sürekli sirkeyle siliyorum canım.Töbe sen evi sirkeledinmi bacım
Konu kv olunca tutmaz canım gelmez gitmez uğramaz karışmaz konuşmaz görüşmüyoruz yada toptan olsun YOK de tutacaksa o tutsun :) yok gibi olan kv istiyorum varlık olarak var olan sorun olarak yok olan kv
ne çekmişsin sen be kv den :) öyle bir yok olsun demişsinki..
Dışı seni içi beni misali işte
bu arada bizim bebekler arasında 1 gün varmış :)
Dilem kimsin ne zaman dogurdun kizin mi oldu oglun mu gercekten bilmem tuhaf? saygi sinirini kolay kolay asmam sabrim tasarsa da durmam!ama ofpufya dedi ya kapatalim.ona saygimdan! susuyorum.benim deger verdigim kisiler cok sukur beni niyetimi neyi neden soyledigimi ve arkadaslarimin anlatmak istediklerini anlamislar. Gerisi istee adi ustunde gerisi...
Lena sana ayrica tesekkur ederim bizleri ozellikle mezosu tanima firsatin olmus . Sadece buraya yazmakla kalmamissin aylardir tanimissin. Sustum.
Neyseee....
Bebegim nereden anladin ben oldugumu acik mi benim fotolarim ya ? Aslinda sadece arkadaslarim gorebiliuor rdiye biliyorum o bahsettigin kisi bensem sayet tesekkur ederim iltifatin icin. Ben meryem sayesinde on plana ciktim ama faceten gorup de cirkin buldugum bir arkadasim daha yok :)) masallah voltaj sevgiler
Akışına bırak o cevaplar akar gelir küserse alınırsa deme bak nasıl oluyo bizimki ilk sene burnumdan getirdi hiçbirşey demediğim yapmadığım halde defalarca küslük çıkardı ama baktıki eşim herşeyin farkında vazgeçmek zorunda kaldı 9 aylık hamileyken bile ağlattı beni hiç afettmicem onu ...
İlk yıl çıraklık ikinci yıl kalfalık ustalık için 3. Yılı iple çekiyorum... Rabbim o kadar büyükki kız çocuğu çok sever kendindede yok ilk torunda erkek Allah ona kızı benden verdi ve onun düşüncelerinin hepsinin tersi oldu ilk torunumu sevemedim sende sevdirmezsin diyodu hiçbirşeyine karışmadım uyanan kendi oldu
Ben sessiz sakin bakmayı tercih ettim su an için.
Annem tlf çok elimde tutmama kızıyor:)
Çok var söylenecek hepsine kv ye bile.
Yerim dar.
Sadece ~tomurcuğum ~ avatar değişmiş iyi olmuş...
Sagol canım,tetikteyim öyleVoltajım becelciden sevgiler :) 10 numara 5 yıldız ne dikkatli kadınsın valla :)
Hahaha aynen ya.imf iyiydi ama :))Ben komple eşimin ailesini sevmiyorum.Çünkü eşimi IMF gibi görüyorlar.Ne zaman başları sıkışsa para.
Okula kayıt yaptırıcam para gönder,işyerim battı para gönder,emekli olucam para gönder....
Ay bak yine sinir oldum....
Bebegim nereden anladin ben oldugumu acik mi benim fotolarim ya ? Aslinda sadece arkadaslarim gorebiliuor rdiye biliyorum o bahsettigin kisi bensem sayet tesekkur ederim iltifatin icin. Ben meryem sayesinde on plana ciktim ama faceten gorup de cirkin buldugum bir arkadasim daha yok :)) masallah voltaj sevgiler
daha önce değiştirecektimde üşenmiştim,ama ben senin diğer avatarı daha çok seviyodum renk katıyodu
Sagol canım,tetikteyim öyle
Bu arada avatar da çok özgür bir avatar bak onu da farkettim
:)) kiz becel hatuna demistim ama evet seninki de özgür ruh olmuş.valla olaylar sonucu hala msj açıklama psikolojisi var bende.özgürüm benn, dağınıklık hakkım engellenemez
Burada üstü kapalı beddua edilmedi Allah korusun bütün minikleriUstu kapali beddualardan biktim artik. Dusuncelerinizi ifade etmenin yolu sizin basiniza gelse vb cumleler kurmak olmamali.
Biz peygamber ailesi degiliz elbet bizim de birinci dereceden kayiplarimiz oldu. Cigerimiz yandi kul oldu.
Ayrica neden nisan anneleri topiginde degil de bu topikte oldugunu, bu topigin neden acildigini biliyor musun?
Bilmiyorsan soyleyeyim biliyorsan hatirlatayim. Egomegonun acisini ictenlikle yasayip ona duydugumuz saygidan. Yeni bir sayfa yeni muhabbetler dogursun diye.
Ama goruyorum ki bizden saygi duyulmasi beklenirken bizim dusuncelerimize saygi duyulmuyor.
Şimdi yazdıklarına satır satır cevap vereceğim ona göre okuYa kizlar siz kimsiniz de boyle yorumlar yapiyorsunuz ? Daha bebegi kaybettigimiz gun gaz muhabbeti yapanlara biz çıkismadik siz cıkistiniz degil mi ? O zaman neredeydiniz simdi nereden türediniz???
Biz bebegin ve egonun acisini sizler gibi uzaktan yasamadik siz 1 bildiniz biz 10!
Siz egoyu ego bildiniz biz baci !!! Siz 1 dua ettiniZ biz 1000! Simdi bize ders vermek ne haddinze düsmüs!!
Sizler sadece cocuklarinizla ilgilenirken ben egodan haber almak icin tel elimde bekledim.hep agladim hep Allah a yalvardim bunu da ego cok iyi biliyor.biz ona üzül kahrol bit demedik neden seviniyorsun da demedik buraya elim ayagim titriyor zor nefes aliyorum olmeyi bekliyorum yazip facete farkli bir cizgi cizmesine tepki gosterdil ben ilk basta onun disaridan nasil gorundugunu ustu kapali bir sekilde yazdim ama anlamadi sizlerde merakli taZeler ne oldu ne bitti ??? Bizde akil yok evet simdi haddinden fazla uzulurler sütleri etkilenir psikolojileri bozulir diye dusunduk gercek bu dedik yoksa onun ne yasayip ne yasamadigini bilmedigimizden degil evladini kaybeden ilk anne de degil. Ustelik biz o buraya yazana kadar hic ego boyle demedik halbuki ego bilir daha oglu kuveZe girdigi ilk hafta bu tabloyu cizdigi icin ona kizmistim. Ben evde aglarken onum dugunlerde pikniklerde opucuklu gulucuklu pozlarina icErlemistim simdi yine icerliyorum size noluyor size ? O bana aylar sonra topikten yazmayi uygun gormus bende topikten yazarim kime ne ?
Biz kötüyüz biz düsünemiyoruz siz cok incesiniz cok dusuncelisiniz hep egonun yanindaydiniz biz hep karsidan baktik! Sonra da elestirdik !
Babasi vefat edince tv izleyen arkadas facebook olsaydi o sekilde fotolarini koyar miydin cok merak ediyorum hem de insanlar senin icin uzulup babalarina sarilirken vicdan azabi duyarken ???
Cok konusmayin ya valla karismayin fikrinizi sormadim cunku !
"Eşin rabbine adadığı duaları bitirmeye üşenirken" demişsin bi eşi kalmıştı saydırmadığınız, o kadar ağır laflar ediyosunuz ki , bu hakkı nasıl kandiniz de görebiliyorsunuz nasıl bu kadar pervasız olabiliyosunuzEgomego
Sana da son laflarim !
Ben oglumu koseye koydum sana yazdim sana dua ettim iltihapli dikislerimle sana namaza durdum. Esin rabbine adadigi dualari bitirmeye usenirken ben gece gunduz dua ettim esime ettirdim! herun her saniye yaninda olmadim mi? Oglunu kendi oglum gibi gormedim mi ? Simdi beni bu nereden geldigi belli olmayan sahislarla mi bir tutuyorsun?
Beni en acili gunlerini arayarak geciren sen akrabalarindan gulusunu esirgemeyen sen , neden bana bir kere gulerek yazmadin? İyiyim ben enis nasil demedin? Tam tersi bana yemiyorum icmiyorum diye mesaj attin ardindan facete yemek fotolari. Gulmuyorum yazdin ardindan kahkahali pozlarin. Hicbir sey yapmak gelmiyor icimden dedin gezmelerden fotolar paylastin. Kendi profilnde opucuklu foto koyarken gruba bebeginin mezarinin fotosunu koymanda mi bizi dusundugundendi ? Tatile gidene kadar kardesim tatilden sonra bebeci de kim?
Bende oturup simdi aglayacagim biliyor musun! Sana destek olacagim diye ilk evladimin ilk zamanlarinin tadini cikarmadim kendimi her sarildigimda suclu gordum diye. Hergun kaybetme psikolojisiyle korkarak yasadim diye. Halbuki sen kimsinki ben senin icin hayatimda bir ilki kendime zehir ettim demi ?? ! Neyse ya sayende kurtlar sofrasini da tattik
her zaman senin icin dua ettim yine edicem. Allah esin ve senin olgunluga eristiginiz zaman tekrar anne baba olmayi nasip etsin size. Allah bahtini yolunu acik etsin...
O topikte ateş , baş tutamama gibi sağlık problemlerimden bahsedilirken başka topiklerde neler yazıldığı da benim hafızamda .. Kimse kimseyi aptal yerine koymasın.Usenmedim eski topikte tek tek sayfalari taradim kim bahsediyomus gazdan atesten. Sayfa 4390 dan basliyor. bi oku bi tani bizi de ona gore konus ona gore yorum yap o zaman.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?