Büyüdüm Büyüdüm Bende Anne Oldum

bana spiral deme malum yerlerime acılar saplanıyo :18:

içinde kalıp dert olacağına dışarı çıksın mert olsun derler....patlat gitsin.

Beeebecimmm de geldii

Ayyyyyyy canim bacim gelmis hosgelmis:)
Mesajini aldim ne kusmesi kiz , sadece tatile gittin beni unuttun diye atarlandim sana dile kolay lohusaligim seninle basladi seninle bitti hergun dertlestik aglastik dualar ettik unutuldum sandim unutulmamisim :)
Nasil gecti tatilin, agda isini naptin kiz en son onu konusmustuk bikini giydigine gore oldu o is heralde bitirindin ben hala jilet
Kiz faceteki onca guzel fotondan sonra geceb gordugum basi siyah ortulu elinde pecete aglar gibi yaptigin yas fotosunu gorunce oyle icim gitti ki agladim sonra altinda yazilanlari okuyunca rahatladim şakir icinmis meger :)) is yerindeki karincan ölmüs onun yasiymis ilahii egomego alemsin kiz ccok guldum catlak bacim bemim sohbet kakara kikiri guzeldi :)
Dogum sonraso kilolari vermossin bello fotolardan manken gibisin masallah cok da guzel giyinip guzel pozlar veriyorsun kiz sen Manken olcakmissin da sivasta kalmisin iste :) izmir guzeli seviyorum seni iyi olmana sevindim masallah sana

Bebeci benden uzun yasayacakmissin:))

Son düzenleme:
Hep destek..tam destek..

Hanipeks daha sık uğra sekerim.. Bı de bu bebeci varyaaaaaa bu bebeci :))

Tatil pozu gondermedigi sürece seviyom onu he

Egomego Allah sabrını versin inşallah
İçim ürperdi okurken
Doğum sancısı çekerken elimde tesbih sana dua ediyordum
çok çok okudu herkes sana
Bu duaların hiçbirisi boşa değil Allah sana öyle bir evlat verecekki bütün acıların dinecek inşallah
Allah başka acı göstermesin sana inşallah

SelAmun aleykum arkadaşlar ne zamandır yazamıyordum
Kızım o kadar yaramazlaştıki anlamam sabahtan geceye kadar kucakta gezdiriyorum bir saniye yatırsam basıyor çığlığı
Zaten gündüz uykusu falan yok gecede uyutana kadar mahvoluyorum salla salla eşimle bitap düşüyoruz gecede saat başı kalkıyor hiç böyle değildi gece uykusu düzenliydi kucak delisi değildi gündüzde uyurdu bikaç saat
Diştenmi acaba dişlerini kaşıyor tülbentle meme emerken göğsümü ısırıyor tükürüyor salya akıtıyor o kadar ağlıyorki etini koparıyoruz sanki o zaman gırtlaklayasım geliyor oturup bende ağlıyorum sinirlerim bozuldu artık
Bide çok terliyo bugun kıyafetini giydirmek için aşağı doğru çekiyim dedim terden kayamadı bacağı arkaya bi katlandı ağladı bi baktım bacağı katlanmış dedim kesin kırıldı bitarafı bağırdım öldüm korkudan kaldırınca sustu gülmeye başladı eşim biraz yokladı bişey olmamış dedi
Ondan sonra daha ağlamadı sürekli yokladık bacak hareketlerini şişme ağrı vs varmı diye yok ama hala korkuyorum götürsemiydik bi dr a bişey olsa ağlardı dimi yatamazdı
Bişey olmamıştır dimi
Yardıııııım

Dertsiz neden böyle düşünüyosun burada hepimiz iyi günümüzü kötü günümüzü paylaştık
Dualarını yüreğini paylaştın bizimle hepimiz birbirimize akıl danışıyoruz kimseye anlatamadıklarımızı anlatıp rahatlıyoruz dertleşiyoruz
Tabiki gelip yine bize anlatacaksın derdini, az olan az, çok olan çok anlatır derdini
Allah dert vermesin dertsizim

Cnm sen cok paniksin rahat ol bebislerin kemikleri cok daha dayanikli hem bisey olsa belli ederler:)

canım bacağına bişey olsaydı ağlamaya devam ederdi. senin cimcime ayağa kaldırınca gülmeye başlamış. içini ferah tut canım bişey yoktur.

amin mervecim.sürekli sorun sürekli sorun valla ben kendim bıkıyorum bazen. beni okuyanlar nasıl bıkmasın diyorum.

merak ettim neymiş? bende biri hamile sandım başta ama sanki kızgınlık gibi geldi sonra. hadi artık dayanamada söyle

Kız senden kim sıkılır yirim seni:) kıyamam... ama az kaldı böyle giderse dayanamicammm çat diye çatlicam uyuz oluyorum ooo Kocanaaa :) en kısa zamanda herşey yoluna girer inşallah

selam canım, geçmiş sayfalara göz atıyordumda şu emzirme kampından biraz bahsedebilir misin? 2 saate bir mi sağıyorsun. beslenmen nasıl oluyor? attığın linki açamadım. buradan yada özelden yazabilir misin?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…