Büyüdüm Büyüdüm Bende Anne Oldum

Konu? Forum? Gercekten anlamadim ne demek istedigini? ( anlayana sivrisinek ...... Ben de deneyeyim senin taktigi belki ise yarar anlarim.)

tartismada uzman olmayana bak sen saatlerdir yazan benim sanki. Al sana oyalanacak yeni bir soz : sutten cikmis ak kaşık.

Daha da cevap yazmicam sana hadi son lafi sen yaz da nesen yerine gelsin
optum bye

Ledun ;
Hem olgun bulmuyorsun hem akıl danışmak için beni tercih ediyorsun?
Bu nasıl bir dengesizlik?
Riyakarlik yapmanın lüzumu yok.fesat,cirkef gibi sözler senden çıkıyor.kisi kendinden bilir ısı.
~~
O arkadas face te de whatsapp te de uyarıldı.girmeyecegini umut ettik ,fevkalade umursuz gorunup bunu teshir edip burada magduru oynamasini sindiremedik.hala burda bilmediğiniz seyler varken burada patlak verdi ve üstüne vazife olan olmayan konuştu.unutmadan,ben kendime sempatizan toplamıyorum birde!

Cocuğun komadayken makyaj yap öpücükler at geç dalganı (karinca nin olusu olayi) ve bana mutsuzum de.bende görmeden sizler gibiydim yemin ederim.belki bunu ezginlik bildi ve face te dik durmaya çalıştı.

Bizim amacımız onu kırmadan yazılarını görmezden gelmek ve sessizce acimiza gommekti.
Olmadı.

Şimdi dilediğiniz sekilde yargılayın beni.
Daha kaç arkadasımız yanlış yargılanacak bilmiyorum ama konunun patlak vermesine ben sebep oldugum için (yas tutulmamasina da ilk ben karsi cikmistim maalesef) ve dostlarımı böyle birsey için yıpratmama üzüldüm.

arkadaşlar sizi tanıyan tanıyor, kalbinizin inceliğini bilen biliyor.
lütfen daha fazla cevap vermeyin kim ne yazarsa yazsın.
kendinizi daha fazla üzmeyin lütfen.

herkes yorum yapıyor fakat kim kime neyi neden söyledi haberiniz bile yok.siz gördünüz mü(bahsedilen foto-pozları)ki ''neden kınıyorsunuz'' diyorsunuz.demekki bu kadar insanın bi bildiği sizinde bilmediği var!
sana katılıyorum canım.

benim oğlum 1 haftadır hasta ne emiyor, ne uyuyor.
o hastayken bırakın makyaj yapmayı
yüzümü yıkadığımı bile hatırlamıyorum.

neyse imlada değilde net terimlerini tam bilmemle vurmaya çalışmışsın her türlü yanılmamışım.böyle cevap yazmıcam hadi neşelen filan süper olmuş.senin derdinde üzüm yemek değil bağcı dövmek muhattap olarak beni de sen seçtin seni tanımam takipte etmem belki geçmişte beğendiğim filanda olmuştur kavga aranan sendin.

ben yüksek voltajı tanımam etmem ama çok başka yere koymuştum o cvp yazar bana böyleyken böyle oldu der diyordum sen geldin çattın bana.(mağrurulanma padişahım senden büyük Allah var)

:)) kiz becel hatuna demistim ama evet seninki de özgür ruh olmuş.valla olaylar sonucu hala msj açıklama psikolojisi var bende.

*Bu arada aklım hanipeks te kaldı.su saat oldu hala icimde bir durgunluk adı hanipeks :)

Voltajım özgürce işte benim şarkım sözlerini paylaşayım :)

Hayat bu kadar mı?
Bence değil
Bir kaç sözüm var
Biraz senin gibi
Yıkılmayan duvarları var
Bazen esintili
Bazen uzak yakınlarım var
Ben ben böyleyim kendi yolumda

Bırak tutma beni
Kaybetsem de üzülmem asla
Ne boş kaygıların
Korkma bana hiç bir şey olmaz
Yanlış doğru gibi
Eksik kalan bir kaç satırsa
Ve ben ben böyleyim

Hayatta benim Her anımı yaşadıkça sevesim var
Aldırmam hiç yağmurlara
Benim güzel hatalarım var
Bir an bile vazgeçmedim
Kendi yolumdan

Değer saklanma hiç geçer zaman
Böylede geçer ya sev ister vazgeç
Beklentiler sadece üzer
Ayrı dünyalarda farklı farklı kafalarda
Ve ben ben böyleyim
Kendi yolumda

Hayatta benim her
Anımı yaşadıkça sevesim var
Aldırmam hiç yağmurlara
Benim güzel hatalarım var
Biran bile vazgeçmedim
Kendi yolumdan

Voltaj hanımefendi bir kadınsın eyvallah.
egomego'yu ve evladını kendisinden çok düşündünüz. buna da eyvallah.
sizin annesinden daha yaslı olmanızı ve bunun zorunuza gitmesini anlayamıyorum. onun evladının ölüsünü siz ondan daha çok nasıl sahiplenirsiniz?
uyardınız dinlemedi mi? kandırıldığınızı mı düşündünüz? olabilir.
geç git, görme, unut.
hesap sorar gibi, intikam alır gibi ifşa etmek nedir?
bu kadar gerginlikten sonra hayatını zehir etmiştir, yaslı bir anne gibi davranıyordur belki. belki sinir krizleri geçirip artık hastanelik de olur. rahatlarız hep beraber yas tutmayı öğrettik diye.
ama bunlar sadece tahmin. sizin yakın arkadaşınız ya siz gelişmeleri takip eder, onun gerçek yüzünü ifşa etmeye devam edersiniz belki.
forumda alenen uyardık, rezil ettik ama yine işe yaramadı, dersiniz.

son cümlelerim abartıdan ibaret. sadece yapılanlar ve yazılanlar yanlıştı.

Ben geldimmm:)
Sevinen kaldimi ki?

Anlatacak çok şey, söylenecek çok söz var..
Ama yeni yoldan geldim, oglani uyutmam, biraz toplanmam lazım..

kız bak içim rahat etmedi geldim yine sakın alınma bana, gaz tuz muhabbeti yapmak istiyorum yapamıyorum diye:) senle hiçbi alakası yok valla,benim içim çıktı sadece:)
ben anladım sizin egomegoyla ilgili neye kırıldığınızı ( voltaj, bebeci , mezoş, hanipeks) e tanıyorum az çok, ben de samimi olsaydım ben de sizin verdiğiniz tepkiyi verebilirdim , sadece diorum ki, takmayın takılmayın, sanal aşk:)
kırgın gidemedim valla , yanlış anlamayın sakın beni, kimseye kırılmadım kızmadım, tekrar sölüyorum hepinizi çok seviyorum, bebekleriniz de kızımın kardeşleri, size sarılasım, onları da kucağıma alıp kokularını içime çekesim var...
hakkınızı helal edin...

yazıklar olsun size siz nasıl insanlarsınız ya hayretler içinde okudum yazdıklarınızı..böyle bi suçlama yok ya kız evladını kaybetmiş yavrusunu yavrusunu..sizden mi öğrencek nasıl yas tutcağını yazık size bee..okuduğunuz duaları bile başa kakmışsınız çok yazık yaa..nisan annesiyim bende bugüne kadar sadece okuyordum.bu son yazılarladn sonra tutamadım kendimi.

Öz kardeşine de aynısını yaparmış al bir abartılı benzetme daha !
Ağzını topla benim analığımı nerden biliyorsun da yorum yapıyorsun sen, ben sizin gibi 7/24 buralarda yazamıyorum kızımın uyku saatlerinde yazabiliyorum sadece madem iş geldi buraya dayandı; ben sizin gibi tatilden tatile koşmadım uzun yola asla çıkmadım , memlekette olmam gereken bir zamanda gitmedim oraya yavrumun yollarda yaşayabileceği en ufak olumsuzluğa dayanamazdım daha çok küçük diye, beni tanıyanlar gördükleri en düşünceli en fedakar analardan biri olduğumu söylerken sen kimsin de beni hiç tanımadan böyle bir yorum yapıyorsun. Benim analığımı ağzına alabilecek insan değilsin sen , yaslı anaya yaptıkların ortadayken annelikten sakın bahsetme sözlerine dikkat et!
Canımı acıtmak istesen yazarmışsın peh peh Benim canımı acıtamazsın da bu konuda şapka çıkarırım sen böyle devm et
Ayrıca Sen satır satır millete saydırırsan satır satır cevap alırsın çok değerli olduğundan değil yani
İtham etme de burada tarih yazan sensin , hafıza kayıpları yaşıyorsun heralde
İletişim konusunda da doğru yolu bulmuşsun bravaa
Kelime oyunu yapmıyorum gayet açık yazdıklarım, cümle kuramayıp benZetme sanatı yapmaya çalışılınca komik duruyor. İşi gücü olmayanlar belli oluyor evet , sabah akşam acılı bir kadının makarasını yapmak iş gücü olan insan işi değil, insanlıktan nasibini almamışların işi
Orada başkasına cevap vermemişsin ayrıca
Ego ile ilgili ulusa sesleniş edasıyla konuşmuştun hoho
ve cevap verenin olmuş , yazmayacakmıydım bunun iznini senmi veriyorsun , eleştiriyi kaldıramıyorsan kamuoyuyla paylaşma düşüncelerini , verdiğin cevaplarda görebiliyorum potansiyelini akil kişi
kib bye
Satır satır okurum yazarım aynı saatte kızım uyurken kendi uykumdan çalar yine de yazarım o acılı kadına yapılanlara susarsam nerede kaldı benim insanlığım. Nasıl sindirilmişsiniz , gözleriniz kör olmuş , işlediğiniz günahın bile farkında değilsiniz, Allah saptırmasın kimseyi
Gerilim yaratanlar hep aynı kişilerdi ama kimse sesini çıkarmadı ortam bozulmasın diye , ama minicik bir yavru ölmüşken onun anası üzerinden burada makara yapılıyorsa insan olan susmaz yeter der. Ha birilerine yaranmaya çalışıyorsan durum farklıdır , gözümü yaşartıyor bu grup güruhunuz!!
" şimdi gelelim esas konuya şuraya gaz tuz kv kb ile ilgili iki soru yazsam bu kadar satır satır dönmezdiniz " demişsin hayatımda böyle bir saçmalama görmedim. Tabiki böyle satır satır dönmezdim sen o kadının yaşadıklarıyla, gazını tuzunu birmi tutuyorsun , iyimisiniz siz ya!
Ha bu arada bende sözlerine cevap alamayanlardandım bu yüzden bu sözlerin muhattabı ben değilim. İşten güçten vakitten dem vurmuşsunuz , benim hiç kv kb muhabbeti yapacak vaktim olmadı , ama sizin var o zaman bu sözler ne alaka
Egoya yine yazılsa yine yazarım kanıma dokunuyor çünkü bu insafsızlık, pervasızlık....
Neyse gaza tuza devam edin daha derin meseleler bunlar..
Ha geleyim şu genellemelere aynı yoldan
yalakalık konusunda uzman bir grup varken başkasına bu yaftayı yapıştırmak pek de komik
Acılı bir annenin yüreğini kanatacak kadar alçak olmaktansa " panikatak" olmak daha bi insan işi geldi bana..
Egocum üzme kendini senin iş de karınca misali
Haydi eyvallah

Hosbulduk kızlar..

Çok uykum geldi, yorulmusum.. eren e evimiz yabancı geldi sanırım, ağladı sipa. Bide salincaktan kurtarmaya çalışıyorum. Ayakta sallayıp besigine yatirdim, zırt pırt uyandı. Balkonumuda ozlemisim zaten, içeri girmek istemedim.

Nerdeyse 1 ay olmus gideli. Bu sure içinde 2 gece kaldık kv de, bir akşam iftara gittik bizimkilerle, 2 gün gündüz 2, 3 saatliğine uğradık. Son gece de bize geldi kalmaya, bize dediğim ailemin evine. Her defasında daha çok soguyorum kadından. Bu kadar az zamanda mezonun dedigi gibi roman cikar. Ama bizimki komedi olur bence. Hepsini şimdi anlatamam da, bi kaç bahsedeyim..

Eşimin arkadasi var, adı x olsun, kahvaltı sırasında soruyo kv :
Annecim x lere gitmek istermisin:)
Sanki esim 10 yaşında oynamaya götürüyor:))
Be kadin biz gideriz senin ne işin var..

Evlenmeden once alışmış oğluyla gezmeye, her yere gitmeye, 3 senedir benimde sesim cikmiyo ya, hala beraber gezicez zannediyo..

Aynı gün soruyo eşime: hiç denize girmedin demi bu yaz..
Ba ba bu ne demek? Denize gidelim..
Allahtan esim bu konularda cin değil. Yo girmedim dedi, zaten sürekli pc de oyun oynuyo, yüzüne bile bakmadan konuşuyor, anlamadi. Ama benden kacmazzzz..

Bide ilk gittigimiz gün, ereni kucağında gezdirip duruyo, bide hep başka odalara götürüyor nedense, eren dik dik bakiyo kadına, bende hadi dedim sorun çıkmasın sevsin torununu.. bizimki bi basladi katiyarak mi katılarak mi ne, ole ağlamaya. Etini koparıyorlar sanki.. aldım hemen elinden, morardi resmen. Öyle yapıyorum, boyle yapıyorum, bezini açıyorum yok. Başka odaya gidiyorum sakinlessin diye, peşimde. Ya belki senden korktu, yada sürekli laf atmadan sıkıldı. Bi rahat ver.. yok. Bide hala ereen, gel bana gel. O gün sole elimin tersinle vurmadim ya torununa dua etsin. Ter aktı heryerimden. Biz apar topar çıktık hastaneye. Bende geliym mi, bende geliym mi. Hayır diyorum, hala soruyo.. asansörde susmaya basladi, arabaya bindik, baktım kv gelmiş arkadan, cama vuruyo, eren eren, yine basladi ağlamaya.. yolda dr umuzu aradık, erende susmustu bu arada. Dr ateş kusma yoksa, bi fitil atın, gitmemize gerek yok, tekrar olursa gidersiniz deyince, bi calpol aldık, verdik, zaten yorgun düşüp uyumaya basladi. Esim diyoki acaba senden ayri kaldi ondan mi? Benimde aklıma geldi amaa ışte dedim, sustum. Halbuki çok uykusuzdu o gün, bence ondan. Sonra bi daha doğru düzgün kucağına alamadi, hep peşimde aglarsa diye. Her defasında bize diyoki : çok kötü olmus o gün, dua okumaya çalışıyormuş, sonunu getiremiyomus, iftarı yapamamış, mış ta mış.. yahu ben evladimin derdindeyim, kendini anlatıyor. Sanki bizden daha çok üzüldü, etkilendi.. bide ertesi gün ayak tirnagini kırık gördüm erenin, biraz dipten kırılmış, ayaklariyla oynuyordu, belkide o kırıldı o an. Hee bide eşime demiştim. Annen kapi pencere açmıyor, bunaliyoruz diye. Acar acar demisti. Biz gidince esim cami artırmış ben mutfaktayken sanırım. Kv nin erenin aglamasina yorumu şu: o sırada gaz çıkarıyomuş camdan rüzgar gelince pirti içine kaçmış.. ömrümde duymadım, duyan varsa solesin..

Önceden anlatmadim haybeye gitmesin diye, o kadaryazdim, yine gidecek ama olsun..

Yari akıllı tel.imde opera mini var, okuyabiliyordum forumu ama cevap yazamiyodum. Okurken aklıma neler geldi, şunu desem filan diye. Ama sanırım malum konu kapandı, açmak istemem..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…