen üzülüyorsun ben hiç aramam sormam nişanlıyken çok aradım sordum görüştüm sonra düğün yaklaştıkça afedersiniz sıçtı sıvadı herkese sataşdı şimdi bayram seyranda bile aramam insan olsun kimse kimseye düşman değil biz onların çocuklarının sevdiği insanlarız böyle düşünüp sevmeleri yada sevmeye çalışmaları lazım

pırasa da iyi oluyor soğan çabuk kopuyor aman yutmaya çalışır bide pırasa verin kemirsin bebişler

oyy canım beni,m hasta mı oluyorsun vitamin takviyesi yap kendine işallah böyle atlatırsın hasta olmazsın ya artık geceleri uyusalar da rahat etsek benim kız gündüzleri uyurdu şimdilerde yarım saat uyuyup kalkıyormuş yada annem yatağına yatırınca kalkıyormuş eyvah yandim dedim uyuyunca iş yapıyordum uymazsa ev izmir çöplüğünü geçecek

Demir için kullandığın ilaçlar midede bağırsakta emiliyor hastalık yara vs olunca emmeden atılıyormuş.
Tam anlamıyla bu gibiydi :)
Bende de çok oluyor hatta bazen gündüz 2 veya 4 arası kendime gelebiliyorum.
Albüme bakayım hehe.
Benim kızımında ayaklar horon teper gibi zıngır zıngır attırıyor.yerde aynen öyle 360 derece dönüyor etrafında yani bu demek oluyor ki yakında emekleyecek.iki gündür de yürüteçte geri gidiyor Buda yürüyecek demek oluyor.abisi 1 yaşında emekledi 20 gün sonra yürüdü.ama Zehra 9 aylık emekledi tutunarak sürdü yaşında iyice yürüyordu.kv bakma ağzı varya boş durunca canı sıkılıyor benim çocuklarım hep toplu oluyor.genetik olduğu düşüncesindeyim.benim eşim hem kilolu hem uzun.hatta sülalelerinde tek eşim öyle.bizim taraf hep iridir.çocuklarda öyle olması normal diyorum.kv atlar hemen benimkilerde böyleydi."bi' sus"
Kendi toplu ama kv kb 1.50-1.60 anca.
Bende benimkini bir defa aradım oğlanın kınasına çağırmak için.açtığını bilmedi.ablası açtı ona veriyor voltaj diye"ne has" dedi .aramıyorum artık.bayramda da aramadım.çünkü hem öyle dedi hem kınaya gelmedi.kimsin ki bana?ne döneceğim etrafında.eşim eskiden burnumdan getirirdi böyle durumda.şimdi tık yok.benim oğlum 6 yaşında tanıdı babaanne dedeyi.hiç bir geçmişleri yok.sadece bir oğlum var.kv 66 yaşında .sünneti görmeyeceksen 20 sene sonra düğüne mi saklandın?
Sinirlendim bak yine.
Gelinden Msj;
Bende aynıyım dedi bacı.diştir diş
Evet şimdiki faaliyetler çok değişmiş ya.ama ben şimdi oklava yapabiliyorum ,halı dokuyabiliyorum elektrikle ilgim yok ama çok korkarım.
Şimdiki çocukların çoğu görevide anne babası yapıyor.hatta bana komşum fen dersi için telle iskelet yaptırmaya getirdi.ben yaptım annesi kızımı tuttu kendi kızı tv izledi :) iskeleti öğrendik biz annesiyle
İşin çokmuş ama düşündükçe çoğalıyor ben bunu gördüm ❤

merhaba bayanlar ben sizin muhabbetlerinize hayran gizli bir takipçinizim

aslında ben 2013 mayıs annesiyim 14 mayıs doğumlu bir kızım var Allah bağışlasın. bizim gruptakiler face teki gruba kaçtılar bende arada kafama takılanlara bakmak için Nisan anneleri grubuna bakıyordum. sizin sayfayıda öyle keşfettim.

maşallah muhabbetleriniz çok tatlı

allah muhabbetinizi hiç bozmasın. Allah yavrularınıza hayırlı sağlıklı ömürler versin.

Zapzup sagolasin, mandalina yedim ama sabah, ilaç almak da istemiyorum. Kilolar gitmedi. Bi arkadas dediydi 6 aydan sora gider diye amaaa gitmedi. 2 kilo verebildim 2 ayda. Vitamin icersem ne olurum ki
Voltaj dusunmiym işleri, hatta yapmiym ya amaaan. Rahatladım şimdi:) hatta eve gidince eren uyucak, bende yanına yaticam, uyucam, dinlencem, iyileşmiş bi şekilde kalkicam, böyle dusuniym. Biri gelecek olursa süpürücü:))
O etkinlikleride veliler yapiyo evet, ama ben çocuk düşünsün yeter diyorum. Ister velisi yapsın, ister marangoz. Ama dusunmeyide internetten yapıyorlar artık..

Bana kv demeyin, esim hoparlör aciyo, bende yatak odasından duyuyorum. Ayy içim soğudu bak. Hiç susmuyor, tontonummm, yavruummm, kuzuummmm, ereennn, babannemmmvb. Hiç aralıksız ama. Esim telefonu ağzına sokmaya calisiyo diyo, acikmistir diyo. Hala ya hala. Bayrami hiç anlatmiym. Dönüşte gelecekti, yardıma sözde. Gerek yok dedim.gelmedi şükür..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…