Büyüdüm Büyüdüm Bende Anne Oldum

Karınca kararınca ortaya karışık söylenen söylendi canım üstüne alan aldı almayanında içi rahat olsun...
Becelci seni.
Açıklanmış hersey sorun kalmadı insallah.bildigim,öğrendiğim yalniz hakkın huzuruna varinca alıyor hakkını karınca.aci birsey.konu derindi ama dallanmamis şükür.
Kusura bakmayın kızlar cogunuzu merakta koymuşum ama alakaniz yoktu.

Cnm sen cok paniksin rahat ol bebislerin kemikleri cok daha dayanikli hem bisey olsa belli ederler:)
Hemde ne panik kendimi yedim bitirdim bu huyum yüzünden öyle özeniyorumki rahat insanlara

Bıkmıyoruz rahat ol cnm bak bende çok paniğim hepimiz farklı farklıyız dertlerimizde huylarımızda ayrı ayrı bu yuzden muhabbetlerimizde türlü türlü oluyor sıkma canını
Allah eşine höşgörü ve anlayış versin ailesinide ıslah etsin inşallah

Rahat ol cnm yoksa sktntidan cabuk yaslanirsin:) daha en rahat gunlerimiz bence hele bi yurumeye baslasinlar ooooo macera bizi bekliyor tabi vurdum duymazlikta iyi degil...dengeyi saglamak lazim

Rahat ol cnm yoksa sktntidan cabuk yaslanirsin:) daha en rahat gunlerimiz bence hele bi yurumeye baslasinlar ooooo macera bizi bekliyor tabi vurdum duymazlikta iyi degil...dengeyi saglamak lazim

Aynen şimdiden o zamanları düşünüp şöyle yapRmı böyle yaparsa ne yapayım diye düşünmeye başlDım pufffff:)

canımmmmm,,

buralara gelmişsin bizi özlemişsin demekki:)biz de seni çok ama çok özledik, kız ne güzel fotoların var senin öle , fıstık gibisin maşallah, süper görünüyosun, kilo milo yok , hiç bişe kalmamış, sen bilirsen bilirsin, dışardan görünen bişe yok, rüyanı Allah'ım hayırlara çıkarsın, yavrun senin bi meleğin, her kötü olayda her haksızlıkta seni kurtarıcak, sana yol göstericek ve her geçen gün daha iyi olucaksın inş.,

seni çok seviyoruz,

Uzun yıllar önce, Çin'de Lili adlı bir kız evlenir ve aynı evde kocası ve kaynanası ile birlikte yaşamaya başlar. Birkaç ay sonra, bitmez tükenmez gelin-kaynana kavgalarından ev, hem onun hem de annesi ile karısı arasında kalan eşi için çekilmez hale gelmiştir.Bir şeyler yapmak gerektiğine inanan gelin, doğru babasının eski bir arkadaşı olan baharatçıya gider ve derdini anlatır. Yaşlı adam ona, bitkilerden bir zehir hazırladığını ve bunu üç ay boyunca, her gün azar azar kaynanası için yaptığı yemeklerin içine koymasını söyler. Zehir az az verilecek, böylece onu gelininin öldürdüğü belli olmayacaktır.Yaşlı adam genç kıza, kimsenin ve eşinin şüphelenmemesi için kaynanasına çok iyi davranmasını, ona en güzel yemekleri yapmasını da söyler. Sevinçle eve dönen gelin bunları aynen uygular. Her gün kaynanasına en güzel yemekleri yapar. Ona çok iyi davranarak tabağına azar azar zehri damlatır.Bir süre sonra kayınvalidesi de çok değişir ve ona kendi kızı gibi davranmaya başlar. Evde artık barış rüzgarları eser. Bu ara gelin, yaşlı kadının artık ölmesini istemez olur ve verdiği zehirlerden pişman bir vaziyette baharatçı dükkanının yolunu tutar.Yaşlı adama, kaynanasına verdiği zehirleri temizleyecek bir çare için yalvarır. Yaşlı adam, yaşlı gözlerle şöyle konuşur: "Sevgili Lili, sana verdiklerim sadece vitaminlerdi. Gerçek zehir, senin beyninde idi. Sen ona iyi davrandıkça, onunda nefreti sevgiye dönüştü. Böylece siz gerçek bir ana-kız oldunuz. Gül veren elde, gül kokusu kalır." Der.

Ben Kaynanama cook ozenli ve ilgili davrandigimda beni muhakkak bir sekilde kirar ama aramaz sormaz cook gitmezsem iyinin iyisi olur o ne olcek :))

Kız senden kim sıkılır yirim seni:) kıyamam... ama az kaldı böyle giderse dayanamicammm çat diye çatlicam uyuz oluyorum ooo Kocanaaa :) en kısa zamanda herşey yoluna girer inşallah
sağol canım benim.

sağol mervecim. amin inşallah.

benim kv anneme "senin kızın ağzıyla kuş tutsa bana yaranamaz"dedi.
ben zaten iyi davranıyorum bu kadar lafa söze, bana yaşattıklarına rağmen
ama olmayınca olmuyor işte.

Chosyyyyyy hamak besigimiz geldi bir haftadir kullaniyorum coooooook rahat hemencecik uyuyor :))))

dedemiz bayram hediyesi aldi

Bu hikayeler dünyalılar için zaten kuzummmm :) senin kv ve tayfasının dünyalı olduğunu düşünmüyorum sadece insan nesline benzeyen ama insan olamayan başka bi gezegenden onlar :)

İnsanın geçinmeye niyeti olacak, o da tek taraflı olmuyor.

İyi davransan eşeği yola getirdim der bizim kv. Kötü davranmama fırsat vermeden eşime yeni eş bakmaya başlamıştı bile bir haftalık evliyken. Böyleleri zehir içse yeri

Chosyyyyyy hamak besigimiz geldi bir haftadir kullaniyorum coooooook rahat hemencecik uyuyor :))))

dedemiz bayram hediyesi aldi

biz de hamak beşik almıştık netten bir hevesle ama ancak çarşafla sallayıp uyuttuktan sonra koyunca uyuduğu için amacına ulaşamadı sadece misafirliğe gittiğimizde çantaya koyup götürme anlamında kullanışlı daha öte gidemedi..umarım sizinki daha etkili olur..

Anam....

Sabahtan beri bavul hazırlıyorum, onu koy bunu koy bitmedi gitti. Yola çıkılıyor, insanın nasıl döneceği belli olmaz diye araya bir de temizlik sıkıştırdım. Totom yeni yer gördü. Size bir yazayım dedim fırsat bu fırsat.

Bu akşam yola çıkıyoruz kızlar, artvine gidiyoruz. 4,5 aylık bebekle bu uzun yolculuk nasıl geçecek çok merak ediyorum. Eşimle tanışmadan önce 2006'da bir kampa katılmıştık artvinde, arkadaşlarla otobüsle gitmiştik o zaman tam 24 saat sürmüştü. Annemin de babamın da memleketi istanbula çok yakın, hiç alışık olmadığım için çatlamıştım gidene kadar. Allahtan bu gidişimizde geceleri yol üzerindeki şehirlerde konaklıycaz. Kayınvalidemler yaz olduğu için yayladalar ve geceleri çok soğuk oluyor malum, naapıcaz bilmiyorum..

Kıss egomego benim face'imde de çıkıyosun, tanıyor olabilirmişim seni sivası görünce anladım sen olduğunu, ekliyim de arkadaş olak bari, bu arada kızlara katılıyorum fıstık gibisin valla, sivaslı cindy halt etmiş yanında

Son düzenleme:

maalesef. bir bayram günü kv nin eltisi bana espri yapıyor sözde. "kız gelin, seni eskittik, kocana genç bir kız alacağız" deyince kan beynime sıçradı. Ben de "biz daha genciz, sen kocana genç kadın al, ahir ömründe çok dua alırsın" deyince kv kızmıştı bana kadını bozdum diye

Ben Kaynanama cook ozenli ve ilgili davrandigimda beni muhakkak bir sekilde kirar ama aramaz sormaz cook gitmezsem iyinin iyisi olur o ne olcek :))

Ozaman sizinkiler ayri bir model:) allahtan umit kesilmez

Yuh yuh diyebiliyorum sadece:) benimki bi ayri model..allah icin kotu davranmaz ama patavatsiz konusur birde hep en iyisini kendi bilir...suyuna gittigimde kaymak ama bende sabir yok heleki dogumdan sonra ikimizdede bir kiskanclik cikti ortaya :)

Bugu kv bizdeydi sevgili kb gelmedi gelmek istemiyor bize...guzeldi gecti gunumuz.yedik ictik oturduk...fakat gorumceler bizde kaldi acaba kac gun kalacaklar:) kendilerini severimn13 ve 9 yasindalar ama sigara ictigimi bilmiyorlar tek negatif yani;( birdee bugun nihayet adet oldum neguzel birsey ya rahatladim:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…