canım 3 çocuk bu kadar koşturmaya sende hiç birşey kalmaz.
bizde hem babaanne hem hala annem diye seviyorlar ama ağız alışkanlığı diye düşündüm. ben halası babaannesi diyorum geçiyor..
bu arada kv nin bir işi çıkmış apar topar memelekete gitmesi gerekti. hazırlanıyor şimdi.
aradım hayırlı yolculuklar demek için, kıza bakasın haa.. diyor.
komşunun çocuğu sanki..
zapzup duymasın... bu hafta sonu denemek istiyorum artık, yapamazsam yada olmazsa senden yardım isterim canım. dün biraz internetten baktımda senin lohusa şerbeti için yaptığın bardaklarda ikram ediyorlar diş buğdayını
onlarda çok hoş duruyordu
ben 6 senedir .... teyze diyorum
akrabaların yanında falan seslendiğimde niye anne demiyrosun diyen ukalalar çıkıyor arada. anne diyenide gördük saygıda kusur etmesinde teyze desin diyor kv de her fırsatta
Allah eltilerimden razı olsun, anne diyip yapmadıklarını bırakmadıkları için yolu açmışlar bana
seni çok iyi anlıyorum canım. birde eve 19:30 gibi gidiyorum kızım 20:00 de uyuyor. ancak hızlı hızlı yıkayıp yatırıyorum öyle oynayamıyoruz. uyuyor diye üzülüyorum inan
ama sabah bol bol zamanımız oluyor.
umut fıkra çok güzel...
benim kv dün diyor ki
un kavurcakmışım sonra su koycakmışım bi de tuz
çorba gibi olcakmış onu yedircekmişim oğluma
oldu canım dedim içimden tabi
saolsun eltinler:)
canım peki sen süt iznini sabahmı kullanıyosun?
hem un, hem tuz
iyiki başka şehirdeler, mümkünse ülke değiştirsinler
ah ah açma yaramı...
benim süt iznimi yediler canım. hiç kullanamadım. doğum iznimi bile zor verdiler. raporlu olduğum halde çalıştım.
sabahları 5 gibi kalkıyoruz, ben 8:30 da evden çıkıyorum da öyle vakit geçirebiliyoruz.
inşallah.senin eşin çok titizdi demi :)) bugünleri doya doya yaşa kız boşver.oyuncak kutuları yastık yorgan savaşı olmadan her eşyayı sen nereye koyduysan ordan alıyorsun biz soruyoruz "makas nerdeee ? kumanda nerdeee?"herkes kendi dünyasında :))
Kimi giriyor elma soyuyor kimi yastık elinde diğer taraftan kıyafet değişiyor.
hizmet ettire ettire köle oluyorsun.bitmiyor ne kadar yapsan da bitmiyor .
Teşekkür ederim.ben görmedim sorunu ama söyleyeyim bende demir damlasını unutmadığım sürece veriyorum.benim midemde yüzde yetmiş helikobakter var demişlerdi gebelik öncesi.kullandığım ilaçlar emilim yapmamış tam anlamıyla.benim Demir depom dolmuyordu.bebeğim çok alamamış benden onda da maalesef eksiklik varmış.deviti 6. Ayda kullanmamı üstüne basarak söylemişlerdi bıngıldakta kapanma geçen ayla aynı değişmemiş dedi.hatta 9 damla çok değil mi deyince kiloya göre verdiklerini söylemişti.yine de unuttuğum oluyor .
İş konusunda aksattığım oluyor elbette ama hiç yapmadığım çok nadir.başım dişim siyatiğim ve böbreğim ağrımadığı ve misafir olmadığı sürece :)
Benimki mecburiyet ve alışkanlık.saldığım zaman zaten bizim evde herkes salmış bende yapınca adım atacak yer kalmıyor.her yanım oyuncak kıyafet bulaşık sofra aman yarabbi(
Yine çooook alıntıladım ve yazdım ya
Ama Sefam olsun
Canim benim oğlum emziği alıyor fakat biberonu almıyor. bugüne kadar emzirdim sadece süt geldiği kadar işte.
katı gıdaları hiç biberonla vermedim. anne sütü yetersiz devam sütü içmesi gerekiyor en azından gece yatarken ver dedi dr.
ama biberondan içmeyi bilmiyor, çekmiyor, çektiği zaman ağzındakini yutamıyor.
herşeyi kaşıkla veriyorum suyu bile...
drumuzun verdiği vitamin ilacı birazcık iştahımızı açtı
karnı tok olsada yine de uyumuyor .
canım biberon hiç vermedim ben.Canim biberonu kacinci aydan sonra verdin ilk gecmi basladin acaba ?ben bu biberon reddetme olayini denk gelmistim ve arastirmistim oglum dogmadan once olurda reddederse diye simdi tekrar bi goz attimda hangi biberonu kullaniyorsun degisik biberon denedin mi? Turkiyede difrax var mi onu bi denendee fayda var, veya aventin yeni cikan modeli veya medela calma. Canim bikac sey daha yazdim
Cok uzun oldu ozel mesaj atiyorum bende tlfdan becerebilirsem.
Birde sutunun yeterli olmadigini nerden biliyorsun? Bende emziriyorum goguslerim sert fln dehil ilk baslardaki gibi ama
Emerken duyuyorum sut geliyo ozellikle aciktiginda.doymasa zaten durmaz.
Suyu direk bardaktan vermeyi denesene.
Aumut peki sen neden demir ilaci vermedin? Senin doktorun mu onermemisti? Bende bunu anlamiyorum turkiyede her doktor farkli birsey soyluyor burdan okudugum kadariyla.
chosy snn oglunda mi sisman? Kac kiloda sakincasi yoksa?
Canim biberonu kacinci aydan sonra verdin ilk gecmi basladin acaba ?ben bu biberon reddetme olayini denk gelmistim ve arastirmistim oglum dogmadan once olurda reddederse diye simdi tekrar bi goz attimda hangi biberonu kullaniyorsun degisik biberon denedin mi? Turkiyede difrax var mi onu bi denendee fayda var, veya aventin yeni cikan modeli veya medela calma. Canim bikac sey daha yazdim
Cok uzun oldu ozel mesaj atiyorum bende tlfdan becerebilirsem.
Birde sutunun yeterli olmadigini nerden biliyorsun? Bende emziriyorum goguslerim sert fln dehil ilk baslardaki gibi ama
Emerken duyuyorum sut geliyo ozellikle aciktiginda.doymasa zaten durmaz.
Suyu direk bardaktan vermeyi denesene.
Aumut peki sen neden demir ilaci vermedin? Senin doktorun mu onermemisti? Bende bunu anlamiyorum turkiyede her doktor farkli birsey soyluyor burdan okudugum kadariyla.
chosy snn oglunda mi sisman? Kac kiloda sakincasi yoksa?
ben ilacın içinde paraben olduğu için vermek istemediğimi söyledim.
bizim doktorumuzda demir ilacının standart bir uygulama olduğunu, sebzesi, meyvesi, etini düzenli yedirebilirsen kullanmasına gerek yok dedi.
kahvaltılarına pekmez katıyorum ve her gün mutlaka sebze çorbası yediriyorum.
canım biberon hiç vermedim ben.
4.ayda idrar yolu enfeksiyonu olmuştu o zaman memeyi emmiyordu
ilk kez o zaman mama yapıp vermeyi denedim
ama hiç içmedi. ek gıdaya geçtikten sonra su vermeye çalıştım yine almadı.
sütüm yeterli değil diyorum çünkü bazen emsede sütüm gelmiyor
sinirleniyor,kızıyor,garip garip sesler çıkarıyor söylenir gibi, göğsüme vuruyor
birde kilosu 6,800
kaşık mamalarından veriyorum bende. kahvaltılarına toz devam sütü koyuyorum
gece yatarken enjektörle ağzına mama sıkıyorum az da olsa içiyor
suyuda bardak ağızlığıyla biraz içmeyi öğrendi, mamayı onda vermeyi denedim yine içmedi
başka marka mama aldım yine yok içmiyor. bi de ağzını bi kapatıyor kafasını iki yana sallaya sallaya bir hal oluyor
suyu içerken görmeniz lazım elleri öne doğru uzatıyor, derin nefes alıp ağzını açıyor
su gelince nefes almaya çalışıyor boğulacakmış gibi oluyor
özel mesajında gelmiş canım çok teşekkür ederim. eşimde biberonu denedi ondan da almadı
bakalım bu ay kaç gr alıcaz. karbonhidrat, protein ve vitamin takviyesi de verdi drumuz
persentilde kilosu %10 çıkıyor ek vitaminler verdi.
zapzup mesaj kutun doluymuş. mesaj gitmiyor
Gunaydin guzel anneler ve tatlimi tatli bebekler
Muhabbet koyulasmis iyice kv deler cosmusda cosmus allah islah etsin onlari ne diyim sanki hic cocuk buyutmemis gibi davraniyorlar.ben artik tinlamiyorum kv deyi evde yokmuş gibi yasiyorum yoksa artik katlanmak mumkun degil surekli bi surat ne yapsak ne alsak bi ima bi laf sokmalar burnumuzdan getiriyor.hic aramazdi bursaya geldigimden beri durmadan ario ameliyat olcam ya bisi olcak zannedio herhalde vicdan rahatlatio akli sira ben de tik yok mesafe belli bundan sonra boyle yuz verdik noldu ben kaybettim.lafimi bile esirgemiyorum dan dan konusuyorum boyle yapmak gerekiyormus amma doluymusum ya daha yazsam arkasi gelir burda birakayim...
Artik ameliyat gunum belli korkuyla o gunu bekliyorum en cokdw cocuklarim icin endişeliyim insallah sorunsuz hallederiz. 17 kasımda yatis yapilcak 18 ibde ameliyat emzirmeye devam edicem insallah ilk 2 gun sagip aticam mecburen dr oyle dedi oglumda reddetmez umarim beni emzirmeye devam ederim. Eşimde gelicek inşallah cok izin verirler de yanimizda kalir ona cok ihtiyacim olacak varligini hissetmek bile bana yeter çocuklarıma ve bana cok düşkün allah basimizda eksik etmesin..
Kusura bakmayin ruh halim biraz sikintili korkudan galiba :26:
canım benim geçiçek gidicek inşallah Allah şifa versin senide eşinide çocuklarına bağışlasın Rabbim.Gunaydin guzel anneler ve tatlimi tatli bebekler
Muhabbet koyulasmis iyice kv deler cosmusda cosmus allah islah etsin onlari ne diyim sanki hic cocuk buyutmemis gibi davraniyorlar.ben artik tinlamiyorum kv deyi evde yokmuş gibi yasiyorum yoksa artik katlanmak mumkun degil surekli bi surat ne yapsak ne alsak bi ima bi laf sokmalar burnumuzdan getiriyor.hic aramazdi bursaya geldigimden beri durmadan ario ameliyat olcam ya bisi olcak zannedio herhalde vicdan rahatlatio akli sira ben de tik yok mesafe belli bundan sonra boyle yuz verdik noldu ben kaybettim.lafimi bile esirgemiyorum dan dan konusuyorum boyle yapmak gerekiyormus amma doluymusum ya daha yazsam arkasi gelir burda birakayim...
Artik ameliyat gunum belli korkuyla o gunu bekliyorum en cokdw cocuklarim icin endişeliyim insallah sorunsuz hallederiz. 17 kasımda yatis yapilcak 18 ibde ameliyat emzirmeye devam edicem insallah ilk 2 gun sagip aticam mecburen dr oyle dedi oglumda reddetmez umarim beni emzirmeye devam ederim. Eşimde gelicek inşallah cok izin verirler de yanimizda kalir ona cok ihtiyacim olacak varligini hissetmek bile bana yeter çocuklarıma ve bana cok düşkün allah basimizda eksik etmesin..
Kusura bakmayin ruh halim biraz sikintili korkudan galiba :26:
Bizim küçük bey 9.30 da kalktı anneyle oynadı o arada anne süt sağdı kahvaltısını hazırladı, beyimiz kahvaltısını yaptı kalan sütü içti sonra oyuncağında azcık takıldı kakasını yapmasını bekledik yaptı altını değiştirdim uyuttum ve ben anca kahvaltı masasına oturdum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?