Cnm ben kesinlikle bebegin aglayarak uyutulmasina karsiyim...o dedigin 8aylik olduktan sonra gecerli..ama ozamanda yapamazdim galiba..tabi senin kararin ama bi ise basladiginda yarim birakma!! Neye baslarsan sonunu getir ozaman sonuc alip alamadigini ogrenirsin
Ben de kararsızım aslında birçok yerde 3 aylıktan itibaren uygulanabilir diyor. Eşim de deneyelim diyor ama haklısın ya yapıcam ya yapmıcam öteki türlü yarım bırakınca her istediğine ağlayarak ulaşan çocuk haline geliyormuş. 5-10 dakkaya bir şekilde katlanırım da kimisi 2-3 saat direniyormuş.İşte o bana işkence gibi geliyor :/
Cnm ben kesinlikle bebegin aglayarak uyutulmasina karsiyim...o dedigin 8aylik olduktan sonra gecerli..ama ozamanda yapamazdim galiba..tabi senin kararin ama bi ise basladiginda yarim birakma!! Neye baslarsan sonunu getir ozaman sonuc alip alamadigini ogrenirsin
Cnm daha cok ufaklar ve tek yapabildikleri aglamak..bu yasta bebegin agladiginda onu kucagina alip teselli etmessen sana guveni bozulur...ben yurt disindayim cogu yabancilar o yontemi uyguluyor ne garibki cocuklar az buyudugunde aradaki iletisim berbat..5-10dakika evet ama 8 ayliktan sonra cunki ozaman anne babayi kullanmayi ayirt edebilirlermis..ama daha fazlasina yazik gunah
Ben de bebekleri ağlatmaya karşıyım. Konuşamadıkları için dertlerini ağlayarak anlatıyorlar. Aç mı, kaka mı yapmış, ağrısı mı var, ilgi mi istiyor, hepsini ağlayarak bildiriyor. Ağladığında ilgilenmezsen sana değil de kime güvenecek, sen elini uzatmazsan kimden medet umacak?
Laftan sözden anlayacak hale geldiği zaman bence denenmeli. Acele etmemek lazım düzen konusunda.
sağol canım benim oğlum bir anda emmeyi reddetmeye başladı.
gece çığlık atarak uyanıyordu, uyutamıyordum, çok huzursuzdu, huysuzdu
bir de idrarı ve kakası kötü kokuyordu.
2,3 gün bu şekildeydi sonra 4 aylık kontrole gittiğimizde
emmek istemiyor deyip diğer şikayetleri sıralayınca dr idrar tahlili istedi
bütün şikayetler enfeksiyonun belirtisiymiş.
enfeksiyon çıktı, sonra idrarı üreme olacak mı diye kültüre gönderdi
kültürde de e.coli bakterisi çıktı.
Ben de bebekleri ağlatmaya karşıyım. Konuşamadıkları için dertlerini ağlayarak anlatıyorlar. Aç mı, kaka mı yapmış, ağrısı mı var, ilgi mi istiyor, hepsini ağlayarak bildiriyor. Ağladığında ilgilenmezsen sana değil de kime güvenecek, sen elini uzatmazsan kimden medet umacak?
Laftan sözden anlayacak hale geldiği zaman bence denenmeli. Acele etmemek lazım düzen konusunda.
bizim miniği de 3.ayı dolduu gün sünnet ettirdik, ürologa götürmüştük ben loklalle yapmıyorum genel anesteziyle yapıyorum daha rahat bebek için falan filan anlattı biz de tamam biz bir düşünelim dedik çıktık. çocuk doktoruna sorduk o da lokal anesteziyle yaptırın bebek için diğeri çok fazla olur dedi sonra bir çocuk cerrahına gittik o da ben 6. aya kadar bebklere genel anesteziyi önermiyorm lokalle yapıyorum dedi hemen yaptırdık ona çokta rahat atlattı çok şükür umarım siz de kolay bir şekilde atlatırsınız..
Aynı bizde oyleydik, arkadas gibi, yuz buldu desem 3 senedir hiç böyle değildi. Ben diyorum artık, kimi evlenince kv oluyor, kimi de torun olunca demekki, bizimki gibi..Senin kvnin bazi hareketlerini benimkine cok benzetiyorum:) tuhaf olan onceden coo severdim en az kendi annem kadar..beraber alisverise gitmeler gezmeler kahve icmeler..dogumdan sonra tuhaflasti gecen yil boyle yazacagim hic aklima gelmezdi
Seam kızlar diğer topiğe sürekli yazıyorum doğumdan sonra keşfedenlerdenim kk'ı. Farkettim ki buraya taşınanlar olmuş ben de bi selam vereyim dedim ama burası mayın tarlası gibiydi zemn pek sağlam değildi. Şimdi sular durulduğuna göre bi selam vereyim dedim. Pek bebelerin vizvizlarından konuşulmuyomuş amma benim kv den yana anlatacak pek bişey yok, hiç kızı yok o yüzden bana gelinim demez kızım der. Garip gelen huyları var ama seviyeli bir ilişkimiz var diyeyim :)
Ben o yüzden yine bebeğe sardırıcam. Uyku tekniklerini araştırıyorum. bir türlü karar veremiyorum. saatlerce kucağımda gezdiriyorum dik vaziyette basını omzuma yaslayarak. o yüzden daha ilk çocukta pert olmaktan korkuyorum. memeler zaten dirsek hizasında( Aranızda ağlayarak uyku eğitimi veren ve başarılı olan var mı?
Seam kızlar diğer topiğe sürekli yazıyorum doğumdan sonra keşfedenlerdenim kk'ı. Farkettim ki buraya taşınanlar olmuş ben de bi selam vereyim dedim ama burası mayın tarlası gibiydi zemn pek sağlam değildi. Şimdi sular durulduğuna göre bi selam vereyim dedim. Pek bebelerin vizvizlarından konuşulmuyomuş amma benim kv den yana anlatacak pek bişey yok, hiç kızı yok o yüzden bana gelinim demez kızım der. Garip gelen huyları var ama seviyeli bir ilişkimiz var diyeyim :)
Ben o yüzden yine bebeğe sardırıcam. Uyku tekniklerini araştırıyorum. bir türlü karar veremiyorum. saatlerce kucağımda gezdiriyorum dik vaziyette basını omzuma yaslayarak. o yüzden daha ilk çocukta pert olmaktan korkuyorum. memeler zaten dirsek hizasında( Aranızda ağlayarak uyku eğitimi veren ve başarılı olan var mı?
hayırlı sabahlar güzeller
3 günlük tatilden sonra işe başlamak zor geldi, dün bide çöp poşeti alırken yan tarafıma doğru aniden çömeldim kalkarken belimden bi ses geldi kalakaldım öylece eşim krem sürdü masaj yapt ama hiç faydası olmadı şuan yürümek işkence gibi çok ağrım var.
Slm kizlar nasilsiniz bebisler nasil benimkiler iyiler cok şükür. Ama ben kotuyum yemeklerden sonra sirt agrim , mide agrisi bulanti kusma yataktan kalkamioyorum esim sirtima masaj yapinca gecio gibi oluo ama istifra etmeden toparlanamiyorum.az once biraz bakindim netten reflu ulser fln dio belirtiler icin hangi bolume gitmeliyim bunun icin yardimci olurmusunuz.
Wosgi ve lena geçmiş olsun. Inşallah çabuk anlatırsınız.
Aaumut kv saf gibi duruyordu ama değilmiş, yada gözü açıldı. Benimde gözümun onune ben ereni uyutmaya çalışırken dikilip başımıza, hatta mutfağa giderken koridordan ee e diyesi geldi, tüylerim diken diken oldu şu an. Gulsemmi aglasammi?
Dertsiz gözün aydın canım, Allah analı babalı uzun ömürler versin Çınara
Chosy senin kayınvaldede süpermiş. kadında süper bir kıvırma yeteneği var. çokta yaratıcı:)
bizim bir akrabamız var çocuğu kendi kendine yatmayı öğrensin diye çocuğu odaya koyup üstüne kapıyı kilitliyor. ne kadar ağlasada kapıyı açmıyor. şimdi kocaman çocuk oldu 3-4 yaşlarında ama hala konuşmuyor çocuk. onlar farklı nedenlere bağlasad (ailede geç konuşanlar var onlara benziyor diyorlar) ben bu kapıyı kilitlemelerine bağlıyorum. korkudan konuşmuyor gibi geliyor.
ben asla ağlata ağlata birşey öğretmeye çalışmayacağım
geçmiş olsun canım
Slm kizlar nasilsiniz bebisler nasil benimkiler iyiler cok şükür. Ama ben kotuyum yemeklerden sonra sirt agrim , mide agrisi bulanti kusma yataktan kalkamioyorum esim sirtima masaj yapinca gecio gibi oluo ama istifra etmeden toparlanamiyorum.az once biraz bakindim netten reflu ulser fln dio belirtiler icin hangi bolume gitmeliyim bunun icin yardimci olurmusunuz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?