Büyüdüm Büyüdüm Bende Anne Oldum

başın sağolsun canım.
çok güzel anlatmışsın
bir yandan da çevremiz akrabalarımız herkes seni mutlu etmeye çalışırken bi yandan da ' gülsen konuşsan kınandığımızı duyuyorduk, haklılar yasın var senin ocağına ateş düşmüş, kimse öl demedi ama normalin dışına da çıkınca absürt oluyo....

benim anlatmak istediğimde buydu. aslında herkesin anlatmak istediği buydu ama aradan kelime kelime çekilince olay başka yerlere gitti.

Ledun;
sen cesaret edememissin nickimi vererek sunu yazmıştın diye de ben sana direkt söyleyeyim .dayanamamin sebebini anlamazsın.
Sen madem bu kadar uzuluyordun laf dalaşında üye olacağına yasinler ihlaslar okunurken üye olacaktın!madem destekçisin ozaman safını belli edecektin.

Burda uzulup duranlar vardı onlara gerek yok demekti amac.bebegini kaybeden anne oyle ya,komadayken yaptıgı seylere sessiz kaldık uyarılsa da dikkate almadı yada böyle yapınca rahatlıyorum demedi.

Sevdiğimiz arkadaslarımıza "tamam vah gidene "demeye çalıştık.burda vefayı fedakarlığı ben iyi bilirim uç çocukla tedirgin sorulara cvp vermeye çalıştım ben.karşılık beklemeden kırdığım bir Allah kulu varsa çıksın ortaya.

Sen anneliği yeni tatmissin güzelim fazla heyecan yapma.Hemen korkudan Allah'i hatırlaman da iyi olmuş.herkesin mezarı ayrı kimsenin vereceği hesaba karışma.bizim diyalogumuzu bilmeden ukala ukala yorum yapma.
Seni cagiran olmadi.Geride dur ortada bulunma.sinsi sinsi takip et şimdi!

Yuksek_Voltaj;

Kimseyle laf dalaşına girmedim ben, anlamadığınız şu ki eleştirilmeye tahammülünüz yok bu sebepten aşırı agresif davranıyorsunuz.
üç çocukla olgunluk olmuyor bunu görüyorum. Egomegonun yaşı sanırım küçük, onun gençliğine toyluğuna verseydiniz duymamazlıktan gelseydiniz madem uyardığınızda da devam etti. şimdi böyle sen öte dur deyince kalbini kırınca elinize ne geçti onu anlamıyorum. Asla ukalalık yapmam hiçbir platformda. beni tanımadığınız için böyle rahat konuşabilirsiniz, saygı duyarım. cümleleri çirkefliğe dökmek bana yakışmaz. siz kendinize yakıştırıyorsanız buyrun. Korkudan Allahı hatırlamak demişsiniz onu hele hiç anlamadım neye karşılık söylediğinizi. Yazarken davet beklemediğim gibi giderken de size soracak değilim. burası sizin tek elinizde değil en nihayetinde. Yasin ihlas meselesine gelince imkanların kısıtlı olmasından dolayı hergün bakmadım ben buraya genelde sayılar tamamlandığında okudum paylaşımlarınızı. Yasin okumuşssam da sizin sayınıza dahil olamamam bundan ileri gelir. -Hoş bunu size açıklama zorunluluğum da yok ama daha fazla suizana girmeyin istedim.

Canım ben bunu şimdi fırına sürdüm varmı başka böyle kolay tarifin ?

Ledun
Sen sanırım konuşmaya cesareti olmayan ve yeni nickle ortaya çıkan birisin.
Benim olgunluğumu ölçmek sana düşmez , sakin Seleme yazinca çok birsey yapmiyorsun sadece arada bir parazitsin.Kimse senin yazina agresif değil konuya agresif ama anlamazsın sen.Kandirilmis olmak koydu bize.
Bu arada hep aynı olur dua da bahane"yetişemedim"
Yapma ya lafa gelince onde cikmissin.seni tanımak isteyen varsa git tanis.bize ne!
Cik aradan ,yaptığın yağlar yeter .
İyi bir ablaymissin belki de abi.
Senin için suizanda bulunsam ne husnuzanda olsam ne?

Voltaj,
Ben düşüncemi anlatmaya çalıştıkça sen tartışmaya çekiyosun farkında mısın? Sürekli fesatlık yaparak neye varacaksın ki ?
Çok tuhaf geçen haftaya kadar sana ulaşıp bişey danışmayı düşünen birisi olarak bu cümleler seninle tanışmak cidden üzüyor beni.
tamam ben kendimi önemsemiyorum senin için de önemli olmayı beklemiyorum zaten ama hiç tanımadığın birisi için nasıl bu kadar geniş konuşabiliyorsun anlamıyorum. en başında bu kadar gerilmeden özelden faceden bilmem nerdense egoya durum söylenseydi açık seçik, burda ifşa etmek cidden seni hiç rahatsız etmedimi? yani bu duruma gelinmesinden memnun musun?

merve ve ledun ağzınıza sağlık diyorum.
bende dış kapı mandalı olrak yazıyorum şu çok konuşulup hep eleştirilen mahalle baskısı var ya işte sizde tam olarak bunu yapıyorsunuz egomego kafanızdakine göre bir acı yaşasın istiyorsunuz.yetmiyor hadi öyle yaşadın bari resmini çekip yayaınlamasaydı diye ikiyüzlülük yapmasını bekliyorusunuz.
dualarınız Allah katında bakidir ayrıca dua edip etmemek herkesin kendi insiyatifindedir.dua etmedi diye burada sizi eleştirmeyecek mi insanlar hem nerden biliyorsunuz insanların sayılara katılamdan dua etmediklerini.
egomegoyuda sizide ancak burdan okur takip ederim Allah ona sabırlar versin kimse onun çektiği acıyı anlayamaz Allah yardımcısı olsun.

yüksek voltay seni her konuda topikte severek ve merak ederek okurum ince esprilerin kıvrak zekana bağlamıştım burdaki muhabbetlere sıkı dostluğa hayrandım o bi hayal kırıklığı oldu ama seninde bu tuhaf çelişkili durumu yaratmalarına izin vermen en büyük hayal kırıklığım şimdi diceksin çokta umrumdaydın umrunda değilim biliyorum ama demedende geçemedim.

şu konularıda savaşır gibi sahiplenmekte çok enteresan oluyor ne var isteyen yazsın 2013 nisan anneleri konusunda biri burayı yedirmeyiz kimseye gibi laflar etmişti çok gülmüştüm burdaki dış kapı mandal oan benzeyecek yakında.

şimdi virgül açtık nokta koyduk hala yazılıyor diyenler olacak ben kendimi yönetiyorum(belirteyimde anlamdı saz sinek muhabbeti olmasın)

Ben dedim yedirtmeyiz diye şekerim

Biz dusuncelerimizi paylasmak icin voltajdan mi izin alacaktik de bakayim?

Kimse kimseye kus degil ki arabuuculuk yapsin. Sadece biz dusuncemizi soyledik ama bu konuda muhattabimiz olmayan kisiler kendilerine gore olayi yazdi oynadi. Guya biz egoyu kinadik siz de bizi. İste sivrisinek davul zurna burada ortaya cikiyor.

herkese açık konularda muhattap neye göre alınıyor forum girişte keşke şu bu şu arkdaşlar girebilir diğerleri lütfen muhattap olmasın denseydi bizde muhattap olmazdık.

kimse muhattap edilmicekti bu tartışma nerde çıktıysa orda konuşsaydınız muhattaplar olarak o zaman (hani diğer sosyal paylaşımları kastediyorum anlayana sivri sinek saz demeyip direk yazdım)

Kimse kimseye kus degil ki arabuuculuk yapsin. Sadece biz dusuncemizi soyledik ama bu konuda muhattabimiz olmayan kisiler kendilerine gore olayi yazdi oynadi. Guya biz egoyu kinadik siz de bizi. İste sivrisinek davul zurna burada ortaya cikiyor.
Kendi adıma ben sizi kınamadım hanipeks, aranızda olduğunu düşündüğüm dostluğun bu şekilde imtihan olmasına üzüldüm, hayal kırıklığına uğradım. Sonra sizinle aynı düşüncede olmadığı için insanları yadırgamanıza ötekileştirmenize şaşırdım kırıldım. Egomegonun yerine kendimi koydum içim acıdı anlıyomusun? İlk zamanlar dedim ki, demekki ayaz bebeği o kadar çok benimsemişler ki annesinin rahat tavırları bile rahatsız etti onları. inan böyle düşündüm önce. ama sonra öyle ağır cümleler kuruldu ki hayret ettim ne oluyor dedim.

Siz de egoyu kınamadınız bence başka bişey bu.. ya da ben kınamadığınızı düşünmek istiyorum. aklıma şu hadis geliyor çünkü.. "Kınamayınız, kınadığınız şey başınıza gelmedikçe ölmezsiniz.." kınamak koymayalım adını...

Foruma kimse giremez demedim muhattap olmaktan bahsettim. Farkindaysan alintilama diye bi bolme var, oradan muhattap secebilirsin.

Sivrisinek diye tekrarla 40 kere demen lazim anca oturur

Ya sabir diyorum. Zorla insani geriyorsunuz. Once biz fikrimizi soyledik sonra siz savas oklari firlattiniz. Otekelestirmeyi yapan sizsiniz. Zorla agir konusturup kendinizi kirdiriyorsunuz. Bizim dostlugumuzun imtihan notunu siz mi vereceksiniz?

Foruma kimse giremez demedim muhattap olmaktan bahsettim. Farkindaysan alintilama diye bi bolme var, oradan muhattap secebilirsin.

Sivrisinek diye tekrarla 40 kere demen lazim anca oturur

sakin ol şekerim topiği yemeye gelmedim.çok büyük bi açığımı yakaladın hanipeks haklısın konu yazacaktım yanlışlıkla forum yazmışım tartışmada bu kadar uzman olamadım kelimeleri seçerek haklı olunacağını unutmuşum.imlada da kesin hatalar yapmışımdır onlarıda bulur gösteririsin bu tartışma devam ettikçe bekliyorum alıntıda yaptım bak muhattap olduk şimdi yani.

herkes yorum yapıyor fakat kim kime neyi neden söyledi haberiniz bile yok.siz gördünüz mü(bahsedilen foto-pozları)ki ''neden kınıyorsunuz'' diyorsunuz.demekki bu kadar insanın bi bildiği sizinde bilmediği var!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…