Gorumceler hala bizde yarin birakacaz kvlere hic gitmeye niyetleri yok ama neyse:) ztn kvler haciya gidecek 1ay beraber kalicaz...bugun gorumcenin face girdim..ve bebeciyi gordum masallah cok guzelsin oglun dahada guzel veee senin kopyan:) bukadar olur yani..baskada kimseyi taniyamadim zaten
Dış kapının mandalı olarak 3-5 kelam etmek istiyorum hanımlar müsadenizle.
Egomego ya Allah sabır versin, hayırlı zamanda hayırlı sağlıklı evlatlar versin.
Herkesin acısını dindirme şekli başka. Kimi günlerce ağlar, eve kapanır, sürekli depresyon halindedir. Kimi ise kaçar, kaçarak acıyı hafifleteceğini umar. Egomego'nun böyle yapmaya çalıştığını düşünüyorum. Babam rahmetli olduğunda ağlayamadığım için -utanmıştım nedense- kendimi tv dizilerine vermiştim. Yüksek sesle saçma sapan müzikler dinlerdim. O zaman facebook vb platformlar olmadığı için kimse görmemişti neyse ki. Komşular görse kesin kınarlardı beni.
Evet hepimiz Selim bebek için üzüldük, kahrolduk, kendi evladımızı düşününce yaşadığımız anlık korku dünyadaki hiçbir şeye benzemiyor. Bu kadar büyük bir acının altından herkes kalkamaz. Belki egomego bizim beklediğimiz gibi bir yaslı ana profili çizmiyor, belki de yasını tutmasına müsade etmiyor eşi, ailesi, çevresi. Ama bence yanlış yapıyorlar. Hakikaten doya doya, kana kana ağlamak biraz olsun hafifletiyor insanı.
O yüzden egomego ne yaptıysa hoş görmek ya da görmezden gelmek daha makul geliyor bana.
Rabbim kimseyi böyle bir acı ile sınamasın.
[MENTION][/MENTION]
canm grubun adını yazabilir misin?
Bende defalarca yazdım yazdım sildim çünkü hiçbir gerginliği kaldıracak gücüm yok
Ama artık söylemek lazımAcıyı yaşamayana peşin hüküm vermek çok kolay birinci derece yakınlarını kaybedenler iyi bilir o psikolojik gelgitleri herkes farklı gösterir biraz daha insaflı olunsun artık
Görünene değil gidin o ana yüreğine sorun bakalım ne fırtınalar kopuyor içinde ne olursa olsun yüreği yanmış bir ananın kalbi kırılmamalı , hiç kimseye hiç birşey anlatmak zorunda değil
Buraya gelip bişeyler yazıp çiziyordu içinizdede tutabilirdiniz ayıplıyorsanız bile
emin olun onu daha da bunalıma ittiniz
Allah başa vermesin de kimse anlamasın insanın en yakınlarını erkenden kaybetmenin ne demek olduğunu
Hayat devam ediyor gerçeği öyle bir çarpıyorki insanın yüzüne kendinizi gülerken buluyorsunuz sonra bunun için bile üzülüyorsunuz ama o sizi o anda gülerken gören aa güldü bu üzülmüyor diyor ah ah ki şu hayatta hiç bir duygu yaşanmadan bilinmiyor
Allah yaşatmasın..
Bir evlat kaybedildiği halde bebeğinin gazından, uykusuzluğundan şikayet edenler, bebeği kendisine rahat vermediği için kuaförü, tatili berbat olanlar, gezemiyorum diye kahrolanlar, yıllarca evlat bekleyenlerin çektikleri çileleri okuduğu halde kürtaj konusunda cana kıyma konusunda çok modern olanlar varken egomego ne yapmış ki diyor insan.
hanipeks konu direkt sizler değilsiniz, gözüme çarpan genel durumdan bahsettim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?