sakin ol şekerim topiği yemeye gelmedim.çok büyük bi açığımı yakaladın hanipeks haklısın konu yazacaktım yanlışlıkla forum yazmışım tartışmada bu kadar uzman olamadım kelimeleri seçerek haklı olunacağını unutmuşum.imlada da kesin hatalar yapmışımdır onlarıda bulur gösteririsin bu tartışma devam ettikçe bekliyorum alıntıda yaptım bak muhattap olduk şimdi yani.
Ofpufya oldumu pogacalar?
sana katılıyorum canım.herkes yorum yapıyor fakat kim kime neyi neden söyledi haberiniz bile yok.siz gördünüz mü(bahsedilen foto-pozları)ki ''neden kınıyorsunuz'' diyorsunuz.demekki bu kadar insanın bi bildiği sizinde bilmediği var!
Konu? Forum? Gercekten anlamadim ne demek istedigini? ( anlayana sivrisinek ...... Ben de deneyeyim senin taktigi belki ise yarar anlarim.)
tartismada uzman olmayana bak sen saatlerdir yazan benim sanki. Al sana oyalanacak yeni bir soz : sutten cikmis ak kaşık.
Daha da cevap yazmicam sana hadi son lafi sen yaz da nesen yerine gelsin
optum bye
:)) kiz becel hatuna demistim ama evet seninki de özgür ruh olmuş.valla olaylar sonucu hala msj açıklama psikolojisi var bende.
*Bu arada aklım hanipeks te kaldı.su saat oldu hala icimde bir durgunluk adı hanipeks :)
Ofpufya oldumu pogacalar?
Olmamı bacım yanlış okuyup 1 su bardağı yağ koymama rağmen oldu :) misss
hic tartismalara girmicem yeni sohbet actiginiz icin tesekkurler kizlar. o pogaca benim klasigimdir tutmamasi imkansiz sanki afiyet olsun ofpufyaOlmamı bacım yanlış okuyup 1 su bardağı yağ koymama rağmen oldu :) misss
Ledun ;
Hem olgun bulmuyorsun hem akıl danışmak için beni tercih ediyorsun?
Bu nasıl bir dengesizlik?
Riyakarlik yapmanın lüzumu yok.fesat,cirkef gibi sözler senden çıkıyor.kisi kendinden bilir ısı.
~~
O arkadas face te de whatsapp te de uyarıldı.girmeyecegini umut ettik ,fevkalade umursuz gorunup bunu teshir edip burada magduru oynamasini sindiremedik.hala burda bilmediğiniz seyler varken burada patlak verdi ve üstüne vazife olan olmayan konuştu.unutmadan,ben kendime sempatizan toplamıyorum birde!
Cocuğun komadayken makyaj yap öpücükler at geç dalganı (karinca nin olusu olayi) ve bana mutsuzum de.bende görmeden sizler gibiydim yemin ederim.belki bunu ezginlik bildi ve face te dik durmaya çalıştı.
Bizim amacımız onu kırmadan yazılarını görmezden gelmek ve sessizce acimiza gommekti.
Olmadı.
Şimdi dilediğiniz sekilde yargılayın beni.
Daha kaç arkadasımız yanlış yargılanacak bilmiyorum ama konunun patlak vermesine ben sebep oldugum için (yas tutulmamasina da ilk ben karsi cikmistim maalesef) ve dostlarımı böyle birsey için yıpratmama üzüldüm.
hos geldin chosy valla ben seni gordugume seviindiiimBen geldimmm:)
Sevinen kaldimi ki?
Anlatacak çok şey, söylenecek çok söz var..
Ama yeni yoldan geldim, oglani uyutmam, biraz toplanmam lazım..
Ben geldimmm:)
Sevinen kaldimi ki?
Anlatacak çok şey, söylenecek çok söz var..
Ama yeni yoldan geldim, oglani uyutmam, biraz toplanmam lazım..
Öz kardeşine de aynısını yaparmış al bir abartılı benzetme daha !Oradan soyle mi gorunuyor merak ediyorum? Elimde tel gulerek yaziyorum da yaziyorum??
Ben birsey yazdim egoya!Ustu kapali sitem! Ama sizlerin yazdiklarinizdan dolayi size kendimi ifade edicem diye de yazdim da yazdim. Bu benim kisiligim degil! ne olursa olsun evladini kaybetmis bir anne var ve ben o anneyi aranizda bircok kisiden ayri tutmustum. Yaptiklari belki de psikolojisinden ictigi ilaclardan herseyden. Ben ne yaptiysam icimden gelerek yaptim ayaz icin yaptim ayazin annesi oldugu icin. Sitemim öfkemi öfkem de kendimi aştı. Egoya soylemistim öz kardesim de olsa ayni tepkiyi verirdim demistim evet sitem ederdim ama ELALEME aciklama yapmazdim benim hatam buradan oldu SİZ KİMDİNİZ Kİ ben size kendimi ifade etmeye calistim ifade etmeye calistikca hem onun yuzune soylemeyecegim seyleri buradan yazdim hem kendimi hem onu üzdüm! Yaptuklari ne olursa olsun ben herhangi bir insanin uzulme sebebi olmamaliydim aglama sebebi hic olmamaliydim.
Merve sana sabahtan aksama kadar satir satir bir dunya sey yazabilirim, canini acitmak istesem benim evladimi koseye koymus halim bile senden daha iyi anadir diyebilirimama gercekten gram degerin yok bende seni ve yazdiklarini tek tek okuyup tek tek cvp verme zahmetinde bulunamayacagim.
Ego icin son satirlarim demistim buradaki son satirlarim oldu. Burasi beni bir hayli yordu. Yazilarla kendimi beni hic tanimayan insanlara ifade etmek ne zormus burada yasadim. Hayatimda bir kisinin dahi bana soylemedigi ithamlari buradan duydum. Simdi bakiyorum da ne aptalmisim arkadas niye bu kadar özelimi acmisim niye bu kadar kalbimi icimi herkesle burada paylasmisim bilen var bilmeyen var anlayan var anlamayan var neymis derdim! Tamam bir yere kadar guzeldi ama burada en cok anlastigim arkadaslarim facete varlar whatsappta varlar oradan gorusebilirken bu kuru kalabaligin icinde niye varolmusum...neden baskalari icin aglamisim neden aglatmisim...
Sacmaymis kendime Saygisizlikmis cocugumdan caldigim vakitmis bos ismis... Bir yere kadarmis bitmis...
Cok duygusala bagladim son kelime olarak bu yakisir
Elveda
Kelime oyunu yapmıyorum gayet açık yazdıklarım, cümle kuramayıp benZetme sanatı yapmaya çalışılınca komik duruyor. İşi gücü olmayanlar belli oluyor evet , sabah akşam acılı bir kadının makarasını yapmak iş gücü olan insan işi değil, insanlıktan nasibini almamışların işiMerve!Bana laf oyunlari yapma, isin gucun yok kelimelerle oynama bana. Herkes ne demek istedigimi anliyor, sen anlamadiysan senin problemin.Ayrica benim baskalarina yazdigim yorumlari alintilayip da kendine malzeme cikarma olur mu gurbanherkes kendi cevabini yazar endiselenme kimse senden daha akilsiz degil.Öptüm bye
Satır satır okurum yazarım aynı saatte kızım uyurken kendi uykumdan çalar yine de yazarım o acılı kadına yapılanlara susarsam nerede kaldı benim insanlığım. Nasıl sindirilmişsiniz , gözleriniz kör olmuş , işlediğiniz günahın bile farkında değilsiniz, Allah saptırmasın kimseyiYa arkadaş iş birbirinizi itham etmeye gelince ne çok vaktiniz varmış bende şu an hepinizi kınıyorum yazdıklarınızı sabahtan beri okumaya yetişemedim evimle kızımla ilgilenirken hadi bunada hemen satır satır cevap verin bakalım hangimiz daha iyi anneyiz RAbbim bilir Rabbim gerisi siz ne desenizde boşşş .... Hatta tamamını da okuyamadım yazdıklarınızın ama konu malum egomego dan çıkmış birbirinize sarmışsınız oooohh ne güzel RAHATLADINIZMI ? Bütün birikimlerinizi birbirbirize boşalttığınıza göre rahatlamış olmanız gerek şimdi gelelim esas konuya şuraya gaz Tuzla ve kv kb herneyse onunla ilgili iki soru yazsam bu kadar satır satır dönmezdiniz EMİNİM ...
Şimdi kaldığı yerden yazmaya yüzü ve cesareti olan arkadaşlarla devam etmek istiyorum bu topicte kızımdan ailrmlenden sorunlarımdan bahsedip rahatlamak istiyorum agresif cevaplarla ancak gerilim yaratıyorsunuz neye yarıyorsa kimin kim olduğu bilinmeyen bir topicte çok saçma çooook YETER ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?