- 15 Ekim 2012
- 4.625
- 1.360
- 198
maalesef. bir bayram günü kv nin eltisi bana espri yapıyor sözde. "kız gelin, seni eskittik, kocana genç bir kız alacağız" deyince kan beynime sıçradı. Ben de "biz daha genciz, sen kocana genç kadın al, ahir ömründe çok dua alırsın" deyince kv kızmıştı bana kadını bozdum diye
:)) süper olmuş.kv bile değil,eltisi.bana da çok denk geliyor bu cuk oturtmalar.bazen yoruluyorum cvp vermeye,o kadar yaşlı ne gerek var diyorum ama benimle asık atmaya kalkınca sinir tepeme çıkıyor.aramizda 36 yas var,kiziyla geliniyle kıyaslasa amenna.kendisi ile kıyaslar.
Birde en çok garibime giden kötü birsey yapıldıysa şahsi oluyor ama iyi birşeyde gelinler oluyor.iyide benim yaptığıma onları niye dahil ediyorsun?
Amaaan ... Kaldır kondur aynılar.ne onlar değişecek nede bizler alışacağız.ben herkese oldugu gibi kv nin yüzüne demiştim seni sevmiyordum diye.hala icinde durur voltaj beni evvelden sevmezmiş diye.sonrasinda da sevdim demedim ki.zaten sevmedigimi sevemem.
Annemi hic sevmez,bunu belli etmesi bile ondan nefret etmeme bir sebep.sevmek zorunda değil,belli de etmeseydi.
ofpufya selam canım, nasıl geçti emzirme kampı?
Sabahtan beri bavul hazırlıyorum, onu koy bunu koy bitmedi gitti. Yola çıkılıyor, insanın nasıl döneceği belli olmaz diye araya bir de temizlik sıkıştırdım. Totom yeni yer gördü. Size bir yazayım dedim fırsat bu fırsat.
Bu akşam yola çıkıyoruz kızlar, artvine gidiyoruz. 4,5 aylık bebekle bu uzun yolculuk nasıl geçecek çok merak ediyorum. Eşimle tanışmadan önce 2006'da bir kampa katılmıştık artvinde, arkadaşlarla otobüsle gitmiştik o zaman tam 24 saat sürmüştü. Annemin de babamın da memleketi istanbula çok yakın, hiç alışık olmadığım için çatlamıştım gidene kadar. Allahtan bu gidişimizde geceleri yol üzerindeki şehirlerde konaklıycaz. Kayınvalidemler yaz olduğu için yayladalar ve geceleri çok soğuk oluyor malum, naapıcaz bilmiyorum..
Kıss egomego benim face'imde de çıkıyosun, tanıyor olabilirmişim senisivası görünce anladım sen olduğunu, ekliyim de arkadaş olak bari, bu arada kızlara katılıyorum fıstık gibisin valla, sivaslı cindy halt etmiş yanında
Allah hayirlara getirsin cnm...zaman herseyin ilaci rabbim acilarini dindirsin tez zamanda
egomegom canım benim sen oğlunu göremesende o hep senin yanında aslında.ayaz bebek senin şefaatçin olacak tatlım.
Ayyyyyyy canim bacim gelmis hosgelmis:)
Mesajini aldim ne kusmesi kiz , sadece tatile gittin beni unuttun diye atarlandim sana dile kolay lohusaligim seninle basladi seninle bitti hergun dertlestik aglastik dualar ettik unutuldum sandim unutulmamisim :)
Nasil gecti tatilin, agda isini naptin kiz en son onu konusmustuk bikini giydigine gore oldu o is heralde bitirindin ben hala jilet
Kiz faceteki onca guzel fotondan sonra geceb gordugum basi siyah ortulu elinde pecete aglar gibi yaptigin yas fotosunu gorunce oyle icim gitti ki agladim sonra altinda yazilanlari okuyunca rahatladim şakir icinmis meger :)) is yerindeki karincan ölmüs onun yasiymis ilahii egomego alemsin kiz ccok guldum catlak bacim bemim sohbet kakara kikiri guzeldi :)
Dogum sonraso kilolari vermossin bello fotolardan manken gibisin masallah cok da guzel giyinip guzel pozlar veriyorsun kiz sen Manken olcakmissin da sivasta kalmisin iste :) izmir guzeli seviyorum seni iyi olmana sevindim masallah sana
Grubu ben actim, uygun bir zamanimda grubu tekrar gorunur hale getircem.
Egomego Allah sabrını versin inşallah
İçim ürperdi okurken
Doğum sancısı çekerken elimde tesbih sana dua ediyordum
çok çok okudu herkes sana
Bu duaların hiçbirisi boşa değil Allah sana öyle bir evlat verecekki bütün acıların dinecek inşallah
Allah başka acı göstermesin sana inşallah
canımmmmm,,
buralara gelmişsin bizi özlemişsin demekki:)biz de seni çok ama çok özledik, kız ne güzel fotoların var senin öle , fıstık gibisin maşallah, süper görünüyosun, kilo milo yok , hiç bişe kalmamış, sen bilirsen bilirsin, dışardan görünen bişe yok, rüyanı Allah'ım hayırlara çıkarsın, yavrun senin bi meleğin, her kötü olayda her haksızlıkta seni kurtarıcak, sana yol göstericek ve her geçen gün daha iyi olucaksın inş.,
seni çok seviyoruz,
hiiiç üşenmedi oturup tüm sayfaları tek tek okudum. böyle peş peşe sayfalar okumak çok keyifli.
ama şu dereotlu poğçanın tarifini göremedimyok mu bir hayır sahibi
kızlar 2 numara mamayla nasıl yoğurt mayalanıyor? bilen deneyen var mı?tadı nasıl oluyor? drumuz yoğurdu öyle yapabilirsin dedi.
Ben dün gece 1 numara mamayla mayaladım öyle tatlı tatlı garip kokulu bişey oldu ben netten tarifine baktım 100 cc serçe parmağının dayanacağı sıcaklıktaki suya 3 ölçek mama normal mama hazırlar gibi hazırlayıp kaba boşalttım 2 kaşık yoğurdu bu mama karışımının bi kısmıyla sulandırıp sonra tamamıyla karıştırdım normal yoğurt mayalar gibi sardım 4 saat sonrada buzdolabına kaldırdım kıvamı güzel ama tadı bi garip :/
ben normal sek şişe sütle mayaladım. mamadan mı yapmak lazımmış
Canım ben aslında dün akşam markette satılan keçi sütlerinden aldım önce ondan mayaladım Ne olur ne olmaz belki tutmaz bişey olur diye sonrada mamadan mayaladım yani denemek ve biri olmazsa diğeri olsun diyerek garantilemek için yaptım :)
bir haftadır iş başı yaptım. kızıma kayınvaldem ve görümcem bakıyorlar. zaten hep birlikteler birbirlerine yardım ediyorlar.
daha haftamız dolmadan benim müstakbel k.v. para istemelere başladı. bari ay başına kadar dayansaydın be kadın.
tamam yolacağını biliyordum zaten allahın emri o. fırsatı bulunca kaçırmazda bu acelen ne be kadın. kaç aydır maaş almıyorum,
annem harçlık veriyor bu yoluyor.
bakıcıdan pahalıya gelecek bu kadın bana
ya mesajına çok güldüm. bastım kahkayı. iş yerinde millet bana bakıyor. benimde sinirler laçka baya bu günlerde.
kayınvalidende iyi hortumcuymuş.
dur ben gidip evde kayınvalidemin elini falan öpeyim. bizimki gururlu kadın. öğle para falan istemez.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?