Kızlar voltaj virgülü atmıştı bende artık bu konuya noktayı koymayı umuyorum.
Gördüğünüz bildiğiniz gibi konuya pek karışmadım ama okudum takip ettim,
Egomegonun doğum sonrası yaşadıklarınıda uzaktan izledim,dualar okunurkende katılmadım uzaktan takip ettim haaa sanmayınki hiç üzülmedim inanın ciğerim yandı hemde öyle böyle değil her anınmda dilim döndüğünce rabbime önce sağlık diledim sonrasındada yaşananlara istinaden rahmet ve sabırrr...rüyalarıma girdi, özelden yazıştığım arkadaşlarım bilir ayaz bebek için söylediklerimi neyseeee gelelim sonuca;
Herkes kendini bilir, herkes acısını sevincini hüznünü mutluluğunu istediği gibi yaşar ona karışmak bize düşmez...
Ancaaaak kişi sizi bunlardan birine ortak ettimiydi orda iş değişir arkadaşlık duygusunu bilen bilir beraber ağlayıp beraber gülmenin ne demek olduğunu...
İşte konunun düğümü burda arkadaş ağlarken derdine ortak ettiyse sende ortak olmayı kabul edip yasına büründüysen arkanı döndüğünde sen onun derdine ağlarken onu gülerken gördüğünde demezmisin bee arkadaş ben sana ağlar sana yanarım şimdi sen gülersin de bakalım nedir sebebi nasıl oldu bende göz yaşımı bırakıp seninle güleyim...
Egomegocum sen ağlarken acını paylaştığın arkadaşların artık hayata dönenibildiğini senden değil başka yerlerden gördüler sen acını paylaştığın gibi hayata dönüşü paylaşmadın üstüne üstlük başkalarına gelebilmeyi başarırken bu arkadaşlar ve bizler dahil hala gülemiyorum demeye getirdin sorun burda...İçün yanar bu doğru yanmaz diyen ya vicdansızdır ya ana değildir bunu diyende yok zaten ama keşke gülebilen yanını azıcık bizede gösterseydinde bizde senin için sadece üzüleceğimize birazda senin iyiliğin için artık daha iyi olabildiğin sevinseydik sana ama olmadı...
Kısacası evlat acısı kimse tatmasın eminim çok zordur ama anlaşılacağı gibi konu bu değil arkadaşlar üstüne daha fazla yorum yorumdanda yorum çıkarıp forumu karartmanın anlamı yok...
İsteyen topicte kalır istemeyen bizleri düşüncemizi bu kadar açıklanmasına rağmen beğenmeyen yorum yapmak konuyu uzatmak hatta ağdalaştırmak yerine kafasına uyacak başka topiclere yol alır veya başka topic açar toplanır bu kadar nettt...
Nokta...
Bir sonraki yazım kv ve bombaları olacak ...
Herseye yeniden...
Kaldigimiz yerden :)
mama sandalyesi alıcakmısınızben aldım sabredemedim. bide kaynanamı sevmiyomm
Almayi dusunuyoruz.hangisini aldin?? Birde kafayi tutabiliyormu icinde yoksa one dusuyormu?
daha erken ama almak istiyorum bende.
eşimle bir arada yemek yiyebilmek için salonun ortasına yere bir sofra bezi seriyorum, yemek tepsi ile yere eşim bir köşeye oturuyor.
diğer köşede bir yorgan üzerinde ben. kıızm dizimde sallanıyor. neymiş efendim birlikte yemek yiyecekmişiz.
hatun bir an önce oturmaya başlasada mama sandalyesi alıp yemek taşımaktan kurtulsam
Kızlar haftaya anneme gideceğim için mecburen bu hafta sonu kv ye gidiyoruz :/ eşim bi arkadaşımızıda davet etti beraber gidicez iki çekirdek aile :) bana sürekli misafir çağıran ve sonrasında ben kızınca sen misafir seviyosun diye çağırdıydım diyen kv ye misilleme yaptım aradım gülerek şakayla karışık hafta sonu sana geliyoruz sen misafir seviyosun ya yanımızda şunlarda geliyo dedim şok şok şok oda gülerek bende izin aldınızmı sen öyle yapıyorsun ya dedi bende izin değil bi gün önceden haber verin diyorum misafirler zili çalmayın bak ben şimdi sana 1 hafta önceden haber vermiş oldum ya işte öyle dedim :)
Bugün de aradı siz geleceksiniz diye temizlik yapacaktım ama bugün misafir geliyor bize artık ofpufya gelince yapar dedim bende dedi dururmuyum hiç bugün eli misafir kabul edecek kadar temizse evin o haftasonuna kadar batmaz yabancımıyız biz dedim :)
Bu kaynana beni şair edecek bu gidişle haftasonuna hayırlısı bakalım :) gittiğimizde her zaman olduğu gibi bi kap çorba bulamayacağınızdan adım kadar eminim ...
Allah ım bana da hazır cevap olmayı nasip et sonrdan şöyle deseydim keşke diyorum
Bende topige bakiyorum tanidik kimseyi goremiyorum diyorum herkes burdaymisss
Banada yer varmi bacilar...
ofpufya canım çok iyi olmuş. bidaha habersiz misafir getirmez sana da.
bizde kv ve kbnın ısrarlarına dayanamayarak ev işine girdik bakalım.
kaç aydır ödeyemeyiz diye kabul etmiyordum.
2 aydır merkeze gitmemiz yasaklandı.
izin almamız gerekiyor. şu saatler arasında gidip gelcez dememiz gerekiyor.
öyle olunca merkeze gitmek de hayal oldu. komutan her hafta göndermiyor
geçen hafta gittiniz ya yine ne işiniz var diyor.
eeee hal böyle olunca bizde para arttırmaya başladık.
o parayla da eşimin memleketinde yeni yapılan kooperatife girdik.
kvdeler de 5. evlerini almak için onlarda aynı koop. girdiler.
iki tarafta borçlu olacak.
tek temennim zırt pırt gelmezler inşallah.
doğru biliyorsun canım 2 yılda anahtar teslim deniyor bakalım artık.bizim o eve gidip oturacağımız yok aslında. yatırım için alıyoruz. kiraya verilcek sonra.Dertsizim hayırlı olsun bacım daaaa yine popo popo ya olmuşunuz ilerde eninde sonunda kendi evim deyip gitmek isticektir eşin ayrıca kooperatif inşaatları sıkıntılı ve geç biter diye bir izlenimim var ama doğruluğundan emin değilim hayırlısı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?