Büyüdüm Büyüdüm Bende Anne Oldum

doğru biliyorsun canım 2 yılda anahtar teslim deniyor bakalım artık.bizim o eve gidip oturacağımız yok aslında. yatırım için alıyoruz. kiraya verilcek sonra.

Keşke yapılıp bitmiş hemen kiracı girebilecek bi yer olaydı ama şartlar bunu gerektirmiş anlaşılan inşallah dedikleri gibi olur :) noldu kız senin kocişkoda bi gelişme varmı ?

aşık atışması gibi olmuş

aşık atışması gibi olmuş

Eşimede anlattım o da aynısını dedi :) Allah ondan bin kere razı olsun ben doğduğum yaşadığım şehri işimi gücümü ailemi çevremi bırakıp onun için bambaşka bi şehre geldim sudan çıkmış balık misali ama oda hakkını verdi her seferinde pişman etmedi beni

Hayırlı olsun canım eviniz.Allah ödeme kolaylığı versin.

Aloo kızlar sadece 3 kişimiyiz kv den şikayetçi nerde bu millet

ben k.v. çok severim. ana kız gibiyiz, asla bir birimizi kırmayız
böyle arkasından konuşamam

totem yapıcam bundan sonra, bir şeyi kırk kere söylersen olurmuş, belki işe yarar

Keşke yapılıp bitmiş hemen kiracı girebilecek bi yer olaydı ama şartlar bunu gerektirmiş anlaşılan inşallah dedikleri gibi olur :) noldu kız senin kocişkoda bi gelişme varmı ?
hayırlısı böyleymiş canım napalım. ödemeler zorlıcak bi de tek maaş napıcaz bakalım.
kankalığa devam ediyoruz.hamile kalabilme ihtimaline karşılık 6ay anne sütü vereyim diye bekliyor.oğlum 1 haftadır rahatsız. o dönemde yardımcı oldu işten de erken geldi. şimdilik iyi davranıyor. ödemede sıkışırsak benim memleketimde takılan altınlardan bozarız dedim. (onun memleketindekileri kv aldı)öyle işte...

Hayırlı olsun canım eviniz.Allah ödeme kolaylığı versin.
sağol canım. allah isteyen herkese nasip etsin.

totem yapıcam bundan sonra, bir şeyi kırk kere söylersen olurmuş, belki işe yarar
o işe yaramıyor canım. bende nickimi dertsiz yaptım ama dertler azalmadı.

Nasıl hamile kalabilme ihtimaline karşı 6. Ayı bekliyor ... Kız bu adam melekte bizmi bilemiyoz :) iyi olmanıza sevindim ama korunarak bi şekilde Çek bu adamın aklını derim ben yoksa aynı sinir devam 6. Aya kadar cezbet azıcık belki daha iyi olur eski günlere dönersiniz

Ben komple eşimin ailesini sevmiyorum.Çünkü eşimi IMF gibi görüyorlar.Ne zaman başları sıkışsa para.
Okula kayıt yaptırıcam para gönder,işyerim battı para gönder,emekli olucam para gönder....
Ay bak yine sinir oldum....

Konu kv olunca tutmaz canım gelmez gitmez uğramaz karışmaz konuşmaz görüşmüyoruz yada toptan olsun YOK de tutacaksa o tutsun :) yok gibi olan kv istiyorum varlık olarak var olan sorun olarak yok olan kv

o işe yaramıyor canım. bende nickimi dertsiz yaptım ama dertler azalmadı.

ozaman içe atmanın anlamı yok, bir bombada benden olsun :)
daha 1-2 aylık evliyim, hastalandım çok ağır grip geçirdim. evde hasta yatıyorum ama bir bardak su içmeye bile dermanım yok.
ablam yeni doğum yapmıştı o sıralar annemde ona bakıyor bebeğe bulaşmasın diye bizimkilerede gitmiyorum. eşimde işte ben evde tek başıma yatıyorum.
eşim annesini aramış benim evde ve hasta olduğumu söylemiş git bak yanlız kalmasın demiş. benim k.v.10:) geldi yanıma '' sen abinleri ( büyük kaynım) hiç yemeğe çağarmadın ben o yüzden bakmıyorum sana'' dedi çıktı gitti.
laf sokacak dermanım bile yoktu o yüzden çok içimde kalmıştır.
iyileştikten sonra söyledim ama aynı tadı vermedi.

eskiden askerlerin yemeğine şap atarlarmış azmasınlar diye. öyle birşey de çok ama....amannnn beklemeye devam.

Konu kv olunca tutmaz canım gelmez gitmez uğramaz karışmaz konuşmaz görüşmüyoruz yada toptan olsun YOK de tutacaksa o tutsun :) yok gibi olan kv istiyorum varlık olarak var olan sorun olarak yok olan kv

bu kadar zaman çektik, kızımı biraz büyütsünde ondan sonra ismi cismi ile birlikte yok olabilir.

eskiden askerlerin yemeğine şap atarlarmış azmasınlar diye. öyle birşey de çok ama....amannnn beklemeye devam.

Kız ne beklicrn tabiki sen teklif etme ama aklını Çel eminim temiz pak bakımlı kadınsın sen ama anla işte az ık adamın içini gıcıklayıver

Hoşgeldiiiin bacım geçmişe bakma buyur burdan devam et derim sevgiler saygılar öpücükler :)

Hosbulduk canim burda muhabbet almis basini gidio maşallah

Kv desinden derdi olmayan varmidir acaba ben masyistaki buyuk kavgamizdan beri konusmuyordum esim basladi solenmeye bayram seyran derken konusuoz ole cat pat iyi surdurdum ama ayni evde bu kadari bana yetti inadimi anlamistir umarim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…