selam canım, geçmiş sayfalara göz atıyordumda şu emzirme kampından biraz bahsedebilir misin? 2 saate bir mi sağıyorsun. beslenmen nasıl oluyor? attığın linki açamadım. buradan yada özelden yazabilir misin?
Becelci seni.Karınca kararınca ortaya karışık söylenen söylendi canım üstüne alan aldı almayanında içi rahat olsun...
Hemde ne panik kendimi yedim bitirdim bu huyum yüzünden öyle özeniyorumki rahat insanlaraCnm sen cok paniksin rahat ol bebislerin kemikleri cok daha dayanikli hem bisey olsa belli ederler:)
canım bacağına bişey olsaydı ağlamaya devam ederdi. senin cimcime ayağa kaldırınca gülmeye başlamış. içini ferah tut canım bişey yoktur.
İnşallah cnm
amin mervecim.sürekli sorun sürekli sorun valla ben kendim bıkıyorum bazen. beni okuyanlar nasıl bıkmasın diyorum.
Hemde ne panik kendimi yedim bitirdim bu huyum yüzünden öyle özeniyorumki rahat insanlara
Bıkmıyoruz rahat ol cnm bak bende çok paniğim hepimiz farklı farklıyız dertlerimizde huylarımızda ayrı ayrı bu yuzden muhabbetlerimizde türlü türlü oluyor sıkma canını
Allah eşine höşgörü ve anlayış versin ailesinide ıslah etsin inşallah
Rahat ol cnm yoksa sktntidan cabuk yaslanirsin:) daha en rahat gunlerimiz bence hele bi yurumeye baslasinlar ooooo macera bizi bekliyor tabi vurdum duymazlikta iyi degil...dengeyi saglamak lazim
sağol canım benim.Kız senden kim sıkılır yirim seni:) kıyamam... ama az kaldı böyle giderse dayanamicammm çat diye çatlicam uyuz oluyorum ooo Kocanaaa :) en kısa zamanda herşey yoluna girer inşallah
sağol mervecim. amin inşallah.Bıkmıyoruz rahat ol cnm bak bende çok paniğim hepimiz farklı farklıyız dertlerimizde huylarımızda ayrı ayrı bu yuzden muhabbetlerimizde türlü türlü oluyor sıkma canını
Allah eşine höşgörü ve anlayış versin ailesinide ıslah etsin inşallah
benim kv anneme "senin kızın ağzıyla kuş tutsa bana yaranamaz"dedi.
ben zaten iyi davranıyorum bu kadar lafa söze, bana yaşattıklarına rağmen
ama olmayınca olmuyor işte.
Chosyyyyyy hamak besigimiz geldi bir haftadir kullaniyorum coooooook rahat hemencecik uyuyor :))))
dedemiz bayram hediyesi aldi
İnsanın geçinmeye niyeti olacak, o da tek taraflı olmuyor.
İyi davransan eşeği yola getirdim der bizim kv. Kötü davranmama fırsat vermeden eşime yeni eş bakmaya başlamıştı bile bir haftalık evliyken. Böyleleri zehir içse yeri
Anam....
Ben Kaynanama cook ozenli ve ilgili davrandigimda beni muhakkak bir sekilde kirar ama aramaz sormaz cook gitmezsem iyinin iyisi olur o ne olcek :))
benim kv anneme "senin kızın ağzıyla kuş tutsa bana yaranamaz"dedi.
ben zaten iyi davranıyorum bu kadar lafa söze, bana yaşattıklarına rağmen
ama olmayınca olmuyor işte.
İnsanın geçinmeye niyeti olacak, o da tek taraflı olmuyor.
İyi davransan eşeği yola getirdim der bizim kv. Kötü davranmama fırsat vermeden eşime yeni eş bakmaya başlamıştı bile bir haftalık evliyken. Böyleleri zehir içse yeri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?