Büyüdüm Büyüdüm Bende Anne Oldum

Hemen hergün araya birsey giriyor gecmisi yad ediyoruz annemle .
Kv konusuna girince çok sinirleniyorum ve bir daha kv leri ve saz ekibini goresim gelmiyor.bu hikayede lili bacinin yerine kendimi koydum da oyyyy. Ne zehir vereyim ne ölmesin diyeyim.sirali ölüm versin Rabbim diyorum sadece.Hesap mahşerde gidip orada bekleriz.bir kez disinda ben hic ah etmemiştim.
Bizi evlerinden çıkardıklarında o indiğim her basamakta gozumu bir yumdum on döktüm."Rabbim o beni sevdiklerimden ayırdı mağdur etti ne olur sende onu tüm sevdiklerinden ayır,onu da kabri kabul etmesin"demiştim.Annem kızmıştı mazlumsun ahin arsı titretir deme dedi ,ama oda buruk.bu olaydan 4 ay sonra yurtdışına gittiler ve 6 yıl donemediler.her duyduğumda çok özledim herkesi derdi,
"kulun ahini Allah kulun eliyle alır,bunu bilmeyen ahmak kulda kendinden geldi sanır." ister benim bedduam ister nasip.yasadi ama anladı mı ? hayır veya belli etmiyor.İnsan kendine oturacak minder bırakmalı.ne evimde ne gönlümde yok iste.bana,bize yaşattıklarını unutmadım ,keske unutsam.olmuyor iste sadece daha fazla kınamak istemiyorum...

:)) süper olmuş.kv bile değil,eltisi.bana da çok denk geliyor bu cuk oturtmalar.bazen yoruluyorum cvp vermeye,o kadar yaşlı ne gerek var diyorum ama benimle asık atmaya kalkınca sinir tepeme çıkıyor.aramizda 36 yas var,kiziyla geliniyle kıyaslasa amenna.kendisi ile kıyaslar.
Birde en çok garibime giden kötü birsey yapıldıysa şahsi oluyor ama iyi birşeyde gelinler oluyor.iyide benim yaptığıma onları niye dahil ediyorsun?
Amaaan ... Kaldır kondur aynılar.ne onlar değişecek nede bizler alışacağız.ben herkese oldugu gibi kv nin yüzüne demiştim seni sevmiyordum diye.hala icinde durur voltaj beni evvelden sevmezmiş diye.sonrasinda da sevdim demedim ki.zaten sevmedigimi sevemem.
Annemi hic sevmez,bunu belli etmesi bile ondan nefret etmeme bir sebep.sevmek zorunda değil,belli de etmeseydi.

Kv cesaret vermese eltisi bu lafı edemezdi. Kimbilir neler söyledi benim hakkımda. Önceden üzülürdüm, şimdi umurumda değil. Aksine ben kötü kadın olup onun hakkında hoş olmayan şeyler söylüyorum, kulağına gitsin üzülsün diye. İşe yarıyor da. Oh olsun. Daha önceki mesajında olduğu gibi eğer oturacak minder bırakmadıysa suç benim değil.

hiiiç üşenmedi oturup tüm sayfaları tek tek okudum. böyle peş peşe sayfalar okumak çok keyifli.
ama şu dereotlu poğçanın tarifini göremedim yok mu bir hayır sahibi

Herkeslere meraba
kizlar bebislerinizin kakası nasıl bizimki
cıvık ne zaman koyulaşır?
Bi de ek gıdaya geçen var mı ? Ne ile ne kadar başladınız

bebeğimm geçenn bayaa bi arkadaslık isteği vardı sildim hep mesajdan benim yazz ekliimmm olur mu kızlar çok kötü unutkanlık yaşıyorum mesela bardak istiyeceğim bardağın adı aklıma gelmiyorr tarif etmeye çalışıyorumm keşke aynı şehirlerde olsak bana o kadar iyi geliyorsunuz ki hepiniz iyi ki varsınız her zor anımda ve güzell anılarımda yani ne zaman bir dosta ihtiyac duyduysamm kesin biriniz yanımdaydınız her anımda evett ben evladımı meleğimi kaybettimm ama tüm bu süreçte sizin bebeklerinize dua ettim eğer kabul oluyorsa duam allahım o melekleri incitme dedim ayırma onları annelerinden hayırlı evlatlar olsunlar senin yolunda evlatlar olsun ve uzun sağlıklı ömürler ver ve ileride bir gün hepimiz mahşere geldiğimizde bana destek olan bu anneleri ve evlatlarını da cennetine al diye dua ettim hep aklımda sizdiniz ama beni anladığınız için de teşekkür ederim yoktu buraya girmeye cesaretimm doktora gitmeyi düşünüyorumm deli gibi gülüyorum delirdiğimi falan düşünüyorum ama yalnız kaldığımda boğazım yırtılacak sanıyorum ağlamaktaan çok korkuyorum

Allah hayirlara getirsin cnm...zaman herseyin ilaci rabbim acilarini dindirsin tez zamanda

aminn canım çok sağol

egomegom canım benim sen oğlunu göremesende o hep senin yanında aslında.ayaz bebek senin şefaatçin olacak tatlım.

öylee amaa anlatamam ona olan özlemimi

canımm benimm senin güzelliğin yanında lafı olmazzzz haha o foto olayında da çok uykum vardı şalı tam sırtıma atacaktım basıma geçti dedim bide gözlük olsa tam dedim o arada instagram ve face den gördüysen böcek fotosu cekmeye basladımm karınca çekecektim öldü çekemedim ona dedim cenaze merasimi yapalım o arada çekti kızlar =) evet biz aynı dönem basladık aynı dönem bitirdik hayatımın en güzel dönemini sizlerle yasadımm o yüzden çok ayrısınız ya bende=)

Grubu ben actim, uygun bir zamanimda grubu tekrar gorunur hale getircem.

beni sildin mi o gruptan bende görünmüo artık

çok sağol canım inşallah aminn aslında ayan olmus ama ben konduramadım ben cenazenin olduğu günü hamileyken rüyamda görmüştüm eski topicten hatırlayanlar bilir işte insan nasıl evladına ölümü yakıştırsın komada oğlum uyanmadı morgda gösterdiler yavrumu bana ben hala yakıstıramadım ben öpüyorum öpüyorum ellerini yüzünü ısıtmaya çalışıyorum buz gibi olmus yavrum üşümüş hala bir mucize bekliyorum allahım ayırmaz bizi diyorum simdi ağlar nolur gömmeyinn ağlarsa duyamam ya uyanırsa diyorum ama rabbim verio sabrını yaaa yoksa düşünülünce bi annenin ölüm sebebi evladını kaybetmek yaşayamam deme demiş rabbim yaşatırım benim ki de artık anne olabileceğime dair bi inancım yok etraftaki diğer melekleri sevmekle yetincem herhalde =)

sizi özlemem mi hemde nasıl özledimm ama diyorum ya cesaretim yoktu bide ersnil'e de söyledim sizi rahatsız etmek istemedimm belki rahatsız olursunuz diye düşündümm amaaaaa çoookk ösledimmmmmm bide face ten özelden yazsana kız kusura bakmayın ben diyorum ya hafızam gitti hanginiz hanginiz çok karıstırıomm bu hafta özellikle beynim sanki durdu çok korkuyorum kiloda var kız 8 kilo fazlam var hala 50 olmam lazım 72 yi gördüm doğuma 72 ile gittim ama o tempoya az bile verdim bir kez yatmadım ki hastane köşelerinde geçti 2.5 ayımm sonra da böylee işte

voltaj*mm mesajını çok anlamadım ama benim gelmemden mi rahatsız oldunuz eğer problem bensem problem değill bacım girmem bi daha özür dilerimm

hiiiç üşenmedi oturup tüm sayfaları tek tek okudum. böyle peş peşe sayfalar okumak çok keyifli.
ama şu dereotlu poğçanın tarifini göremedim yok mu bir hayır sahibi

Hemen veriyim...
Malzemeler: 4s.b un, 1s.b yogurt, 1c.b siviyag, 1paket kabartma tozu,1 tutam dereotu, 1 yumurta, 150gr beyaz peynir, 2corba kasigi tulum peynir, 1cay kasigi tuz, 1corba kasigi seker

Cnm yogurt siviyag dereotu peynirleri yumurta beyazini karistir

Ayri bir kapta un kabartma tozu tuz ve sekeri karistir ve yogurtlu karisima dök...elinle yuvarlak yap tepsiye koy uzerine yumurta sarisi sür 180 derece pisir cbk pisiyor ona göre...afiyet olsun

kızlar 2 numara mamayla nasıl yoğurt mayalanıyor? bilen deneyen var mı?tadı nasıl oluyor? drumuz yoğurdu öyle yapabilirsin dedi.

kızlar 2 numara mamayla nasıl yoğurt mayalanıyor? bilen deneyen var mı?tadı nasıl oluyor? drumuz yoğurdu öyle yapabilirsin dedi.

Ben dün gece 1 numara mamayla mayaladım öyle tatlı tatlı garip kokulu bişey oldu ben netten tarifine baktım 100 cc serçe parmağının dayanacağı sıcaklıktaki suya 3 ölçek mama normal mama hazırlar gibi hazırlayıp kaba boşalttım 2 kaşık yoğurdu bu mama karışımının bi kısmıyla sulandırıp sonra tamamıyla karıştırdım normal yoğurt mayalar gibi sardım 4 saat sonrada buzdolabına kaldırdım kıvamı güzel ama tadı bi garip :/

ben normal sek şişe sütle mayaladım. mamadan mı yapmak lazımmış

ben normal sek şişe sütle mayaladım. mamadan mı yapmak lazımmış

Canım ben aslında dün akşam markette satılan keçi sütlerinden aldım önce ondan mayaladım Ne olur ne olmaz belki tutmaz bişey olur diye sonrada mamadan mayaladım yani denemek ve biri olmazsa diğeri olsun diyerek garantilemek için yaptım :)

Kızlaaaar yine bebek işleriyle boğuyoruz burayı :) ister özelden isterseniz Nisan annelerinden devam edek olurmu ?

bir haftadır iş başı yaptım. kızıma kayınvaldem ve görümcem bakıyorlar. zaten hep birlikteler birbirlerine yardım ediyorlar.
daha haftamız dolmadan benim müstakbel k.v. para istemelere başladı. bari ay başına kadar dayansaydın be kadın.
tamam yolacağını biliyordum zaten allahın emri o. fırsatı bulunca kaçırmazda bu acelen ne be kadın. kaç aydır maaş almıyorum,
annem harçlık veriyor bu yoluyor.
bakıcıdan pahalıya gelecek bu kadın bana

ya mesajına çok güldüm. bastım kahkayı. iş yerinde millet bana bakıyor. benimde sinirler laçka baya bu günlerde.
kayınvalidende iyi hortumcuymuş.
dur ben gidip evde kayınvalidemin elini falan öpeyim. bizimki gururlu kadın. öğle para falan istemez.

bende bir hafta oldu işle başlayalı. öğlen yemek saatiyle süt iznimi birleştirip eve gidiyom. araba ile 10 dk. ev iş arası 8 km. evim işe yakın sayılır. ekim gibi gel gitleri bırakır cumaları tüm gün işe gitmem. öğle planladım kendimce. ama öğleneeri eve gidince benimkiin babanenin kucağından bana bir atlayışı var. gel oğlum diyom. hemen kollarıyla bana doğru eğiliyor. kucağıma alır alma yüzüme yapışıyor. yanaklarımı emmeye çalışıyor. emzir beni diye nasıl yapışıyo bana. kayınvalidem duygusal kadın. her seferinde kadının bizim halimize gözleri doluyor. evde olanlar kıymetini bilin. ben en fazla dört saat ayrı kalıyom. onda bile eve nasıl arabayı sürdüğümü bilemiyom. bakıyom aşağıdan bizimki babanenin kucağında balkondan bakıyor. oyy kuzum benim diyip nasıl heyecanlanıyorum anlatamam.

yok canım biizmki baştan söyledi, faturalarını ben ödeyeceğim. razıyım ona en azından severek bakacaklar, tanımadığım birine güvenememde. bu extrası.
sanıyorki iş başı yaptığın gün maaş alıyorsun. dur bir ay başı gelsin dimi.
başka işime gücüme evime karışması yokturda beleşçidir çok. mütemadiyen para ister. o ister ben vermem. :)
bunuverelim bakalım ama abartırsa bakıcı aramaya başlarım

ben süt izinlerimi haftada bir gün kullanmak istedim ama daha cevap vermediler. inşallah onaylanır.
patron kelek, kaynana kelek. kocaın işler kelek
allahım şöyle lotodan totodan bir yerden güzel bir para çıksa borçlarımızı kapatsak birde ev alsak. k.v yapıp çıkıp gitsek.
bende evimde oturup kuzuma kendim bakabilsem.

aminn canım çok sağol

öylee amaa anlatamam ona olan özlemimi

canımm benimm senin güzelliğin yanında lafı olmazzzz haha o foto olayında da çok uykum vardı şalı tam sırtıma atacaktım basıma geçti dedim bide gözlük olsa tam dedim o arada instagram ve face den gördüysen böcek fotosu cekmeye basladımm karınca çekecektim öldü çekemedim ona dedim cenaze merasimi yapalım o arada çekti kızlar =) evet biz aynı dönem basladık aynı dönem bitirdik hayatımın en güzel dönemini sizlerle yasadımm o yüzden çok ayrısınız ya bende=)

beni sildin mi o gruptan bende görünmüo artık

çok sağol canım inşallah aminn aslında ayan olmus ama ben konduramadım ben cenazenin olduğu günü hamileyken rüyamda görmüştüm eski topicten hatırlayanlar bilir işte insan nasıl evladına ölümü yakıştırsın komada oğlum uyanmadı morgda gösterdiler yavrumu bana ben hala yakıstıramadım ben öpüyorum öpüyorum ellerini yüzünü ısıtmaya çalışıyorum buz gibi olmus yavrum üşümüş hala bir mucize bekliyorum allahım ayırmaz bizi diyorum simdi ağlar nolur gömmeyinn ağlarsa duyamam ya uyanırsa diyorum ama rabbim verio sabrını yaaa yoksa düşünülünce bi annenin ölüm sebebi evladını kaybetmek yaşayamam deme demiş rabbim yaşatırım benim ki de artık anne olabileceğime dair bi inancım yok etraftaki diğer melekleri sevmekle yetincem herhalde =)

Canım sen evlat acısı yaşadın biz ne desek boş ama
unutma çekilen zerre miktarda acının bile mevlam katında karşılğı çok büyük
Ben çok inanıyorum herkesin gıpta edeceği bi yavru verecek rabbim sana
Bak bnm annemin kuzeninin bir oğlu olmuştu gayet sağlıklıydı .1 aylıkken beşiğinde ölü buldular annesibayağı bir süre psikolojik sıkıntı yasadı bir süre sonra hamile kaldı bir kızı olduki görmen lazım allahım esirgesin böyle bir güzellik tatlılık olamaz.
Psikolojisi ve aile yaşantıları da düzeldi
Burada sana edilen duaları düşün kimisi hamileyken kimisi sancı çekerken kimisi lohusayken dua etti sana hepsi mevla katında özel durumdaydı duası rabbimin izniyle daha makbul olan durumdaydı dualarımız hep birbirine karıştı herkes anne olduğundan acını taa yüreğinde hissederek canı gönülden okudu sana sakın unutma hepsinin mutlaka bir karşılığı olacak.
Allahım sabrınızı artırsın.
Başka acı yaşatmasın inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…