Büyüdüm Büyüdüm Bende Anne Oldum

Çok geçmiş olsun canım. Allah korumuş

Benim oglum dogustan kel bizim bingildagimizin atisini rahatca görebiliyorum dedigin gibi yani bir sorun yok endişe etme:)

Püre halinde verdim..arkasini yastikla destekliorum ben..gensine sukacinca iki kasinin ararini ovala cnm...

canım çook geçmiş olsun Allaha emanet yavrularımız.

Çok geçmiş olsun canım. Allah korumuş

Çok saol canım.Çok şükür ucuz atlattık.

Ersnil cok gecmis olsun ..allah korumus..arasin temposunada masallaaah

Maşallah ki ne maşallah:) Allahıma çok şükür durumu iyi.
Kolunun alçıda olmasına rağmen aras hala çok hareketli.
Artık alçılı kolunuda kaldırıyor diğer eliyle birleştiriyor.
Ayakdan destek alıp popoyla sırt üstü geziniyor.
Geri çekincede kahkaha atıyor.Gitmesin diye tutsan çığlığı basıyor:)
Allahım yardımcımız olsun.

canım çook geçmiş olsun Allaha emanet yavrularımız.

Çok saol canım.Çok şükür bir verdiğimiz karşı geldi..

Çok saol canım.
Biz normalde yerde yatırıyorduk hareketli olduğundan.
Çok ağlayınca yatakda yedirmişdim.Saniyeler içinde kendini yastıkdan kaydırıp sırt üstü ilerlemiş.
Yatakda büyük geniş.Nasıl yaptı hala anlamıyorum.
Ama çok büyük ders oldu.Artık ağlasada yerde.

Çalışınca insan kıyamıyor ağlatmaya ama artık akıllandım.
Ağlatmıcam diye yatağa koydum çok daha farklı olabilirdi.
Canımdan can gitti valla.Saçımda bir tane beyazım bile var artık.

Neden traş ettiniz canım.Biz arasınkıni etmedik.Saçları çok şeker.
Sapsarı ve iyice uzadı.Gerçi daha gür çıkar dimi?Küçükken benimde öyleymiş.

Bıngıldak atması arasda olmadı canım.
Ama netten bakındım azcık korkulcak bişi yokmuş.
İnce olduğu için saçda olmayınca görmek normalmiş.

Yinede doktoruna sormalısın bence.

geçmiş olsun canım allah korumus gerçekten.bizim kız hala yerinden kıpırdamıyor maşallah seninki ters bile sürünüyomuş

Çok hareketli vitamin bizimki.Allahım yardımcımız olsun.Koca salonu saniyeler içinde turlanıyor.
Senin prensesde hareketlenir yakında.O zaman daha iyi anlıcaksın beni.
Keşke yatsa diceksin:)

çalışıyosun diye kendini üzme, evde de olsan yine kıyamıyosun ağlamasına.

ilk saçları sadece tepesindeydi, uzamıştı biraz ve çok dökülüyodu, çarşafı saçlarla dolu,

ve konaklarını temizleyememiştim, bu yüzden de sürekli elini kafasına kaşır gibi götürüyodü
ve sonra da çektiği bütün saçlarını ağzına sokuyodu,

hem dökülmesin hem ağzına gitmesin hem de konakları temizleyebileyim diye traş ettik

traş olunca saç gürleşir olayına bende inanmmıyorum, 2 ablamıda çocıukken hep kabak yapmışlar, saçlar hala seyrek,
beni traş etmemişler, onlara göre saçlarım daha iy

saçını traş edince bıngıldağı farkettim ben zaten, sorucam doktorumuza

Merhaba kizlar nasılsınız. Ersnil gecmis olsun canim allah korumus valla bizim oglanda cok hareketli suan basinda bekliom yatak odasinda uyudu kaldi kiyamadim almaya basinda bekliom daire cizio resmen uyudugu halde donuo surekli uyanikken hic sormayin tutamioz altini degistirirken bile kacio gidio bi sevinio kurtuldum die. Buyuk sipamda cok degisti bas edemiom artik sanki ergenlige erken girdi biraz (5yasinda) dinlenmek uyumak dolasmak istiyorum ama olmuyor...

canım çok geçmiş olsun.
bebektir illaki bigün düşecektir diye kendimi alıştırmaya çalışıyorum ama yine de korkuyorum.
ben de pazartesi çalışmaya başlayacağım.
o ilk gün nasıl olacak bilmiyorum.

4,5 aylık olduk ek gıdaya geçtik.
doktor 4ay ve üstü bütün mamalardan verebilirsin,
evde meyve suyyu ve yoğurt hazırlayabilirsin dedi ama
şuan hala izinde olduğumuz için pek bişey yediremedim.
artık kendi evimize geçince bi düzen oturtmayı planlıyorum.
ek gıdaya geçmiş olan arkadaşların fikirlerine çok ihtiyacım olacak o zaman.

oğlum 1-2 saatte bir memede ben okula gidince ne olacak onu bile planlamadım daha.
heralde sağıp bırakırım.
benimki memeyi bırakmaya pek meyilli...
işe başlamam emzirmenin sonu olabilir. korkuyorum:18:

Insallah oglun birakmaz memeyi..biz yavas yavas basladik ek gidaya dikkatli ol cnm birden yuklenme gunde ben 2-3cay kasigi veriyorum ilk havucla basladim direkt tatliyla bsslarsan sebzeyi reddeder...daha sonra balkabagi verdim..sonra havuc ve patates..ve arada biraz meyve tattiriyorum cok sukur simdilik kabiz problemi yok arkasindan su veriyorum...oyle iste birkac hafza sonra corba denicem..

Bende başlıcam pazartesi ama ereni de götürcem, ablamlar izinde, bakicam duruma, olmazsa yine rapor alicam. Istemiyorum rapor almayı, yeni okul, alisiym biraz, ama bakalım..

Ben salonu hergün görüyorum da, kendimi toz alırken göremiyorum, tatildeyim üstelik, çalışınca ne olur kimbilir. Ev alcaz derken doğru düzgün temizlik te yapmadım valla. Inşallah alabiliriz de yeni evi temizlerim:)

Ersnil geçmiş olsun..

Gulmier hosbulduk canım..

Bende 3 gündür pirinc unu muhallebisi vericem sözde ama bi fırsat olmadı, hep birşeyler girdi araya. Bu akşam eve geldik uykusu vardı, emzirip yatirdim. Ama 2 gündür elma suyu veriyorum, sevdi sanırım:)

Bende 3 gündür pirinc unu muhallebisi vericem sözde ama bi fırsat olmadı, hep birşeyler girdi araya. Bu akşam eve geldik uykusu vardı, emzirip yatirdim. Ama 2 gündür elma suyu veriyorum, sevdi sanırım:)

pirinç unu muhallebi için bir hafta daha bekle istersen. benim oğlum 1nisan doğumlu gece uykusundan önce pirinç ununu suya karıştırp pişirdim yarım kase kadar yedi belki daha az çok sancı yaptı. aslında yeikden hemen sonra uyuyordu ama ardındn gece çok uyanmaya başladı.. 5gün bounca devm ettim ama baktım sancılanıyor bıraktım.. hero baby nin pirinçli sütlü kaşık maması var onu çok sevdi sanırım daha hafif sindirimii daha kolay oluyo..

Gece uyanmalari artti diye vericem zaten, açlıktan mi uyaniyo onu anlamak için. Sütlü veremem laktoz alerjisi olabilir. 8. Ayda test yapilacak. Yarın gece denicem kismetse, 1 hafta daha beklersem, çalışmaya baslicam, rahatsız ederse en azından evde oliym.
Sen kıvamını nasıl yaptın, bide ben zeytinyağı damlatsam mi diye düşünüyorum içine.

Ben tam muhallebi kıvamı değilde, biraz daha sulu yapmayı düşünüyorum.

Kızlar ben geri baby verdim sancı yaptı kızçeme Arı diye bi marka muhallrbi var onda bi sorun yaşamadı. Ama zaten öyle pek içmiyor sevmedi bende üstelemiyorum devam sütlerinden almıştım biraz tatlı onlar ondan yoğurt yapıp içine 1 tane cici bebe bisküvi atıp verdim bugün ilk defa ağzını açarak yedi

Geri baby değil hero baby yanlış olmuş

Pürelerdende şeftali kayısı elma armut avakado mango havuç suyu hepsini denedim ama sadece muzu sevdi oda vermek için daha erken ama denemek istedim ama dün felaket sancı yaptı oyyy oyy

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…