Büyüdüm Büyüdüm Bende Anne Oldum

saol canım dün akşam teyzem kupa çekti belime şimdi daha iyiyim çok şükür.
akrabanızdaki nasıl bir vicdandır ya çocuğu bu şeklide ağlatmak Allah korusun böyle hallerden.benim kzım bazen uykusunda ağlar gibi oluyor canımdan can gidiyor öpüyorum yanağını okşuyorum sakinleşsin diye.

tracy hogg'u kesinlikle dene ve ısrarcı ol chosy kesinlikle işe yarıyor. uyku arkadaşı edinin mutlaka ilk önce baksın yeter sonradan dokunarak ve sonrasında sarılarak uyumaya başlıyolar.

Gül gec:) benimki dun mamasina bal kat diye tutturdu..birde eline tum muzu verdi kizim kopardi zor cikardim agzindan nasildi ilk okul gunu?
Eren uyusa daha iyi olacak:) 2. Gün bitti ve eve gelene kadar bölük pörçük uykularla idare ediyoruz. Sadece sabah uykusu duzenliydi, o da gitti bayan öğretmen çok var, şimdilik güzel bi ortam gibi gözüküyor ama bakalım, ilerde nasıl olacak..
tracy hogg'u kesinlikle dene ve ısrarcı ol chosy kesinlikle işe yarıyor. uyku arkadaşı edinin mutlaka ilk önce baksın yeter sonradan dokunarak ve sonrasında sarılarak uyumaya başlıyolar.

Uyku arkadasi ni hamileyken almıştım bi heves, başlarda uygulayamadim, şimdi uyuturken müziğini açıyorum, dokunduruyorum filan ama bakıyorum dikkati dağılıyor, bazen oylede uyuyo ama bence hala kavramadi bizimki:))

Canım ben de var bu kadının kitabı 'secrets of the baby whisperer " hepsini bitirmedim güzel şeylerden bahsediyor ama daha uyku bölümüne gelmedim. Ay ay gelişiminden bahsetmiyor bende ki kitapta.

Ben de ağlatamıcam gönlüm el vermicek zaten oğlumun günü gününü tutmuyor bazen çok kolay uyuyor. Uyuyamadığı zamanlarda da hep bir derdi oluyor. Aglatarak bir yere varılmaz..

Kizlar canim cok skkin ablami hastaneye kaldirdilar kabinden rahatsizdi ztn kalp kapaginda daralma olmasindan supheleniyorlar..onun uzerine kiz kardesiminde kontrolu vardi onunda kalp kapaginda problem varmis hapa baslatmislar..insallah ikisindede muhim birsey yoktur..tam gecen yil babam ameliyat olmustu can damari patlamisti ve nerdeyse kalple ilgili herseyi yenilediler..belkide babamdan gecti..ama ablam daha 28 kardesim 20 yasinda cok uzgunum..dua edin

Canım Allah acil şifa versin inşallah önemli bişeyleri yoktur.

çok geçmiş olsun bebeğim.
Allah yardımcıları olsun, inşallah önemli birşey değildir.

kızlar bebişlerden fırsat bulup evişleri yapabiliyo musunuz?

ev işi, yemek hak getire...
pazar akşamları iki çeşit yemek yapıyorum hafta içi yanına pilavı, makarnası neyse uydurup geçiştiriyoruz. eğer hafta sonundan yapamazsam hafta içi mümkün değil yapamıyorum.
ev işi konusunda biraz rahatladım. eşim iş değiştirdi şimdi öğleden sonra gidiyor işe. sağolsun silme, süpürme onda
o yardım etmese halim yamanmış

çok geçmiş olsun bebeğim.
Allah yardımcıları olsun, inşallah önemli birşey değildir.

Sagok cnm amin.ablam bu gece hastanede kalacak tomografi yapacaklarmis yarin..kiz kardesimde 1 hafta hap kulkanacak 24saatlik gozetim yapip ona gore karar verecekler.. galiba irsi..dedemde kalp hastasiydi..babamda oyle malesef.simdide ablam ve kardesim

kızlar bebişlerden fırsat bulup evişleri yapabiliyo musunuz?

ev hanımı olmama rağmen evi günlük süpürebiliyordam şükrediyorum... bide 4.5yaşında oğlum var.. zaman nasıl geçiyor nasıl akşamm oluyor anlamıyorum..

Gunluk supurmeye gayret ediorum en rahat aksamlari oluyor kizim uyuyunca..yemek coktandir pismiyor ben aksamlari yemiyorum esimde yemiyor:) ondan mutfak hep toplu:) bir kizin icin calisiyor ocak

yemek önemli eşim özen istediği için yemege yapmaya çalışıyorum. öğlen uyuduğunda yemeği pişiriyorum. ikindi vakti uyumasında da pilavin salatam.... takım yemek hazırrr.... ama bulaşıklar bazen geceyi buluyooo....

Selam kızlar bende artık aranıza döndüm gerçi siz bu topiğe kaçmışsınız ama buldum sizi :) doğum izni bitti ve bu hafta işe başladım içim kan ağlayarak işe geliyorum akşam koşturarak eve kızıma gidiyorum evlat sevgisi çok başkaymış annemin babamın değerini şimdilerde anlıyorum.

evdeyken kızımla ilgilenmekten nete giremiyordum ama işte oldugum için eskisi gibi sohbetlere devam ederiz.
WOSGİ canım arkadaşım geçmiş olsum neden böyle oldun acabaya gıda zehirlenmesi dicem ama kronikleşti demişsin geçmiş olsun tatlım oğluşlarını benim için mıncıkla öp

BEBEĞİM geçmiş olsun işallah rabbim çok çabuk şifa verir ikisine de sende kendine dikkat et emziriyorsan üzüntüden sütün kesilir yavrunu düşün kendini kontrol et çok çok geçmiş olsun

bebeğim
çook geçmiş olsun canım Allah şifa versin.

zapzup hoşgeldin canım çalışan anne olmak zor malesef

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…