Hamile olmayasin :) :) gecmis olsun
Dertsiz gözün aydın canım, Allah analı babalı uzun ömürler versin Çınara
Chosy senin kayınvaldede süpermiş. kadında süper bir kıvırma yeteneği var. çokta yaratıcı:)
bizim bir akrabamız var çocuğu kendi kendine yatmayı öğrensin diye çocuğu odaya koyup üstüne kapıyı kilitliyor. ne kadar ağlasada kapıyı açmıyor. şimdi kocaman çocuk oldu 3-4 yaşlarında ama hala konuşmuyor çocuk. onlar farklı nedenlere bağlasad (ailede geç konuşanlar var onlara benziyor diyorlar) ben bu kapıyı kilitlemelerine bağlıyorum. korkudan konuşmuyor gibi geliyor.
ben asla ağlata ağlata birşey öğretmeye çalışmayacağım
geçmiş olsun canım
tracy hogg'u kesinlikle dene ve ısrarcı ol chosy kesinlikle işe yarıyor. uyku arkadaşı edinin mutlaka ilk önce baksın yeter sonradan dokunarak ve sonrasında sarılarak uyumaya başlıyolar.Aynı bizde oyleydik, arkadas gibi, yuz buldu desem 3 senedir hiç böyle değildi. Ben diyorum artık, kimi evlenince kv oluyor, kimi de torun olunca demekki, bizimki gibi..
Ben sipariş verdim tracy hogg un kitabını, avrupai tarzları pek bize uygun gormesemde, okucam bakalım, belki faydası olur. Aglatmaya bende karşıyım bu arada. Bu kitapta sanırım farkli teknikler var, ayına yada yaşına gore.
Kızlar yarın ben işbaşı yapıyorum, yeni bi okul, ereni de goturcem. Nerde emzirir, nasıl uyuturum bilmiyorum.. ortam nasıl, kafa dengi varmı bakalım. Inşallah iyi olur. Bide piyangodan para çıksa da, çok beğendiğim bi ev var, onu alabilsek:)) hayırlı olmaz o para gerçi işin şakası ama hem cebimize hem gonlumuze gore bi ev bulamiyoruz
Eren uyusa daha iyi olacak:) 2. Gün bitti ve eve gelene kadar bölük pörçük uykularla idare ediyoruz. Sadece sabah uykusu duzenliydi, o da gittiGül gec:) benimki dun mamasina bal kat diye tutturdu..birde eline tum muzu verdi kizim kopardi zor cikardim agzindannasildi ilk okul gunu?
tracy hogg'u kesinlikle dene ve ısrarcı ol chosy kesinlikle işe yarıyor. uyku arkadaşı edinin mutlaka ilk önce baksın yeter sonradan dokunarak ve sonrasında sarılarak uyumaya başlıyolar.
bende anne olmak cok ıstıyorum allah herkeze hayırlı evlatlar nasip etsın
Aynı bizde oyleydik, arkadas gibi, yuz buldu desem 3 senedir hiç böyle değildi. Ben diyorum artık, kimi evlenince kv oluyor, kimi de torun olunca demekki, bizimki gibi..
Ben sipariş verdim tracy hogg un kitabını, avrupai tarzları pek bize uygun gormesemde, okucam bakalım, belki faydası olur. Aglatmaya bende karşıyım bu arada. Bu kitapta sanırım farkli teknikler var, ayına yada yaşına gore(
Kizlar canim cok skkin ablami hastaneye kaldirdilar kabinden rahatsizdi ztn kalp kapaginda daralma olmasindan supheleniyorlar..onun uzerine kiz kardesiminde kontrolu vardi onunda kalp kapaginda problem varmis hapa baslatmislar..insallah ikisindede muhim birsey yoktur..tam gecen yil babam ameliyat olmustu can damari patlamisti ve nerdeyse kalple ilgili herseyi yenilediler..belkide babamdan gecti..ama ablam daha 28 kardesim 20 yasinda cok uzgunum..dua edin
Canım Allah acil şifa versin inşallah önemli bişeyleri yoktur.
Kizlar canim cok skkin ablami hastaneye kaldirdilar kabinden rahatsizdi ztn kalp kapaginda daralma olmasindan supheleniyorlar..onun uzerine kiz kardesiminde kontrolu vardi onunda kalp kapaginda problem varmis hapa baslatmislar..insallah ikisindede muhim birsey yoktur..tam gecen yil babam ameliyat olmustu can damari patlamisti ve nerdeyse kalple ilgili herseyi yenilediler..belkide babamdan gecti..ama ablam daha 28 kardesim 20 yasinda cok uzgunum..dua edin
kızlar bebişlerden fırsat bulup evişleri yapabiliyo musunuz?
çok geçmiş olsun bebeğim.
Allah yardımcıları olsun, inşallah önemli birşey değildir.
Gunluk supurmeye gayret ediorum en rahat aksamlari oluyor kizim uyuyunca..yemek coktandir pismiyor ben aksamlari yemiyorum esimde yemiyor:) ondan mutfak hep toplu:) bir kizin icin calisiyor ocak
Selam kızlar bende artık aranıza döndüm gerçi siz bu topiğe kaçmışsınız ama buldum sizi :) doğum izni bitti ve bu hafta işe başladım içim kan ağlayarak işe geliyorum akşam koşturarak eve kızıma gidiyorum evlat sevgisi çok başkaymış annemin babamın değerini şimdilerde anlıyorum.
evdeyken kızımla ilgilenmekten nete giremiyordum ama işte oldugum için eskisi gibi sohbetlere devam ederiz.
WOSGİ canım arkadaşım geçmiş olsum neden böyle oldun acabaya gıda zehirlenmesi dicem ama kronikleşti demişsin geçmiş olsun tatlım oğluşlarını benim için mıncıkla öp
BEBEĞİM geçmiş olsun işallah rabbim çok çabuk şifa verir ikisine de sende kendine dikkat et emziriyorsan üzüntüden sütün kesilir yavrunu düşün kendini kontrol et çok çok geçmiş olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?