Cok uzuluyorum simdi okudum daha da cok uzuldum eski hamilelik gunlerimizi ole ozluyorum ki ben yazmayi birakmistim zaten ,egomegodan sonra cok sarsildim elim o tuslara gitmedi yazanlara da kizdim ama egomegoyu direk arayamadim yavrusuna hediyesini ben gonderdigim bu sebeple bicok sekilde ulasabilicegim halde...belki o gunleri hatirlar ya da elini tutabilicegi arkadaslarini ister yaninda die..sonra baska topik acilis amaci voltajin inceliigi muhabbete katiliyim die 1-2 yazdim pek sallanmadi sanki..bi de acikcasi kv kb muhabbeti anlatsam sayfalar yetmezdi ama ne biliyim benim cocukla ilgili konismak hosuma gidiyo ya:)herkesten bise ogrenmeye calisiyorum bi sonraki gun nelerle karsilasocam en azindan hazirlukli olmak istiyorum baskalari neler yapiyo ben yanlis miyapiyorum daha iyisi nasi fikir edinmek istiyorum falan filan..annecilik fazla hosuma gtti belki ama yazamadim cogu seyi utandim sikildim milleti de sikiyorum demekki dedim beni de istemiyolar bu topikte herhalde dedim bide facebook desifre olayi bu aramiDaki ikircikler:)ben de facete takilyorum subat mart annelerini okuyorum falan gaz tuzmuhabbetleri:)elimden geldiginde taziyorum falan ama cok ozluyorum sizi eski gunlerimizi...bebekleriniz benimki kadar degerlu ay bu.kiz bu oglan icerfeykn cok cektirdi annesine diorum mezosumun ne midesi yandi aysesi yuzunden ama cok guzel bi.kiz bebecimin enisi donmemisti bi turludie aklima geliyo...bi suru sey onlar kizimun kardesleri ole de kali caklar ama yazamiyorum artik zaten pek kimse de sallamiyo yazinca:)ama seviyorum sizi cok ozliyorum eski gunletimzi.. Ha bi de egomego bana da garip gorunmustu ama tanimiyorum ki bilmiyorum bi de dedim ya arayamadim e dedimkii yasama sekli farkli herhalde
neyse geldim yazdim gidiyorum ozlediigimden ve cok uzuldugumden.. Cok ozeniyorum bezen subat mart grubuna okuyorum da zaten asla degismem sizi.kimseye iyiki tanidim ama birlik olamadik bee bir olamadik ben de hepinizi ayri ayri cok seviyorum:)bugune kadar sizi siktiysam kirdiysam hakkini helal edin...
Cok uzuluyorum simdi okudum daha da cok uzuldum eski hamilelik gunlerimizi ole ozluyorum ki ben yazmayi birakmistim zaten ,egomegodan sonra cok sarsildim elim o tuslara gitmedi yazanlara da kizdim ama egomegoyu direk arayamadim yavrusuna hediyesini ben gonderdigim bu sebeple bicok sekilde ulasabilicegim halde...belki o gunleri hatirlar ya da elini tutabilicegi arkadaslarini ister yaninda die..sonra baska topik acilis amaci voltajin inceliigi muhabbete katiliyim die 1-2 yazdim pek sallanmadi sanki..bi de acikcasi kv kb muhabbeti anlatsam sayfalar yetmezdi ama ne biliyim benim cocukla ilgili konismak hosuma gidiyo ya:)herkesten bise ogrenmeye calisiyorum bi sonraki gun nelerle karsilasocam en azindan hazirlukli olmak istiyorum baskalari neler yapiyo ben yanlis miyapiyorum daha iyisi nasi fikir edinmek istiyorum falan filan..annecilik fazla hosuma gtti belki ama yazamadim cogu seyi utandim sikildim milleti de sikiyorum demekki dedim beni de istemiyolar bu topikte herhalde dedim bide facebook desifre olayi bu aramiDaki ikircikler:)ben de facete takilyorum subat mart annelerini okuyorum falan gaz tuzmuhabbetleri:)elimden geldiginde taziyorum falan ama cok ozluyorum sizi eski gunlerimizi...bebekleriniz benimki kadar degerlu ay bu.kiz bu oglan icerfeykn cok cektirdi annesine diorum mezosumun ne midesi yandi aysesi yuzunden ama cok guzel bi.kiz bebecimin enisi donmemisti bi turludie aklima geliyo...bi suru sey onlar kizimun kardesleri ole de kali caklar ama yazamiyorum artik zaten pek kimse de sallamiyo yazinca:)ama seviyorum sizi cok ozliyorum eski gunletimzi.. Ha bi de egomego bana da garip gorunmustu ama tanimiyorum ki bilmiyorum bi de dedim ya arayamadim e dedimkii yasama sekli farkli herhalde
neyse geldim yazdim gidiyorum ozlediigimden ve cok uzuldugumden.. Cok ozeniyorum bezen subat mart grubuna okuyorum da zaten asla degismem sizi.kimseye iyiki tanidim ama birlik olamadik bee bir olamadik ben de hepinizi ayri ayri cok seviyorum:)bugune kadar sizi siktiysam kirdiysam hakkini helal edin...
ne demek kimse beni takmadı. bende yanlızım. kaçma bir yere kan kardeş olalım:)
iş yerinde 20 kişiyiz tek bayan benim. birde çaycı ablamız var ama onuda gün içinde çok göremiyorum. tüm günde kimse ile konuşmadan geçmiyor. bırakma bizi
son günlerde hepimizin canı çok sıkıldı. evimizde ayrı stres, işte ayrı stres, maddi sıkıntısı daha bir sürü şey.
burada iki hoş sohbet etmek, iki gamımızı kafamızı dağatmak istiyoruz.
dün artık konu kapatılmıştı. lütfen artık kimse atışmasın.
Kızlar voltaj virgülü atmıştı bende artık bu konuya noktayı koymayı umuyorum.
Gördüğünüz bildiğiniz gibi konuya pek karışmadım ama okudum takip ettim,
Egomegonun doğum sonrası yaşadıklarınıda uzaktan izledim,dualar okunurkende katılmadım uzaktan takip ettim haaa sanmayınki hiç üzülmedim inanın ciğerim yandı hemde öyle böyle değil her anınmda dilim döndüğünce rabbime önce sağlık diledim sonrasındada yaşananlara istinaden rahmet ve sabırrr...rüyalarıma girdi, özelden yazıştığım arkadaşlarım bilir ayaz bebek için söylediklerimi neyseeee gelelim sonuca;
Herkes kendini bilir, herkes acısını sevincini hüznünü mutluluğunu istediği gibi yaşar ona karışmak bize düşmez...
Ancaaaak kişi sizi bunlardan birine ortak ettimiydi orda iş değişir arkadaşlık duygusunu bilen bilir beraber ağlayıp beraber gülmenin ne demek olduğunu...
İşte konunun düğümü burda arkadaş ağlarken derdine ortak ettiyse sende ortak olmayı kabul edip yasına büründüysen arkanı döndüğünde sen onun derdine ağlarken onu gülerken gördüğünde demezmisin bee arkadaş ben sana ağlar sana yanarım şimdi sen gülersin de bakalım nedir sebebi nasıl oldu bende göz yaşımı bırakıp seninle güleyim...
Egomegocum sen ağlarken acını paylaştığın arkadaşların artık hayata dönenibildiğini senden değil başka yerlerden gördüler sen acını paylaştığın gibi hayata dönüşü paylaşmadın üstüne üstlük başkalarına gelebilmeyi başarırken bu arkadaşlar ve bizler dahil hala gülemiyorum demeye getirdin sorun burda...İçün yanar bu doğru yanmaz diyen ya vicdansızdır ya ana değildir bunu diyende yok zaten ama keşke gülebilen yanını azıcık bizede gösterseydinde bizde senin için sadece üzüleceğimize birazda senin iyiliğin için artık daha iyi olabildiğin sevinseydik sana ama olmadı...
Kısacası evlat acısı kimse tatmasın eminim çok zordur ama anlaşılacağı gibi konu bu değil arkadaşlar üstüne daha fazla yorum yorumdanda yorum çıkarıp forumu karartmanın anlamı yok...
İsteyen topicte kalır istemeyen bizleri düşüncemizi bu kadar açıklanmasına rağmen beğenmeyen yorum yapmak konuyu uzatmak hatta ağdalaştırmak yerine kafasına uyacak başka topiclere yol alır veya başka topic açar toplanır bu kadar nettt...
Nokta...
Bir sonraki yazım kv ve bombaları olacak ...
Ya arkadaş iş birbirinizi itham etmeye gelince ne çok vaktiniz varmış bende şu an hepinizi kınıyorum yazdıklarınızı sabahtan beri okumaya yetişemedim evimle kızımla ilgilenirken hadi bunada hemen satır satır cevap verin bakalım hangimiz daha iyi anneyiz RAbbim bilir Rabbim gerisi siz ne desenizde boşşş .... Hatta tamamını da okuyamadım yazdıklarınızın ama konu malum egomego dan çıkmış birbirinize sarmışsınız oooohh ne güzel RAHATLADINIZMI ? Bütün birikimlerinizi birbirbirize boşalttığınıza göre rahatlamış olmanız gerek şimdi gelelim esas konuya şuraya gaz Tuzla ve kv kb herneyse onunla ilgili iki soru yazsam bu kadar satır satır dönmezdiniz EMİNİM ...
Şimdi kaldığı yerden yazmaya yüzü ve cesareti olan arkadaşlarla devam etmek istiyorum bu topicte kızımdan ailrmlenden sorunlarımdan bahsedip rahatlamak istiyorum agresif cevaplarla ancak gerilim yaratıyorsunuz neye yarıyorsa kimin kim olduğu bilinmeyen bir topicte çok saçma çooook YETER ...
4 yumurta 2 bardak şeker karıştır, 1 bardak süt 1 bardak yağ karıştır üstüne 2 kaşık kakao un karıştır bi tatlı kaşığının ucunda karbonat 2 kabartma tozu 1 vanilya karıştır :) kek kalıbını sıvı yağ ile yağla at 180 dereceye eve giderkende al bi paket milföy hamuru katıver içine ne bulursan salla kekin ardından o sırada patateslerde haşlanmış olur bi de patates salatası olduda bittiiii :)
geçen gün konuştuğumuz dereotlu poğçayı yapmak istiyorum ama güzel olmazda misafire çıkaramazsam diye korkarım. onuda yanlızken denerim artık.
ben kek konusunda çok beceriksizim hiç kıvam tutturamıyorum. bebek görmeye okadar misafir geldi gitti. k.v her defasında falancalar gecekmiş bir kek yaparsın bir kısır çay derdi. benden bir kek göremedi. ben fırınım bozuk kek yapamam diye uydurdum ya başka tatlılarla geçiştirdim yada görümceme pasladım :)
bu fırın neden börek pişiriyorda kek pişirmiyor demedi allahtan
geçen gün konuştuğumuz dereotlu poğçayı yapmak istiyorum ama güzel olmazda misafire çıkaramazsam diye korkarım. onuda yanlızken denerim artık.
ben kek konusunda çok beceriksizim hiç kıvam tutturamıyorum. bebek görmeye okadar misafir geldi gitti. k.v her defasında falancalar gecekmiş bir kek yaparsın bir kısır çay derdi. benden bir kek göremedi. ben fırınım bozuk kek yapamam diye uydurdum ya başka tatlılarla geçiştirdim yada görümceme pasladım :)
bu fırın neden börek pişiriyorda kek pişirmiyor demedi allahtan
Inanki pogaca 10 dakikada hazir ben tek peyaz peynir kullandim..cok lezzetli ve yumusacik oluyor..
Yalanci tavuk gogsude yapabilirsin oda cok basit
tarifini verebilir misin?
herkes gibi içimde şişen bişeyler var, yazmak istemiyordum ama sadece tavsiye amaçlı, kimseye cevap değil !!!
egoyla yakınlaşanların sitemini de anlıyorum, onu uzaktan takip edenlerin savunmasını da anlamaya çalışıyorum.
taaa hamileyken egonun yazdıklarından yaşının çok küçük olduğunu düşünmüştüm, galiba yanılmadım.
en yakın acısı tatmak nasıl bişey çok iyi bilirim, ilk bebeğimi kaybettim, 37 yaşında babamı, babanemi, genç yaştı kuzenimi (24)
tek pişmanlığım acımı yaşamak yerine başımı dik tutmaya çalışmış olmak, acısı son beş yıldır çıkıyor, her ota boka alınıyorum ağlıyorum kriz gelmişçesine.....
babamı kaybettiğimde 11 yaşındaydım, şerefsiz bi insanın kurşunuyla vefat etti,
bizim oralarda şöyle bi söz var, Allah döşek ölümü versin diye, kimsenin şerrini kimseye sürmesin diye,
her ölümün acısı türlü türlü elbette....
ilk deliler gibi ağladım, bayılana kadar sonra düşman mutlu olmasın diye başımız dik yıkılmadık görsünler diye bi değğişik haller baş gösterdi, ağlayamadım yıllarca hiç bir şeye...
1 hafta sonra okula başladığımda, çok iyi hatırladığım bir an var kendime çeki düzen verdiğim!!!
teneffüs zili çalınca kantine doğru koşturmaya başlamıştık ve kahkahalar atıyordum, bir an durdum ben ne yapıyorum,
deli gibi ağlamak isterken bu yaptığım saçmalık nedir?
düşman yıkılmadığımızı görsün diyeydi elbette ama öyle olmuyor, yaşadığımız yer küçük bir yerdi ve herkesin tanıdığı bir aileydik, her hareketimizden haberdar oluyordu düşmalarımız, ama bir yandan da çevremiz akrabalarımız herkes seni mutlu etmeye çalışırken bi yandan da ' gülsen konuşsan kınandığımızı duyuyorduk, haklılar yasın var senin ocağına ateş düşmüş, kimse öl demedi ama normalin dışına da çıkınca absürt oluyo....
bir yazında 'ben yıkılmadım ayaktayım demişsin' bu evladını kaybeden bi annenin kuracağı cümle olamaz,
benim yaşadığım durumda bu cümle uygun düşer ya da sevgilin seni aldatır ona karşı yıkılmadım falan dersin, ölüm yada ayrılık başkasının 3. bir kişinin olması lazım bu cümle için,
Rabbim sana bunu başkasının eliyle vermedi, sana şefaatçi kılacak yavrunu....
eğer egoyla yakından görüşen varsa bu yazımı okumasını iletirseniz çok sevinirim...
kimseyi kınamak değil, kimseye taraf olmak da değil, kendi yaşadıklarımından çıkardıklarım bunlar sadece....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?