Artik seneye daha guzel olur tatil..bende inanirmisin 2defa test yaptim negatif kadin doktoruna gittim dun rahim duvari kalin adet olacksin dedi bende acaba hamile olabilirmiyim dedim ..cunki rahim duvari kalinlasmasi hamileligede isaret test yapti negatif bidaha yap dedim yine yapti negatif bende hap yazdirdim ztn emzirme yok artik spiral suan icin cok pahali..
O kadar zor duruyorum ki anlatamam.
Dilim nasıl sabrediyor aklım almıyor.yani öyle değil boylee diye haykırışlar var icimde.ya dann diye diyesim yada tek tek soyleyesim var.hanipekse selam et,hangimiz daha cok dayanacagiz bilemem ama Az daha uzarsa söylerim ben deyim
Dayanamiyoooommm dayanamiyooomm
bana spiral deme malum yerlerime acılar saplanıyo :18:
efett baişkomm öylee okuyorum sadece çok kötüyüm allahım bana birdaha yasatmasın inşallah eskiden sürekli birsyleri paylaşırdık suan sadece nefes alan bi ölü gibiyim ne anlatacağım birşeyim var ne hayatımın bi anlamı zaman geçsin diye yasıyorum sanki bari çabuk geçsede oülumla kavussak
Beeebecimmm de geldii
Grubu ben actim, uygun bir zamanimda grubu tekrar gorunur hale getircem.
Egomego Allah sabrını versin inşallahsize kv nin baktığı çocugun annesinin rüyasını anlatayımmm
kadın sabah kv ye gelmiş ağlaya ağlaya anlatmış ki oğlumu hiç görmedi benimle de öyle bir samimiyeti yok daha doğrusu kimseyle sadece oğluna bakıyor benim kv neyse
kadın rüyasında beni görmüş ben ayaz oğlanın mezarının basında toprağı ile ugrasıyor musum ağlıyormuşum
hemen başımda da çok yakışıklı uzun boylu yemyeşil gözleri olan bir delikanlı duruyormuş kadının söylediği şekilde ''asılma sebebi'' yakışıklılığı gözlerimi çocuktan alamıyorum demiş yok böyle bir yakışıklı demiş sonra çocuk benim saclarımı sevmiş ve bir tane öpmüş
ama ben hiç tepki vermemişim yani çocuğu görmüyormusum kadın da benim yanıma gelemiyormuş yaklaşmasına izin vermiyormuş
çocuk sonra kadının yanına doğru gelmiş kadın demiş sen kimsin çok yakışıklısın ben görmedim böyle birsey asılma sebebisin sen demiş
çocukta övme beni demiş ben orada yatan bebeğimm o kadında benim annem demiş söyle ona lütfen ağlamasın duramıyorum burda yanına gitmek istiyorum ama mümkün değil bu demiş benim yerim çok güzel görseniz sizde gelmek istersiniz demiş anneme söyle ben sahipsiz de değilim tüm buraların bekçisi benim demiş ve söyle nolur ağlamasın annem demiş kadın da ama sen bebektin küçücük o olamazsın ki sen büyüksün demiş oğlumda hayır 24 yasındayım ben simdi ve annemi bekliyorum gelecekmiş yanıma ayrılmayacakmişiz demiş sonra yine benim yanıma gelmiş tekrar saçlarımı sevip öpmüş ve kaybolmuş ama kv nin dediğine göre kadın titreye titreye anlatmış ben ayazım demiş oğlum hamişken ayazımm diyordum ya
mesajı tekrar tekrar okudum ve kesinlikle hamile birisi yok.
topikte yorum yapmasından veya mesaj yazmasından hoşlanmadığınız birileri var
bu ben bile olabilirim. (yeterince sıktım sizi)
voltajım msjında "dann diyesim ya da tek tek söyleyesim var" dediğine göre böyle düşündüm ben.
SelAmun aleykum arkadaşlar ne zamandır yazamıyordum
Kızım o kadar yaramazlaştıki anlamam sabahtan geceye kadar kucakta gezdiriyorum bir saniye yatırsam basıyor çığlığı
Zaten gündüz uykusu falan yok gecede uyutana kadar mahvoluyorum salla salla eşimle bitap düşüyoruz gecede saat başı kalkıyor hiç böyle değildi gece uykusu düzenliydi kucak delisi değildi gündüzde uyurdu bikaç saat
Diştenmi acaba dişlerini kaşıyor tülbentle meme emerken göğsümü ısırıyor tükürüyor salya akıtıyor o kadar ağlıyorki etini koparıyoruz sanki o zaman gırtlaklayasım geliyor oturup bende ağlıyorum sinirlerim bozuldu artık
Bide çok terliyo bugun kıyafetini giydirmek için aşağı doğru çekiyim dedim terden kayamadı bacağı arkaya bi katlandı ağladı bi baktım bacağı katlanmış dedim kesin kırıldı bitarafı bağırdım öldüm korkudan kaldırınca sustu gülmeye başladı eşim biraz yokladı bişey olmamış dedi
Ondan sonra daha ağlamadı sürekli yokladık bacak hareketlerini şişme ağrı vs varmı diye yok ama hala korkuyorum götürsemiydik bi dr a bişey olsa ağlardı dimi yatamazdı
Bişey olmamıştır dimi
Yardıııııım
canım bacağına bişey olsaydı ağlamaya devam ederdi. senin cimcime ayağa kaldırınca gülmeye başlamış. içini ferah tut canım bişey yoktur.SelAmun aleykum arkadaşlar ne zamandır yazamıyordum
Kızım o kadar yaramazlaştıki anlamam sabahtan geceye kadar kucakta gezdiriyorum bir saniye yatırsam basıyor çığlığı
Zaten gündüz uykusu falan yok gecede uyutana kadar mahvoluyorum salla salla eşimle bitap düşüyoruz gecede saat başı kalkıyor hiç böyle değildi gece uykusu düzenliydi kucak delisi değildi gündüzde uyurdu bikaç saat
Diştenmi acaba dişlerini kaşıyor tülbentle meme emerken göğsümü ısırıyor tükürüyor salya akıtıyor o kadar ağlıyorki etini koparıyoruz sanki o zaman gırtlaklayasım geliyor oturup bende ağlıyorum sinirlerim bozuldu artık
Bide çok terliyo bugun kıyafetini giydirmek için aşağı doğru çekiyim dedim terden kayamadı bacağı arkaya bi katlandı ağladı bi baktım bacağı katlanmış dedim kesin kırıldı bitarafı bağırdım öldüm korkudan kaldırınca sustu gülmeye başladı eşim biraz yokladı bişey olmamış dedi
Ondan sonra daha ağlamadı sürekli yokladık bacak hareketlerini şişme ağrı vs varmı diye yok ama hala korkuyorum götürsemiydik bi dr a bişey olsa ağlardı dimi yatamazdı
Bişey olmamıştır dimi
Yardıııııım
amin mervecim.sürekli sorun sürekli sorun valla ben kendim bıkıyorum bazen. beni okuyanlar nasıl bıkmasın diyorum.Dertsiz neden böyle düşünüyosun burada hepimiz iyi günümüzü kötü günümüzü paylaştık
Dualarını yüreğini paylaştın bizimle hepimiz birbirimize akıl danışıyoruz kimseye anlatamadıklarımızı anlatıp rahatlıyoruz dertleşiyoruz
Tabiki gelip yine bize anlatacaksın derdini, az olan az, çok olan çok anlatır derdini
Allah dert vermesin dertsizim
Ayyyyyyy canim bacim gelmis hosgelmis:)
Mesajini aldim ne kusmesi kiz , sadece tatile gittin beni unuttun diye atarlandim sana dile kolay lohusaligim seninle basladi seninle bitti hergun dertlestik aglastik dualar ettik unutuldum sandim unutulmamisim :)
Nasil gecti tatilin, agda isini naptin kiz en son onu konusmustuk bikini giydigine gore oldu o is heralde bitirindin ben hala jilet
Kiz faceteki onca guzel fotondan sonra geceb gordugum basi siyah ortulu elinde pecete aglar gibi yaptigin yas fotosunu gorunce oyle icim gitti ki agladim sonra altinda yazilanlari okuyunca rahatladim şakir icinmis meger :)) is yerindeki karincan ölmüs onun yasiymis ilahii egomego alemsin kiz ccok guldum catlak bacim bemim sohbet kakara kikiri guzeldi :)
Dogum sonraso kilolari vermossin bello fotolardan manken gibisin masallah cok da guzel giyinip guzel pozlar veriyorsun kiz sen Manken olcakmissin da sivasta kalmisin iste :) izmir guzeli seviyorum seni iyi olmana sevindim masallah sana
O kadar zor duruyorum ki anlatamam.
Dilim nasıl sabrediyor aklım almıyor.yani öyle değil boylee diye haykırışlar var icimde.ya dann diye diyesim yada tek tek soyleyesim var.hanipekse selam et,hangimiz daha cok dayanacagiz bilemem ama Az daha uzarsa söylerim ben deyim
Dayanamiyoooommm dayanamiyooomm
merak ettim neymiş? bende biri hamile sandım başta ama sanki kızgınlık gibi geldi sonra. hadi artık dayanamada söyle
mesajı tekrar tekrar okudum ve kesinlikle hamile birisi yok.
topikte yorum yapmasından veya mesaj yazmasından hoşlanmadığınız birileri var
bu ben bile olabilirim. (yeterince sıktım sizi)
voltajım msjında "dann diyesim ya da tek tek söyleyesim var" dediğine göre böyle düşündüm ben.
İyi gidiyo canım tek sağımda bi damladan 3 damlaya çıktı süt 2 günde dünde sıkınca az miktarda süt fırtladı püskürdü ama çok az öyle fışkırır gibi değil tabiki:) ama çok yorgunum kampı tam olarak yapamıyorum dinlenme beslenme 2 saatte bir sağım yapamıyorum tam anlamıyla bu hafta sonu anneme gidiyoruz ordanda anneanneme teyzemler falan bebişim bana kalmicak işlerde tabi :) orda tam anlamıyla uygulicam kısmetse umut var hala ışığı gördüm :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?