Büyüdüm Büyüdüm Bende Anne Oldum

Amin.Hoşgeldin,
Allah bağışlasın yavrunu.

Dertsizin magnetler çok güzel olmuş kızlar.çok iyi bir uğraş kafa dağıtır biraz.hırslanınca çatık kaşlı dişlerde türeyebilir

insaflı dertsizim ne diye arar canını sıkarsın boşver evinde olsun sana bulaşmasın yeter, hem onun seni araması lazım huysuz oğluma torunuma bakıyosun Allah yardımcın olsun demesi lazım, ama nerdeee

chosy dikkat et canım hasta olmadan atlatırsın inşallah

dertsiz bende baktım çok güzel olmuş mağnetlerin ellerine emeğine sağlık canım

Bennnn bennn bendim o.İki kilo az mı kız,benim az göğüsler az da göbek azıcıkta baldırlar minicikte totom kaldı şimdi kilomu dersem nazar falan
Babamda açlığına çok takılıyor kusacak kadar emiyor birşeyler versem kızım aç açına verme diyor.emince hani görünen birşey yok ya oyalanıyor sanıyor
Tontonum ney ya tüylerim dikildi resmen :)) hani bir ayşecik filminde nonoşum diyen hatun vardıya o geldi aklıma
Tezata gel hemde "tontonum"-"açtır"
Yat kız boşver.hasta hasta yapma.sütün azalmasın.aç kalmasın yavruum 😶

insaflı dertsizim ne diye arar canını sıkarsın boşver evinde olsun sana bulaşmasın yeter, hem onun seni araması lazım huysuz oğluma torunuma bakıyosun Allah yardımcın olsun demesi lazım, ama nerdeee

salak kafam ya derdim bana yetiyor zaten. kendime laf sokulmasını istedim daha ne olsun canım ya

voltajın da dediği gibi tezatlık var canım. seninki hiç değilse babaannem diyormuş. bizimki annem diye seviyor." heyyytttt çekil ordan onun bir tane annesi var" diyesim geliyor

izindeyken oğluma annemmmm dedim
bu da efendim diyor
sana demiyorum ben dedim
surat 1 karış oldu anne bile fazla ona da
eşimin annesi işte

Son düzenleme:
umuttttt ben sana diş buğdayı magneti yapayım.
hemde çok uygun fiyata
ne dersin???:26: :26: :26:

Zapzup kv için sözleşmiş gibi yazmışız
kalbimiz bir güzelim
maşallah yavruna buyur sende aramıza katıl

aman anne mi onlara yok şekerim kalsın mecburi ancak

bizim isteme olmuştu sözlüyüz eşimle annesine 2-3 ay anne falan bişey demedim ama ne zaman söylücem diye bekliyordu birgün artık zor da olsa söyledim sevinmişti sevinecek ne varsa keşke hiç demesydim ..... hanım diye seslenseydim sonuçta böyle yapanlarda var kızıma artık tembihlerim yaa kızım benden başkasına anne diyince zoruma gider benim ya hayır senin tek annen var benim diye yırtınırım resmen çok kıskanç gördüm kendimi

dertsiz ve zapzup canlarım bende asla benden başkasına anne demesine dayanamam yani kızım evlendiğinde kv.mecburi dicek ama ben kv.ve etraftakilerin annem diye sevmesine karşıyım Onun ANNESİ BENİMM.işte o kadar

dertsiz ve zapzup canlarım bende asla benden başkasına anne demesine dayanamam yani kızım evlendiğinde kv.mecburi dicek ama ben kv.ve etraftakilerin annem diye sevmesine karşıyım Onun ANNESİ BENİMM.işte o kadar
ben de tam böyle düşünüyorum işte.
her fırsatta babaanne kelimesini kullandım
hadi babaanne git biraz falan dedim hep
huylu huyundan vazgeçmiyor ama

zapzup seni daha bir kıskanç gördüm ben

ben geçen pazaretsi ağlama krizine girdim eşimin yanında çok kötüydüm bu ve kv.nin yaptığı hareketler yüzünden, zaten çalışıyorum sayılı saat kızımla birarada olabiliyorum bundan dolayı suçluluk duygusu var çalışan bi anne ancak halimden anlar çok fena patladım geçti gitti şimdi daha iyi daha sakinim ama arada fena doluyo insan

bunun adı kıskançlıkmı tahammülsüzlük mü bilmiyorum ama zoruma gidiyor kızım beni görünce gülsün beni tanısın,gel gel yapınca sadece bana gelsin vs. istiyorum
duygusala bağladım yine neyse bi kaç saat sonra yanındayım canımın

Dertsiz ve voltaj tezat benim kv, toptan ışte..
Şey diyo emeklemeye, yürümeye başlayınca atarmis kiloları. Kendi oğlu 30 yaşında hala atamamış ya neyse:))
Ya ben hala bakamadim magnetlere, dubakiym..

Voltajim 50 kilo olsam 2 kilo çok ta, bende demeyim şimdi kilomu, bende devede kulak:))

hihi öyleyim hem gizliyordum ama artık açıkladım
kızımı çok seviyorum

bende onu istiyordum babasına çok düşkündü ve onu görünce hemen kucasğımdan ona gitmek istiyordu ona gülüyordu sevgi gösterileri yapıyordu bende kıskanıyordum ama ne zaman hasta oldu ateşlendi hep ben yanındaydım tabi benden ayrılamaz oldu babasındayken hep bana gelmek istiyor ben odadan çıkınca bağırıyor bensiz durmnak istemiyor çok hoşuma gidiyor allahtan kucak istemiyor hep kucak istese işim zor olurdu bana sarılıp yanığıma öpücük kondurur gibi dudaklarını değdiriyor afff özledim kızımı saatler çabuk geçsin mercanıma kavuşayım

Dertsiz baktım
Hiç güzel olmamış,
Dantel ortunde güzel degil zaten.
Hih..

Diyeyim de nazar değmesin:)

Dertsiz baktım
Hiç güzel olmamış,
Dantel ortunde güzel degil zaten.
Hih..

Diyeyim de nazar değmesin:)
canın sağol canım benim.
kızlar bu iş gerçekten çok zevkli
malzemeler falan elinin altında olunca aklına bişey gelince hemen yapabiliyorsun

biz tam 7 aydır öyleyiz canım. alıştım artık uykusuzluk dokunmuyorda havalar serinledikçe sıcak yataktan kalkmak dokunuyor.
akşam 8 de yatar 12 de kalkar, ondan sonra 2 de, 4 te sonra 5 te kalkar ve daha yatmaz.
nasıl bir kolyeymiş o..
bizde diş çıktıktan sonra diş buğdayını kolye gibi dizip takarlar düzgün çıksın diye.. onun gibi brişey mi bu

biz demer ilacı kullanmıyoruz, doktorumuz önermedi.

eline sağlık canım çok güzel olmuş. mavinin foter şapkası ve papyonuda çok şirin :)
uzan koltuğa, al eline kumandayı bir eline kumandayı... ne yapacaksın kaynanayı, canını sıkmaya yer aramışsın.
ablam bir fıkra anlatmıştı dur yazayım sana becerebilirsem

kaynana yeni gelini alıyor karşısına ve kendini tanıtmaya başlıyor.
bak gelin diyor benim 3 halim var. sana anlatayım ona göre hareket etki geçinebilelim.
sabah kalktığımda çiçeğimi kulağımın arkasına koyduysam o gün keyfim yerindedir benden ne istersen iste
sabah kalktığımda çiçeğimi boynuma taktıysam eh işe, beni idare edebilirsin
sabah kalktığımda çiçeğimi yakama takarsam o gün çok sinirliyimdir sakın olaki işinde kusur etme kavga ederiz.

gelin diyor, anneciğim bende sana kendimi anlatayım.
hem benimki kolay hep aynıyım diyor.
sabah kalkarım kahvemi yaparım, sigarımı yakarım, sen çiçeği istdiğin yerine tak, ben bildiğimi yaparım.

geçmiş olsun canım. bende bazen diyorum adam akıllı temizlenmem için taşınmam lazım dye ama oda çözüm değilmiş :)

:26::26::26::26::26::26::26:

Son düzenleme:

canım 3 çocuk bu kadar koşturmaya sende hiç birşey kalmaz.

bizde hem babaanne hem hala annem diye seviyorlar ama ağız alışkanlığı diye düşündüm. ben halası babaannesi diyorum geçiyor..
bu arada kv nin bir işi çıkmış apar topar memelekete gitmesi gerekti. hazırlanıyor şimdi.
aradım hayırlı yolculuklar demek için, kıza bakasın haa.. diyor.
komşunun çocuğu sanki..

umuttttt ben sana diş buğdayı magneti yapayım.
hemde çok uygun fiyata
ne dersin???:26: :26: :26:

zapzup duymasın... bu hafta sonu denemek istiyorum artık, yapamazsam yada olmazsa senden yardım isterim canım. dün biraz internetten baktımda senin lohusa şerbeti için yaptığın bardaklarda ikram ediyorlar diş buğdayını
onlarda çok hoş duruyordu

ben 6 senedir .... teyze diyorum
akrabaların yanında falan seslendiğimde niye anne demiyrosun diyen ukalalar çıkıyor arada. anne diyenide gördük saygıda kusur etmesinde teyze desin diyor kv de her fırsatta
Allah eltilerimden razı olsun, anne diyip yapmadıklarını bırakmadıkları için yolu açmışlar bana

seni çok iyi anlıyorum canım. birde eve 19:30 gibi gidiyorum kızım 20:00 de uyuyor. ancak hızlı hızlı yıkayıp yatırıyorum öyle oynayamıyoruz. uyuyor diye üzülüyorum inan
ama sabah bol bol zamanımız oluyor.

umut fıkra çok güzel...
benim kv dün diyor ki
un kavurcakmışım sonra su koycakmışım bi de tuz
çorba gibi olcakmış onu yedircekmişim oğluma
oldu canım dedim içimden tabi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…