zapzup hoşgeldin canım çalışan anne olmak zor malesef
Sagok cnm amin.ablam bu gece hastanede kalacak tomografi yapacaklarmis yarin..kiz kardesimde 1 hafta hap kulkanacak 24saatlik gozetim yapip ona gore karar verecekler.. galiba irsi..dedemde kalp hastasiydi..babamda oyle malesef.simdide ablam ve kardesim
hoşbulduk gerçekten çok zor çalışaan anne olmak günlerce ağladım seni nasıl bırakacağım kızım diye ama mecbur bırakıp işe geldim çokk özlüyorum bebeği yanında olan anneler şanslısınız sakın bebeğiniz ne yaparsa yapsın onlara off demeyin şimdi bile gözlerim doldu kızımın yanında olsam da yorulsam hayat şartları zor çalışmak zorundayız onlara güzel bir hayat vermek için gerekli sadece onlardan bu kısa süreli ayrılığa alışması zor oluyor :_(
bebeğim, geçmiş olsun.
bakıcıya, okula kısacası yeni düzene alışmamız 4gün sürdü.
çalışan anne olmak gerçekten zor.
öğlen gelir gelmez oğlumu kucağıma alıyorum.
çok ama çok özlüyorum onu.
bakıcıyı Allahtan tam gün tutumuşum.
teyze evin işini de hallediyor.
bana sadece yemek ve oğlumla vakit geçirmek kalıyor.
dünden beri gribim, öncekilerde oğluma geçmemişti.
inşallah bu sefer de geçmez, zira oğlumdan uzak durma ihtimalim yok.
4. ay kontrolünde ek gıdaya geçebilirsiniz dedi doktor.
evde henüz bişey hazırlayıp veremedim..
ap... kaşık maması ve kavanoz meyve püresi denedik.
hiç severek yemedi.
önümüzdeki haftadan itibaren evde yoğurt yapımına ve meyve suyu hazırlamaya başlayacağım.
sizin nasıl gidiyo ek gıda denemeleri?
neler veriyorsunuz?
uzuuuuuun bi aradan sonra selam
işe başlicaam için az olan zamanımı kızımla dolu dolu geçirmek için girmedim hiç...pzt iş başı yaptım...artık tenefüsler falan takiplerim burayı...
çok geçmiş olsun canım...
şu aralar aynı şeyleri ben de yaşıyorum...bi de kızım ya bakıcıya alışamadı ya da diş yüzünden çooook sessiz...mutsuz sankicmt günü yeni bi bakıcıyla görüşücez...inşallah onu sever...buna da alışamazsa bi süre rapor almayı planlıyorum
Ablam cikti hastaneden sukir temiz cikti..7yildir ztn kalp ritim bozuklugu var hap kullaniyor ama sukur kalp kapagi iyi..darisi kiz kardesim in basina
uzuuuuuun bi aradan sonra selam
işe başlicaam için az olan zamanımı kızımla dolu dolu geçirmek için girmedim hiç...pzt iş başı yaptım...artık tenefüsler falan takiplerim burayı...
şu aralar aynı şeyleri ben de yaşıyorum...bi de kızım ya bakıcıya alışamadı ya da diş yüzünden çooook sessiz...mutsuz sankicmt günü yeni bi bakıcıyla görüşücez...inşallah onu sever...buna da alışamazsa bi süre rapor almayı planlıyorum
bebeğim, geçmiş olsun.
hiç severek yemedi.
önümüzdeki haftadan itibaren evde yoğurt yapımına ve meyve suyu hazırlamaya başlayacağım.
neler veriyorsunuz?
Çok geçmiş olsun, sonuçların temiz çıkmasına sevindim, inşallah kardeşinden de güzel haberler verirsin..
Zapzup, vilin ve temmuz hoşgeldiniz.
Bende çalışmaya başladım ama hala oğlumla gidiyorum. Bugün ağladım resmen. Uykusu var uyuyamıyor, zaten garibimin bi düzeni yok, iyice bozuldu, haftaya ablama birakicam, yine şaşıracak, üstelik ben nasıl birakacam. Bunları düşünüp ağladım. Ücretsiz izne çıkamam, rapor almak istiyorum ama hiç ole bi tanıdık yok. Ders programımı ayarlicaklarini hiç zannetmiyorum. Nolucak hiç bilmiyorum.. yine de şükrediyorum halime, ablam var..
kızım annemi tanımasına ragmen ilk gün çok ağlamış dün komşumuz dedi çok sesi geliyordu diye ... bakıcıyı kızın ilk defa görüyor hemen alışması zor çok sık bakıcı değiştirme istersen 2-3 hafta uzun bir süre ama kızın alışıp alışmaması en azından ortaya çıkar allah bebeğini bırakıp işe giden annelere sabır versin, saatler su gibi aksın bebişlerimize kavuşalımuzuuuuuun bi aradan sonra selam
bizek gıdaya geçtik ilkgünler hoşlanmadı yavaş yavaş yemesi arttı her yiyeceğe ıyyk yaptı ama sonra seviyor spnuçta ilk defa yiyecek yiyor ben şeftali, siyah sivri eriklerden, armut, beyaz üzüm verdim aptamil devam sütünden yoğurt mayalamıştım dünde ona başladı sonra meyveli yoğurt sonra sebzelere başlıcambebeğim, geçmiş olsun.
hiç severek yemedi.
neler veriyorsunuz?
Zapzup, vilin ve temmuz hoşgeldiniz.
Bende çalışmaya başladım ama hala oğlumla gidiyorum. Bugün ağladım resmen. Uykusu var uyuyamıyor, zaten garibimin bi düzeni yok, iyice bozuldu, haftaya ablama birakicam, yine şaşıracak, üstelik ben nasıl birakacam. Bunları düşünüp ağladım. Ücretsiz izne çıkamam, rapor almak istiyorum ama hiç ole bi tanıdık yok. Ders programımı ayarlicaklarini hiç zannetmiyorum. Nolucak hiç bilmiyorum.. yine de şükrediyorum halime, ablam var..
kızım annemi tanımasına ragmen ilk gün çok ağlamış dün komşumuz dedi çok sesi geliyordu diye ... bakıcıyı kızın ilk defa görüyor hemen alışması zor çok sık bakıcı değiştirme istersen 2-3 hafta uzun bir süre ama kızın alışıp alışmaması en azından ortaya çıkar allah bebeğini bırakıp işe giden annelere sabır versin, saatler su gibi aksın bebişlerimize kavuşalım
bizek gıdaya geçtik ilkgünler hoşlanmadı yavaş yavaş yemesi arttı her yiyeceğe ıyyk yaptı ama sonra seviyor spnuçta ilk defa yiyecek yiyor ben şeftali, siyah sivri eriklerden, armut, beyaz üzüm verdim aptamil devam sütünden yoğurt mayalamıştım dünde ona başladı sonra meyveli yoğurt sonra sebzelere başlıcam
canım, kızımın alışamamasının dışında başka sorunlar da var...temizlik istemedim ama yaptığımı boz da demedim...sabahın köründe kalkıp ev temizliyorum, gelince tekrar temizlemek zorunda kalıyorum...bi de oğlu ben gidince eve geliyomuş...ben gelmeden gidiyomuş...sonuçta bi kızım var ve bu hiç hoşuma gitmedi...bu devirde kimseye güven olmuyo...annelik işte pimpirikleniyorum...
Ya sorma bide bu emzirme olayı var. Oğlum memeci çok. Ona da üzülüyorum.. Zaten bu ara azaldi gibigeliyo. Gerçi doğumdan beri psikolojimi bozdular bazıları sağolsunlar, kilo alımı iyi şükür, 3, 4 saat dayanabiliyor, yetiyodur herhalde..canım ya ağlama alışıcaksınız elbet bende ilk başladım çok ağladım sütüm etkilendi azalmaya başladı şimdi mecbur alışıyosun emziriyosan seninde sütünü etkiler
canım yaaa oğlunun uykusu düzene girmiştir diye düşünmüştüm ama hala girmemiş çok üzüldüm canım...insanı çok yorar...ama evde olsaydınız sürekli mutlaka bi düzen oturtmuş olurdun...inşallah bundan sonra çok uzamaz düzene girmesi...
canım, kızımın alışamamasının dışında başka sorunlar da var...temizlik istemedim ama yaptığımı boz da demedim...sabahın köründe kalkıp ev temizliyorum, gelince tekrar temizlemek zorunda kalıyorum...bi de oğlu ben gidince eve geliyomuş...ben gelmeden gidiyomuş...sonuçta bi kızım var ve bu hiç hoşuma gitmedi...bu devirde kimseye güven olmuyo...annelik işte pimpirikleniyorum...
slm kızlar herkes iyiidir umarım...
çalışan anneler allah yardımcınız olsun ben ilk oğlumda çalışırken bırakamadığım için
kimseye istifa ettim hiç kolay değil... rabbim yardımcınız olsun...
benimde 2 oğluşumda öksürük, grip hasta saolsun büyük oğlum fazlasıyla geççirdi kardeşine...
kızlar çok moralim bozuk eşim yüz felci geçirdi sizlerden birer ayetel kürsi istiyorum allah rızası için...
hepinizden allah razı olsun.....
Ya sorma bide bu emzirme olayı var. Oğlum memeci çok. Ona da üzülüyorum.. Zaten bu ara azaldi gibigeliyo. Gerçi doğumdan beri psikolojimi bozdular bazıları sağolsunlar, kilo alımı iyi şükür, 3, 4 saat dayanabiliyor, yetiyodur herhalde..
Haklısın. Tatilde memlekete gitmemiz ve uzun kalmamız bozdu düzeni. Ben rahatladım orda o başka. Artık okul açılınca bi düzenimiz olur inşallah..
geçmiş olsun canım okudum dua ettim Allah kabul etsin inşallah.tez vakitte şifa versin eşine Rabbim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?