doğru biliyorsun canım 2 yılda anahtar teslim deniyor bakalım artık.bizim o eve gidip oturacağımız yok aslında. yatırım için alıyoruz. kiraya verilcek sonra.
Kızlar haftaya anneme gideceğim için mecburen bu hafta sonu kv ye gidiyoruz :/ eşim bi arkadaşımızıda davet etti beraber gidicez iki çekirdek aile :) bana sürekli misafir çağıran ve sonrasında ben kızınca sen misafir seviyosun diye çağırdıydım diyen kv ye misilleme yaptım aradım gülerek şakayla karışık hafta sonu sana geliyoruz sen misafir seviyosun ya yanımızda şunlarda geliyo dedim şok şok şok oda gülerek bende izin aldınızmı sen öyle yapıyorsun ya dedi bende izin değil bi gün önceden haber verin diyorum misafirler zili çalmayın bak ben şimdi sana 1 hafta önceden haber vermiş oldum ya işte öyle dedim :)
Bugün de aradı siz geleceksiniz diye temizlik yapacaktım ama bugün misafir geliyor bize artık ofpufya gelince yapar dedim bende dedi dururmuyum hiç bugün eli misafir kabul edecek kadar temizse evin o haftasonuna kadar batmaz yabancımıyız biz dedim :)
Bu kaynana beni şair edecek bu gidişle haftasonuna hayırlısı bakalım :) gittiğimizde her zaman olduğu gibi bi kap çorba bulamayacağınızdan adım kadar eminim ...
Ben sessiz sakin bakmayı tercih ettim su an için.
Annem tlf çok elimde tutmama kızıyor:)
Çok var söylenecek hepsine kv ye bile.
Yerim dar.
Sadece ~tomurcuğum ~ avatar değişmiş iyi olmuş...
aşık atışması gibi olmuş
ofpufya canım çok iyi olmuş. bidaha habersiz misafir getirmez sana da.
bizde kv ve kbnın ısrarlarına dayanamayarak ev işine girdik bakalım.
kaç aydır ödeyemeyiz diye kabul etmiyordum.
2 aydır merkeze gitmemiz yasaklandı.
izin almamız gerekiyor. şu saatler arasında gidip gelcez dememiz gerekiyor.
öyle olunca merkeze gitmek de hayal oldu. komutan her hafta göndermiyor
geçen hafta gittiniz ya yine ne işiniz var diyor.
eeee hal böyle olunca bizde para arttırmaya başladık.
o parayla da eşimin memleketinde yeni yapılan kooperatife girdik.
kvdeler de 5. evlerini almak için onlarda aynı koop. girdiler.
iki tarafta borçlu olacak.
tek temennim zırt pırt gelmezler inşallah.
Aloo kızlar sadece 3 kişimiyiz kv den şikayetçi nerde bu millet
hayırlısı böyleymiş canım napalım. ödemeler zorlıcak bi de tek maaş napıcaz bakalım.Keşke yapılıp bitmiş hemen kiracı girebilecek bi yer olaydı ama şartlar bunu gerektirmiş anlaşılan inşallah dedikleri gibi olur :) noldu kız senin kocişkoda bi gelişme varmı ?
sağol canım. allah isteyen herkese nasip etsin.Hayırlı olsun canım eviniz.Allah ödeme kolaylığı versin.
o işe yaramıyor canım. bende nickimi dertsiz yaptım ama dertler azalmadı.ben k.v. çok severim. ana kız gibiyiz, asla bir birimizi kırmayız
böyle arkasından konuşamam
totem yapıcam bundan sonra, bir şeyi kırk kere söylersen olurmuş, belki işe yarar
ben k.v. çok severim. ana kız gibiyiz, asla bir birimizi kırmayız
böyle arkasından konuşamam
totem yapıcam bundan sonra, bir şeyi kırk kere söylersen olurmuş, belki işe yarar
o işe yaramıyor canım. bende nickimi dertsiz yaptım ama dertler azalmadı.
eskiden askerlerin yemeğine şap atarlarmış azmasınlar diye. öyle birşey de çok ama....amannnn beklemeye devam.Nasıl hamile kalabilme ihtimaline karşı 6. Ayı bekliyor ... Kız bu adam melekte bizmi bilemiyoz :) iyi olmanıza sevindim ama korunarak bi şekilde Çek bu adamın aklını derim ben yoksa aynı sinir devam 6. Aya kadar cezbet azıcık belki daha iyi olur eski günlere dönersiniz
Konu kv olunca tutmaz canım gelmez gitmez uğramaz karışmaz konuşmaz görüşmüyoruz yada toptan olsun YOK de tutacaksa o tutsun :) yok gibi olan kv istiyorum varlık olarak var olan sorun olarak yok olan kv
eskiden askerlerin yemeğine şap atarlarmış azmasınlar diye. öyle birşey de çok ama....amannnn beklemeye devam.
eskiden askerlerin yemeğine şap atarlarmış azmasınlar diye. öyle birşey de çok ama....amannnn beklemeye devam.
bak ona hayır diyemem. bir kere bize gelirken kimyon getirmiş.ben kimyon hiç kullanmam,sevmem.bizde mutfakta yemeğe koyarken gördüm. ben salağım ya yemekte anlamıcam onu.senin kaynana şap atıyor olabilir :)
Hoşgeldiiiin bacım geçmişe bakma buyur burdan devam et derim sevgiler saygılar öpücükler :)
bak ona hayır diyemem. bir kere bize gelirken kimyon getirmiş.ben kimyon hiç kullanmam,sevmem.bizde mutfakta yemeğe koyarken gördüm. ben salağım ya yemekte anlamıcam onu.
ne yapsam boş canım. adam oğlumu görüyor sadece.Kız ne beklicrn tabiki sen teklif etme ama aklını Çel eminim temiz pak bakımlı kadınsın sen ama anla işte az ık adamın içini gıcıklayıver
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?