Büyüdüm Büyüdüm Bende Anne Oldum

puhahah haybeye gitmezzz chosy kuşuu ben okudum senii

Kayınvalidenin teorileri bombaymış :) hepsi bir alem zaten...

Hemde ne bomba:) seninkilerde bombaymis kiz, imf:) bizimki para filan istemez, ama biz gidince esim hemen ogreniz: dus başlığı bozuk, makinenin borusu patlak, klozetin cesmesi bozuk vs.esim alir, takar, yapar. Bende yardim ederdim bi zamanlar. Esim sorar paran varmı diye. Var var der abartılı. Eskiden eşime derdim sorarsan var der tabi, çantasına filan ativer diye. Hiç yapmadı, hala soruyo:)

O resmini gösterdiğinden mi aldınız?
Ben salincagi unutturmaya calisicam, bu hafta uyutunca doğru besigine. Artık 5 dk mi uyur 1 saat mi, kendisi bilir:)
Dun yola cikicaz, yatağa yatiriverdim, 1, 5 saat uyudu sipa. Bizde uyansin diye bekliyoruz:)

O saate yazarsan gider haybeye pirti icine kacmis mukemmelmis ya haha ama senaryo bana az tanidik geldi:) bence bebisler bizim pek hoslanmadigimiz insanlari hissedip huysuzlaniyorlar..

Hangi fotografı gösterdiğimi hatırlamıyorum canım. Ama aldığımız beşiğin fotoğrafını hiç koymadım 😊

Merhaba
Youtube`deki videoyu ben de izledim. Cogunu yapiyor sayilir kizim. Bir seyi merak ettim. Bebekleriniz sirt üstü yatarken ayaklarini tutabiliyor mu?

Bi burayi bi digerini okurken kafam karismis benim :) kusura bakmayin. Cevaplayan olursa cok sevinirim yine de. iyi gunler hepinize

4 month Old Baby Typical and Atypical Development
Youtube ye bunu yazarsaniz cikar. Telefondan biraz zor oldu da kopyalamak.

Hangi fotografı gösterdiğimi hatırlamıyorum canım. Ama aldığımız beşiğin fotoğrafını hiç koymadım 😊
Kırmızılı ipli bi hamak besikti sanırım..
O saate yazarsan gider haybeye pirti icine kacmis mukemmelmis ya haha ama senaryo bana az tanidik geldi:) bence bebisler bizim pek hoslanmadigimiz insanlari hissedip huysuzlaniyorlar..

gitmedi kizzz senin kv tam bir omur torpusu haaa..eren de kime nasil davranacagini sezmis sanki :))
ay bi de pirti icine kacmis ne yaa hem de ruzgardan puhahah

Ya bide hala dudak kenarından filan öpüyor, sapık olduğunu düşünüyorum.. onun yanindayken, eren opuyoken dedim, dudaktan değil annem yanaktan diye. Anlamıştır inşallah. Nerden anlicak..

Hahaha...istersen yazili ver yine anlamazlar..bizimki kizimin elini parmaklarini agzina katip isirir gibi yapiyor..wääg cunki kizimin eller hep agzinda..bende gizli gizli kizimi hep yikiyorum:)
Birde gecenlerde leopar zebra desenli elbise almis..igrenc duruyor esim hemen sordu giydirecekmisin diye:) ehh annenlere giderke giydiririm dedidm bozuldu:)

Bizimkide oyuncak almis, pembe, birazda yeşili var. Aa pembe dedim. Aa satıcı yanlis koymuş dedi:)

Tabi caniiiiim:)

Inandık hadi:)

Ömrümüz ne kadar bilmem de, nasıl geçer böyle anlat anlat. Anlattıkça sinir oluyorum, anlatmazsam düşündükçe sinir oluyorum.. hazmedemiyorum.. inşallah zaman geçtikçe bosvermeyi öğrenirim..

Çok yoruldum bugün. Akşam gec yattım. Sabah erken kalktım. Haftaya ise baslicam, nasıl olacak? Ben evdeyken zor yetisiyorum işlere, okul da girince araya.. inşallah az dersim olur.. memlekette 2 kilo daha almışım bi pantolon aldım artık hergün giyerim. Yeni kıyafetler alipta bu bedene alışmak istemiyorum..

Bide hala ev bulamadık, bulamıyoruz.. faizler yükseldi falan..

Burdaki durumda üzdü beni. Ole ışte..

Insallah ogreniriz...eee annenin yemekleri yaradi demek:) emzirmeyi birakinca dikkat edersin ben 2hafta tek su ictiydim 7kg verdim simdi dikkat ediorum aksam yememeye fln..ee ogluna kim bakacak?? Ablanmi? Allah gonlune gorede ev verir ins. Biz gecen sene aldik cok zor bazen satsak diorum..
Burdaki duruma bende uzuldum ama karismak pek istemedim..giden geri gelmicek nasil olsa..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…