Büyüdüm Büyüdüm Bende Anne Oldum

[MENTION][/MENTION]
canm grubun adını yazabilir misin?

İyiki yokmus sosyal medya, ne guzel kendini de ifsa etmemissin. Zaten sorun aciyi gulerek yasamak icine atmak degil, bunu gostere gostere yapmak. Biz de uzun bir sure gormezden geldik zaten.

yeterrrrr artıkk yeterrr tamam mı yeterrrr ne kadar kolay konusabiliyorsunuz değil mi çok kolay çünkü siz her gece bebeğinizin kokusunun sindiği bir kaç parçayı bi plastik bebeğe giydirip onunla uyumuyorsunuz kolayy bekara karı boşamak misali benimle alakalı hiç biriniz yazmayınn ya yeterrr benim o gülerken ki halimi görüp mutlu olan dostlarım var foto paylasmamı isteyen akrabalarım uzak şehirlerde ki çünkü beni bilen iyi biliyorr ve yüzümün güldüğünü gördüklerinde mutlu olan gerçek sevenlerim var rabbim hiç birinize yasatmasınn bunu hiç anlamayınnn konusun durun sadeceee '' aaa çok kınadıkk aaa çok garipp aaa aaa'' ama yeterrr tamam mı yeterrr konusmak yerine oğlumu bana geri getirinsenize belki o zaman gerçekten içten gülerimm benim her anımı paylaştığım dostum sandığım sizlerin yazdıklarına bakın bide sadece benim durumumu takip eden insanların yazdıklarına onlar beni daha iyi anlamıs sanki daha iyi tanıyorlar ama yeterrr içiniz belki rahat eder diye söylüyorum dün bütün gün sizin yüzünüzden bütün gün ağladım gülmem zorunuza gitmişti ya elbirliği ile beni ilk güne geri götürdünüz sabaha kadar ayazımın odasında ağladım ilk defa meleğime sitem ettim beni böylece bırakıp gittiğine sizleri söz sahibi ettiğine ilk defa darıldım evladıma umarım kalbiniz rahat etmiştir artık rahat edinn tamam mı dün el birliği ile benim kendi çabamla ayağa kaltığım tüm anı silip attınız ve dizlerim acıyor yeniden kalbimi acıttınız yeniden ellerinize sağlık ama yeter unutun egomego diye bir insan olduğunu tamam mı

Ustu kapali beddualardan biktim artik. Dusuncelerinizi ifade etmenin yolu sizin basiniza gelse vb cumleler kurmak olmamali.

Biz peygamber ailesi degiliz elbet bizim de birinci dereceden kayiplarimiz oldu. Cigerimiz yandi kul oldu.

Ayrica neden nisan anneleri topiginde degil de bu topikte oldugunu, bu topigin neden acildigini biliyor musun?
Bilmiyorsan soyleyeyim biliyorsan hatirlatayim. Egomegonun acisini ictenlikle yasayip ona duydugumuz saygidan. Yeni bir sayfa yeni muhabbetler dogursun diye.

Ama goruyorum ki bizden saygi duyulmasi beklenirken bizim dusuncelerimize saygi duyulmuyor.

Ya kizlar siz kimsiniz de boyle yorumlar yapiyorsunuz ? Daha bebegi kaybettigimiz gun gaz muhabbeti yapanlara biz çıkismadik siz cıkistiniz degil mi ? O zaman neredeydiniz simdi nereden türediniz???
Biz bebegin ve egonun acisini sizler gibi uzaktan yasamadik siz 1 bildiniz biz 10!
Siz egoyu ego bildiniz biz baci !!! Siz 1 dua ettiniZ biz 1000! Simdi bize ders vermek ne haddinze düsmüs!!
Sizler sadece cocuklarinizla ilgilenirken ben egodan haber almak icin tel elimde bekledim.hep agladim hep Allah a yalvardim bunu da ego cok iyi biliyor.biz ona üzül kahrol bit demedik neden seviniyorsun da demedik buraya elim ayagim titriyor zor nefes aliyorum olmeyi bekliyorum yazip facete farkli bir cizgi cizmesine tepki gosterdil ben ilk basta onun disaridan nasil gorundugunu ustu kapali bir sekilde yazdim ama anlamadi sizlerde merakli taZeler ne oldu ne bitti ??? Bizde akil yok evet simdi haddinden fazla uzulurler sütleri etkilenir psikolojileri bozulir diye dusunduk gercek bu dedik yoksa onun ne yasayip ne yasamadigini bilmedigimizden degil evladini kaybeden ilk anne de degil. Ustelik biz o buraya yazana kadar hic ego boyle demedik halbuki ego bilir daha oglu kuveZe girdigi ilk hafta bu tabloyu cizdigi icin ona kizmistim. Ben evde aglarken onum dugunlerde pikniklerde opucuklu gulucuklu pozlarina icErlemistim simdi yine icerliyorum size noluyor size ? O bana aylar sonra topikten yazmayi uygun gormus bende topikten yazarim kime ne ?
Biz kötüyüz biz düsünemiyoruz siz cok incesiniz cok dusuncelisiniz hep egonun yanindaydiniz biz hep karsidan baktik! Sonra da elestirdik !
Babasi vefat edince tv izleyen arkadas facebook olsaydi o sekilde fotolarini koyar miydin cok merak ediyorum hem de insanlar senin icin uzulup babalarina sarilirken vicdan azabi duyarken ???
Cok konusmayin ya valla karismayin fikrinizi sormadim cunku !

Egomego
Sana da son laflarim !
Ben oglumu koseye koydum sana yazdim sana dua ettim iltihapli dikislerimle sana namaza durdum. Esin rabbine adadigi dualari bitirmeye usenirken ben gece gunduz dua ettim esime ettirdim! herun her saniye yaninda olmadim mi? Oglunu kendi oglum gibi gormedim mi ? Simdi beni bu nereden geldigi belli olmayan sahislarla mi bir tutuyorsun?
Beni en acili gunlerini arayarak geciren sen akrabalarindan gulusunu esirgemeyen sen , neden bana bir kere gulerek yazmadin? İyiyim ben enis nasil demedin? Tam tersi bana yemiyorum icmiyorum diye mesaj attin ardindan facete yemek fotolari. Gulmuyorum yazdin ardindan kahkahali pozlarin. Hicbir sey yapmak gelmiyor icimden dedin gezmelerden fotolar paylastin. Kendi profilnde opucuklu foto koyarken gruba bebeginin mezarinin fotosunu koymanda mi bizi dusundugundendi ? Tatile gidene kadar kardesim tatilden sonra bebeci de kim?
Bende oturup simdi aglayacagim biliyor musun! Sana destek olacagim diye ilk evladimin ilk zamanlarinin tadini cikarmadim kendimi her sarildigimda suclu gordum diye. Hergun kaybetme psikolojisiyle korkarak yasadim diye. Halbuki sen kimsinki ben senin icin hayatimda bir ilki kendime zehir ettim demi ?? ! Neyse ya sayende kurtlar sofrasini da tattik
her zaman senin icin dua ettim yine edicem. Allah esin ve senin olgunluga eristiginiz zaman tekrar anne baba olmayi nasip etsin size. Allah bahtini yolunu acik etsin...

Hanımlar önce sükunet lütfen.

Egomego neler yaptıysa yaptı, kendinizi haklı çıkarmak için evladını kaybetmiş bir anneyi size göre hatalarıyla ifşa ettiğinize göre vicdanınız rahatlamıştır umarım.

Ben hiçbirinizi tanımam, fotolarınızı görmedim. O yüzden ama sen de şöyle şöyle yapmıştın diyecek bir delil yok elimizde, zaten lüzum yok.

Madem konu sen-ben davasına döndü. Ben de kızdığım başka şeyleri paylaşayım.

Bir evlat kaybedildiği halde bebeğinin gazından, uykusuzluğundan şikayet edenler, bebeği kendisine rahat vermediği için kuaförü, tatili berbat olanlar, gezemiyorum diye kahrolanlar, yıllarca evlat bekleyenlerin çektikleri çileleri okuduğu halde kürtaj konusunda cana kıyma konusunda çok modern olanlar varken egomego ne yapmış ki diyor insan.

ben acımı sosyal medyada paylaşmadım ama cenaze günü yemek yediğim için çok kınayan oldu sağolsunlar. ama 13 yıl önceki acı ilk günkü gibi taze hala. ve hala ağlayamam kimsenin yanında. eşimden annemden kardeşimden gizli ağlarım aklıma geldikçe. ve paylaştıklarıma bakarak acımı ölçemez hiç kimse.

Usenmedim eski topikte tek tek sayfalari taradim kim bahsediyomus gazdan atesten. Sayfa 4390 dan basliyor. bi oku bi tani bizi de ona gore konus ona gore yorum yap o zaman.

Siz daha ifsa gormediniz. Asil size yeter bizim muhattabimiz siz degilsiniz. Kendinizi bu kadar onemsemeyin.

Siz iyi polis biz kotu polis yok ya !

hanipeks konu direkt sizler değilsiniz, gözüme çarpan genel durumdan bahsettim.

bebeciimm KARDESİMMM
ben sana hala söylemedim o mesajımın tek cümlesinde yoksun ama artık olmak istemediğini de anladım kusura bakma kurtlar sofrasını tattırmışım size o kadar lanet bir insanmışım size mutlu günlerinizi zehir etmiş ben gülmüşüm benim de tam olarak yapmanızı istediğim oydu değil mi sende çok sağoll bacımmm

Hala konu anlatılmak istenen noktanın dısında.
"Hocanın dediğini yap yaptığını yapma."
Herkes paylaşıyor acıyı mutluluğu derdi.
Ama göründüğü gibi değil yaşadığı gibi paylaşıyor.
İngilizcem orta ,almancam ve arapçam tek tuk.
Tercih?
Kıyıda durup ortaya geçmesin kimse.
Ya da olacak gibi degil bırakalım ," hayat devam ediyor "ya.

Anlayana sivrisinek saz anlamayana davul zurna az.. Vazgectim.. Duygularimi anlatmaya calismaktan da yoruldum..

Son düzenleme:
Bir de son olarak peri senden özür dilerim. Okuyorsan hala topigi affet beni..

Sen o gun soru sorduğunda ben acımız tazeyken yasımız varken bir kardesimizin acisi icini yakarken bebeğinin derdini sorma diye cikismistim.. Cok özur dilerim. Keske bende birsey olmamış gibi davransaydim o zamanlar. Seni gereksiz yere incittim . Ki sen bebeğimin ilk hediyesini gönderen kisiydin. Gercekten bosu bosuna kırdım seni de.. Kendi adıma özür dilerim tekrar..

ben daha çok üzüldüm, sen daha az üzüldün gibi saçma bir kıyasa gidecek konu.

bence uzatmanın gereği yok.

Allah herkesin evladına sağlıklı uzun ömür versin.

Dileyene, bekleyene hayırlı sağlıklı evlatlar nasip eylesin.

Kızlar müsaadenizle ben de birkaç kelam etmek isterim.
Benim hamileliğim hiç istemeden oldu belki bilen,hatırlayan olur.hatta 9 ay boyunca hiç istemedim bebeğimi, ne acı.Ben de bunları yaşadım.
ve ilk zamanlar diğer topikte dert yanarken mezopotamya bana 'bu sıkıntını geçirecek ne varsa onu yapmak isterdim inan' demişti.
Ömrümde hiç görmediğim,tanımadığım bir insan!...bana böyle destek olmuştu.o kadar yakın hissettirmişti ki.O benim bulantı arkadaşım.o kadar içten ki.ve çok çok çok düşünceli,hassas birisi.o şimdi egomego'ya kızmıyor.zaten kimsenin de buna hakkı yok kanımca.
Sadece aşırı hassas davrandığı için kendine kızıyor.Ve diğer arkadaşlar da öyle.

Rabbim herkese hayırlısını versin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…