- 6 Nisan 2012
- 1.782
- 397
- 398
yok canım ateş olmamış pek 37.5 olmuş zaten aşıdan gelince şurup içirmiş annem sonra 37.5 olunca ben içirmedim 38 falan olsaydı içirecektim allaha şükür çıkmadı öylece atlattık darısı diğer bebişlerin başına ateş fazla yükselmeden atlatsınlar
evet diş buğdayı yapıcaz ama hani bizim kızların dişleri yok şekerim sen keçe alıp yaptın mı bakim hiç foto paylaşmadın yapmadın kaytardın demi kendi kendini ele verdin al şu keçeleri yap artık diş perilerini
yakalndım
magnetleri yapamadım ama ikramlıkları hallettim. kızımın teyzelerinin her biri birer çeşit yapıp getirecekler.
Yok canım ben bana ancak yetiyorum annemlerinki bir seferlik bonustu.rıza ve mutlulukları için.bu kadar yoğunlukla birde nakitti bilmem neydi işe gidersem bırakırım insafsız kocayı
Teşekkürler.darısı size olsun.bizde değişiklikle aşûre yapacağız :))
Bende tek çocukken çok dolandığım zaman oldu.mesela bir banyo yaptırırdım oğlumu bir dünya çamaşır nevresim havlu birbirine girerdi.o gün yemeği dışardan söylediğim olurdu ama yine de mutfak karışırdı.eşimin ütüsü hiç bitmezdi (hala aynı ).çamaşırı toplardım sepetten yerleştirmeye Allah canımı alırdı.şirketin muhasebesine bakıyordum o zaman ama ne stres ne zulüm bana.kızım oldu zamanla oturdu herşey.bu kızımla daha da oturacak.ben ayda bir bütün dolaplar ,portmanto ,baza,mutfak dolapları ,camlar ,perdeler,koltuklar ,kapılar temizliyorum.
haftada birde koltuk kanepe altları, tuvalet, banyo ,mutfak dolaplarının kapakları ,yıkayıp siliyorum.
günlük sadece ev süpür toz al yerleri bir aparatım var ağzı cırtlı o çok pratik günlükte onla siliyorum çamaşır yıka topla tuvalet banyo yemek bulaşık .öff be yazarken içim kıyıldıkızım uyanıkken çok acil bir işim yoksa asla yapmam.o iş benim ve ben yapacağım kızımı ağlatıp yapsam az sonra birşeyler karışıyor zaten değmez hele iş için asla.zamanla pratikleşiyorsun.alışıyorsun düzen oturuyor.hatta öyle alışıyorsun ki mesela ben dün annemlerden eve perde almaya geldim babam çocukları dışarı çıkarmıştı kızım da uyuyordu orda.eve geldim tuvalete girdim ne biçim korkuyordum yalnızken kulağım tetikte ağlayan mı var kapı mı açıldı vs.hiç bir dağılmamış 😌
Sağol canım.saç benimkide çekiyor hatta herşeyi çekiyor masadan tabağı çatalı .dün kardeşimin gitarını çıkardı çocuklar kızın önüne koydular bayağı bayağı çaldı
Ev ve yerleşme deme 🙈
Dişiniz sizinde hayırlı olsun ,güzel güzel hart yapsın .kız 3. Diş üstten çıktı demi
Teşekkürler canım.darısı size.ağrısı oldu ateş falan olmadı ama çok az uyuyordu.bir an evvel kolayca atlatırsınız .
Seni okuyoruz canım her an eskisi kadar online olmasakta okuyoruz.kalan sağlar bizim.hemde merak eden takipçi ziyaretçilerimiz de var
Birde ben çok yazdım ya şuan 😶
rana çalsın benim kıızmda söylesin. sesi pek bir yanık kızımın, sabahın köründe öyle güzel
şarkı söyler gibi sesler çıkarıyorki uykusuzluktan ölrüken bile kızamıyorum
tek çocuklu halini anlatmışsın ya kendimi gördüm. bulaşıkları hep makineye atmam rağmen tezgah üstü hep yıkanmış ve raflara yerleşmeyi bekleyen bulaşıkla dolu oluyor. çoğu zaman oradan alıp tekrar kullanılıyor.
çamaşırı topluyorum sepette kalıyor bazen ancak diğer gün yerleştirebiliyorum.
hafta sonları sil,süpür,banyo, balkon. camları her hafta sonu üsttende olsa silmeye çalışıyorum. çok batmadan almak istiyorum sonra çok uğraştırıyor. kapılar, prizler her hafta sonu siliniyor. pazar, market.
yapabilirsem iki çeşit yemek yapıp dolaba atıyorum ama dağınıklık baki... bir türlü toplanmıyor...yatak üstünde, salonda yerlerde hep oyuncaklar, elbiseler.
tabi eşimde çok yardım ediyor allah için. bu sabah ben camların önünü alıp evi havalandırdım. balkon yıkayıp çamaşır astım. tezgah üstündeki ufak iki parçayı yıkadım çıktım. eşimde öğlen süpürge açmış, bir vileda ile silmiş. artık cumartesi gününe kadar iş yapılmaz. akşam bir kuru toz alabilirsem ne ala