herkes gibi içimde şişen bişeyler var, yazmak istemiyordum ama sadece tavsiye amaçlı, kimseye cevap değil !!!
egoyla yakınlaşanların sitemini de anlıyorum, onu uzaktan takip edenlerin savunmasını da anlamaya çalışıyorum.
taaa hamileyken egonun yazdıklarından yaşının çok küçük olduğunu düşünmüştüm, galiba yanılmadım.
en yakın acısı tatmak nasıl bişey çok iyi bilirim, ilk bebeğimi kaybettim, 37 yaşında babamı, babanemi, genç yaştı kuzenimi (24)
tek pişmanlığım acımı yaşamak yerine başımı dik tutmaya çalışmış olmak, acısı son beş yıldır çıkıyor, her ota boka alınıyorum ağlıyorum kriz gelmişçesine.....
babamı kaybettiğimde 11 yaşındaydım, şerefsiz bi insanın kurşunuyla vefat etti,
bizim oralarda şöyle bi söz var, Allah döşek ölümü versin diye, kimsenin şerrini kimseye sürmesin diye,
her ölümün acısı türlü türlü elbette....
ilk deliler gibi ağladım, bayılana kadar sonra düşman mutlu olmasın diye başımız dik yıkılmadık görsünler diye bi değğişik haller baş gösterdi, ağlayamadım yıllarca hiç bir şeye...
1 hafta sonra okula başladığımda, çok iyi hatırladığım bir an var kendime çeki düzen verdiğim!!!
teneffüs zili çalınca kantine doğru koşturmaya başlamıştık ve kahkahalar atıyordum, bir an durdum ben ne yapıyorum,
deli gibi ağlamak isterken bu yaptığım saçmalık nedir?
düşman yıkılmadığımızı görsün diyeydi elbette ama öyle olmuyor, yaşadığımız yer küçük bir yerdi ve herkesin tanıdığı bir aileydik, her hareketimizden haberdar oluyordu düşmalarımız, ama bir yandan da çevremiz akrabalarımız herkes seni mutlu etmeye çalışırken bi yandan da ' gülsen konuşsan kınandığımızı duyuyorduk, haklılar yasın var senin ocağına ateş düşmüş, kimse öl demedi ama normalin dışına da çıkınca absürt oluyo....
bir yazında 'ben yıkılmadım ayaktayım demişsin' bu evladını kaybeden bi annenin kuracağı cümle olamaz,
benim yaşadığım durumda bu cümle uygun düşer ya da sevgilin seni aldatır ona karşı yıkılmadım falan dersin, ölüm yada ayrılık başkasının 3. bir kişinin olması lazım bu cümle için,
Rabbim sana bunu başkasının eliyle vermedi, sana şefaatçi kılacak yavrunu....
eğer egoyla yakından görüşen varsa bu yazımı okumasını iletirseniz çok sevinirim...
kimseyi kınamak değil, kimseye taraf olmak da değil, kendi yaşadıklarımından çıkardıklarım bunlar sadece....
Hemen veriyim...
Malzemeler: 4s.b un, 1s.b yogurt, 1c.b siviyag, 1paket kabartma tozu,1 tutam dereotu, 1 yumurta, 150gr beyaz peynir, 2corba kasigi tulum peynir, 1cay kasigi tuz, 1corba kasigi seker
Cnm yogurt siviyag dereotu peynirleri yumurta beyazini karistir
Ayri bir kapta un kabartma tozu tuz ve sekeri karistir ve yogurtlu karisima dök...elinle yuvarlak yap tepsiye koy uzerine yumurta sarisi sür 180 derece pisir cbk pisiyor ona göre...afiyet olsun
Canım ben bunu şimdi fırına sürdüm varmı başka böyle kolay tarifin ?
Canım ben bunu şimdi fırına sürdüm varmı başka böyle kolay tarifin ?
Ben dedim yedirtmeyiz diye şekerim
Biz dusuncelerimizi paylasmak icin voltajdan mi izin alacaktik de bakayim?
Kendi adıma ben sizi kınamadım hanipeks, aranızda olduğunu düşündüğüm dostluğun bu şekilde imtihan olmasına üzüldüm, hayal kırıklığına uğradım. Sonra sizinle aynı düşüncede olmadığı için insanları yadırgamanıza ötekileştirmenize şaşırdım kırıldım. Egomegonun yerine kendimi koydum içim acıdı anlıyomusun? İlk zamanlar dedim ki, demekki ayaz bebeği o kadar çok benimsemişler ki annesinin rahat tavırları bile rahatsız etti onları. inan böyle düşündüm önce. ama sonra öyle ağır cümleler kuruldu ki hayret ettim ne oluyor dedim.Kimse kimseye kus degil ki arabuuculuk yapsin. Sadece biz dusuncemizi soyledik ama bu konuda muhattabimiz olmayan kisiler kendilerine gore olayi yazdi oynadi. Guya biz egoyu kinadik siz de bizi. İste sivrisinek davul zurna burada ortaya cikiyor.
Kendi adıma ben sizi kınamadım hanipeks, aranızda olduğunu düşündüğüm dostluğun bu şekilde imtihan olmasına üzüldüm, hayal kırıklığına uğradım. Sonra sizinle aynı düşüncede olmadığı için insanları yadırgamanıza ötekileştirmenize şaşırdım kırıldım. Egomegonun yerine kendimi koydum içim acıdı anlıyomusun? İlk zamanlar dedim ki, demekki ayaz bebeği o kadar çok benimsemişler ki annesinin rahat tavırları bile rahatsız etti onları. inan böyle düşündüm önce. ama sonra öyle ağır cümleler kuruldu ki hayret ettim ne oluyor dedim.
Siz de egoyu kınamadınız bence başka bişey bu.. ya da ben kınamadığınızı düşünmek istiyorum. aklıma şu hadis geliyor çünkü.. "Kınamayınız, kınadığınız şey başınıza gelmedikçe ölmezsiniz.."kınamak koymayalım adını...
Foruma kimse giremez demedim muhattap olmaktan bahsettim. Farkindaysan alintilama diye bi bolme var, oradan muhattap secebilirsin.
Sivrisinek diye tekrarla 40 kere demen lazim anca oturur
herkes yorum yapıyor fakat kim kime neyi neden söyledi haberiniz bile yok.siz gördünüz mü(bahsedilen foto-pozları)ki ''neden kınıyorsunuz'' diyorsunuz.demekki bu kadar insanın bi bildiği sizinde bilmediği var!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?