- 15 Ekim 2012
- 4.625
- 1.360
- 198
merhaba bayanlar ben sizin muhabbetlerinize hayran gizli bir takipçinizim
aslında ben 2013 mayıs annesiyim 14 mayıs doğumlu bir kızım var Allah bağışlasın. bizim gruptakiler face teki gruba kaçtılar bende arada kafama takılanlara bakmak için Nisan anneleri grubuna bakıyordum. sizin sayfayıda öyle keşfettim.
maşallah muhabbetleriniz çok tatlı
allah muhabbetinizi hiç bozmasın. Allah yavrularınıza hayırlı sağlıklı ömürler versin.
albüme ekledim canım.
kız şeker hamurunu nerden çıkardın. magnet yaptım ben ama şeker hamurunu da söyleyeyim marshmallow şekeri benmari usulüyle eritip katı hamur haline gelene kadar pudra şekeri koymuştum.
allah kolaylık versin canım.
canım benim oğlum emziği alıyor fakat biberonu almıyor. bugüne kadar emzirdim sadece süt geldiği kadar işte.
katı gıdaları hiç biberonla vermedim. anne sütü yetersiz devam sütü içmesi gerekiyor en azından gece yatarken ver dedi dr.
ama biberondan içmeyi bilmiyor, çekmiyor, çektiği zaman ağzındakini yutamıyor.
herşeyi kaşıkla veriyorum suyu bile...
drumuzun verdiği vitamin ilacı birazcık iştahımızı açtı
karnı tok olsada yine de uyumuyor
voltaj ben bazen o kahve keyfini yapıyorum tek başıma
oğlum uyuduktan sonra 20 dakikam var keyif yapmak için
kendime geliyorum valla
bizde evde deli gibi şarkı söylüyoruz
ağlarken çocuk şarkısı söylüyorum hemen susuyor
repertuar genişledi baya
bütün apartman karga sesimi dinliyor
kızlar dün kvyi aradım aylardır telde hiç konuşmadık
bayramda izindeydik ya insafa geldim arayayım dedim
arayacağıma pişman oldum laf sokunca noluyor anlamıyorum
coşmuşum aramışımda yine beklermişte çok beklersin dedim içimden
oğlumu sordu huysuzluğu devam ediyor dedim
emeklemeye çalışıyor ama ayaklarını itemiyor daha öğrencek dedim
çocuğumun açlıktan halimi varda ayaklarıyla itsin gücü yok diyor
oğlum bütün gün kıpır kıpır yere bıraktığım anda 2 dk durmuyor
döne döne gitmek istediği yere gidiyor kucağımızdayken bile ayakları hareket halinde
kvyi duyan somalideki çocuklar gibi zannedecek.
kafam ne güzel rahattı ne diye aradım diye akşam yedim bitirdim kendimi.
Zapzup sagolasin, mandalina yedim ama sabah, ilaç almak da istemiyorum. Kilolar gitmedi. Bi arkadas dediydi 6 aydan sora gider diye amaaa gitmedi. 2 kilo verebildim 2 ayda. Vitamin icersem ne olurum ki
Voltaj dusunmiym işleri, hatta yapmiym ya amaaan. Rahatladım şimdi:) hatta eve gidince eren uyucak, bende yanına yaticam, uyucam, dinlencem, iyileşmiş bi şekilde kalkicam, böyle dusuniym. Biri gelecek olursa süpürücü:))
O etkinlikleride veliler yapiyo evet, ama ben çocuk düşünsün yeter diyorum. Ister velisi yapsın, ister marangoz. Ama dusunmeyide internetten yapıyorlar artık..
Bana kv demeyin, esim hoparlör aciyo, bende yatak odasından duyuyorum. Ayy içim soğudu bak. Hiç susmuyor, tontonummm, yavruummm, kuzuummmm, ereennn, babannemmmvb. Hiç aralıksız ama. Esim telefonu ağzına sokmaya calisiyo diyo, acikmistir diyo. Hala ya hala. Bayrami hiç anlatmiym. Dönüşte gelecekti, yardıma sözde. Gerek yok dedim.gelmedi şükür..
insaflı dertsizim ne diye arar canını sıkarsın boşver evinde olsun sana bulaşmasın yeter, hem onun seni araması lazım huysuz oğluma torunuma bakıyosun Allah yardımcın olsun demesi lazım, ama nerdeee
voltajın da dediği gibi tezatlık var canım. seninki hiç değilse babaannem diyormuş. bizimki annem diye seviyor." heyyytttt çekil ordan onun bir tane annesi var" diyesim geliyorZapzup sagolasin, mandalina yedim ama sabah, ilaç almak da istemiyorum. Kilolar gitmedi. Bi arkadas dediydi 6 aydan sora gider diye amaaa gitmedi. 2 kilo verebildim 2 ayda. Vitamin icersem ne olurum ki
Voltaj dusunmiym işleri, hatta yapmiym ya amaaan. Rahatladım şimdi:) hatta eve gidince eren uyucak, bende yanına yaticam, uyucam, dinlencem, iyileşmiş bi şekilde kalkicam, böyle dusuniym. Biri gelecek olursa süpürücü:))
O etkinlikleride veliler yapiyo evet, ama ben çocuk düşünsün yeter diyorum. Ister velisi yapsın, ister marangoz. Ama dusunmeyide internetten yapıyorlar artık..
Bana kv demeyin, esim hoparlör aciyo, bende yatak odasından duyuyorum. Ayy içim soğudu bak. Hiç susmuyor, tontonummm, yavruummm, kuzuummmm, ereennn, babannemmmvb. Hiç aralıksız ama. Esim telefonu ağzına sokmaya calisiyo diyo, acikmistir diyo. Hala ya hala. Bayrami hiç anlatmiym. Dönüşte gelecekti, yardıma sözde. Gerek yok dedim.gelmedi şükür..
kalbimiz bir güzelimZapzup kv için sözleşmiş gibi yazmışız
maşallah yavruna buyur sende aramıza katılmerhaba bayanlar ben sizin muhabbetlerinize hayran gizli bir takipçinizim
aslında ben 2013 mayıs annesiyim 14 mayıs doğumlu bir kızım var Allah bağışlasın. bizim gruptakiler face teki gruba kaçtılar bende arada kafama takılanlara bakmak için Nisan anneleri grubuna bakıyordum. sizin sayfayıda öyle keşfettim.
maşallah muhabbetleriniz çok tatlı
allah muhabbetinizi hiç bozmasın. Allah yavrularınıza hayırlı sağlıklı ömürler versin.
voltajın da dediği gibi tezatlık var canım. seninki hiç değilse babaannem diyormuş. bizimki annem diye seviyor." heyyytttt çekil ordan onun bir tane annesi var" diyesim geliyor
izindeyken oğluma annemmmm dedim
bu da efendim diyor
sana demiyorum ben dedim
surat 1 karış oldu anne bile fazla ona da
eşimin annesi işte
ben de tam böyle düşünüyorum işte.dertsiz ve zapzup canlarım bende asla benden başkasına anne demesine dayanamam yani kızım evlendiğinde kv.mecburi dicek ama ben kv.ve etraftakilerin annem diye sevmesine karşıyım Onun ANNESİ BENİMM.işte o kadar
ben de tam böyle düşünüyorum işte.
her fırsatta babaanne kelimesini kullandım
hadi babaanne git biraz falan dedim hep
huylu huyundan vazgeçmiyor ama
zapzup seni daha bir kıskanç gördüm ben
hihi öyleyim hem gizliyordum ama artık açıkladımben de tam böyle düşünüyorum işte.
her fırsatta babaanne kelimesini kullandım
hadi babaanne git biraz falan dedim hep
huylu huyundan vazgeçmiyor ama
zapzup seni daha bir kıskanç gördüm ben
bunun adı kıskançlıkmı tahammülsüzlük mü bilmiyorum ama zoruma gidiyor kızım beni görünce gülsün beni tanısın,gel gel yapınca sadece bana gelsin vs. istiyorum
duygusala bağladım yine neyse bi kaç saat sonra yanındayım canımın
canın sağol canım benim.Dertsiz baktım
Hiç güzel olmamış,
Dantel ortunde güzel degil zaten.
Hih..
Diyeyim de nazar değmesin:)
Kizlar kizim cok huy degistirdi 2 gecedir saat 20 uyuyor tam saat 23 bi aglamaya basliyor ama nasil 2saat agliyor sonra uyuyor...cildirmak uzereyim...yardimci olamiyorum kizima..acaba dislerimiki?? Bugun baska mama verdim simdi uyuyor birde nazar muskasi yaptirdik onuda koydum...birde disi agrisiz ciksin diye takilan kolyeler var onu taktim...bu gece cok umitliyim bakalim neler olacak...offf uyumayan bebek ne zormus ben 2 gunde kafayi yedim
Demir ilacini neden veriyorsunuz diye sormustum cvp verenlere tsk ederim, burda sadece ilk 15 hafta k ve d vitamini sonrasinda 4 yasina kadar fln d vitamini haric bisey vermiyorlar. Ben demiri sebzelerden almalari yterli saniyordum cunku 6 ay sonunda anne sutundeki demir aZaldigi icin sebzelere baslaniyor ya hani. Gittigimde bi soruyum yinede gerci oglumun sebzelerle sorunu yok Allaha sukur ordan yeterince aliyordur belki.
İncilerini cikaran kuzulara hayirli ugurlu olsun digerlerini nasip etsin. Benim oglum 5 aydan cikardi alt 2 yi simdi ustten cikariyo sanirim belirtiler cikti.
Tasinanlara Allah kolaylik versin.
Zapzup ylc esrasim gecmis olsun hepimize Allah korusun yavrularimizi.
Dertsiz senin oglan emzik biberon almiyor deyince hic mi almadi? Belkide istemiyordur ek gidalari biberonla mi vermeye calisiyorsun? Belki ondan yemiyordur. Kasikla denesen canim?Benim
Ablamin ogluda mesela emzigi hic almadi simdi 1 bucuk yasibda hic almadi. Ben biberonu aksamlari isim olursa kolayina kacmak icin meyve puresi yerine suyunu s1k1p bi tek onu biberonla veriyorum baska bisey icin kullanmiyorum.sulu verdiklerini yemediyse kati denedin mi?ben mesela bugun tv de gormustum kereviz almistim.ama daha yapmamistim suyunu s1kmisti kadin, aksam meyve ogununde kereviz elma ve havucu s1kip icine 2kasik biskuvi tozuyla beraber biberonla verdim oyle deneyebilirsin belki?
Voltaj gozun aydin canim annenler tasinmis Allah ayirmasin bundan sonra ins. Hamaratliginada hayranim bende herkes gibi. Hic mi aksattigin caninin istemedigi olmuyo merak ettim?bende artik salmis durumdayim keyfime gore yapsamda goze gozukmedigi icin, ustune bide bisey yapmiyo olunca bi sure sonra saldim bende..
Puskurtme olayi bizdede vardi ama gecti, sac cekmelerimiz devam ama azaldi alistim gerci acimiyor ilk zamanlardaki gibi elinden tutuyorum birakir misin sacimi aciyor diyorum bi bakiyo sonra birakiyor saolsun..Anneci olmasida bu aylarda normalmis benimkide tepeme cikcak sanki,hosuma gidiyor tabi ama bu gelisiminin bi parcasi.
Bebegim bilmiyorum nasil bakiyorsun ama bebekler icin agri kesici var kilosuna gore veriyorsun ben en aon kontrole gittigimde ikinci disini cikariyordu geceleri daha s1k uyaniyor diye anlatinca kadin baba bebek dafalgani ver demisti normalde hic ilac kullanmiyorum bi tek d vitamini ama agrisi olduguna suphelendiigim zaman verdim birkac kez.evinede gecmissin gozun aydin.
albüme ekledim canım.
kız şeker hamurunu nerden çıkardın. magnet yaptım ben ama şeker hamurunu da söyleyeyim marshmallow şekeri benmari usulüyle eritip katı hamur haline gelene kadar pudra şekeri koymuştum.
allah kolaylık versin canım.
canım benim oğlum emziği alıyor fakat biberonu almıyor. bugüne kadar emzirdim sadece süt geldiği kadar işte.
katı gıdaları hiç biberonla vermedim. anne sütü yetersiz devam sütü içmesi gerekiyor en azından gece yatarken ver dedi dr.
ama biberondan içmeyi bilmiyor, çekmiyor, çektiği zaman ağzındakini yutamıyor.
herşeyi kaşıkla veriyorum suyu bile...
drumuzun verdiği vitamin ilacı birazcık iştahımızı açtı
karnı tok olsada yine de uyumuyor
voltaj ben bazen o kahve keyfini yapıyorum tek başıma
oğlum uyuduktan sonra 20 dakikam var keyif yapmak için
kendime geliyorum valla
bizde evde deli gibi şarkı söylüyoruz
ağlarken çocuk şarkısı söylüyorum hemen susuyor
repertuar genişledi baya
bütün apartman karga sesimi dinliyor
kızlar dün kvyi aradım aylardır telde hiç konuşmadık
bayramda izindeydik ya insafa geldim arayayım dedim
arayacağıma pişman oldum laf sokunca noluyor anlamıyorum
coşmuşum aramışımda yine beklermişte çok beklersin dedim içimden
oğlumu sordu huysuzluğu devam ediyor dedim
emeklemeye çalışıyor ama ayaklarını itemiyor daha öğrencek dedim
çocuğumun açlıktan halimi varda ayaklarıyla itsin gücü yok diyor
oğlum bütün gün kıpır kıpır yere bıraktığım anda 2 dk durmuyor
döne döne gitmek istediği yere gidiyor kucağımızdayken bile ayakları hareket halinde
kvyi duyan somalideki çocuklar gibi zannedecek.
kafam ne güzel rahattı ne diye aradım diye akşam yedim bitirdim kendimi.
Günaydın kizlar,
Bugün daha kötüyüm. Eren daha fazla uyandı. Bütün gece göğüsler dışarda, belim de hep açık. Suan belim feci ağrıyor, bobreklerimde olabilir emin değilim. Ve hasta oluyorum sanırım. Bogazim aciyo, bacaklarim halsiz, başım ağrıdı agricak.. bir daha sikayet etmicem halimden, beterin beteri var
Ycl korkmuş olabilir, ben uyumadikca kızıyorum bazen, yada gulmuyorum, kaslarimi catiyorum. Babaya düşkün oldu zaten
Lena Allahtan sabah 5 te uyanmiyo. Bizim şöyle akşamdan yatinca bi 2 saat filan uyuyo, bide sabah oyle. Hafta sonu biz olunca uyuyo biraz daha sanki.
Dertsiz bu oglanlari napcaz, GELINLERE YAZİK:) neler yapıyorsun kiz bende merak ettim..
Ve voltajjj gel kiz derse, ben genelde eğleniyorum da, bazen cildirtiyorlar. Etkinlikler artık eskisi gibi degil benim derste. Fon kartonu ile degiskenligi olmayan geometrik sekillerle, cogalabilen düzen çalışmaları yapıyoruz:)) bide buluş, icat hangisini dersen:) birde şimdi görsel sanatlara giriyorum. Şu an mesela ressamların resimlerini çiziyorlar. Bi çizgi atıp gelip soruyorlar, hocam olmuş mu? Kovaliyorum bende. Şekillerde de oyle. Bi rahat yok bea:))
Zor yani, eskiden yaptiklarimizdan olsa, çocuklara da rahat. Şunu getir, şunu yap. Bitti. Şimdi ne yapicam deyip duruyorlar. Tukendimmmmm..
Birde temizlik konusuna hiç girmedim farkinda misiniz.
Eski evimde mutfak, antre ve yatak odası hali kaplıydı, diğer odalar eski tip parke. Hiç sevmezdim. Ama şimdi özledim. Dun supurdum, bugün her yer battı. Gerçi şu an ablamlarda bizde kalıyor. Yan komsum oldular, yerleşene kadar. Mutfak cekmecelerimi duzenlemem lazım. Çorap cekmecemi birde. Birde camasir olayını bitirmem lazım. Birde o ardiye odasını toplamam lazım. Birde kitaplığı. Birde balkonlari yikamam lazım, telle hemde.boyalar var. Birde utuleri bitirmem lazım, her akşam yaptığım halde.
Imdaat..
diş mağnetlerin harika olmuş tebrik ederim seni becerikli kız aaumut'tan da aynı davranışı görmek istiyoruz
ohh ne ala kıuz bu iştende yırttın bari hediyelikleri yap başlasan nasıl keyif alacaksın ama dertsizin albüme bak çok güzel olmuş magnetleri
(
Bennnn bennn bendim o.İki kilo az mı kız,benim az göğüsler az da göbek azıcıkta baldırlar minicikte totom kaldı şimdi kilomu dersem nazar falan
Babamda açlığına çok takılıyor kusacak kadar emiyor birşeyler versem kızım aç açına verme diyor.emince hani görünen birşey yok ya oyalanıyor sanıyor
Tontonum ney ya tüylerim dikildi resmen :)) hani bir ayşecik filminde nonoşum diyen hatun vardıya o geldi aklıma
Tezata gel hemde "tontonum"-"açtır"
Yat kız boşver.hasta hasta yapma.sütün azalmasın.aç kalmasın yavruum 😶
voltajın da dediği gibi tezatlık var canım. seninki hiç değilse babaannem diyormuş. bizimki annem diye seviyor." heyyytttt çekil ordan onun bir tane annesi var" diyesim geliyor
izindeyken oğluma annemmmm dedim
bu da efendim diyor
sana demiyorum ben dedim
surat 1 karış oldu anne bile fazla ona da
eşimin annesi işte
umuttttt ben sana diş buğdayı magneti yapayım.
hemde çok uygun fiyata
ne dersin???:26: :26: :26:
kalbimiz bir güzelim
maşallah yavruna buyur sende aramıza katıl
aman anne mi onlara yok şekerim kalsın mecburi ancak
bizim isteme olmuştu sözlüyüz eşimle annesine 2-3 ay anne falan bişey demedim ama ne zaman söylücem diye bekliyordu birgün artık zor da olsa söyledim sevinmişti sevinecek ne varsa keşke hiç demesydim ..... hanım diye seslenseydim sonuçta böyle yapanlarda var kızıma artık tembihlerim yaa kızım benden başkasına anne diyince zoruma gider benim ya hayır senin tek annen var benim diye yırtınırım resmen çok kıskanç gördüm kendimi
ben geçen pazaretsi ağlama krizine girdim eşimin yanında çok kötüydüm bu ve kv.nin yaptığı hareketler yüzünden, zaten çalışıyorum sayılı saat kızımla birarada olabiliyorum bundan dolayı suçluluk duygusu var çalışan bi anne ancak halimden anlar çok fena patladım geçti gitti şimdi daha iyi daha sakinim ama arada fena doluyo insan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?