Pürelerdende şeftali kayısı elma armut avakado mango havuç suyu hepsini denedim ama sadece muzu sevdi oda vermek için daha erken ama denemek istedim ama dün felaket sancı yaptı oyyy oyy
Fazlami verdinki?? Muzda dikkatli olmak lazim agir meyve..ama zamanla alisacaklar...birde ben hep oglen tattiriyorum dokunursa aksama kadar gecsin diye:)
ersnil geçmiş olsun canım.
Özledim sizi çoook özledim..
günler çok zor geçiyor.. bi adapazarı bi ankara mekik dokuyoruz.. o nedenle düzen oturtamadık hala..
oğlum hareketli ve biz de ersnilin arası gibi ilk düşüşümüzü atlattık.. çok şükür bi sıkıntımız yok.. nasıl düştüğünü görmedik ağlaması kesilince her yanını elledim hiç sıkıntı çıkartmadı o nedenle dra gitmedik..
geçen aydan beri ek gıdaya başladık.. doktorumuzun önerisi ile ilk yoğurt tattırdık.. tatsız bişi ilk ağzına değmeli dedi.. 3 gün birer kaşık kadar yoğurt sonrasında da meyvelere başladık.. elma armut şeftali dönüşümlü olarak hemen hemen her gün yediriyorum.. yoğurdu ise 1 haftadır veremiyorum çünki hala mayalayamadım :) meyveyi cumartesi kontrolümüzde orta boy 1 meyveyi bitirsin artık dedi ve veriyorum bakalım..
iki gündür de sebze püresine başladık.. 1 küçük kabak, 2 küçük havuç, 1 küçük patates 3 fincan su ekleyim 45 dakika kadar pişiriyorum. iyice ezip içine 1 çay kaşığı irmik ekliyorum. ve yediriyorum. dün çok çok az yemişti. bugün düne göre daha iyiydi..
bu tarif doktorumuzun listesinden..
uyku düzenimiz hala yok denecek kadar kötü.. ama inatçı bir annesi var oğlumun her akşam 8 gibi zorlada olsa uyutmak için karanlık odaya giriyoruz.. bazen hemen bazen 2-3 saat sonra ancak uyuyor.. ama ben inatla uğraşıyorum.. gecede 3-4 kez uyanıyoruz hala.. ama her seferinde mama vermiyorum. 1 ya da 2 kez veriyorum ağlama durumuna göre.
işte bizde durumlar böyle..
uzun zamandır gelemiyorum. ama artık daha çok zaman ayırmak istiyorum. çok özledim sohbet etmeyi sizlerle..
herkes iyidir inşallah..
Bende başlıcam pazartesi ama ereni de götürcem, ablamlar izinde, bakicam duruma, olmazsa yine rapor alicam. Istemiyorum rapor almayı, yeni okul, alisiym biraz, ama bakalım..
Ben salonu hergün görüyorum da, kendimi toz alırken göremiyorum, tatildeyim üstelik, çalışınca ne olur kimbilir. Ev alcaz derken doğru düzgün temizlik te yapmadım valla. Inşallah alabiliriz de yeni evi temizlerim:)
..
ersnil geçmiş olsun canım.
Özledim sizi çoook özledim..
günler çok zor geçiyor.. bi adapazarı bi ankara mekik dokuyoruz.. o nedenle düzen oturtamadık hala..
oğlum hareketli ve biz de ersnilin arası gibi ilk düşüşümüzü atlattık.. çok şükür bi sıkıntımız yok.. nasıl düştüğünü görmedik ağlaması kesilince her yanını elledim hiç sıkıntı çıkartmadı o nedenle dra gitmedik..
geçen aydan beri ek gıdaya başladık.. doktorumuzun önerisi ile ilk yoğurt tattırdık.. tatsız bişi ilk ağzına değmeli dedi.. 3 gün birer kaşık kadar yoğurt sonrasında da meyvelere başladık.. elma armut şeftali dönüşümlü olarak hemen hemen her gün yediriyorum.. yoğurdu ise 1 haftadır veremiyorum çünki hala mayalayamadım :) meyveyi cumartesi kontrolümüzde orta boy 1 meyveyi bitirsin artık dedi ve veriyorum bakalım..
iki gündür de sebze püresine başladık.. 1 küçük kabak, 2 küçük havuç, 1 küçük patates 3 fincan su ekleyim 45 dakika kadar pişiriyorum. iyice ezip içine 1 çay kaşığı irmik ekliyorum. ve yediriyorum. dün çok çok az yemişti. bugün düne göre daha iyiydi..
bu tarif doktorumuzun listesinden..
uyku düzenimiz hala yok denecek kadar kötü.. ama inatçı bir annesi var oğlumun her akşam 8 gibi zorlada olsa uyutmak için karanlık odaya giriyoruz.. bazen hemen bazen 2-3 saat sonra ancak uyuyor.. ama ben inatla uğraşıyorum.. gecede 3-4 kez uyanıyoruz hala.. ama her seferinde mama vermiyorum. 1 ya da 2 kez veriyorum ağlama durumuna göre.
işte bizde durumlar böyle..
uzun zamandır gelemiyorum. ama artık daha çok zaman ayırmak istiyorum. çok özledim sohbet etmeyi sizlerle..
herkes iyidir inşallah..
Uyku düzeni için linkteki yazıyı incelemeni tavsiye ederim. Umarım sende de işe yarar. Ek gıda için tarifindeki püreyi bende deneyeceğim. Teşekkürler
Bebek Yapım Bakım Onarım: Uyku kardeşim... ver elini!
hoş geldin canım. ben geçen hafta doktora götürdüm kızımı. hiç uyumuyor nasıl uyku düzeni verebilirim dedim. 1,5 yaşına gelene kadar uykuyu unut dedi
işimiz çoook zor.
Tuncss hoşgeldin..
Aaumut aman dikkat et, kaçmasın pirti:) hiç duyan da yok boyle bişey ama nolur nolmaz. Sonra demeyesin chosy nin kv haklıymış diye:))
Bu ek gıda da ne zormus, herkes başka bişey diyor..
Tuncss hoşgeldin..
Aaumut aman dikkat et, kaçmasın pirti:) hiç duyan da yok boyle bişey ama nolur nolmaz. Sonra demeyesin chosy nin kv haklıymış diye:))
Bu ek gıda da ne zormus, herkes başka bişey diyor..
ben sadece yoğurt ve meyve suyu verdim. daha sebzeye geçemedim.
dün dondurma vermişler kızıma. üstelik kendi yedikelri dondurmayı. en sonunu vermişler.
artık yedirdiklerine mi kızayım, dondurma verdiklerine mi şaşırdım kaldım.
Uyku konusundan bende çok şikayetçiyim. Uyuması zor,hadi uyudu diyelim sürekli uyanıyor. Gündüz neyse de geceleri
2 yeğenim var, bebekken biri uyumazdi hiç, 12 yaşında hala geceleri dolaşır evde..
Diğerini salıncak parcalarcasina sallardi ablam zor uyurdu, şimdi 3 yaşında, pijamalarını giy, dişlerini fircala, hadi yatağa diyorlar, gidip uyuyo maşallah:)
Biz döndük, 10 gün sürdü yolculuk pek gezdik,çok yorulduk.
Yaylada 4 gün kaldık, ben grip oldum, bebişime bişey olmadı çok şükür.
Gelmeden bir gün önce bir de adet oldum, aklımı seveyim ki orada olacağım tutar belki diye 5-6 tane ped koymuştum bavula.
Sular seller gibi geldi, ayların acısını çıkarırcasına. Bir heves eve gelir gelmez tartıldım işe yaramıştır kilo vermişimdir belki diye ama nafile
Eski kotlarımdan 2 tanesi oluyordu, biri yırtıldı orda nasıl becerdiysem çözemedim. Popo kısmından yırtılmış, herhalde zor oluyodu dayanamadı zavallı koycağız. Kaldı bir kot, yeni almak istemiyorum kilo vereceğim için (bir ümit)
Yazmışsınız ya var ama yok gibi kayınvalide diye kıskanmayın ama benimki öyledaha önce de yazmıştım, 2 yılda toplam 10 gün görüşmemişizdir. Sakin, karışmayı sevmeyen bir kadın. Torun olunca nasıl davranacak acaba diye merak ediyordum, Allah nazarlardan korusun. Bana sormadan tek birşey yapmadı, annesi en doğrusunu bilir fln dedi, o da kb de sinirime dokunacak hiçbişey yapmadılar. Biliyorum çook ama çoook şanslıyım
Ek gıdaya bende yavaş yavaş başlıycam, doymuyor bizim kız artık
ben sadece yoğurt ve meyve suyu verdim. daha sebzeye geçemedim.
dün dondurma vermişler kızıma. üstelik kendi yedikelri dondurmayı. en sonunu vermişler.
artık yedirdiklerine mi kızayım, dondurma verdiklerine mi şaşırdım kaldım.
Sende okudun mu canım linkteki yazıyı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?