Ben dedim haybeye gider diye..
puhahah haybeye gitmezzz chosy kuşuu ben okudum senii
Kayınvalidenin teorileri bombaymış :) hepsi bir alem zaten...
Hosbulduk kızlar..
Çok uykum geldi, yorulmusum.. eren e evimiz yabancı geldi sanırım, ağladı sipa. Bide salincaktan kurtarmaya çalışıyorum. Ayakta sallayıp besigine yatirdim, zırt pırt uyandı. Balkonumuda ozlemisim zaten, içeri girmek istemedim.
Nerdeyse 1 ay olmus gideli. Bu sure içinde 2 gece kaldık kv de, bir akşam iftara gittik bizimkilerle, 2 gün gündüz 2, 3 saatliğine uğradık. Son gece de bize geldi kalmaya, bize dediğim ailemin evine. Her defasında daha çok soguyorum kadından. Bu kadar az zamanda mezonun dedigi gibi roman cikar. Ama bizimki komedi olur bence. Hepsini şimdi anlatamam da, bi kaç bahsedeyim..
Eşimin arkadasi var, adı x olsun, kahvaltı sırasında soruyo kv :
Annecim x lere gitmek istermisin:)
Sanki esim 10 yaşında oynamaya götürüyor:))
Be kadin biz gideriz senin ne işin var..
Evlenmeden once alışmış oğluyla gezmeye, her yere gitmeye, 3 senedir benimde sesim cikmiyo ya, hala beraber gezicez zannediyo..
Aynı gün soruyo eşime: hiç denize girmedin demi bu yaz..
Ba ba bu ne demek? Denize gidelim..
Allahtan esim bu konularda cin değil. Yo girmedim dedi, zaten sürekli pc de oyun oynuyo, yüzüne bile bakmadan konuşuyor, anlamadi. Ama benden kacmazzzz..
Bide ilk gittigimiz gün, ereni kucağında gezdirip duruyo, bide hep başka odalara götürüyor nedense, eren dik dik bakiyo kadına, bende hadi dedim sorun çıkmasın sevsin torununu.. bizimki bi basladi katiyarak mi katılarak mi ne, ole ağlamaya. Etini koparıyorlar sanki.. aldım hemen elinden, morardi resmen. Öyle yapıyorum, boyle yapıyorum, bezini açıyorum yok. Başka odaya gidiyorum sakinlessin diye, peşimde. Ya belki senden korktu, yada sürekli laf atmadan sıkıldı. Bi rahat ver.. yok. Bide hala ereen, gel bana gel. O gün sole elimin tersinle vurmadim ya torununa dua etsin. Ter aktı heryerimden. Biz apar topar çıktık hastaneye. Bende geliym mi, bende geliym mi. Hayır diyorum, hala soruyo.. asansörde susmaya basladi, arabaya bindik, baktım kv gelmiş arkadan, cama vuruyo, eren eren, yine basladi ağlamaya.. yolda dr umuzu aradık, erende susmustu bu arada. Dr ateş kusma yoksa, bi fitil atın, gitmemize gerek yok, tekrar olursa gidersiniz deyince, bi calpol aldık, verdik, zaten yorgun düşüp uyumaya basladi. Esim diyoki acaba senden ayri kaldi ondan mi? Benimde aklıma geldi amaa ışte dedim, sustum. Halbuki çok uykusuzdu o gün, bence ondan. Sonra bi daha doğru düzgün kucağına alamadi, hep peşimde aglarsa diye. Her defasında bize diyoki : çok kötü olmus o gün, dua okumaya çalışıyormuş, sonunu getiremiyomus, iftarı yapamamış, mış ta mış.. yahu ben evladimin derdindeyim, kendini anlatıyor. Sanki bizden daha çok üzüldü, etkilendi.. bide ertesi gün ayak tirnagini kırık gördüm erenin, biraz dipten kırılmış, ayaklariyla oynuyordu, belkide o kırıldı o an. Hee bide eşime demiştim. Annen kapi pencere açmıyor, bunaliyoruz diye. Acar acar demisti. Biz gidince esim cami artırmış ben mutfaktayken sanırım. Kv nin erenin aglamasina yorumu şu: o sırada gaz çıkarıyomuş camdan rüzgar gelince pirti içine kaçmış.. ömrümde duymadım, duyan varsa solesin..
Önceden anlatmadim haybeye gitmesin diye, o kadaryazdim, yine gidecek ama olsun..
Yari akıllı tel.imde opera mini var, okuyabiliyordum forumu ama cevap yazamiyodum. Okurken aklıma neler geldi, şunu desem filan diye. Ama sanırım malum konu kapandı, açmak istemem..
Ben dedim haybeye gider diye..
O resmini gösterdiğinden mi aldınız?
Ben salincagi unutturmaya calisicam, bu hafta uyutunca doğru besigine. Artık 5 dk mi uyur 1 saat mi, kendisi bilir:)
Dun yola cikicaz, yatağa yatiriverdim, 1, 5 saat uyudu sipa. Bizde uyansin diye bekliyoruz:)
Bi burayi bi digerini okurken kafam karismis benim :) kusura bakmayin. Cevaplayan olursa cok sevinirim yine de. iyi gunler hepinize
Bi burayi bi digerini okurken kafam karismis benim :) kusura bakmayin. Cevaplayan olursa cok sevinirim yine de. iyi gunler hepinize
hangi video ki o bahsettiğin.kızımda ayaklarını sırt üstü yatarken emebiliyor
Kırmızılı ipli bi hamak besikti sanırım..Hangi fotografı gösterdiğimi hatırlamıyorum canım. Ama aldığımız beşiğin fotoğrafını hiç koymadım 😊
O saate yazarsan gider haybeyepirti icine kacmis mukemmelmis ya haha ama senaryo bana az tanidik geldi:) bence bebisler bizim pek hoslanmadigimiz insanlari hissedip huysuzlaniyorlar..
gitmedi kizzz senin kv tam bir omur torpusu haaa..eren de kime nasil davranacagini sezmis sanki :))
ay bi de pirti icine kacmis ne yaa hem de ruzgardan puhahah
Kırmızılı ipli bi hamak besikti sanırım..
Ya bide hala dudak kenarından filan öpüyor, sapık olduğunu düşünüyorum.. onun yanindayken, eren opuyoken dedim, dudaktan değil annem yanaktan diye. Anlamıştır inşallah. Nerden anlicak..
Hahaha...istersen yazili ver yine anlamazlar..bizimki kizimin elini parmaklarini agzina katip isirir gibi yapiyor..wääg cunki kizimin eller hep agzinda..bende gizli gizli kizimi hep yikiyorum:)
Birde gecenlerde leopar zebra desenli elbise almis..igrenc duruyor esim hemen sordu giydirecekmisin diye:) ehh annenlere giderke giydiririm dedidm bozuldu:)
Bizimkide oyuncak almis, pembe, birazda yeşili var. Aa pembe dedim. Aa satıcı yanlis koymuş dedi:)
Tabi caniiiiim:)
Inandık hadi:)
Ömrümüz ne kadar bilmem de, nasıl geçer böyle anlat anlat. Anlattıkça sinir oluyorum, anlatmazsam düşündükçe sinir oluyorum.. hazmedemiyorum.. inşallah zaman geçtikçe bosvermeyi öğrenirim..
Çok yoruldum bugün. Akşam gec yattım. Sabah erken kalktım. Haftaya ise baslicam, nasıl olacak? Ben evdeyken zor yetisiyorum işlere, okul da girince araya.. inşallah az dersim olur.. memlekette 2 kilo daha almışımbi pantolon aldım artık hergün giyerim. Yeni kıyafetler alipta bu bedene alışmak istemiyorum..
Bide hala ev bulamadık, bulamıyoruz.. faizler yükseldi falan..
Burdaki durumda üzdü beni. Ole ışte..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?