- 15 Ekim 2012
- 4.625
- 1.360
- 198
Insallah ogreniriz...eee annenin yemekleri yaradi demek:) emzirmeyi birakinca dikkat edersin ben 2hafta tek su ictiydim 7kg verdim simdi dikkat ediorum aksam yememeye fln..ee ogluna kim bakacak?? Ablanmi? Allah gonlune gorede ev verir ins. Biz gecen sene aldik cok zor bazen satsak diorum..
Burdaki duruma bende uzuldum ama karismak pek istemedim..giden geri gelmicek nasil olsa..
Chosy seni gördüğüme sevindim.
Atlatmissin iyi kötü.bende bu gece çıkıyorum memlekete yakın bir sehre.dondugumde ne bulurum bilemem.
Buradaki durum da kesmez balta kor bıçak.kimse koyun değil herkes icinden geleni yaptı / yazdı.
Gecer hersey,izi kalır.
Tıpkı sana yazdığım yazının izi gibi.
Allah'a emanet.
Kilo konusunda çok umitsizim, aynaya bakmıyorum da, fotoğraflara bakınca mecbur çıkıyor ortaya, ben diyet yapmayı sevmiyorum, spor salonlarında, yürüyüş yapardım eskiden, şimdi cocukla nasıl olur..
Ablam bakacak, ama dersim az olursa inşallah daha rahat olur. Ablam, eşimin okul ve benim okul aynı muhitte. Oralarda bi ev olsa süper olacak.. güle güle oturun sizde,niye satmak istiyosunki?
Neguzel ogluna teyzesi bakacak:) cnm biz evi kaba insaat olarak almistik tek disi tuglaydi baska birsey yoktu..bizi cok yipratti birsuru borca girdik..esim 7/24insaatdaydi butun hamileligim insaatta ustalara yemek hazirlamakla gecti..cok sukur cogu bitti ama durmadan birseyler cikiyor yapilacak..oyuzden bazen diorum sat git kurtul..ama yuzduk yuzduk sonuna geldik..
Bence de sonuna gelmissiniz, herşeyiyle ugrasinca üstelik. Zaten insanın gönlüne gore bulması çok zormus. Güzel günlerde oturursunuz inşallah..
Hayirli yolculuklar voltajcim o geldigin sehir bizim buralarda mi yoksa??Chosy seni gördüğüme sevindim.
Atlatmissin iyi kötü.bende bu gece çıkıyorum memlekete yakın bir sehre.dondugumde ne bulurum bilemem.
Buradaki durum da kesmez balta kor bıçak.kimse koyun değil herkes icinden geleni yaptı / yazdı.
Gecer hersey,izi kalır.
Tıpkı sana yazdığım yazının izi gibi.
Allah'a emanet.
Herkezeee gunaydiiin...
günaydın canım
bugün süperim. sabah tartıldım iş başı yaptığımdan bu yana 2 kilo gitmiş. hamilelik öncesine 4 kilom kaldı.
gerçi ozamanda fazlam vardı.
62 idim ozaman 60 kiloya gelsem yeter
günaydın canım
bugün süperim. sabah tartıldım iş başı yaptığımdan bu yana 2 kilo gitmiş. hamilelik öncesine 4 kilom kaldı.
ne güzel tebrik ederim seni.ee peki çalışırken emzirme işi nasıl oluyor.süt mü bırakıyorsun
Dun dr a sordum bunu, depolamaya başlayayım mi diye, eğer öğlene kadar filan dersim olursa gerek yokmuş. Ama en azından biraz depo yapsam mi diyorum. Bide gece uyanmalarinin arttığını söyledim, acaba acikiyomu diye sordum, olabilir dedi. Yatmadan once pirinc unu verebilirsin dedi. Bu akşam denicem bakalım. Birde dis için jel verdi, disten de olabilirmiş..
günaydın canım
Dun dr a sordum bunu, depolamaya başlayayım mi diye, eğer öğlene kadar filan dersim olursa gerek yokmuş. Ama en azından biraz depo yapsam mi diyorum. Bide gece uyanmalarinin arttığını söyledim, acaba acikiyomu diye sordum, olabilir dedi. Yatmadan once pirinc unu verebilirsin dedi. Bu akşam denicem bakalım. Birde dis için jel verdi, disten de olabilirmiş..
Doğru diyorsun, bakalım çıkacak mi depo yapacak kadar, bide denemem lazım biberondan icecekmi. 2 ay kadar once çok yara olunca sagipta vermiştim biberonla, icmemisti pek. Ama çok aç da değildi sanki o zaman..valla sağıp atma fırsatın varsa yap bence.fazla süt göz çıkarmazdemi ama
Ben dun kizima kendim sebze yaptim 1tane havuc ve yarim kucuk patates hasladim yedirdim...gece cok rahat uyandi birkac gundur erkenden kalkiyordu..dun aksam 20-09.00 uyudu masallah..buyuduklerine daha cok acikiyorlar..ne jeli verdi? Bizimde damagimiz sisti bazen kasimak istiyor sinirlenip agliyor
ne güzel tebrik ederim seni.ee peki çalışırken emzirme işi nasıl oluyor.süt mü bırakıyorsun
Benimde tek umudum bu kaldi, bide voltajin dedigi 6 ayi bekliyorum. Sadece 1 tane pantolon aldım okulda giymeye. Zayıflamaya mecbur kalayım diye. Inşallah ise yarar:)
Ben dun kizima kendim sebze yaptim 1tane havuc ve yarim kucuk patates hasladim yedirdim...gece cok rahat uyandi birkac gundur erkenden kalkiyordu..dun aksam 20-09.00 uyudu masallah..buyuduklerine daha cok acikiyorlar..ne jeli verdi? Bizimde damagimiz sisti bazen kasimak istiyor sinirlenip agliyor
Selam kızlar ben geldim...
İşlerim yoğun...
Eve gidincede arasla oynama,ütü,bulaşık,yemek,toparlama derken direk uykuya geçiyorum.
Benim oğlan çok hareketli.10 gün önce yanından 1 dk ayrılmamışdım ki yatakdan düşdü
Elim ayağım birbirine dolandı hemen hastaneye gittik.
Kolunun üzerine düşmüştü alcıya aldılar.
Kırık yok çok şükür.Ama çok hareketli olduğu için doktor korumaya almak istedi.
Dün süt iznimdi doktora gittik.Arasda alçıya alıştı kolunu kaldırmaya geri atıp uyumaya başladı.
Tekrar film çekdik.Doktor durumu çok iyi ama 10 gün daha bekliyelim dedi.
Ters bir hareket yapmasın dedi.
Bizim oğlan yüz üstü değil sırt üstü sürünüyor.
Ve ben 10 gündür gözümü oğlumdan ayırmıyorum.
Yerde battaniyenin üzerine atıyorum kapıdan izliyorum.Saniyeler içinde battaniyenin sonuna geçiyor.
Bacaklarından destek alıyor poposunu kaldırıyor ve sırt üstü ilerliyor.
Ben geri çekincede kahkaha atıyor sanırım oyun sanıyor :)
Allahıma şükrediyorum ki başı vurmamış vede yüz üstü düşmemiş.
Bendeki durumlar böyle.Allahım kimseye yaşatmasın çok zor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?