bir haftadır iş başı yaptım. kızıma kayınvaldem ve görümcem bakıyorlar. zaten hep birlikteler birbirlerine yardım ediyorlar.
daha haftamız dolmadan benim müstakbel k.v. para istemelere başladı. bari ay başına kadar dayansaydın be kadın.
tamam yolacağını biliyordum zaten allahın emri o. fırsatı bulunca kaçırmazda bu acelen ne be kadın. kaç aydır maaş almıyorum,
annem harçlık veriyor bu yoluyor.
bakıcıdan pahalıya gelecek bu kadın bana
bir haftadır iş başı yaptım. kızıma kayınvaldem ve görümcem bakıyorlar. zaten hep birlikteler birbirlerine yardım ediyorlar.
daha haftamız dolmadan benim müstakbel k.v. para istemelere başladı. bari ay başına kadar dayansaydın be kadın.
tamam yolacağını biliyordum zaten allahın emri o. fırsatı bulunca kaçırmazda bu acelen ne be kadın. kaç aydır maaş almıyorum,
annem harçlık veriyor bu yoluyor.
bakıcıdan pahalıya gelecek bu kadın bana
ben tüp bebek tedavisi ile hamile kalmıştım. tabi olmayacağını bildiğim için korunmak falan hak getire.
şu kistlerin bir faydasınını göreceğim hayatta aklıma gelmezdi. :26::26:
ne kisti var merak ettim zira ben çikolata kistlerimle hamile kaldımda yani işe yarar gibi düşünme :)
egomegocum, öncelikle başın sağolsun. lütfen acını anlamadığımızı ortak olmadığımızı düşünme. ben kendi adıma bebeğime kavuşmak için 6 sene doktor doktor gezip, her gün ve gece elimi açıp dua eden, çocuk hasreti çeken biriyim.
sokakta yürüken balkonlara asılan çocuk çamaşırlarına bile özenirdim. bende minik minik elbiseleri yıkayıp asabilecek miyim diye. hala her kızımın çamaşırlarını astığımda çocuk hasreti çekenler için dua ederim, onlarada bebeklerinin elbiselerini yıkayıp asmak nasip olsun diye. en çok ona özenirdim
evimde bilgisayarımda yok, akıllı telefonumda. sadece iş yerinden nete girebiliyorum. senin yaşadıklarını iş başı yaptıktan sonra öğrendim. bebeci ve senin mesajlarınızı peş peşe okudum ve başına geleni anlamakta zorlandım. ben yanlış mı yorumluyorum pot kırmayayım diye başın sağolsun bile diyemedim.
hiç birimiz seni görmedik, tanımıyoruz, adını bile bilmiyoruz ama emin ol bizim düşündüğümüz şeyleri çevrende düşünüyordur.
kendini onlara biraz daha doğru ifade etmeye çalış. yaşa acını, ağla, dök içini rahatla. böyle üstünü örtmeye çalışmakla düzeltemezsin. pisikolojini daha çok bozarsın.
inşallah en kısa zamanda kucağın dolar, rabbim bu acıları bir daha yaşatmaz sana.
polikistikover. kızım oldu 4 aylık 9 ayda öyle desek 1 yaşına geldiğinde ikinciyi kucağıma almış olurum bende. ikiz gibi büyütürüm.
gelsin bebişler
haha sen halinden memnunmuşsun pardon, bende güvenip hamile kalmayasın diye yazdım
kızım daha çok küçük, mütemadiyen anamıda ağlatıyor. boğazıma kadarda borç içindeyim. kaldıki sezeryanla doğum yaptım aslında hiç sırası değil şimdi. sadece olmaz diye düşündüğüm için onun rahatlığı var.
2 tane konserve bebişim var, kızım 2 yaşına gelince onlarla tekrar denemek istiyorum. kendiliğinden gelirsede hayır demem.
biz 5 kardeşiz hep keşke 10 kardeş olsaydık derim. kızımda tek kalsın istemem. imkanım olsa 2 yada 3 dene kız isterim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?