Büyüdüm Büyüdüm Bende Anne Oldum

Konu kv olunca tutmaz canım gelmez gitmez uğramaz karışmaz konuşmaz görüşmüyoruz yada toptan olsun YOK de tutacaksa o tutsun :) yok gibi olan kv istiyorum varlık olarak var olan sorun olarak yok olan kv

ne çekmişsin sen be kv den :) öyle bir yok olsun demişsinki..

Dilem kimsin ne zaman dogurdun kizin mi oldu oglun mu gercekten bilmem tuhaf? saygi sinirini kolay kolay asmam sabrim tasarsa da durmam!ama ofpufya dedi ya kapatalim.ona saygimdan! susuyorum.benim deger verdigim kisiler cok sukur beni niyetimi neyi neden soyledigimi ve arkadaslarimin anlatmak istediklerini anlamislar. Gerisi istee adi ustunde gerisi...
Lena sana ayrica tesekkur ederim bizleri ozellikle mezosu tanima firsatin olmus . Sadece buraya yazmakla kalmamissin aylardir tanimissin. Sustum.

Neyseee....

Bebegim nereden anladin ben oldugumu acik mi benim fotolarim ya ? Aslinda sadece arkadaslarim gorebiliuor rdiye biliyorum o bahsettigin kisi bensem sayet tesekkur ederim iltifatin icin. Ben meryem sayesinde on plana ciktim ama faceten gorup de cirkin buldugum bir arkadasim daha yok :)) masallah voltaj sevgiler

Isminden anladim..oglunun 2 fotosu var seninde 2 tane birisi oglunu operke..biriside galiba siyah bir elbise vardi yaninda esin:) baska foto goremedim

Kvden canli yayin:) kadin ikinci torun diye kafami oksadi haha....ikincisi gelince kizimi bana vermicekmis..bana durmadan bunu soyliyor...pisiiiiiiiik diyesim var

yok keşke küsse diyorum ben ama nerdeee birinde kavga ettik evimin anahtarı ondaydı fırlattı yerlere ama sonra yine almış çat kapı giriyodu eve

Ben sessiz sakin bakmayı tercih ettim su an için.
Annem tlf çok elimde tutmama kızıyor:)
Çok var söylenecek hepsine kv ye bile.
Yerim dar.
Sadece ~tomurcuğum ~ avatar değişmiş iyi olmuş...

daha önce değiştirecektimde üşenmiştim,ama ben senin diğer avatarı daha çok seviyodum renk katıyodu

Gorumceleri biraktik:) oh beee yaptim kahvemi yaktim sigarami...yarinda erkek kardesim gelecek coook seviniyorum 1 hafta sonra istanbula gidecek kursta kalacak 8ay sonra hoca olacak insallah...1yildir almanyadaydi..yarin kavusacagiiiim:)

Dun neler oldu neler...benim gorumce 13 yasindaki yenge araba nasil kullanilir dedi bende gel otur gosteriyim dedim garaja park ettirecektim allahtan kizim yoktu arabada bindi icine bende ayakta yaninda duruyorum (disarda) tarif ediorum bak bu firem bu debraj bu gaz dememle basti ve olan oldu az kalsin ayagimi eziyordu son anda kactim duvara tosladi ayagi kisildi..icerden bagiriyor ayagiiiiim diye cok sukur bisey olmadi..esim aksam gelince neoldu fln dedi ben carptim dedim inanmadi nasil yaptin fln diye bende anlattim..guldu sadece..ama kvlere demedik ..buda bana ders oldu..olan arabama okdu agzi burnu yamuldu; (

Voltajım becelciden sevgiler :) 10 numara 5 yıldız ne dikkatli kadınsın valla :)
Sagol canım,tetikteyim öyle
Bu arada avatar da çok özgür bir avatar bak onu da farkettim
Hahaha aynen ya.imf iyiydi ama :))
Atın kuyruğunda ki kene seklinde yaşıyor bizimkiler de.

Ben seçilmem,secerim
İste yine mukemmelliyetimi mutevaziligima borclu olusum.herseyi patacik söyleyişim :))

daha önce değiştirecektimde üşenmiştim,ama ben senin diğer avatarı daha çok seviyodum renk katıyodu

Bana da solgun geliyor ya.bazen ben bile cikaramiyorum :))
yakında değişirim sekerim.
Ya bu zor begenislerim yok mu

Hehe bende döküleyim iyicene benim kv haftasonu için alışverişi bize karaladı geçti :) eşime tatlı yapçam şeker alın demiş bana ne yemek yapsam falan filan ayağına tavuk gibi mangallık ısmarladı kahvaltılıkta alayımmı dedim patates haşlarız deyince ben mesajı aldım anladımki misafirlere almadığımız hiçbirşey ikram edilmeyecek markette kuruyemişte alalım dedim eşime annemler almıştır dedi nasıl bi bakış artıysam bi arayıp sorayım dedi aradı bi baktım arkamdan çerez paketlerini toplamış geliyo :)
Ne diyeyim ben aaaaah ne diyeyim beeeen :)

Nasıl olduysa bi çift top küpe aldılar işte doğumda kızçeme görüp göreceğimizde bu kadardır zaten :)

Aaa yeni topic açılmış ben de herkes nerde diodum diger topice bakiodum arada ne guzel herkes burdaymis cok mutlu oldum aradan ben de muhabbetinize katilabilir miyimmm

özgürüm benn, dağınıklık hakkım engellenemez
:)) kiz becel hatuna demistim ama evet seninki de özgür ruh olmuş.valla olaylar sonucu hala msj açıklama psikolojisi var bende.

*Bu arada aklım hanipeks te kaldı.su saat oldu hala icimde bir durgunluk adı hanipeks :)

Burada üstü kapalı beddua edilmedi Allah korusun bütün minikleri
Hani diğer yazında demişsin ya " bizimde acıyı yaşama şeklimiz bu demekki" siz ölmeyi bayılmamı zannediyorsunuz Allah aşkına kadın evladını kaybetti evladını!
Biz peygamber ailesi değiliz bizimde birinci dereceden kayıplarımız oldu demişsin
Bir benzetme yapmışsın altını doldursaydın bari Peygamber efendimiz bütün birinci derece yakınlarını kaybetti diğer peygamberlerimizde öyle yaptığın benzetmeyle anlatmak istediğin şeyin alakası yok
Birinci derece akraba demek anne baba eş kardeş ve evlat demek, buradad gördüğüm kadarıyla rahat rahat sallayanlarbu duyguyu yaşamamışlar ama insafsızca eleştirdiğiniz o kAdınen acısını yaşadı.
Topiğin maksadını da çok iyi biliyorum hakikaten inanılmaz amacına ulaşmış durumda bravo size!
Şimdi yazdıklarına satır satır cevap vereceğim ona göre oku
Asıl sen kimsin de bizimle böyle konuşuyorsun kendini ne sanıyorsun sen alikıran başkesenmisin arkadaş!
Gaz veya başka muhabbetler yapanlara sen yine kendine yakışır uslubunla bişeyler söylemiştin evet aman ne büyük insanlık çok büyük iş başardın. O insanlar tamamen iyi niyetliydi ama bunun için bile özür dilediler rahatsız oldular. Yazık ki sen burada o kadını için için acıttığın halde rahatsız olmuyorsun ne acı.
Bizim bir dua ettiğimizi nerden biliyorsun dua işi reklam işi değildir arkadaş. Hee madem söylenecek sancı vurduğu geceden doğum anına kadar okudum ben ona, lohusayken buradan takip ettim , yakınlarıma yasin okuttum , bütün dualarına katıldım ne oldu ne kaybettim , hayır kazandım Allah katında kazandım.Darda olana dua ettim çünkü , böyle düşünemediniz..
Size ders vermek ne haddimize düşmüş ha bu arada " siz " kim oluyorsunuz insanları denetleyen eleştiren bir örgüt falanmısınız?
Herşeyi buradan insanlarla paylaşırsan gelecek cevaplara da hazırsın demektir.
Bizler sadece çocuklarımızla ilgilenirken sen tel elinde beklemişsin yani çocuğunla hiç ilgilenmedin , telefona bakmak nasıl bir emek gerektiriyosa onu da anlamadım ama keşke aramasaymışsın bugun başına kakacağına hiç aramasaymıysın keşke
"meraklı tazeler" de ne oluyor burada herkes anne olmuş belli yaşa gelmiş insanlar yaptığın benzetmelere dikkat et sinir geldi artık bu argo konuşmalarından . ayrıca Senin deyiminle o meraklı tazeler gayet düzgün bir sekilde anlatmışlardı duygularını senin gibi değil.
Şu cocuğuna sarılırken vicdan azabı çekme lafından da nefret geldi. ÇocuğunuA sarılırken vicdan azabı çektinizde kolları boş kalmış bu kadını nasıl bukadar acıttınız merak ediyorum.
Nasıl konuşulacağına ne konuşulacağına sen karar veremezsin herkesin girdiği plAtformda bu şekilde yazı yazıyorsAn bunu söyleyemezsin
"Eşin rabbine adadığı duaları bitirmeye üşenirken" demişsin bi eşi kalmıştı saydırmadığınız, o kadar ağır laflar ediyosunuz ki , bu hakkı nasıl kandiniz de görebiliyorsunuz nasıl bu kadar pervasız olabiliyosunuz
" nereden geldiği belli olmayan şahıslar"
Konuş konuş bakalım burası babanın çiftliğiydi zaten herşeyin bir yaptırımı vardır elbet. O çirkince telffuzunu ettiğin insanlar anlamış egoyu o öyle yazmış yazısında. Dostluğunu bırakta dostun anlatsın . Dostluk ettiğinde anlatmış zaten.
Ego başkalarına gülerek yazmışta sana yazmamış yok ona öyle yapmışta sana tersini yapmış , sen gerçekten dost olsan vay ona güldü bana gülmedi diye samimiyetten tamamen uzak konuşmaz "oh be güldü ya" derdin , sürekli acığını aramazdın , sen burada kadının yasının makarasını yaptın hep sustuk ama bi yere kadar. Bebeğini kaybetme psikolojisiyle yaşamanın suçlusu ego ha!! Ona bu yazıyı Allah yazdı , Allah ıslah etsin seni .. İşte o bu duygunun gerçeğini tattı nasıl düşüncesi bile korkunç dimi.
Büyük bir olgunlukla duanı bile kinayeyle ederek sonkandırmışsın yazını ,yakışır!! Neyse grup duygunuz sağlamlaştı ya bu herşeye değer!!!!!
Usenmedim eski topikte tek tek sayfalari taradim kim bahsediyomus gazdan atesten. Sayfa 4390 dan basliyor. bi oku bi tani bizi de ona gore konus ona gore yorum yap o zaman.
O topikte ateş , baş tutamama gibi sağlık problemlerimden bahsedilirken başka topiklerde neler yazıldığı da benim hafızamda .. Kimse kimseyi aptal yerine koymasın.

Bugune kadar kimseyi kıracak tek kelime etmedim burada , taa en başından beri buradaydım .patır kütür konuşanlara laf söylemeyenler benim cevabıma da konuşmasınlar . artık dur demek gerekiyordu evladı ölmüş bir kadının canı böyle yakılamaz kimsenin hakkı yok buna , hiç bir sebep bu durumu açıklayamaz. Kısa bi süreliğine onun yerine koyun kendinizi. Ben sadece Allah rızası için ana yüreğimle ettim duamı ,ama başkaları takip içindeymiş çok merak ediyorum böyle bişey neden dile getirildi, ayıplansa bile toprak altında bir minik olduğundan konuşulmamalıydı.
O nasıl görünürse görünsün o bir anne en büyük acıyı yaşamış bir anne her şekli hoşgörülmesi gereken hayır duası edilmesi destek olunması gereken bir anne ama siz utanmasanız biz daha çok üzüldük diyeceksiniz!!!
Neyse ya ne diyorumki ben Allah ıslah etsin herkesi.....

Oradan soyle mi gorunuyor merak ediyorum? Elimde tel gulerek yaziyorum da yaziyorum??
Ben birsey yazdim egoya!Ustu kapali sitem! Ama sizlerin yazdiklarinizdan dolayi size kendimi ifade edicem diye de yazdim da yazdim. Bu benim kisiligim degil! ne olursa olsun evladini kaybetmis bir anne var ve ben o anneyi aranizda bircok kisiden ayri tutmustum. Yaptiklari belki de psikolojisinden ictigi ilaclardan herseyden. Ben ne yaptiysam icimden gelerek yaptim ayaz icin yaptim ayazin annesi oldugu icin. Sitemim öfkemi öfkem de kendimi aştı. Egoya soylemistim öz kardesim de olsa ayni tepkiyi verirdim demistim evet sitem ederdim ama ELALEME aciklama yapmazdim benim hatam buradan oldu SİZ KİMDİNİZ Kİ ben size kendimi ifade etmeye calistim ifade etmeye calistikca hem onun yuzune soylemeyecegim seyleri buradan yazdim hem kendimi hem onu üzdüm! Yaptuklari ne olursa olsun ben herhangi bir insanin uzulme sebebi olmamaliydim aglama sebebi hic olmamaliydim.
Merve sana sabahtan aksama kadar satir satir bir dunya sey yazabilirim, canini acitmak istesem benim evladimi koseye koymus halim bile senden daha iyi anadir diyebilirim ama gercekten gram degerin yok bende seni ve yazdiklarini tek tek okuyup tek tek cvp verme zahmetinde bulunamayacagim.
Ego icin son satirlarim demistim buradaki son satirlarim oldu. Burasi beni bir hayli yordu. Yazilarla kendimi beni hic tanimayan insanlara ifade etmek ne zormus burada yasadim. Hayatimda bir kisinin dahi bana soylemedigi ithamlari buradan duydum. Simdi bakiyorum da ne aptalmisim arkadas niye bu kadar özelimi acmisim niye bu kadar kalbimi icimi herkesle burada paylasmisim bilen var bilmeyen var anlayan var anlamayan var neymis derdim! Tamam bir yere kadar guzeldi ama burada en cok anlastigim arkadaslarim facete varlar whatsappta varlar oradan gorusebilirken bu kuru kalabaligin icinde niye varolmusum...neden baskalari icin aglamisim neden aglatmisim...
Sacmaymis kendime Saygisizlikmis cocugumdan caldigim vakitmis bos ismis... Bir yere kadarmis bitmis...
Cok duygusala bagladim son kelime olarak bu yakisir
Elveda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…